Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Astrolojiye göre, burçların cinsel dürtüleri veya libidoları hakkında çeşitli inanışlar ve görüşler bulunmaktadır. Ancak, unutulmaması gereken önemli bir nokta, burçların kişisel özellikler üzerindeki etkisinin bilimsel bir temeli olmamasıdır ve astroloji inançları kişiden kişiye farklılık gösterebilir. Bu nedenle, burçların libidoları hakkında kesin bir bilgi yoktur.
Astrolojiye göre, ateş elementine ait burçlar (Koç, Aslan ve Yay) cinsellikte daha tutkulu ve enerjik olma eğilimindedirler. Ancak, burcunuzun kişisel özellikleriniz üzerindeki etkisi, diğer birçok faktörle birlikte kişisel deneyimleriniz ve tercihlerinizle de şekillenir.
Libido ve cinsellik kişiden kişiye farklılık gösteren karmaşık bir konudur ve bir burcun libidosu hakkında kesin bir yargıda bulunmak doğru değildir. Her bireyin cinsel dürtüleri ve ihtiyaçları kendine özgüdür ve astroloji, bu konuda bilimsel bir temele dayanmaz. Cinsellik ve ilişkilerle ilgili konularda doğru bilgilere ulaşmak için güvenilir kaynaklardan destek almak önemlidir.61 Yorumla- +1 yıl
Chat gpt'yi daha etkili kullanabilmelisin tatlım zira çok belli oluyor..😉
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılYengeç boğa akrep diyorum bu üç burçta tutkuları çekim güçleri yüksek burçlardır yengeçler bu gücünü gizli bir şekilde barındırır ortaya çıkınca fevkalâde bir birliktelik olur akrep ve yengeç bu durumlarını bariz bir şekilde belli eder tutkularını zirvede yaşar ve önüne geçemezler cinsellik onlar için her zaman bir numaradadır..
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAkrep, boğa diye biliniyor fakat yükselen burç ve partner çok önemli 👍 terazi burcu eski sevgilimle yatağa girdiğimiz zaman 5 saat 6 saat en az 4 posta atardik sonraki gün de devam ederdik. Sırf cinsellik yüzünden uzun süre iletişim halinde kaldık ikizler burcu kadınıda iyi 😎 balık kadınıda iyi, yani ten uyumu iyi olunca aşağı yukarı tüm burçlar bir birine yakın performans sergiliyor. Daha doğrusu beni sertleştirdiği sürece mermiyi namluya sürer pompalar ateşlerim 😂😅🤣🤣🤣
314 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Sinirrr Keşke rekorumu geliştirmemde yardımcı olacak birini bulsam 😂😅🤣🤣
Cevap sahibi+1 yıl@Sinirrr olay sadece burç değil bence ten uyumu olmayınca olmuyor 👍 uyumda çok önemli. Sanada iyi pazarlar. 😒😏😒😏😒😏
Cevap sahibi+1 yıl@Sinirrr pardon sen başka biriymişsin 😂😅🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yıl@Sinirrr bana mı dedin?
Cevap sahibi+1 yıl@Sinirrr https://imgyukle.com/i/reUkGP
Al iyi bak bakalım kim kimin paspası olurmuş?
Kullanıcı adını kapattım ki oradaki mesajlar iyice Coşmasın
Cevap sahibi+1 yıl@Sinirrr https://imgyukle.com/i/reUVg0
Sonra sende böyle mesaj atma bana.
Cevap sahibi+1 yıl@Serbanu Anlamadım ne gerçekte mi diyorum?
- Cinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı.
+1 yılBurçla libidonun ne alakası var? Adam bilmem kaç milyon uzaktaki bir gezegene araç indirip görüntü alıyor, biz de burç, yükselen, alcalan, kalkan, inan bu ne? Bilmem kaç IŞIK yılı uzakta kendi halinde dönen bir kaya parçasının benim üzerimde ne gibi bir etkisi olabilir ki? Biraz kendimizi geliştirelim.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Libidonun burçlarla alakası olduğunu düşünmüyorum 😂😂
71 Yorumla
Soran+1 yılNeden düşünmüyorsun 😀
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSırayla akrep boğa yengeç aslan bu burçlarin enerjileri yüksek olur 😂
27 Yorumla
Soran+1 yılBoğa uuuuu çok tehlikeli denk geldin mi :D
- +1 yıl
Denk geldim yine olsa yine denk gelmek isterim hayatımda tanıdığım en kaliteli , en güvenilir. Bir duruşu olan insandı boğa diyince ilk aklıma gelen güven duygusu olur sahiplenme iç güdüsü oyuzden boğa erkeğini çok severim ben birde zoru ve uğraşmayı sevdiğim için onunla uğraşmak bana keyif verir ama bu hayattaki en büyük şans bir boğa erkeği tarafından sevilmektir çünkü boğalar gerçekten güzel sever sahiplenir
Soran+1 yılBoğayım desem inanır mısın:) evet bu özelliklerin hepsi var bende cidden :Ddd
- +1 yıl
Doğrudur neden inanmıyım dedim ya ben Boga insanını ayrı bir severim
Soran+1 yılYani beni hahahah
- +1 yıl
Aynen 🤣
Soran+1 yıl😀 çok tehlikeliyimdir
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılYengeç. bence
00 Yorumla Simdi burada herkes kendi burcunu soyler masallah herkes libidosu tavan geziyor, yersen😁
111 Yorumla
Soran+1 yılHahahaha bide birileri gerçekleri söylese
+1 yılAkrep kadını
Boğa erkeği
Aslan kadını
Koç erkeği.
Terazi (hem kadın hem erkek)93 Yorumla
Soran+1 yılSen baya burçların yorumlarını biliyorsun 😂
Gizli Üye(18-24)+1 yılBelli etmez ama en tutkuku en fena kızışmış olan başaklardır. Başak hakkında bunları duymamış olabilirsiniz ama akreplerden daha çok kızgınız bu konuda bence. Belli etmezler ama yaşayanı doya doya yaşar. Başaksındır ama bakiresindir buda bir eziyettir insana.
112 Yorumla
Soran+1 yıl:) sana bir eziyet oooow başak kadını daha önce denk gelmemiştim ve bana hep terslerdir genelde neden öyle olduğunu da bilmem :)
Cevap sahibi+1 yılboş ver titiziz ama pasaklı detaycıyızda öyle bilinelim. Boş beleş uçkuruna düşkğn adam istemediğinden bağlanıyoruz çünkü sevip sevilebileceğimiz değer verip o değeri alabileceğimiz birisi olmasını isteriz ondan belki başak böylede ters olan çoğu kız böyledir yeterki harbi ol dürüst ol gönülden sev herkes elde edemez
Soran+1 yılÖyle biriyim zaten ama başakla anlasamamin nedeni çok inatçı öyle bir inatçı ki yani boğa burcuyum benim bile inadım böyle değil :)
Cevap sahibi+1 yılÖyle inatcıyız ama kimse kimsenin içini yatağında nasıl bilemezki normalde de böyle değil mi ilişkiye girdiniz mi başakla bilmiyorum ama ordada öyleyseler bilemem
Soran+1 yıl:) yok daha önce ilişkiye girmedim bakireydi istemiyordu olabilir dedim ama ya ilişkide zannetmiyorum o sertliğimi boşa çıkarabileceğini :) herhangi bir burcun sadece başak ta değil:)
Cevap sahibi+1 yılSevdikten sonra sevişirken absürt bir şey olmazsa uysal olur bence her kadın sevgi görmek güzeldir dokunuşlar vs karşılıksız kalmaz yani. Bakireleri zorlama zaten ya kızlığını bozmamak için arkadan vermeye falan kalkıyor bazısı aile yapısında dindar görünenler vs de. Güzel şeyler değil bence ama yapan yapıyor yargılamak düşmez. Ben bekarete her anlamda önem veriyorum ama yaşayanda yaşasın yani zarı durup herşeyi yaşayanlarda var
Soran+1 yılEvet hiçbir sevgi ve dokunuş sevişirken karşılıksız kalmaz :) yok zorlamadım zaten haddime değil :) arkadan verilmesine karşıyım ve çoğu bakire bunu yapıyor evet güzel seyler değil :) evet bakirelige önem versen bile örnek olarak surtunebilme de çok değişik bir fantezi :)
Cevap sahibi+1 yılSürtünebilme derken kız erkek olarak mı sürtün me ahshd ya ben onada karşıyım. Bir arkadasım vardı ama deneyimi var yaşıyordu ilişki kızlığı duruyor ama bakire değildi işte iş yerinde bir çocukla sürtünme yapmışlar oda sert biri ama iyi bir insandı dindar da sayılırdı kızlığını öyle kaybetmişti dayanılacak bir şey değil o yüzden her türlü temas sakıncalı baksana insan dinini bile göremiyor zevkten
Soran+1 yılEvet kız erkek olarak sürtünme dksosmx onu bile denemişliğim var O yatağa giren dini imanı unutuyor :) bende sert biriyim ama iyiyim hahaha sende alemsin ya ( sert biri ama insan diyorsun ya ) yok bence çizgiyi korursan bakireliğini korursun :)
Cevap sahibi+1 yılBaya vajinaya sürttün. Yok ben o konuda koruyamam ağırım falan ama o işe başlarsam biter orada her şey evlenmedende istemem. Sağlıklı olacağını düşünmem işlerimi yoluna koysam evleneceğim zaten engeller çıkartmadan düzenli ilişkiye girmek şart her erkek kadın ergenlikten sonra ilişkiye girmeli yaşı gelince evlenmeli olanak sağlanmalı ki sağlam sağlıklı hayatlarımız olsun. Sürtünme olayını bende isterdim arkadaşımla öyle konusuyorduk ki bu kız türbanlı baktım iş yerinde lavobaya çağırmış mesai arkadaşını hislerini anlatmıştı baya zaten izin gününde evde kızlığını bozduklarını söylemişti. Dayanılacak birsey değil dedi bana ya uzak dur dedim duramadı yakınımda biri olsa izin vermezdim ama uzaktaydı maalesef.
Cevap sahibi+1 yılSerten kastım yolda görsen dersin sevimli bir kız ama duruşum var her erkek yanaşamaz bana bakışlarım dik gibi çekinirler bilmem ama benim yaradılışım bu onun dışında yani bu kız cinsellik biliyor diyemezsin mesela oysa felaket şeyler bilirim. Akıl sır ermez kızışmama falan 😂 yani demek istemem de istekli diyemezsin. İçimi ben bilirim her manada. Erkeklerden uzağım temas bağımlısıyım seversem öpmek her anlamda yanaktan vs sevdiğimden dokunmak istersin temas etmek el şakasıdır vs vs şimdi adamla bir şeyim yok nikah vs tutup sarılamam doya doya sarılsan sıkı sıkı ister insan ama memeler değiyor erkek adam evli değil bekar canı ister istemez kadın ister onu azdırmak haddimize değil hareketlere dikkat etmek lazım evlendikten sonra vur patlasın çal oynasın😂
Soran+1 yılEvet baya vajinaya sürttüm hahahaha ya evlenmeden istememen büyük irada evlensen de önünde hep engeller olacak hayat engellerle dolu :) ya biliyorum hahahahahaha korkmaya başladım ya sen nasıl birşeysin bide çok ponçik gözüken içi yanan gibi bir şey oluyor oooowww temas bağımlısı mı benim kadar olamazsın :))
- Cinsel Yaşam konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılHer fanteziye ayak uyduran burç terazidir sadece kendimde degil tum teraziler boyle gordugum libidosu yuksek ise kesinlikle boga akrep burcu biliniyor ama bnce akreplerin libidosu yuksek degil
41 Yorumla
Soran+1 yılBana göre varsa yoksa boğa burcu hehehehe terazi burcu fantezilere açıktır
Gizli Üye(18-24)+1 yılAkrep burcudur kendimden biliyorum saatlerce sevişebilirim
112 Yorumla
Soran+1 yılHahahahaha erkekte de ben
Gizli Üye(30-35)+1 yılTerazi ve boğa diyorum bence teraziler de içlerinde sessiz soğuk ama yatak olunca fazlaca iyidir.
1119 Yorumla
Soran+1 yılBoğa denedin mi hrrr yapan tarzdan hiç teraziyi bilmem ama 😂
Cevap sahibi+1 yılSevgilim boğa burcu.
Soran+1 yılHahahaha peki ağır hareket eder mi
Cevap sahibi+1 yılİlk evlendiğim insanda boğa idi şimdiki de boğa olacak 🙈
Cevap sahibi+1 yılTeraziyi de kadınlar olarak söyledim.
Soran+1 yıl😂 biz boğalar tehlikeliyiz aaa evlenip boşandın mı? Evet senin burcun ney? Bu arad a
Cevap sahibi+1 yılTerazi
Soran+1 yılSen ne diyorsun oooo düşünemiyorum yaaa ama akrebe bı sefer denk gelmiştim ')
Cevap sahibi+1 yılBilemiyorum ben bogadan başkasını denk gelmedi hayatıma iki kişi girdi ikiside boğa
Soran+1 yılHahaha evet boğa her kadına şart bence
Cevap sahibi+1 yılAyrıldığım kişiden çocuğum var 11 sene evli kaldık sorumsuz saygısız bencil savurgan biri idi ama titiz bakımlı gezmeyi seven biri idi.
Şimdiki sevdiğim adam da boğa burcu o da gezmeyi seven biri ama saygılı bencil düşünceleri yok her şey önüme gelsin ev tipi ikiside çok farklı karakterdeler ama cinsellik için söyleyeceğim tek ortak noktaları var ikiside cinsellik konusunda iyiler. İkiside gezmeyi seviyor.
Cevap sahibi+1 yılYükselenler etkiliyor büyük ihtimalle
+1 yılKadında aslan yemede yanında saçlarında yat bende aslanım
61 Yorumla
Soran+1 yılSaçlarında yatasim geldi :D simdi aaaa
+1 yılGüya başak burcunun yok derler libidosu ama hiç de öyle değil burçlarla alakası yok o işin😂
52 Yorumla
Soran+1 yılNeden 😂
- +1 yıl
Kendimden biliyorum 😄
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılKadında Akrep, Erkekte Boğa bunu ben defalarca söyledim bu sitede. Ama boğanın kadını da akreple aynı hatta 1 tık fazla bile denilebilir sadece akrepün tarzı farklı biraz. Bu arada boğayım.
21 Yorumla- +1 yıl
Aslan da fena değil ha.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen tabi ki. Akrebe yükselen akrep
2161 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAlmayayım hayatım. Boğa denedim herif istese de tembellikten yerinden kalkmıyordu
Soran+1 yılOoooo sen varya :) kaloriferden betersin
Cevap sahibi+1 yılHiç iyi bisey değil ama 7 24 yanıyorum
Soran+1 yıl😂 sen mi ben mi
Cevap sahibi+1 yılBoğa harekete zor geçer ve isteğini belli etmez ama
Soran+1 yılBence boğa belli edip yüze çarpar ben kendimi böyle bilirim :)
Cevap sahibi+1 yılEnişten o konuda pek iyi değildi. Benim yanaşmam gerek önce zor tutuşuyordu ha sonrası iyi ama yatağa girene kadar göbeğimi catlatirdi
Soran+1 yıl😂 işte boğa var boğa var bana denk gelmelisin sen demeden seni yatağa atarım :)
Cevap sahibi+1 yılYaş , boy/ kilo?
Soran+1 yıl1.90-88/28
Soran+1 yılSenin?
Cevap sahibi+1 yılBeni yatağa atmak için yalan söylemiyorsun inşallah
Soran+1 yılHayır tabi ki:) sorularımı incelesen bı çoğunda yazmışımdır :)
Cevap sahibi+1 yılNasıl inceleyebilirim gizlisin. Ben 1.68/56. Beyaz tenli kumralım. Göğsüm 85 b uyar mı sana?
Cevap sahibi+1 yılSon olarak şehir?
Soran+1 yılÖnemli değil o yeter ki enerji tutsun gelirim :) ama İstanbul
Cevap sahibi+1 yılElendim ya offf. Ben uzak mesafe istemiyorum 😔
Soran+1 yılYakınlaşırım sakin ol :)
Cevap sahibi+1 yılİş güç yok herhalde?
Soran+1 yılVar ama :) gerisini oradan anlatırım fazla burada detaya gerek yok bence :)
Cevap sahibi+1 yılYok bebeğim ağzımın suyunu akitsan da zorluklara gelemeyeceğim bir dönemdeyim. Şu sıra sende benden bir şey anlamazsın vaktini çalmak istemem
Soran+1 yılbir şey anlarım bağlayıcı konuşmalarım vardır:) yardımcı olurum vaktimi calmazsin her şey libido değil dert de dinler çözmeye çalışırım:) aaa
Cevap sahibi+1 yılKocam çözüyor derdimi hsjsjjsjjs
Soran+1 yılSkslsmsos he he aynen hadi aç geliyorum aaa
Cevap sahibi+1 yılOlmaz. Gidiyorum. Hoşçakal 💋
Soran+1 yılGel burayaaaa hrrrr :D mı desem
- +1 yıl
Oha akrebe yükselen akrep mi 😂 bugünde hep bunlar denk geliyor 😂
Cevap sahibi+1 yılSaf bu benim zaten bacın yani ajsjjsnjjnj
- +1 yıl
O değilde script aynıymış hep 😂
Cevap sahibi+1 yılBenim yavrum tarzım havam böyle zaten günlük hayatta da böyleyim
Cevap sahibi+1 yılÖyle mi kimim ben bay Sherlock?
Cevap sahibi+1 yılSana yakışmadı ve ya yakıştı. Yine de ben kalitemi bozmayacağım. Sevgiler🌺
Cevap sahibi+1 yılAahhaahhah kahkaha attım 😂
Soran+1 yılAloooooo
Cevap sahibi+1 yılYa ne var neee
Soran+1 yılYeter daaaa alla alla iyi ki akrepsin heee
Soran+1 yılHerkes yazıyor yorumun altına 😂
Cevap sahibi+1 yılNe yapayım güzel ve ateşli olmak benim suçum mu😔
Soran+1 yılAyh ayhhh senin suçun değil tabi ki 😂 ama ateşin herkese yanmayınca kuduran çok yorumun altına püskürüyorlar 😂
Cevap sahibi+1 yılEvet ben sadece yakışıklı ateşli ve aurali erkeklere tutuşabiliyorum maalesef
Soran+1 yılBana mı yani 😃
Cevap sahibi+1 yılSadece sen olsa iyi sjsjjdkj
Cevap sahibi+1 yılYa beni bir rahat bırak. Asosyal değilim ben sadece seni istemiyorum anla işte
Soran+1 yılSkslsmzosms diyorsun sadece ben değil miyim
Soran+1 yılYok yüzsüz sabahtan beri mesajlarını da siliyorum anlamıyor xkspsmzoz
Cevap sahibi+1 yılYa sapık o sabahtan beri taktı bana
Soran+1 yılNe atıyorsa siliyorum dili yanmıyor dkslsmzks yüzsüz ya
Cevap sahibi+1 yılYa kavga etmeyin ne gerek var şimdi güzel güzel anlaşmak varken. Neyi paylaşamiyosunuz ki bakın hayat güzel kuşlar uçuyor
Soran+1 yılBak bak sen kspaskpsm diyorsun
Cevap sahibi+1 yılHaksız mıyım? Her şey yataktan ibaret değil arkadaşlık sevgi saygı öldü mü
Soran+1 yılYatakta olmemeli arkadaşlık ta sevgi de olmemeli cani çok skoqzmsoms
Cevap sahibi+1 yılYatak ölmesin zaten ben dayanamam hsjsjsj
Soran+1 yılSen mi ben mi dayanamazsın hahahaha yatak olmemeli zaten o ölürse ben ölürüm
Cevap sahibi+1 yılRahat bırakın artık beni. Gerçekten Türkiye cnsel açlığın afrikasıymış
- +1 yıl
😂😂😂😂
Soran+1 yılNe çok konuştunuz:)
- +1 yıl
L. an beni tam silememişsin sil de kurtar beni şu bildirimden 😂 salın beni aq
Cevap sahibi+1 yılSen en iyisi en başta ki yorumumu sil, hepimiz kurtulalım 😈
- +1 yıl
Allah rızası için benim yorumları silin de kurtarın a. k , millet aç ya
Her canlı düşkündür..
