+1 yılTadını değiştirir, lezzetini arttırır.. Bu yüzden evliler monotonluktan şikayetçi.. Evlenince seks hayatlarını bitiriyorlar, ev ve yatakları dışında sevişmedikleri için.. Ne kötü..🙄
51 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBen kendim için konuşursam katmaz. çünkü bunun mekan ile ilgisi yok kaldı ki oda dışında bir yerde sevişmeyi ben saçma buluyorum ve doğru da değil. mesela mutraf da yemek yenir yemeğin yendiği yerde de seksi doğru bulmam :) ya da araba da mesela iki büklüm seks yapılması rahatsızlık verir. banyo da da aynı şekilde hiç rahat olmaz. fanteziye gerek yok. ben eşimle odada rahat rahat sevişmek isterdim sadece. ama yine da insanların tercihleri farklı kimisi sinemada bile sevişmek ister. Bazı mekanlar insanların kendilerini daha rahat ve huzurlu hissetmelerine yardımcı olabilir. Rahat bir atmosferde, kişilerin cinsel deneyimi daha keyifli ve doyumlu olabilir. ya da Bazı kişiler için, halka açık yerlerde ya da risk içeren durumlarda seks yapmak heyecan verici olabilir. Tabii ki, bu tür riskler dikkatli bir şekilde değerlendirilmelidir. ama unutulmaması gereken önemli bir nokta, cinsel deneyimin mekanla sınırlı olmamasıdır. En önemli faktörlerden biri, partnerler arasındaki iletişim, güven, saygı ve birbirlerine duydukları çekimdir. Bu temel unsurlar, cinsel deneyimin kalitesini ve heyecanını daha da artıracaktır. Sonuç olarak, farklı mekanlar cinsel deneyime çeşitlilik katabilir ve heyecanı artırabilir. Ancak en önemli şey, partnerlerin birbirleriyle bağlantı kurması ve birlikte güvenli ve keyifli bir deneyim yaşamasıdır.
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olaya adrenalin , heyecan katacağız diye dizlerinin yaralanmasına, kan revan içinde kalıp 2 hafta yaralı gezmeye, dotune diken batmasına, arabanın içinde boğulmaya, yakalanma riskine katalanacaksan neden olmasın. 10-15 dk müthiş heyecan eyvallah ama sonrası pek çekilir dert değil 😂
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSadece farklı mekanlar katmaz. Bunun yanın sıra bir kaç duygunun patlaması gerekir. Mesela gerilim, korku, merak, belirsizlik gibi. Otel odasında seks yapmak başkadır. Yine aynı otel odasında Pencereler açık bir şekilde seks yapmak başkadır örneğin
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılArabada seksin keyfi bir başkadır.
10 Yorumla
+1 yılkırmızı ojenin ayak parmağına yakışması rastlantı değil gibi ya 😂 konuyla alakasız ama 🤪
13 Yorumla- +1 yıl
Coksel 🥰
- +1 yıl
boşuna sevmiyorum işte love love love 😂😂
- +1 yıl
😄😄
+1 yılKesinlikle Katar... eve buna yanaşmayan eş monotonluga isteksiz hallerede alışık olsun ☺️
50 Yorumla
+1 yılEvet mesela ormanda, sinemada ya da avm soyunma kabininde. Arabada aklima bunlar geldi heryerin ayri tadi zevki hazzi olabilir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 470 cevap paylaştı.
+1 yılAsansör, gece kulübünün locası, otopark, uçak wcsi, gece denizde, vsvs
Yakalanma riski olacak ama asla yakalanmayacaksın10 Yorumla Aynen adrenalin aşırı yükseliyor, çevrede insan, içinde yakalanma korkusu varsa müthiş heyecanlı oluyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 407 cevap paylaştı.
+1 yılFarklı mekanlar kesinlikle katar farklı kişiliğe bürünüp yapabilirsin bir çok şey artırır heyecanı hayal dünyanın sınırı yok
11 Yorumla- +1 yıl
Heyecan katan mekan önerin nedir? ya da bir fantezin? Fanteziler paylaştıkça çoğalır
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılkesinnlikle katar... benim favorim araba ve ormanda...
10 Yorumla Iki gönül bir olunca samanlık seyran olur... Her mekanda olur bu iş, kesinlikle hayır demem
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 867 cevap paylaştı.
+1 yılÇok atraksiyona gerek yok ya.. Temizlik, mis kokular, mahremiyet, rahatlık... Yeter bence
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKatar tabi, her ortamda denemek gerekir. Ormanda deniz kenarında taşların üzerinde çimenlerde misafirlikte ve yatakta hepsinin heyecanı farklı olur.
10 Yorumla
+1 yılEvet araba ev otopark clupler sinema salonu gibi bir çok yer
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet yakalanma korkusu heyecanı artırırken alınan zevkten iyiyse aşk heyecan keyfi artirir
10 YorumlaÜfff hemde nasıl kalp yerinden çıkacak gibi oluyor 😃
10 Yorumla
+1 yılGünaydın seksin her türlüsü heyecan katar mekanın zamanın bir önemi yok
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle tavsiye ederim.
Hep yatakodası bayar. Heyecan şart.
10 Yorumla
+1 yılArabada deneme derim sıkıntı ama farklı mekanlar hecayan katıyor
11 Yorumla- +1 yıl
Denediğin en ilginç yer neresi
Cinsel Yaşam konusunda 659 cevap paylaştı. Katar elbet. Fakat bununla birlikte iki tarafında arzu ve isteği yüksek olmalı.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılkatar tabiki
yakalanma iç güdüsel olarak hazzı arttırır mesela10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 596 cevap paylaştı.
+1 yılEvet. Tutkuyu arzuyu arttırır. Heyecan katar bu da birbirine bağlılığı çoğaltır
10 Yorumla
+1 yılKatar ve severim cadır orman sahil kumsal araba içi bungolav evleri gibi
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Katacağını düşünüyorum heyecan ve adranalin tutku ile farklı bir haz olabilir
10 Yorumla
+1 yılSürekli yeni heyecanlar denemek lazım. Sürekli aynı yer olmaz.
10 Yorumla
+1 yılKatmaz olur mu ! Özellikle birinin duyabileceğini veya görebileceğini düşündüğünde daha da heyecanlı olur.. Daha tutkulu ve yaramaz hale getirirr yapılan seksi 😉
10 Yorumla
+1 yılSamanlıkta tarlada.. kümeste efsane olur 🤭
12 Yorumla- +1 yıl
Napak fakirin hayali anca bu olur 🤭😂
+1 yılGünaydın Antepli uzun yazarsam kazmazsın değil
12 Yorumla- +1 yıl
Şirkete geçiyorum sonra şendeyim
- Cinsel Yaşam konusunda 325 cevap paylaştı.
+1 yılBi dur sabah sabah:)
12 Yorumla- +1 yıl
Farklı mekanlarda seks yapmak tabiki de heyecan katıyor. En heyecanlısı insanların çok olupta hiç görmediği yerde olmuştu benim için
+1 yılHer zaman daha güzel riskli yerlerde dahada heyecanlı
10 Yorumla- Katar ama kişilerim hayal gücü de önemli.
00 Yorumla
+1 yılMekana ve bireylere bağlı.
10 YorumlaYatak her zaman en iyi mekandır
10 Yorumla
+1 yılOooo hele banyo köpurte köpurte
10 Yorumla
+1 yılKatıyor evet, rutin dışına çıkmak iyidir
10 YorumlaBu aralar durgunluk evresindeyim.
10 Yorumla
+1 yılFarklı mekan farklı hazdır
10 YorumlaFotoğraftaki bacaklar güzelmiş
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılBilmiyorum haberim yok. Karardı heralde😉
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılBilmem hiç yapmadım. Basbakirim
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılFarklı mekanlar farklı hersey heyecanlıdir
10 Yorumla
+1 yılGünaydın katar tabiki
10 Yorumla
+1 yılKatar da abartmamak lazım bence
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı.
+1 yılEvet farklı bir heyecan ve tutku katar
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 488 cevap paylaştı. mekan heyecan katar tabiki
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Öyle cesur bayanlar var mı
10 Yorumla
+1 yılMekana bağlı, evet
70 Yorumla
+1 yılKatar ama heyecandan uyanmaz şey
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKatar tabi özellikle ofis diyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl#ToDoList Olmalı bence 😄
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBacaklar senin mi? 🤣🤣🤣
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Evet hemde çok heyecan katıyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Kesinlikle evet
10 YorumlaEn güzel neresi benim için ağaçlık alan
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılHer yerde yapilir önemli olan tecrübe 🙏🤫
10 Yorumla
+1 yılkatmaz
20 Yorumla
+1 yılKesinlikle katar
10 Yorumla
+1 yılEvwt
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok katar
10 Yorumla
+1 yılOda nasıl zevk üstüne zevk verir
10 Yorumla
+1 yılTabiki de katar
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Katabilir
10 Yorumla- Devamını Gör (12)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası