Gizli Üye(30-35)+1 yılAnal seksi normallestirmayin. Oralı normallestirdiniz sira buna mi geldi? Erkek her delikten zevk aliyor. Agizdan da, analdan da, vajinadan da. Peki kadin? Kadin vajinadan zevk aliyor. Agizda zevk sinirleri yok ki zevk alsin ve analdan da zor alınır. Baska seceneklere yonelmek ve bunu normalestirmek kadina zulum olacagi gibi kadinin zevkinin de üstünü örtüyor. Adam akilli ilişkiye girin işte. Ki vajinada baktigin zaman erkek icin yaratilmis bir organ. Cinsellik, dogum, regl kanamasi dışında baska islevi yok. Erkeklerinki gibi hem haz veren hemde bosaltim yapan bir organ degil. Sadece bu iş icin yaratilmis bir organ. Erkeklere ozel organ yaratilmis hala baska secenekler arıyorlar/arıyorsunuz. Kendinize gelin artik. Bunu kadina yapmak, teklif etmek dahi bana gore saygısızlık.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bazı kızlar arkadan vererek erkegi başlayacağını zannediyor aslında erkek rahatlamak kizligina dokunmadan hamile birakmadan arkadan yapmayı ister ama acemiler yaptiri arkayı sakatlanan kızlarda az değil. Erkek oradan yapınca bağlanmaz bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilim le iyi ilişkimiz var vajinadan zor alıyor ben anal istiyorum deneyelim diyorum olmaz ya önden zor dayaniyorum anal asla alamam diyor yapmak isterdim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 480 cevap paylaştı.
+1 yılSeverler. Fakat kızlar sizin bir cinsel organınız var o da vajinanız anal YAPMAYIN YAPMAYIN YAPMAYIN. Sırf erkek istiyor diye yapmayın
10 Yorumla Vajinal seks yerini tutmaz ama ara ara değişiklik yapılabilir.. fakat bilen biriyle yapılmadı şart aksi takdirde bayan için işkence olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAçıkçası bence çok önemli. 1 yıl düzenli olarak yaptık. Karşılıklı olarak birbirimizi her konuda memnun ettik maddiyat dahil. Benim için güzel zamanlardı. Yapmalısın.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen ne düşünüyorsun peki karar verdin mi?
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Önemli olduğundan değil sad de oraya boşalmak kolay hepsi bu
00 Yorumla
+1 yılBir kadın ısrarla anal istiyorsa bu bana göre bir eksidir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakireysen ve bu yüzden yapacaksan yapma, bağlamaz kullanırlar, ama evli ve fantezi içinse yapabilirsin yeni heyecanlar katar, tabi dini boyutu sizin için önemli değilse..
00 Yorumla
+1 yılOksada olur olmasada partnerimin istemesiyle alakalidri
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılBağlamaz kasını günlerce üstüme oturamaz hale getirir
00 Yorumla Sevgisine bağlı seks için birlikteyseniz bağlamaz sevgiliyseniz onu bilemem
00 YorumlaHayır bunun için bağlanan da herhalde * canavarı falandır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdam böyle özelinin burada tartışıldığını duysaydi, sonsuza dek sünerdi Allah insanı, kaliteli, dost kadınlarla evlendirsin😃😃😃😃😁
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkek için çok önemli. Çoğu için olmazsa olmaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBağlamaz kadın zevk alamama suyla canının yandığıyla kalır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkadına baglamaz yapma kadın ıçın çok zararlı sakın yapma evet erkek ıçın zevklı
00 Yorumla
+1 yılveririse dsha mutlu olurm vermezse hep icim de kalir
00 YorumlaHayır bağlamaz anal ek tercih
31 Yorumla- +1 yıl
O tercihi seçenlerin…
+1 yılKadınlar sevmiyo analı anlayın aq
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen seks yapmayı daha çok duygusal yakınlaşma olarak görüyorum, ve kız arkadaşımı acitmakta istemem
00 Yorumla
+1 yılAnal isteyen erkek cok p*rno izliyordur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Hiç önemli değil. Olmamalı..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı. seks %100 ise
Anal seks: %20
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Anal seks cok zevk verici
00 YorumlaDenemedim hiç doğrusu
00 YorumlaÇok zevkli ama bağlamaz alakası yok neden sordun
00 Yorumla
+1 yılKötü kötü, önemli değil.
00 YorumlaOkadsr da öenmli değil
00 Yorumla
+1 yılBağlar hemde sonsuza dek
01 Yorumla- +1 yıl
Dar severiz biliyosun ki
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe bu büyümuki bağlasın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek kadına ikinci kez asık olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılVerip te boşu boşuna götten de olma
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Erkeği bağlamak için cinsellik yaşanmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Hayır
00 Yorumla
+1 yılBağlayabilir
00 Yorumla
+1 yılseverler analı
00 YorumlaÇok değil benim için
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayır ama güzeldir
00 Yorumla
+1 yılBağlamaz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yıliğrenç bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSaçmalama
00 Yorumla
+1 yılAcayip zevk verir
00 YorumlaSeverim
00 Yorumla
+1 yılBağlar
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği