Eşim bugün işten gelecek akşam ilişkiye gireriz diye kuaföre gittim oje sürdürdüm Ağda yaptım gecelik giydim duşumu aldım gece oldu tam uyuma sırasında falan işte eşime sarıldım hadi yapalım dedim saat geç oldu hava sıcak yarın yaparız hatta ben biraz diretince kalti yataktan gitti o kadar emek boşuna gitti kalbim kırıldı şimdi bana çok ayıp mı oldu yoksa belki eşim gerçekten çok yorgundu belki gerçekten yarın erkenden ise gidecekti ya da sıcaktan dolayı canı istemedi siz olsanız ne tepki verirsiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYa her ne sebep olursa olsun Bir Kadın erkeğini hazırlanıp o hale geldiyse ve erkek ona yanaşmıyorsa o kadının aldatması en büyük hakkıdır Hani kuaföre gitmesine hazırlık yapmışsın oranı temizlemişsin güzel kokular sürümsün Hani Resmen bütün her şeyini erkeğini mutluluğu için kendini erkeğini hazırlamışsın hani tek yapması gereken seninle mutlu olmak ama hani kıymetini bilmemiş Hani o haldeyken yatakta bir kadını bırakırsan çok tehlikeli olur yani hani o kadın her şeyi yapar hani o an yanında bir erkek olsa bile Gözünü kırpmadan o erkeğin kollarına kendisini bırakırdı Yani eşim Bence ağır aptallık yapmış yani Ama sen canım bir kıza benziyorsun aldatmıyorsun Ama her kız bu kadar cesur davranmaz yani hani eşini o fırsatta yaklaşmaya neşen İllaki aldat'tan çıkar yani
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılŞimdi yorumlarda herkes erkeğe yüklenmiş ama unutmayın planlı seks hemen olmaz erkekte gel yap diyince kadın erkekte penisine kalkyapayım diye komut veremez ama erkek istese kadına gel yapalım dediğinde kadın yapar zevk almaz orgazm olmaz o başka ama yapabilir kapıyı aç tamam erkek kim bilir ne kafayla geldi ne sıkıntıyla geldi bilmem ama uslubu çok yanlış kadına bir iltifat edip çok sexsisin diyip biraş öpüşüp sarılıp arkası yarın hayatım yorgunum vs diyebilirdi seks evin her köşesinde başlayabilmeli ama yatakta son bulmalı bence
00 Yorumla
üzücü şeyler. 43 yaşındayım daha birkez bile ne eşlerime ne sevgililerime bu tarz bir hareket yapmadım. yatağını paylaştığın insan sevişmek isteyecek ve sen ona yok diyeceksin açıkçası bundan daha büyük bir hareket bilmiyorum. istisna tek durum ciddi bir hastalık söz konusudur ve rahatsızlığından dolayı zaten sıkıntı içindedir o vakit problem olmaz zaten partnerin hastayken kalkıp ondan sevişmesini beklemezsin.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 561 cevap paylaştı.
+1 yılEvli olmadığım için pek söylediğim doğru olur mu bilmiyorum ama genel olarak uykuyu arayan bir insan olmadığım için yorgunluğa rağmen eşimi düşünürdüm bence
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
52Cevap
+1 yılAyıp etmiş siradan bi gün değil ki okadar hazirlanmissin ve istediğini belirtmişsin sizi mutlu edip duş alıp uyuyabilirdi neyse yinede onun açısında da bakmaya çalışın sonuçta hep böyle yapmiyordur umarım 😊
23 Yorumla
Soran+1 yılHayır da ne bilim yaaa kalbim kırıldı
- +1 yıl
Kırılmasın kalbiniz emin olun oda bukadar kırıldığınizi bilse çok üzülür canınızı sıkmayın mutluluklar 😊
+1 yılPlanli seks hicbir zaman düzgün olmaz zevk vermez aniden gelişen seks zevk verir ve planlayarak olmuyor bu isler sadece sen yatakta bekleyerek yanlis yapmissin yatmadan once azdirabilirdin adami
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 596 cevap paylaştı.
+1 yılEsin s. kmezsen baskasi düt lafi aci ama gercektir istemesenden arzusunu orada gidermesi gerekir erkegin kadin oyle. Ayip etmis 1 saat az uyusun sicak s. x sonra soguk dus iyi gider. Hatali esin benim gozumde.
00 Yorumla
+1 yılKadin yorgunum istemiyorum deseydi laf edilirdi harbiden
318 Yorumla
Soran+1 yılTabi ben olsam boşalıp çıkacam derdi gene de isterdi yani
- +1 yıl
Pislik bunlar ya
- +1 yıl
@kanka35 sizden kaynaklaniyordur. Neredeyse her gun maaturbasyon yapan o kdr kadin var. Iyi yapin kadin da istesin
- +1 yıl
@kanka35 isinize gelmedi mi
- +1 yıl
- +1 yıl
@Isimsizx0000 çok güzel açık sözlüsün
- +1 yıl
@kanka35 herkes rahatsiz olur benim bu huyumdan
- +1 yıl
- +1 yıl
dobra oluşun açık sözlü oluşundan mı @Isimsizx0000
- +1 yıl
- +1 yıl
Bir iki kelime yapistiriyorsunuz arka arkaya cumle saniyorsunuz
+1 yılO iateyincede sen yapma biz yorgunuz diyince bi ton laf yapiyorlar bi ton trip atiyorlar ama
32 Yorumla
Soran+1 yılYok zorla yapıyorlar
- +1 yıl
Bacim seninki next level demek ki
Herkesin kişiliği farklı şimdi ben olsam karımın istediği herzaman her yerde onunla olurum asla hayır demem yorgun olsamda farketmez seks yapmasak bile oral ya da parmaklarımla illaki tatmin ederim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTestesteron hormonunu ve sperm üretimi sizin kuaföre gidip hazırlık yapmanıza benzemez. Aranızda ten uyumu sorunu var mı? Yani eşin seks yapmak istedigi zaman en fazla kaç defa boşalıyor?
Senin düşündüğün gibi olmayabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence yorgunluk ve erkekn kalması bir sorun. Evet güzel düşünmüşsün hazırlık yapmışsın emek vermişsin ama zamanlama yanlış gibi erken saatlerde başlamak veya bir sonraki gün izinli olacağı geceleri tercih etmeni öneririrm
00 Yorumla
+1 yılben olsam böyle bir teklifi yorgunda olsam geri çevirmez idim sana ayıp etmiş bundan sonra o istese bile sen yapma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı.
+1 yılSaat kacta gece oldu yataga girdin ogrenebilir miyim
04 Yorumla
Soran+1 yılSaat 12 ydi işte
- +1 yıl
Uyum vakti yataga girmisiniz bu olmaz. 10 gibi gircen ki iyi olsun. Nasil peki. Otururken yaklasirsin hissettirirsin. Oturursun kucaga ufak ufak oyunlar. Ama 12 de yataga yat ee kocam girmedi iliskiye. Asil kpcaya ayip o saatte olmaz.
Soran+1 yılYapamdim mi sanıyorsun yaptım ama olmadi
- +1 yıl
Birsey diyemiyprum
Nerde ituruyorsun
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHavalar anormal gidiyor bacım her şey normal. Eşinle önceden plan yap bence ona göre duş alsın hazırlansın
00 Yorumla
+1 yılhazırlık ile ince bir davranış sergilemişsin ama o istek arzuyu karşılaması gerekirdi bence tüm aldatma ve hatalar bu yüzden oluyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. o öküz nerden geldi. Ne kadar süedir ayrıydınız. Demekki senin gibi bir isteği yok. O sana karşı aç değilmiş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkeşke gün içerisinde akşama sürpriz var gibi bi mesaj yollasaydın o da hazır gelirdi diye düşündüm ama kalkıp gitmekle ayıp et
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. sevgilisi ile ilk defa buluşan hatun gibi o kadar hazırlığa ne gerek vardı
02 Yorumla
Soran+1 yılKıymet veriyorum kendisine İste aman gözü dışarıda olmasın aman başkasına bakmasın diye
- Cinsel Yaşam konusunda 538 cevap paylaştı.
+1 yılO kadar hazırlığı yapan insan yüz üstü birakilirmiya ayıp etmiş inan
00 Yorumla
+1 yılÇok şanslı bir adammış yaptığı çok kabaca böyle kadınlar böyle adamlarla bize de böylesi denk gelmez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. adam belki yorgundur. sende biraz anlayış göstermelisin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdama onceden bildirmen gerekirdi belki adamin bir dunya sikintisi var her sey dogaclama bazen gelisemiyebilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılSence yaptığım şeylerle o mesajı daha nasıl verebilirim
+1 yılSıcak havada çekilmiyor.. ben de istemezdim.. Eşin haklı.. Sen aç gözlüsün.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAkşama tekrar yanaşın, emek boşa gitmedi merak etmeyin. Belki de çok yorgundu, bilemezsiniz.
02 Yorumla
Soran+1 yılAma kalbim kırıldı akşam tekrar içimden yanaşmak gelirmi sanıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılO eşiniz, yanaşın siz...
Kırılmayın, anlıyorum durumu ama tatlı tatlı yanaşın, evlilikte eş yanaşmalı, erkeği yönetmeli.
Yoksa soğukluk olur mazaAllah, bu da kötüdür.
Cinsel Yaşam konusunda 327 cevap paylaştı. Adam gerçekten yorgunsa istememiş olabilir sonuç da senin ona okadar emek verdiğini bilmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılo kdar hazirlanmışsın hemde. Ben olsam dokunurdum dışarıdan birazda azdıracak şeyler yapardim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen öyle tepki vermem senin işini bitirir öyle uyurdum
00 Yorumlabunlar gerçek mi inanamıyorum böyle değerli kadın var mı
07 Yorumla
Soran+1 yılYa insan eşine suslenmeyecekde kime suslenecekki
Soran+1 yılKaç yıllık evlisiniz
Soran+1 yılYani seneyle alkasi var mı bilemem ama biz 3 yıllık evliyiz
Cok ayip etmis. Resmen gururunu kirmis. Sizin gibi kadinlarin degerini biomiyorlar. Trip at elletme sende bi kac hafta😅🤤😘
00 Yorumla
+1 yılNe olursa olsun geri çevirmezdim kadınımı mutlu ederdim..
00 Yorumla
+1 yılİkinizde haklısınız aslında
01 Yorumla
Soran+1 yılYatağı terk etmesi biraz zoruma gitti o istediği zaman hiç bir zaman böyle bişey yapmadim
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bence ayıp etmiş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılsıcak yahu az ara ver sende herif nefes alsın
00 Yorumla En azından bir posta atmaliydi
00 YorumlaYorgunluktan ölüyor olsam kadını geri çevirmem
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı. Belki canı sıkkındır belki yorgundur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yatakta yorgunluk olmaz profesyoneller bilir bunu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılodun bi adamlasın geçmiş olsun:)
00 Yorumla Yani yanlış yapmış bir kezde olsa yapacaktı
00 Yorumla
+1 yılAkşam serininde çok ayıp etmiş
00 Yorumla
+1 yılYorgundu kesin ama ayıp etmiş.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ayıp mı resmen sana hakaret etmiş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni reddetmesi çok yanlış
10 YorumlaBelki bir derdi var bence konuşmayı dene
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYanlış yapmış isteyince hakını vermek gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEşinin yerinde olsam işe bile gitmezdim
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılojeler hsriç herşeyin cennetlik
00 YorumlaBari kibar şekilde der biraz kaba
31 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tam olarak doğru taktiği yapmamışsın
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmalıyım daha
Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ayıp etmiş eşin ilişki daveti red edilmemeli
00 Yorumla
+1 yılSana ayıp etmiş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ayip etmiş 😏😒
00 Yorumla
+1 yılÇok ayıp etmiş yanlış anlama hepmi böyle
00 Yorumla
+1 yılEmek boşa gitmesin ben gelir yaparım
00 YorumlaÇok yorgun demek ki
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence ayıp etmiş
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyıp etmiş