Cinsel Yaşam Sekste her şey karşılıklı mı olmalı? aşık3402 Takip Et Bilge Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Sekste her şey karşılıklı mı olmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Karşılıklı olmasa da olur yani ben eşim için her şeyi yaparım 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 891 cevap paylaştı. Eee bi zahmet, kendiniz kadar karşı tarafında keyif alması önemli 3 0 Yorumla
Berserk34 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 96% +1 yıl Kısa kesicem aldım verdim diyerek yaşanmaz. İki tarafta veren taraf olduğunda sağlıklı olur. 1 0 Yorumla
emreJ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı. Nasıl yani kendimizi mi silktircez 1 1 Yorumla aşık3402 +1 yıl Örnek olarak erkek oral yapıyorsa kadın da yapmak mı zorunda? Ama merak ediyorsan silktir😁 Yorumla
Yodanınsoltaşağıv12 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Hayır abi, bizi s*kmesinler. 1 0 Yorumla
Thejuggers Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Olmamalı bı zahmet beni * zevk almam 😅 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Karşılıklı olmasa da olur yani ben eşim için her şeyi yaparım
Eee bi zahmet, kendiniz kadar karşı tarafında keyif alması önemli
Kısa kesicem aldım verdim diyerek yaşanmaz. İki tarafta veren taraf olduğunda sağlıklı olur.
Nasıl yani kendimizi mi silktircez
Örnek olarak erkek oral yapıyorsa kadın da yapmak mı zorunda? Ama merak ediyorsan silktir😁
Hayır abi, bizi s*kmesinler.
Olmamalı bı zahmet beni * zevk almam 😅
Yani al gülüm ver gülüm
Evet