Tabi kötü olduğunu düşünmüyor ya da bana rol yapıyor ama erken boşaldığının farkında ön aşırı aceleci, hızlı hareket ediyor hatta yıllar sonra dayanamayıp duvar delmiyorsun yavaş ol dedim her neyse sizce saniyeler içinde boşalan bir erkek aldatmaya cesaret edebilir mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk sevgilim bakireydi ve zarını koruyordu anal yapıyorduk arada sırada bazen oral yapardı. Bazen aşırı derecede istekli olurdu boz derdi hiç bir zaman şikayet etmedi hatta cinsel yönden iyi olmasan şimdiye kadar seninle hiç uğraşmam derdi. İkinci sevgilim bakire değildi ama asla içine boşalmama musade etmedi, ilk buluşmada beraber yattık cinsel ilişkiye giremedik ama seviştik ikinci gün iç çamaşırı üzerindeyken içine girmeye çalıştım üçüncü gün cinsellik yaşadık ama içine girer girmez boşladım prezervatif vardı. Ikinci sevgilim ilk sevgilime göre çok ama çok daha güzel ve bakire olmamasına rağmen vajinasi dardı ve penisimi sarıp anında boşaltıyor ve ikinciyi istemiyordu. Üçüncü sevgilimle mükemmel bir ten uyumu vardı. İlk defa denediğimizde çok erken boşaldım ama devam et sorun değil dedi. Devam ettim ikinci postada normal oldu (10 dk pompa sonrası) Sonra kalk klozete git temizlen devam edeceğiz dedim 😊 5 dk geldi ve oral yaptı kaldırıp içine girdim o gün 5 saatte 6 posta attık geçen gün araba alacaktım yaklaşık 35 bin TL eksiğim vardı o sırada aradı konuştuk eski günlerin hatırına 35 bin borç vereyim ama arabanı al buraya gel dedi 🙈🙈🙈
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı. Yıllar sonra derken (Gözüm yaşınıza gitti de) ?
Neyse ALDATAN ERKEK için geç boşalmak ve ya erken boşalmak kriter değildir ki. Aldatır tabiki. Cevabı kendiniz yazmışsınız sorunun içine. Bunun farkında değil, eğer bunun farkına varmasını sağlar onu biraz eziklersen bir süre daha köpek edersin. Ama içinde varsa aldatmasına mani olamazsın.
Saygılar
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
21Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılİhanet etmek için matkap olmasına gerek yok :D Neleri var ya evde eşine hallenemeyip başka kadına hap alıp giden.. :D
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 523 cevap paylaştı.
+1 yılbunun yatakta iyi ya da kötü olmasıyla alakası yok tamamen karaktersizlik meselesi cinsel tatminliği boşalmayı vs sağlamak için bir sürü yöntem var
20 Yorumla Erken boşalması bir yana kaç posta atıyor ilkinde normal diğeri nasıl? Aldayacak adam sevişerek de aldatır. Horozunki de 1 sn ama kümesi komple elden geçiriyor
04 Yorumla
Soran+1 yılEğer iki hafta ya da bir ay yaşamamışsak uzun zaman ayırıyoruz birbirimize ve 3-4 saatte 8 olmuşluğu var en en az 5 oluyor ama ben çok istiyorsam ve 20 saniye sürüyorsa sonrakileri zaten istemiyorum 3 den sonra biraz uzuyo ama benim hiç bir isteğim kalmıyo dakikalar ya da bir saat önce beni tatmin etmemiş bir adamı niye arzulayayım ki
Soran+1 yılEvlilik konusunda ilk zamanlar bekaretimi verdim evlenmeliyim düşüncesiydim çünkü yaşadığım yerde eğitimli ileri görüşlü insan sayısı çok az ondan sonra bulduğum kişi sorun yaratır diyordum ama şimdi düşüncem değişti zaten buradan da taşınmak istiyorum sadece şu an kararsızım ve ortada bir aldatılma varsa bu durum beni çok sarsar ve acıyla mantığımı unutup duygusal davranabilirim huyum böyle
+1 yılkızların beyniyle erkeklerin beyninin zıt çalıştığının kanıtı erken boşalma ile aldatmak istememem ne alaka?
00 Yorumla
+1 yılAldatsada partber onu zevk vermedigi icin birdaha olmaz. Seksi beceremeyen seks yapamaz.
04 Yorumla
Soran+1 yılMesela bazı kızlar varya mekanlarda masaya oturanlar o kızlar böyle biriyle olur mu ya da her hafta içmeye giden daha önce 50 kişiyle yattığı belli olan 90 beden memeli dövmeli ve kaynak saçlı kızlar
- +1 yıl
Parasini alirlar yatarlar kullanirlar bu erkekte seks yaptim zanneder bu olabilir
Soran+1 yılEn çok senin yorumunu beğendim çok mantıklı konuştun demek ki parasını ben almalıyım ki diğerlerine kalmasın dimi hajdjsjd
- +1 yıl
Se imde yasamak isteidhini yasamakta sana aittir. Insanin istekleri beklentileri kisiseldir.
Eder hatta en çok o cesaret eder çünkü ortada bir hata varsa kendine yediremez
04 Yorumla
Soran+1 yılZaten beni suçluyo çok sıcak olduğunu dayanamadığını söylüyor bir de vücut hatlarım aşırı seksi bulunuyor kadınlar tarafından bile o yüzden gördüğü anda arzuluyo onunla sevgili olduğumda bakireydim ama ona sadece bir kez üstünde durmadan söylemiştim yıllar sonra itiraf etti çok güzeldin bakire olduğuna inanmamıştım dedi yaşadıktan sonra anladı ben de zaten beş yıldır ilkim olduğu için çoğu şeyi tolere ediyorum bazen de acaba evlenirsek sık yaşayacağımız için daha geç boşalabilir mi diyprum
Soran+1 yılBu arada aşırı düz odun gibi bir kızım ilah olsa beğenmem aşık olduğum erkek dışında kimse yakışıklı gelmez ama profildeki sen isen çok yakışıklısın
Soran+1 yılSen değilsin tamam aşırı iyi çünkü o tip buralara uğramaz Türk bile değildir
- +1 yıl
Öncelikle iltifatın için teşekkürler ve profildeki benim ayrıca %100 Türk'üm ama buradaki çoğu erkek gibi kendimi tatmin etmiyorum sizin gibi sadece soru cevaplıyorum.
Öte yandan böylesine iğrenç ve bencil bir erkekle gelecek düşünmen bile çok üzücü. Sence evlenseniz nasıl değişebilir ki? Şunu biliyorum eğer karşı taraftan fazlaca üstünsen ve o bunu kabul etmiyorsa zamanla seni yıpratıyor. Manipüle ediyor, ego tatmini yapıyor üzerinden. Bence ilişkinizi gözden geçir.
- Cinsel Yaşam konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılKendinin kotu oldugunun farkindaysa cesaret edemez.
00 Yorumla
+1 yılOlur. Aldatmanın tavşan moduyla ya da kaplumbağa moduyla uzaktan yakından bir alakası yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Onunla alkasınyok karakter meselesi bence ama. Söyle doktora gitsin 2 dk ne
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. Sadece kendini düşünüyor büyük bir bencillik bunu onunla konuşmalısınız
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. Mümkün. Bunu kendini ve senle ilişkisini test etmek için yapar.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence karakter meselesi ama yinede siz bilirsiniz
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSize göre erken başkasına göre geçtir... Yapmaz diye bir şey yok. Hatayı kendisinde bulmaz sizde arar. Bu yüzden konuşmanız da fayda var
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSanmıyorum, bence aldatılmaktan korkar, bu arada sanal da güzel oluyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılSaniyede adam mı boşalır ya o ne öyle giç yapmasın daha iyi
00 Yorumla
+1 yılYatakla ne alakası var
02 Yorumla
Soran+1 yılYani niyetlense bile bu kadın yatakta beni beğenmez dalga geçer diye düşünür mü öf aklıma benimle tanışır tanışmaz bile hep çok istekli olduğu geldi bana öyleyse başkasına da olur ama o zaman daha 22 yaşındaydı aç gözlü de olabilir off
- +1 yıl
Erkek milleti her şey beklenir
Yavaş olmasını söylüyormusun
00 Yorumla
+1 yılEvli misiniz yaşlarınız kaçki?
01 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca neden seni aldatabileceğini düşünüyorsun
+1 yılYatakta nasıl kötü ya
00 Yorumla
+1 yılValla öyle bir eder ki aklın almaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSorunun sen de olduğunu düşünür ve aldatır 😀
02 Yorumla
Soran+1 yılHızlı boşalıyo çok aceleci demek ki o kadar çok güzelim ve arzuluyo hahshash zaten en büyük mesele bu beni gördüğü anda harekete geçiyo her yeri bir de gerçekten güzel bir kadınım hayatıma giren ilk erkek vajinal genişlik enfeksiyon sorunları vs yok çok titiz dikkatli biriyim bir de çok sıcak olduğunu söylüyor bu da erken boşalmaya neden oluyormuş doktor söylemişti ay bir kadına anlatmak ne güzelmiş gizli olup rahat rahat yazmak ajajjaja
Cevap sahibi+1 yılİyi s*kişler o zaman güzelim:))
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu kadar kötü ve evlenmeyi düşünüyosun..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Farklı tatlar heyecan verir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yıleder
00 Yorumla
+1 yılEder tabiki erkek bu
00 YorumlaEder
00 YorumlaEder tabi bu konunun o konuyla alakası yok
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıleşiniz midir
09 Yorumla
Soran+1 yılBeş yıllık sevgilim onun geçmişinde insanlar olmuş ama benim hayatıma giren ilk kişi yani bekaretimi verdiğim kişi ve bu yıl sonu nişanlanıyoruz ama evlenme konusunda korkularım var bu konu yüzünden bu arada beni çok seviyo güzel de bir kadınım ama bilmiyorum korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılkorkuların nedir
sana yetememesi idir
kaç snedir ilişki yaşıyorsunuz..
Soran+1 yılİlk yılımızın dördüncü ayında birlikte olduk yetememesinden korkuyorum gözümün kaymasından ona yanlış yapmaktan korkuyorum dizilerde filmlerdeki romantizmin zerresi yok kadınlar bu konularda gevşek davranıyor yataklarını anlatıyorlar arkadaşlarımın kısa dediği boşalma süreleri bile en azından bir kaç dakika benimki 20 saniye kimseye anlatmıyorum ilk kez buraya yazdım çok aceleci ve sert ben ağır ağır yaşamak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılen önemli husıs iki insanın birbirine yetmedi dirrr..
yane kaç senedir cinselşiğiniz warr
Soran+1 yılİşte beşinci seneyi geçtik tam beş yıl oluyo yaşamaya başlayalı yanına gittiğim anda hareketleniyor her yeri beni çok arzuluyo bazen diyprum ki görmediği için böyledir belki evlenince bu kadar hızlı olmaz ama ne bileyim
Cevap sahibi+1 yılolmaz kesin olamaz
Cevap sahibi+1 yılşu warr, korkulsronda kuşkulsronda kesin kesin haklısın..
ama az bir zaman değilki
baya dır bu deneyimler wer..
onların cevaplarını almış olman lazım
Cevap sahibi+1 yılyaşlar nasıl
Cevap sahibi+1 yılselam
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHer zaman
00 YorumlaCevabı biliyorum
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi