Cinsel Yaşam Ateşli öpüşüp cinsellik yaşayamayanlar var mıdır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Ateşli öpüşüp cinsellik yaşayamayanlar var mıdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Çok zor, eğer ortam müsait değilse hç bulaşmadım o öpüşme işine. Çünkü devamını getiremeyince etsiz pilav gibi geçiyor 1-2 gün ahhaha 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı. Her ateşli öpüşme cinsel ilişkiye gitmeyebilir. 0 0 Yorumla
Gncdelikanlıı Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Çok kötü bir durum yaa penis çadır kurmuş şekilde kalirsiniz sonra 0 0 Yorumla
özgürkahraman Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Anlatmaya gerek yok sen gel beraber sabaha kadar yaparız 0 0 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Çoğu liseli ergen öpüşür ama ileriye gidemez 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Elleme okşama falan oldu 0 0 Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Yani birkaç defa oldu da saçma 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Çok kötü bi durum bikaç kez geldi başıma🙈 0 23 Yorumla Soran +1 yıl Benimdee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O mu istemedi yoksa ortam mı müsait olmadı Yorumla Soran +1 yıl Ben istemedim o çok istiyordu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden istemedin ve nasıl tutabildin kendini Yorumla Soran +1 yıl Sevmiyordum ve beni bunun için kullanmak istediğini biliyordum ve kendimi ezdirmek istemedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevmediğin biriyle öpüşmen hataymış bence en başta Yorumla Soran +1 yıl Ya bitti zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Israr etmedi mi o Yorumla Soran +1 yıl Etti tabikide ama benik kararım kesindi Yorumla Soran +1 yıl Benim* Yorumla Soran +1 yıl Biraz da korkak birisiydi oyle zorla yapmaz asla yani terbiyeli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zorla olmaz zaten ya Yorumla Soran +1 yıl Evet aynen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Napardın peki zorlasa seni Yorumla Soran +1 yıl Tabikide vermezdim Yorumla Soran +1 yıl Ben vermiyorum dersem vermiyorum kimse de vazgeçittiremez Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İleri gitse peki? Yani iş tecavüz boyutuna yaklaşsa Yorumla Soran +1 yıl Yani bilmiyorum hiç boyle bir durumla karşılaşmadım ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok zor bi durum. Böyle durumlara hazırlıklı olmalısın bence Yorumla Soran +1 yıl Evet katılıyorum peki sende durumlar nasıl Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Takip attım şimdi dm den devam etsek Yorumla Soran +1 yıl Olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl N***cokzor takibi kabul edersen Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl var. hatta çok yakın zamanda 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl oldu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl özel anlatamam. istersen t... k... p Yorumla Soran +1 yıl Gizlisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl istek attım. kabul et Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bay ile başlıyor Yorumla
baylibidos Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 325 cevap paylaştı. Anlatıyım 0 3 Yorumla baylibidos +1 yıl Hemde tek değildim Yorumla Soran +1 yıl Anlat dinlerimm Yorumla baylibidos +1 yıl Gt yap Yorumla
Semaptik Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. maalesef ben 0 0 Yorumla
biirayparcasiiii Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İlk sevgilimle olmuştu anlatayım istersen 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Anlat dinlerim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yoruma yazamam kaldırılır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Takipleyebilirsin Yorumla Soran +1 yıl Hazir Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İster miydin oyle bir şey 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yaşadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mutlu son oldu desene Yorumla Soran +1 yıl Olmadı maalesef Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İlişkiye giremedin mi Yorumla
Dante0208 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Var ama ne oldu ki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Çok zor, eğer ortam müsait değilse hç bulaşmadım o öpüşme işine. Çünkü devamını getiremeyince etsiz pilav gibi geçiyor 1-2 gün ahhaha
Her ateşli öpüşme cinsel ilişkiye gitmeyebilir.
Çok kötü bir durum yaa penis çadır kurmuş şekilde kalirsiniz sonra
Anlatmaya gerek yok sen gel beraber sabaha kadar yaparız
Var anlatılacak birşeyde yok ev bulamadık :d
Sende anlatırsan niye olmasın ki
Çoğu liseli ergen öpüşür ama ileriye gidemez
Elleme okşama falan oldu
Yani birkaç defa oldu da saçma
Çok kötü bi durum bikaç kez geldi başıma🙈
Benimdee
O mu istemedi yoksa ortam mı müsait olmadı
Ben istemedim o çok istiyordu
Neden istemedin ve nasıl tutabildin kendini
Sevmiyordum ve beni bunun için kullanmak istediğini biliyordum ve kendimi ezdirmek istemedim
Sevmediğin biriyle öpüşmen hataymış bence en başta
Ya bitti zaten
Israr etmedi mi o
Etti tabikide ama benik kararım kesindi
Benim*
Biraz da korkak birisiydi oyle zorla yapmaz asla yani terbiyeli
Zorla olmaz zaten ya
Evet aynen
Napardın peki zorlasa seni
Tabikide vermezdim
Ben vermiyorum dersem vermiyorum kimse de vazgeçittiremez
İleri gitse peki? Yani iş tecavüz boyutuna yaklaşsa