40 Yorumla
+1 yılEn düşük olan ikizler ama yani ben 🙃
217 Yorumla
Soran+1 yıl😃 ikizler mi abartma
- +1 yıl
Abartmıyorum, ciddiyim
Soran+1 yılDeğilsin:) sonradan hırçınlık gelir :) ama doyum olmaz
- +1 yıl
Tabi efendim, sen benim libidom olduğun jçin bunların hepsini biliyorsun tabi :)
Soran+1 yıl😂 burcun öyle söylüyor
Libidon evet benim hahahah- +1 yıl
Kendi kendine uydur uydur gül öylece,. ben gidiyorum 🙂
Soran+1 yılNereye gidiyorsun 😂
- +1 yıl
Pılımı pırtımı tooplayıp, sorundan defolup gidiyorum 🙂
- +1 yıl
İkizler burcunun libidosu gram düşük değil, senin düşük.
- +1 yıl
@Gizlikullanicii66 Tamam 🤣
- +1 yıl
2 sevgilim oldu ikisi de ikizler burcuydu bir zahmet bileyim burada afra tafra yapma 15 yaşında gibi hadi işine bak.
- +1 yıl
@Gizlikullanicii66 önce senin o çok konuşan ama boş konuşan ağzını ayırmadan önce sen bir sg
- +1 yıl
Ay varoş😂
- +1 yıl
@Gizlikullanicii66 Ay memnun oldum bende Mafya prenses 😎🖕🏻
- +1 yıl
Şu 15 yaşindaki arkadaşı bildirir misiniz yaşı kullanmaya yeterli değil.
- +1 yıl
@Gizlikullanicii66 Yorumunda akıldan özürlü bir insan istemiyorum ayyaş şey seni puahahahha
- +1 yıl
Sen istisnasın içimizde
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoğa tabi ki akrep değil Akrepler çok tutkulu insanlar tutku konusunda onları kimse geçemez
51 Yorumla
Soran+1 yılKadınlarda akrep
Erkeklerde boğa diyorum ya ben :)
+1 yılBence Aslan kadını çünkü kendimden biliyorum hep tavan 😍🔥
30 Yorumla
+1 yılLibidosu en yüksek olanlar boğa akrep ve koctur. Bb
15 Yorumla
Soran+1 yılNet hahahaha bide bb diyor
- +1 yıl
Sg.
Soran+1 yılSoru sahibiyle nasıl konuşuyorsun çekerim kulağını :)
- +1 yıl
Sktr
Soran+1 yılŞşşş abartma
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ben koç burcuyum, tanıyan iyi bilir, her zaman sürekli linifom çok yüksek. Burcumdan mı bilmiyorum. Maşallah deyin lütfen… 🤪😃🔥 🧿
10 YorumlaBurç ve burça bağlı yapılan yorumlar bana hep saçma gelir bu arada ülkemiz de yeteri kadar libido mevcuttur bunu burclarda aramayin
10 YorumlaŞaşırdım hiçbir kız kova erkegi dememiş, kova havada karada suda yapıştırır , ben kovayım kızlar yeter artık şişti diyor 😁
00 Yorumla
+1 yılAsıl erkekte akrep, kadında boğa ve aslan olabilir.
08 Yorumla
Soran+1 yılBence tam tersi kadının akrebi :) erkeğin boğası olmasa çekemez :))
- +1 yıl
Tecrübeli olarak diyorum
Soran+1 yılTecrübe şart :) tecrübe bakımından zannetmiyorum ki boğa erkeğinin kendini kontrol edebildiğini neyse bende senin tam tersini diyorum bence 😀
- +1 yıl
Herkes aynı düşünecek diye kural yok ama astroloji bile der. Bir kez akrep burcunun iki yönetici gezegeninden birisi Mars. Ha koçun da yönetici gezegeni Mars ama ben koç erkeği hiç tecrübe etmedim. O yüzden yorumsuzum.
Soran+1 yılHimmm evet herkes aynı düşünseydi oooo neyse :)) sen ne diyorsan o ya hahahaha tecrübe şart diyelim o zaman:))
- +1 yıl
Herkes aynı düşünmek zorunda değil dediğimi hatırlar gibiyim. 😉
Ayrıca tecrübeyi de geçtim, astrolojik olarak da akrep. - +1 yıl
Boğa bir kez Venüsyen bir burç. Âşık olmadığı birine karşı o kadar tutkulu olmaz. Tabii, Venüs neyi temsil eder? Bunu da bilmek lazım.
Soran+1 yılEvet demiştin:)
Himmm anladım şimdi :)
Ben aşık olmadığım insana da tutkulu sert bir arzu hissediyorum ama
+1 yılKadında akrep burcu erkekte de boğa burcu ateşli ve doyumsuzdur
10 Yorumla
+1 yılkesinlikle akrep ve boğadır ben akrebim boğalarla aşırı uyumluyumdur
63 Yorumla
Soran+1 yılBoğa olan ben 😂 cidden uyumluyuz bu arada 😂
- +1 yıl
evet ya bence de yani şimdiye kadar daha iyi anlaştığımı görmedim
Soran+1 yılHem gündelik hayatta hem cinsel ilişkide uyumumuz hiçbir burç uyumuna benzemiyor 😃
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKesin oglaktir bej böyle libido görmedim gerçekten üç öğün yemek gibi istek arzusu var
00 Yorumla Burçlardan anlamam ama koç burcum nasıl oluyor
00 Yorumla
+1 yılKoç dışında herkes buradan bir gidebilir mi? 🐏🐏🐏💪💪💪
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılValla ben akrepim, karşımda akrep olsa iyiydi
00 Yorumla
+1 yılBoğa ve Akrep :)
Burcum Boğa yükselenim Akrep
00 Yorumlaakrep tabiki taliplerimi bekliyorum MXKSKXKSDİDİİİ
00 Yorumlaherkes boga ve akrep demiş balıklarda iş yok galiba
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYengeç erkeği eski sevgilime özelmi bilmiyorum efsane birşeydi evlendim hala aklımda
11 Yorumla
Soran+1 yıl:) boğa erkeği varken? Senin burcun ney
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer aşık ve güven sağlanmışsa yengeç kadınını tutamazsın, yatakta iyiler cidden tutkulular
01 Yorumla
Soran+1 yıl:) daha önce denk gelmedim desem
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen yay sevgilim kova ben böyle her an birbirini isteyeni görmedim
03 Yorumla
Soran+1 yılDiyorsun çok iddialı konuştun hehehe
Cevap sahibi+1 yılTabii burçla alakası yok. Tutkuya Bakar
Soran+1 yıl:) burçla da alakası var bence evet tutkuya da bakar ama şöyle bir şey de var o cekme kuvveti varya ona da bakar bu da burçlara çıkar :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılAkrep var ya mecnunun 3 katı dağı deler gene libidoyu rahatlatır.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 552 cevap paylaştı.
+1 yılAkrep boğa oğlak
52 Yorumla
Soran+1 yılOğlağa denk gelmedim sen geldin mi :)
- +1 yıl
Kendim oğlağım
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoğa maalesef nereden biliyorsun diye sormayin
00 YorumlaAslan aslan aslan
55 Yorumla
Soran+1 yıl:) emin misin
Soran+1 yılAslanın sadece fantezi dünyasını bilirim:)
Soran+1 yılYaşat bana 😂
+1 yılHerseyi burç olaylarına bağlamayın
41 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki?
Gizli Üye(18-24)+1 yılAkrep ve boğa
75 Yorumla
Soran+1 yılSen nesin?
Cevap sahibi+1 yılAkrep
Soran+1 yılHobaaa daha önce boğaya rastladın mi?
Cevap sahibi+1 yılRastladım
Soran+1 yılOhom :) varsa bogadan serti ki yoktur bence ya
+1 yılBurçlardan hiç anlamam bence uyum ve karakter ile alakalıdır... Burçlar ile direk alakalı olduğunu sanmıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoğa çünkü kocamdan biliyorum...
67 Yorumla
Soran+1 yılHehehehe evet biz biz sen nesin?
Cevap sahibi+1 yılAslan
Soran+1 yılHobaaa 😂
Cevap sahibi+1 yılBana mı güldün sen? Bana gülmek senin ne haddine ki?
Soran+1 yılSana gülmedim yani çok çekişmeli?
Cevap sahibi+1 yılEvet aynen öyle ama bilirsin ki biz aslan burcunun olduğu yerde bizim borumuz öter
Soran+1 yıl:) diyorsun çok mu iddialisin acaba
Akrep diyorlar
95 Yorumla
Soran+1 yılAma boğanın önüne geçemez gibi :)
Soran+1 yılBen varım 😂
+1 yılKendimden biliyorim kesinlikle akreppp
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet akrep kadını hehehe çok tehlikeli
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoğa erkeği ve ikizler erkeği
527 Yorumla
Soran+1 yılAkrep kadını peki ooo 😂
Cevap sahibi+1 yılOnlarda fena 😂
Soran+1 yıl😂 hahaha senin burcun ney
Cevap sahibi+1 yılYengeç senin ki
Soran+1 yılBoğa erkeği ohom 😂
Soran+1 yılPeki yengeç burcunun fantezi dünyasının geniş olması 😂
Cevap sahibi+1 yılPeki yengeç burcunun fantezi dünyasının geniş olması 😂 hayır ne alaka şimdi 😆
Soran+1 yıl😂 evet çok alaka hahaha
Cevap sahibi+1 yılHadi ya çok mu alaka😂 ben senin gibi burçlarla ilgilenmiyorum
Soran+1 yılNeden ilgilenmiyorsun 😂 evet öyle az çok tahmin ediyorum
Cevap sahibi+1 yılİşim olmaz burçlarla sen az buçuk tahmin etmeye devam et 😆
Soran+1 yıl😂 benimde işim olmaz ama bence tahminlerim doğru gibi sen peki boğa erkegini nasıl bilirsin:)
Cevap sahibi+1 yılİyi bilirim ya sevdiklerine sadık arkadaş canlısı esprili böyle
Soran+1 yılÇak çak çak iyi tanıyorsun 😂 da şey gizliliğini açsan gelsem nasıl olur :)
Cevap sahibi+1 yılNe fark ederki gizli kalsın 😆
Soran+1 yılFark eder 😂 bence bizim bı tanışmamız gerek hem arkadaş canlısıyım bide dedikodu yaparız 😂
Cevap sahibi+1 yılAç o zaman bakalım kimsin 😂
Soran+1 yılSenin açman lazım ama ben açamıyorum ya 😂
Cevap sahibi+1 yılAçtım 😆 acaba sen yengeç kadınlarını nasıl biliyorsun bildiğin kadarıyla yorumlar mısın🙂
Soran+1 yılAttım gel :)
Cevap sahibi+1 yılMesaj mı attın
Soran+1 yılİstek
Cevap sahibi+1 yılGelmedi
Soran+1 yıl:) mesaj kutun kapali sayfayı yenile
Cevap sahibi+1 yılYeniliyorum ama bir şey yok
Soran+1 yıl2 dk dm kutunu aç yazayım kapatırsın :)
Cevap sahibi+1 yılYaz bakalım
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen ikizler burcuyum libidom çok yüksek eşim koç burcu oda tam tersi maalesef
00 Yorumla
+1 yılAslan burcu erkeği tabiki de
11 Yorumla
Soran+1 yılHehehehehe boğa varken
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜzerimden inmeyen kocam boğa burcu. d
41 Yorumla
Soran+1 yılBir boğaya daha denk geldim :D benim kadar olamaz bence ya :))
+1 yılBoğa, Akrep.
74 Yorumla
Soran+1 yılSen nesin?
- +1 yıl
Terazi
Soran+1 yılTerazilerin de fantezi dünyası geniş olur ya :)
Burçlarla alakalı olduğunu hiç sanmam
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden :))
😀😀😀hic bir fikrim yok
03 Yorumla
Soran+1 yılBurcun ne senin hehehe
Soran+1 yılHahahaha oğlak mi nasıl fikrin olmaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılYengeç, akrep, aslan, koç
33 Yorumla
Soran+1 yılbir şey bırakmadın ki aaa 😃 ama eksik bıraktığın bir şey var
Cevap sahibi+1 yılHangisi
Soran+1 yılBoğa erkeği :)
+1 yılAkrep ben 🦂🦂🦂😊😊😊
61 Yorumla
Soran+1 yılAkrep kadını çok çılgındırrrrr uuuuuu hehehe
İkizler bence düşkün
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılBaşak ve akrep biliyorum ben.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBalık burcuyum balık gibi kayıyorum
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılBalık burcu çok sürprizli çıkıyor genelde.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Alüminyum folyo burcu
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle başak ☺️
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 609 cevap paylaştı. Cinsiyet ayırmadan Cevaplıyorum : AKREP
00 Yorumla- Devamını Gör (45)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat