Cinsel Yaşam Erkekler neden göğse bu kadar düşkün? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Erkekler neden göğüs bu kadar düşkün? Erkekler neden göğse bu kadar düşkün? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
asmira16 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 80% +1 yıl İnsanı anatomik olarak kadın yapan iki unsurdan biridir...Kesinlikle bilinmelidir ki insan hayatında kadın en önemli değerdir... Lakin bazen kendi değerini hisedememektedir. 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. göğüs memelerin bulunduğu bölgedir ve hem zevk almak ve vermek aıdna bu düşkünlükzira memeler erojen bölgelerdir 0 0 Yorumla
zehirhafiyye Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Bunu bende bilmiyorum ama keşke ileride olacak eşimde buyuk goguslu olsa isterdim ben biraz fazla düşkünüm 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Dişil enerji yayar çünkü , kalçanın ve gögüsün dolgun olması ilerideki çocuğunu rahat doyurabileceği anlamı taşır 3 0 Yorumla
lizaben Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Çok güzeller çünkü. Erkek deyilim ama seviyos yani ^^ 1 0 Yorumla
kırsakal Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Çunkü erkekler icin cok tahrik edici cinsel bir obje 0 0 Yorumla
Maritimo Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 466 cevap paylaştı. Neresini beğenmelerini isterdiniz, Beğenecek bir yer bulmuşlar niye orası diye soruyorsunuz, 0 0 Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Güzel ve cinsellik ve seks için gerekli olduğunda 0 0 Yorumla
endmuhh Takip Et Master Yaş: 33 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 615 cevap paylaştı. ya cok guzel bişey ya yumusak soft tatlış masum görüntüsü löpçük löpçük sallanmasıni izlemek hoş 0 0 Yorumla
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kadına zevk veriyorsa şayet.👍🏻 bu zevki izlemek, hissetmek için.. 0 0 Yorumla
hael8885 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Ben bile düşkünüm. =) 4 3 Yorumla gokantemur +1 yıl 😂😂😂 Yorumla Maritimo +1 yıl 😂😂 Normall Yorumla İST34MLT44 +1 yıl @hael8885Delisin seni ya Yorumla
Dertli1818 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 552 cevap paylaştı. Güzel oldukları için 1 0 Yorumla
paranox_s Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl göğüsten daha çok düşkün olduğum yer var 0 0 Yorumla
Qarismaa34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 47% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı. Kendilerinkinden güzel oldugu için :) 0 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Seviyoruz meme güzeldir 0 0 Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Neden olabilir sence? 0 0 Yorumla
Coskunn Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 318 cevap paylaştı. Mmlere özgürlüğü savunuyoruz ondan yazık onlara 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Küçük göğüs seviyorum elimde değil 0 0 Yorumla
Karabelaa34 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Güzel çünkü 1 1 Yorumla kanka35 +1 yıl evet Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Meme önemli 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Meme candır. 0 0 Yorumla
Freddieisbck Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 861 cevap paylaştı. E güzel de ondan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
İnsanı anatomik olarak kadın yapan iki unsurdan biridir...
Kesinlikle bilinmelidir ki insan hayatında kadın en önemli değerdir... Lakin bazen kendi değerini hisedememektedir.
göğüs memelerin bulunduğu bölgedir ve hem zevk almak ve vermek aıdna bu düşkünlük
zira memeler erojen bölgelerdir
Bunu bende bilmiyorum ama keşke ileride olacak eşimde buyuk goguslu olsa isterdim ben biraz fazla düşkünüm
Dişil enerji yayar çünkü , kalçanın ve gögüsün dolgun olması ilerideki çocuğunu rahat doyurabileceği anlamı taşır
Çok güzeller çünkü. Erkek deyilim ama seviyos yani ^^
Çunkü erkekler icin cok tahrik edici cinsel bir obje
Neresini beğenmelerini isterdiniz, Beğenecek bir yer bulmuşlar niye orası diye soruyorsunuz,
Güzel ve cinsellik ve seks için gerekli olduğunda
ya cok guzel bişey ya yumusak soft tatlış masum görüntüsü löpçük löpçük sallanmasıni izlemek hoş
Kadına zevk veriyorsa şayet.👍🏻 bu zevki izlemek, hissetmek için..
Ben bile düşkünüm. =)
😂😂😂
😂😂 Normall
@hael8885
Delisin seni ya
Güzel oldukları için
göğüsten daha çok düşkün olduğum yer var
Kendilerinkinden güzel oldugu için :)
Seviyoruz meme güzeldir
Görüntüsü hoş ve yumuşak
Neden olabilir sence?
Mmlere özgürlüğü savunuyoruz ondan yazık onlara
yoo kalca daha onemlı
Her önüne gelen göğüs açtığı için
Siz neden kasli vucuda bu kadar duskunsunuz…
O kadar da düşkün değilim şahsen ya
Bizde bilmiyoruz canımız çekiyo işte
Küçük göğüs seviyorum elimde değil
çekici doğal değilmi
Güzel çünkü
evet
Güzel zevkli çünkü
Hiç bilmiyorum ki
yuvarlak hatlar guzel gogus kalca omuz
ben kalça düşkünüyüm
cinsel oalrak hoş
Seviyoruz 😁😁😁