+1 yılsana bir şey söyliyimmi bunu jinekolog doktor olsaydın inanırdım ama 17 cm ya da 25 cm sana acıdan başka bir şey vermez ama vajinan alışmıştır genişlemeye o zaman belki zevkini alırsın benimki 15 veya 16 cm kaç kişiyle yaşadıysam ne kadar sulansada acıyor çok kalın büyük diyorlar bi anlamıyorum ben
22 Yorumla- +1 yıl
birde bakiresin heeee o zaman güldüm sana işte gerçekten güldüm umarım kukuna göre bir penis bulursun ülke ideal boy 12 cm filan ama değişiyor mika slowana var bilirsin fenomen ona soruyorlar büyük aletmi küçük aletmi diye küçük aleti kullanmasını bilirsen daha zevk veriyor ve ben boşalıyorum diyor şu boy muhabbeti kalmadı bence artık sende böyle şeylere takılma
En İyi Cevaplar
+1 yılMastürbasyon yapıp zevk alan bir kadın (normal bir kadın) 12 cm penisle de memnun olur. "Minimum 17 olmalı", "20'nin altını hissetmiyorum" diyen tipler ya yalan söylüyordur ya da vajinaları bolu tüneli olmuştur. Bu sitede herkesin penisi 18 üstü tabi.
20 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yılsadece çapı 180 boyum 84 kiloyum ve bilegim ile aynı ölçüde boyunu söylememe gerek var mı bi kız arkadaşım siyahi fantezim vardı onu giderdin demişti
00 Yorumla
+1 yılBen tecrübeli değilim bu konularda ama saçma ve sapkınlık buluyorum bu boy konusunu. Evlenmiş olsam eşim olsa atıyorum 16 diye mutlu olmucam mi? . bilgili degilim bu konuda. Bu cm v. s v. s. Diye
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yıl15 cm penisim. Belirli yaşlara gelince filmlerin etkis ile kaygılanmıştım. Ya tatmin edemez isem vs.. Ama 17 yaşımda ilk ilişkimden bu yana tatmin edememe durumum olmadı. Tabi biraz bencil olmamanın etkisinde var.
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBoy ortalamaları 1.70 üstüydü, bakire de tercihim olmadı hiçbir zaman. Ama senin izlediğin filmlerin etkisinde çok kaldığını düşünüyorum.
+1 yılseks aslında bi sanattır her şey boy değil adam sevişmiyosa sevişmeyi bilmiyosa kadını tahrik etmeyi bilmiyosa erken boşalıyosa libidosu çok düşükse bi şeye yaramaz bence
11 Yorumla- +1 yıl
Minimum 15 şart diyorum
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBenim 19.8 cm hayat boyu düz 20 diyememenin eksikligini yasadim. Benimkinin bas ve omuz kısmı daha iri baseball sopasina benziyor. Ama yine de bazen eksik kaliyorum. O yuzden 15 yeter fazlasini alamazlar gibi zugurt tesellilerine kimse kanmasin.
20 Yorumla15-16 cm asla tatmin etmiyor ustu lazimm
44 Yorumla- 1 yıl
MFÖGKCLVLXKXLFGLBK -16 CM LE KAYBETTİM...
- 1 yıl
Nerdesin olm sen
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bende 18,5 cm ama bazıları zorlaniyor her pozisyonda yapamıyorlar. Buna çözümü kaşık pozisyonunda iyi oluyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı. Yani hiç ölçmedim. Ebatını da merak etmedim. Bunca yıllık çavuştan tek bir şikayet almadım. Sanırım bu informatik bilgi yeterlidir.
00 YorumlaOnun yanında birwz kalın ve uzun süre dayanıklı sever misin
06 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılhttps://www.hizliresim.com/7yk9etw Böyle ideal istiyorsun yani, bu boy iyimi 😅
05 Yorumla- +1 yıl
Aç aç bir şey yok 😅
- +1 yıl
mesaj lar kapalı yoksa görürdün 😅
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu soruları soranlar %90 erkek oluyor kadın olduğunu kanıtla sonra konuşalım harun abi merak edersen ufaklığı atarım
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHa sadece sanalda değilim reelde de veriyorum mu diyosun ve bununla mı övünüyosun🤣🤣
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Görsellik elbette önemli fakat ereksiyon sorunu ve erken boşalma konularını da yabana atmamak gerek
00 Yorumla
+1 yıl20 cm bir ara bir kız küçük diye red etmişti beni
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGerceklere bakmak lazım, 14, 15 ile başlar türk erkekleri 17 19 21 biraz absürt herkesin sahip olmadıği penis
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin âmin poşet olmuş tünel olmuş ondan hissetmiyorsundur normal bi kadına 14-15 de yeter
02 Yorumla- +1 yıl
acımıyormu bu kadar büyük istiyorsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaç bilmiyorum foto atsam yeterli değil falan gibi yorum yaparmısınız
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNeyse atmam zaten saçma olur
minimum 16 17 sanırım
63 Yorumla- +1 yıl
Çap 26 olur mu
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Denemiş biri olarak sen daha iyi bilirsin... Bize söz düşmez
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakire kız daha zar duruyor gelmiş 17 den azı kesmiyor diyor. 😂😅🤣🤣🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl15 cmden aşağısını hissetmiyorsun bile
78 Yorumla- +1 yıl
Çap olarak
- +1 yıl
Bu güne kadar hiç ölçmedim küçük Emre'yi 😄
Cevap sahibi+1 yıl@simayxoxo Ayn aynısını yaşadım içime girmiş girdin mi diye sordum anlamadım çünkü
- +1 yıl
23 24 olsa napardın
Cevap sahibi+1 yıl@barmennn11 Türkiye de öyle boy mu varmış
- +1 yıl
benım arkadasınkı öyleydı hortum var derdik orada
+1 yıl17 sana az gelir su borusu verelim 50 cm
01 Yorumla
+1 yıl15 20arası ideal bence.
02 Yorumla- +1 yıl
Yeni başı alay ana çok bile. Ayırca 20 den fazla da olmamalı analda sorun olur.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇapı ne olsun acaba
04 Yorumla- +1 yıl
olur mu önemli olan o sana zevk vericek en hasas yere sürterek girecek
- +1 yıl
O zaman 26 yeter sana doyumu tam
+1 yılHiç ölçmedim bu güne kadar küçük Emre'yi
02 Yorumla- +1 yıl
Gerek duymuyorum ölçmek isteyen tutar ölçer
- Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı.
+1 yılYakışıklı da olmalı mı?
02 Yorumla- +1 yıl
Senin istediğin bu filmdekiler gibi galiba
hot blonde gangbanged by 3 big cock black dude
25 cantim iyi olursu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoy tamam da esas zevk veren kalınlık değil mi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılvalla 21 cm var kesmçyor diyen ikincide çok zorluyorsun diyor 😀
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Kac cm olursa oldun fark etmez
00 Yorumla
+1 yılAlabiliteye göre değişir
00 YorumlaYeteriz yeteriz relax
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılAl o zaman kessin seni
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılKişisel tercih meselesi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl14 ve 18 arası
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl10 cm Ne yapak hacı ölekmi 😀
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılo g. t yok bende 😀 Kullanmasını bilene 10 cm de iyidir. 17 ler 20 ler havada uçuşuyor. Sor bakalım onlara hayatlarında kaç kadını doruklara ulaştırabilmişler? Kaç kadını titreterek orgazm etmişler. Hepsi hava civa.
Gizli Üye(25-29)+1 yıl16 kesmez mi yanı 🤔😃
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeyseki yine elenmedik:)
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDfshzszvjsks
Gizli Üye(30-35)+1 yıl16.5 olmaz mı:)
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıloh kurtardım:))
Cevap sahibi+1 yılkötünün iyisi dedin ama:) pek iyi alternatifin olmasa tercih ederdin beni?
Cevap sahibi+1 yılsevindim:)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSen lezsin kanka erkegi ne yapcan 🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBelkide hiç yaşamamışındır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılMinimum 16-17
02 Yorumla- +1 yıl
Büyük şart tabi. İçinde hissettirmesi önemli
191 iyidir
02 Yorumla23 olsa korkarmısın
00 Yorumla
+1 yıl15 cm ustu kalınlık 11 12 cm
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yıl17 de bulunur yani
00 Yorumla Afiyet olsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yıl😂😂😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNeyse ki 18
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimki 17 shshs
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıltamam harun abi
00 Yorumla
+1 yıl19 olmalı
31 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 861 cevap paylaştı.
+1 yılDoğru
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar