- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet öyledir. yani bir kişi sevgilisi olmasını isteyebilir en doğal hakkı ama flörtöz olmak demek sürekli flört etmek düşünmek demektir. Zaten flörtöz davranışlar bir ilişkinin başlangıcı veya bir sevgili olmayı garanti etmez. Flörtöz olmak, karşı tarafın da ilgi göstermesi ve karşılık vermesiyle sonuçlanabilir veya sonuçsuz kalabilir. İki kişi arasındaki romantik ilişkinin gelişmesi ve sevgili olmaları için, karşılıklı anlayış, duygusal bağ, güven ve zaman gibi diğer faktörler de önemlidir. ama bunu gidip de herkese yaparlarsa zaten muhtemelen olmaz çapkın kişidir ve aklında birden çok kişi var demektir benim için.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Biraz öyle bana göre de. Flörtöz olmak, başkalarıyla nazik ve oyuncu bir şekilde etkileşimde bulunmak, jestler yapmak ve komplimanlar vermek gibi romantik veya ilgi çekici davranışlar sergilemek anlamına gelir. Ancak, flörtöz davranmak herkese yeşil ışık yakmak anlamına gelmez. Flörtöz olmak, karşılıklı rızaya ve karşı tarafın da flörtöz davranışlara olumlu yanıt verme olasılığına bağlıdır.
Özellikle romantik ilişkilerde veya flört dönemlerinde, insanlar flörtöz davranışlarla birbirlerine ilgi ve çekicilik göstermeye çalışabilirler. Ancak bu davranışlar, herkes tarafından aynı şekilde algılanmaz ve farklı kişiler farklı tepkiler verebilir.
15 Yorumla
Soran+1 yılDestan için teşekkürler 😄
- +1 yıl
Arada bir çoştuğum doğrudur :D
Soran+1 yılHep bekleriz, memnun olduk 😄
- +1 yıl
Teşekkürler
Soran+1 yılDestan yazmanı teşvik için 😄
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef iki iltifatı ve sıcak kanlı olmayı yürümek sanan genel bir kesim var. Bir arkadaşa o gün giydiği bir şeyi yakıştırmış olabilirsin ya da yanında olduğu için sıcak kanlı cümleler kurmuş olabilirsin. Flörtöz olmak çok farklı bir şeydir. Denenmişlik içerir. Bir çok kez sevgili olma yolunda yarım kalmışlık içerir flörtöz olmak ama olamazsın. Çünkü elinde olanla yetinmek yerine daha iyisini arama taraftarısındır. Cümleyi bağlamadan şöyle bırakayım
10 Yorumla
+1 yılöyle olmakla birlikte, çok kişiyle aynı anda konuşup fingirdemekte demek
47 Yorumla
Soran+1 yılFingirdemek kesinlikle daha uygun
- +1 yıl
ayrıca flört kelimesinden de nefret ediyorum
resmen sen şurada dur seninle birlikte bir sürü kişiyi deneyeyim artık hanginiz işime gelirse seçerim demek
Soran+1 yıl😂 imzayı nereye atayım
- +1 yıl
sağ alt köşeye alayım 😀
- +1 yıl
mersi ayol 😚😌
Soran+1 yılİmza atmış oldum 😄 ne demek efem
- +1 yıl
😚😚
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
+1 yılHerkesin yeşili farklı.. Bazen renk körleri kırmızıyla yeşili karıştırıyor mesela..
Flörtözle yeşil ışık aynı şeydir bana göre.. Gırgır, goygoy, geyik.. (hepsi neden g harfiyle başlıyorsa artık..) flört etmek değil..17 Yorumla- +1 yıl
Trafik işaret ya da işaretçisi misin..
Soran+1 yılİnsanları iyi tanırım. Renklerine göre ayırmak da iyidir
- +1 yıl
Sarraf mübarek..
Soran+1 yılYanıldığım olmamıştır şükür
- +1 yıl
Övmelere doysan mı artık..
Soran+1 yılHep az kalacak doğru.
+1 yılHerkese yeşil ışık yakmak ayrıca herzaman kenarda birini garantide tutmak.
Normal yaşantısında bile karşı cinsle kırılarak konuşmak.
Nezaket ayağına karşı cinsi etkilemeye çalışmak...
20 Yorumla
+1 yılHafif meşrep karıya Bugünlerde flörtöz diyorlar gavurun kafasıyla düşünüp gavurun dili ile konuşunca sevimli oluyor tabii
10 Yorumla
+1 yılHerkese değil de, kendi ölçütlerine göre insanlara istemsizce çengel atıyorsun. Dur noktası mezar sanırım 😄
10 Yorumlaherkese yeşil ışık yakmak değildir ama çoğu kişiye yeşil ışık yakmaktır
10 Yorumla
+1 yılDur noktası uyumdur her anlamda hayat olarak bir birini tamamlayınca durulur
00 Yorumla
+1 yılSaatler gardiyan olur, gece celladın.
Umutsuzluk boynunu sıkan ilmek...
Ölümden daha kötüsü, sonunu bilmek:)02 Yorumla
Soran+1 yılSenden esinlenerek sorulmuştur 😂😂
- +1 yıl
Şiir de öyle:)
+1 yılBen bilmem, siz daha iyi bilirsiniz.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılYani yeşil ışık genelde
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Yol ablacım yok dur noktası olmamalı 🐧
10 YorumlaFlörtöz biri bu işi meslege dönüştürmüş kişidir 😃
02 Yorumla
Soran+1 yılMesleği mi varmış
+1 yılSinyal demek 😀
00 YorumlaBen öyle biri değilim ve hayır değildir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Sen benimle flörtöz ol ben sana sarı işık yakarim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı.
+1 yılEvet sanırım :D
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 635 cevap paylaştı. Evet öyledir
10 Yorumla
+1 yılEvet
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet öyledir
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok tabiki de
10 Yorumlaevet
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası