Artık cinsellik ve ilgisini biten bir evliliği sırf çocuk var diye devam etmesini tercih edermiydiniz yoksa düşünmeden boşanır mıydınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılYorumlarınızı okudum da kötü bir şey bir kadının kendini sorgulamasını acaba seksi değilmiyim ben çirkinmiyim beni beğenmiyormu kadınlığını sorgulamasına kadar yol açıyor kadınlik gururunu kırar baya kötü eder sizi ve bu süreç sizi aşırı derecede yıpratır bu erkek size sevgi vermez bari senin yanında yapmasın seninde duyguların var Sevgi ilgi cinsellik bir erkek den hiç bir ihtiyacın karşılanmıyor seni öyle boşluğa düşürürki lütfen kendini toparla peki napmayı düşünüyorsunuz
13 Yorumla- +1 yıl
Boşanmak
Cevap sahibi+1 yılKesin karar mı
Cevap sahibi+1 yıl?
En İyi Cevaplar
Ya siz kadınlara geliyor böyle ara sıra adam işten güçten yorgun argın geliyor belki yeterli beslenemiyor spor yapamıyor enerjisi yok. Çözüm üreteceğine hala tatava derdindesiniz
04 Yorumla- +1 yıl
Kendisi home ofis ev araba var güzel kazancı var. mastürbasyon bağımlısı ergen gibi video izleyerek kendini tatmin ediyor
- +1 yıl
Yapmadım mı sanıyorsun kac kere red etti. Benimde kadınlık gururum var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
11Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılCinsellik önemli değil ki eşimle birbirimizi seviyorsak devam ederim tabi ki de. cinsellik için evlenmiyorum ben
10 Yorumla Bekara karı boşamak kolaydır demişler şimdi Boşarım desem kaç kere boşandım sıfır o yüzden evlilerin cevaplaması daha doğru olur
10 Yorumla
+1 yılNasıl olmaz dicem aynısı basima gelecek diye korkuyorum
10 YorumlaBenim evliliğim tam olarak böyle ama çocuk için boşanamıyorum
04 Yorumla- +1 yıl
Çok zor ya. Ama sen o evlilikte mutlu olamazsan çocuğunu da mutlu buyutemezsin ki
- +1 yıl
Ben ailemin yanına geldim. Insan ayni evde iken video ile kendini tatmin edince çok zoruna gidiyor. En azından yalnız artik istediğini izleyebilir artik zoruma gitmiyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok zor ya da başkasıyla birlikte olursun ama partnerin bilir bunu
010 Yorumla- +1 yıl
Ama oda aldatmaya geçer
Cevap sahibi+1 yılHaberi olacak diğer türlüsü gerçekten çok zor bunun bir tık altı eve eskort çağırıp yanında yapmak olur
- +1 yıl
Onuda insan kendine yakıştıramaz
Cevap sahibi+1 yılEvet ama diğer türlüsü çok mümkün durmuyor bence sen evli misin? Bence değilsin
- +1 yıl
Evliyim 1 cocugum var
Cevap sahibi+1 yılAllah bağışlasın umarım öyle bşr durumunuz yoktur
- +1 yıl
Maalesef kendisi mastürbasyon bağımlısı ergen gibi video izleyip kendini tatmin ediyor. Ben Şu an ailemin yanindayim
Cevap sahibi+1 yılÜzüldüm gerçekten istek atıcam sorun olmazsa konuşmak için
- +1 yıl
Hayir teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılPeki siz bilirsiniz
Hayır sanmıyorum biterdi büyük ihtimalle.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılBağlayıcı başka unsurlar da var mı?
08 Yorumla- +1 yıl
Hayır
- +1 yıl
Alışkanlık düzen sıcak aş sıcak ev ütülü kıyafetler vs vs.. her şey normal ama cinsellik yok doğru mu anlıyorum
- +1 yıl
İlgi de yok ve para da oldugu halde yok
- +1 yıl
Peki herşeyi bir kenara bırakıp yeniden sıfırdan bir düzen kurma imkanın var mı?
Meslek vs vs? - +1 yıl
Ailemin yanındayım. Maddi anlamda hic bir sıkıntım yok. şu an çalışacak durumda değilim bebegim daha 2 yasinda
- +1 yıl
Eğer bu durumda maddi açıdan bir sorunun da yoksa ve ailen de arkanda ise ercih senin.. Umarım en kısa zamanda çözüme kavuşturabilirsin
- +1 yıl
Umarım çok teşekkür ederim
- +1 yıl
🙏Rica ederim.. iyi geceler
+1 yılSadece sıkıntı bumuuu konuşulabilir ama ya
09 Yorumla- +1 yıl
Konuştuğun kavga ettiğin hatta agladigin da bile çözüm olmadıysa?
- +1 yıl
Bunun için yapıldı mı hepsi ağlama kavga gürültü? Peki borcu var mı psikolojik durumu nasıl
- +1 yıl
Borcu yok ev araba var guzel para kazanıyor ama mastürbasyon bağımlısı. Ergen gibi video izleyerek kendini tatmin ediyor
- +1 yıl
Şaka mı bu ya çocuk var mı peki bende evliyim bu arada
- +1 yıl
2 yaşında.
- +1 yıl
Allah bağışlasın üzüldüm çocuktan sonra evet duraksama oluyor ama yani peki sen kilo falan var mı bayağı
- +1 yıl
Hayir aksina aramızda 20 yaş var ondan her şekilde genç ve güzelim
- +1 yıl
Hmm anladım ilginç yani gerçekten ilginç uzun konuşmak isterim ya dm gelirsen sonra gidersin
- +1 yıl
Şaşırdım yani açıkcası
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu aralar bende bu ikilem arasındayım
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum
- +1 yıl
Bende sanırım kendim mutlu olmadığım için çocuğumu da mutlu edemem.
- +1 yıl
@pamuk_seker3443 istersen gel senlede dertleşe bilirim
- +1 yıl
@Quratex istemez
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılGeneli öyle
00 Yorumla
+1 yılSevişmeden duramam
00 Yorumla
+1 yılSanmıyorum
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Cinselliği olmayan bir evliliği sırf çocuk var diye devam ettirir miydiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat