- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılKendi kararı Yapmak zorunda değildir ki oral çok da önemli değil zaten ayrıca sırf erkek zevk alacak diye kadın kendini o duruma sokması da saçma olur. bu iki tarafında rızası varsa yapılmalıdır zorlama olmamalıdır. mesela eşim istemiyorsa ben yapması için zorlamam tabi ki de. ama ben eşime her zaman yapardım oral. Cinsel tercihler, kişisel sınırlar ve rızaya dayalıdır. Bir kadının oral seks yapmama tercihi, onun kafa yapısından veya kişiliğinden ziyade kişisel tercihlerine bağlıdır. Cinsel tercihlerde herkesin farklı olması normaldir ve bir kişinin oral seks yapmama tercihi, onun değerini veya kafa yapısını belirlemez. Partnerler arasında cinsel tercihlerin açık ve sağlıklı bir şekilde konuşulması önemlidir. Partnerlerin birbirlerinin sınırlarına ve tercihlerine saygı göstermeleri, sağlıklı bir ilişki için önemlidir. Eğer bir kadının oral seks yapmama tercihi partneri tarafından anlaşılmış ve kabul edilmişse, bu durumda kafa yapısından ziyade ilişkideki sağlıklı iletişimi ve saygıyı yansıtabilir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlabilecek muhtemel sebeplerin çoğunu sıralamışsınız. Aslında nikahlı eşinle oral günah değil, bu konuda yanlış bilgi mevcut. Eşin istiyorsa bunu ve sende denemeye değer görüyorsan yapılabilir. Günah olan kısmı ağıza boşalmak. Bütün semavi dinler aslında spermin boşa gitmesini uygun bulmuyor, hatta yahudilerde mastürbasyon da spermler boşa gittiği için günah sayılıyor. Bana göre diğer etkenler temizlik konusu mesela. Eğer birleşme öncesi duş alındıysa zerre gelmez aklına ama hijyenine dikkat etmeyen bir partnerle misyoner bile iğrenç oluyor emin olun. Benim evlenmeden önce bir sevgilim oldu. Onla da masum sadece öpüşme olarak takılıyorduk. Eeee başka kimseyle yakınlaşmada olmadı. Bakire evlendim. Eşim daha ben normale alışamadan benden geyşa hareketleri bekliyor. 69 yapmaya çalıştı ve bok sidik ter her türlü koku vardı, ağladım, öğürdüm kusuyordum. Bence ilişki öncesi hem hijyene dikkat edilip, hem bazı şeyleri nasıl karşıladığınla ilgili sohbet edilirse, kadına sevgi ile yaklaşılır , Nurettin Yıldız hoca gibi hocaların bu konudaki fikirleri dinletilir , okutulursa çiftler birbirini daha mutlu edebilir diye düşünüyorum. Diğer türlü helalin olanla kısıtlı tecrübe yaşadığında hazzı her iki cinste dışarda aramaya kalkabilir. Öyle olmasındansa haklı nikahlı eşinle paylaşmak daha güzel değil mi? Daha mutlu yuvalar olmaz mı? Daha uzun ömürlü ve sadakatli evlilikler de olur diye düşünüyorum
13 Yorumla- +1 yıl
Eline sağlık 😅
- +1 yıl
Teşekkürler ederim detaylı ve samimi yorumun için.. o yüzden farkındalığı olan erkek çok önemli bir unsur 👍
- +1 yıl
Kafanıza göre günahlar uydurmayın. Hijyen konusunda tamamen katılıyorum.
Oral çok böyle tutkulu bi ortam varsa olabilir yoksa hiç bir şekilde kimse zorlayamaz anlamı yok
13 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYeteri kadar tutkulu olmaması bence
13 Yorumla- +1 yıl
En isabetli tespit..
- +1 yıl
Tutku şehvet insana hiç yapmam dediği şeyleri bile o kadar kolay yaptırıyor ki insan kendine inanamıyor
- +1 yıl
teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBir çok nedeni olabilir. Herkes oral seksi sevmek zorunda değil ki. Kimi tiksinir, kimi sever. Bunu sanki bir görev gibi addetmek bence yanlış olur. İçinden gelerek isteyerek yapıyorsa zaten anlamlı olur, aksi halde ne kendisi zevk alır ne de partneri..
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. p*rno dünyasının çoğu insanın hayatına kattığı bir haz yöntemi. İnsanların yetişme tarzı, saygınlık anlayışı, daha çok duygusal tatmin hissi, o insankarın seçimlerine etki eder. Kimi erkek bunu üstünlük kurmak adeta zorla yaptırırken, kimi erkek karşılıklı bir özel tatmin duygusu içerisinde yaşamak ister. Kimi kadın sadece iğrenir ki, bu anlayışa saygı duymak gerekir. Bir erkek bir kadına bu konuda fazla baskı yapıyor ve kendisi hiç niyetlenmiyorsa, ben o erkeğin kadını sevdiğine inanmam. Seven eekek o denli alt beyinsel üstünlük peşinde koşmaz, üstelik kaydetme meraklılarının sayısı da hiçte az değil. Bu sebepte dikkat etmesi ve bütün güven bariyerlerinin aşılması gerekir. Kadın böyle bir şeyden iğreniyorsa, koçası bşle olsa, erkeği ona saygı duymalı.
14 Yorumla- +1 yıl
Ben böyle düşünmüyorum
- +1 yıl
Gerçekten tutkuyla bağlı olan kadın.. yapar be.. bahaneye gerek yok
- +1 yıl
Yapar yapmada sorun yok ama erkek "hadi yap deyip kendisi elleşmez ise?
Müthiş bir haz verdiği ve ilişkiyi daha uzun süre tepede tuttuğu ortada, akıllıca kullanılırsa, sabahlar olmaz lakin, aynı hassasiyeti erkek de göstermeli. Birlikte olursa güzel olur sma zorla ve tek taraflı olursa o ilişkide ilişmek çok keyifli olmaz. Benim için önce karşımdakinin arzunun en tepe noktaya ulaşması önemli, zaten ondan sonrası duygular şelale. Vermeden almak olmaz.
+1 yılOral seks aslında çok bilinçsiz bir şekilde yapılan bir şey Oral cinsel sağlık konusunda tavsiye edilmez Karşı cinsler cinsellik konusunda en doğal yöntemleri kullanmalıdır. oral seks hem kültürümüz de yeri yok hem de cinsel sağlık açısından tehlikelidir aynı şekilde Anal seks de tavsiye edilmez
12 Yorumla- +1 yıl
İş o safhaya gelince.. kültürümüzde yeri yokmuş.. beyaz önlüklüler tavsiye etmiyo mu diyeceğiz 😊
- +1 yıl
şimdi herkesin zevkine bir şey diyemem :) ama ben oral veya anal seksi pek tavsiye tmem
+1 yılTürkiye de erkek ve kadın larda en yaygın kusur şu bence erkekler kendine çok güveniyor kadınlar da aksine güvensiz davranıyor mutlaka istisnalar olabilir ancak iletişim zayıf birbirini ifade etmek zayıf fantezi zayıf hal böyle olunca evli çiftlerde genelde ilişki görev gibi yapılıyor çok ender çiftlerde ilişki doruklarda yaşanabilirken çoğu kadın henüz boşalmanın ne olduğunu dahi bilmiyor bence belli bir evreden sonra çiftler artık var diye sanki işe gider gibi elinin yanına gidiyor ….
13 Yorumla- +1 yıl
Randevu sistemiyle çalışır gibi...😊 doğru açıkladın..
- +1 yıl
Ama kime sorsan offf onun gibisi yok hele biz erkekler tavşan gibiyiz mübarek ama kapıyı kapatınca nasıl olsa kimse görmüyor salla meydan boş :)
- +1 yıl
Denemek değil de iki tarafta talepleri dile getirir ve uygun ortak nokta bulunur tabular yakılabilir
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılİyi oral seks, teknik ve tutkunun birleşimidir. Erkek kendini kadının yerine koymalı ve onun için en iyisinin nasıl olacağını düşünmeli: bazen daha yavaş, bazen daha hızlı, bazen daha vahşi, bazen daha sakin, ben burada kadının bencilliğini ön görüyorum ama , deep throat dediğimiz olay tamamen gırtlak kanserine tetiklediğini de uzmanlar açıklıyor
10 Yorumla Hem erkegin hem kadının oral yapmasi lazım. Ön sevismenin tadı oralla çıkar. Partnerim bana oral yaparken ellerimi başımın altina koyup keyifle onu izlemek mukemmel bir his. Aynı şekilde partnerimin ilk orgazmının ona oral yaparken olmasını saglarim.
10 Yorumla
+1 yılHenüz bir şeyleri keşfedememiş olması da olabilir..
11 Yorumla- +1 yıl
Olabilir tâbi
Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı. Kusma endişesi Oral yapılmazmı ya en sevdiğim hem yapmak hem yaptırmak
41 Yorumla- +1 yıl
👍.
Gizli Üye(30-35)+1 yılTemizliğe ve hijyene dikkat eden bir erkeğe zaten kadınlar oral yaparken rahatsız olmaz. Erkek dediğin kadını yatakta mutlu edecek ve bazı konularda biraz sabırlı olacak 👍 cinsellik başladıysa zaten ilerleyen süreçte kadında oralı, anal vs vs merak edecek ve denemek istiyorum diyecek 🧐 bu noktada erkek olarak ne kadar çok zevk aldığımızı gösterirsek zaten kadın erkeğini mutlu ettiğini görüp oda mutluluk duyuyor.
10 Yorumla
+1 yılKAfa yapısı mı?
saygı duyulması gerekir. Demek ki İSTEMİYOR. Buna saygı duymayan adamların kafa yapısı asıl araştırılması gereken.
11 Yorumla- +1 yıl
Kafa yapısını eleştiri anlamında kullanmadım. zaten erkeğin eksikliğini guncellemede yeterince belirttiğimi düşünüyorum
Konudan alakasız ama konuyu görünce aklıma geldi. oral-B nin adı niye oral B acaba. oral deyince akla ilk gelen değil B şıkkı manasında mı :D
17 Yorumla- +1 yıl
Evet neden A değil 🙄
- +1 yıl
Sen soru sorma 😊
- +1 yıl
Hayır
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkeklerin kafadan ittirip boğacak gibi yapması. Oral yapmakla sorunum yok ama şu çok rahatsız ediyor beni.
48 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın.. Bunu ancak çok sığ beyinli bir erkek yapar..
Cevap sahibi+1 yılArtık herkes böyle yapıyor.
- +1 yıl
İzin vermeyin !! şu serseri at hırsızı kılıklılara.. olay yerini derhal terketmek gerekir ki.. dimdizlak kalakalsin.. ve dersini alsın..
- +1 yıl
diplemesı kötu yanı
- +1 yıl
Kızlar ağzınızdan bal damlıyo boşa akmasın kapatın ağzınızı )
Gizli Üye(30-35)+1 yılDini açıdan hassasiyetleri olan bir kadına bunu sormuştum sadece idrar çıkan yeri ağzıma almak istemem içim almaz demişti. Bence istemeyenler ya utangaç pasiftir ya da temizlik ve kusma korkusu vardır
14 Yorumla- +1 yıl
Öncesinde travmaları yoksa bu şekilde düşünmüyorum ben..
Cevap sahibi+1 yılNasıl yani biraz açar mısınız? Benim bahsettiğim kızın daha önce yaşadığı bir ilişki olmamıştı ve çok çekingen biriydi, muhtemelen aynı kişiye biraz defa deneyimi olmuş olsaydı eminim hiç bir çekincesi kalmaz hatta tutkulu bir oralcı olurdu :)
- +1 yıl
İnsan sevdiği kişiden iğrenir mi hiç.. olur mu öyle şey.
Cevap sahibi+1 yılValla kim kimi ne kadar severse sevsin bazı kırmızı çizgileri oluyor, bir başka kadın tanıdım ben asla anal yaptırmam çünkü bu zevk vermiyor sırf sevdiğim adam mutlu olsun diye olmaz diyordu, keza ayak fetişleri için de aynı düşünce yok mu? "Iyy ayak mi iğrenç başka yer mi yok çok aptalca" sözleri okuyoruz, bence bazı kişisel düşünceler sevginin üzerinde. Sonuçta hoşuma gitnese de kişisel olarak herkesin bedeni kendine, istediğini yapar istediğini yapmaz ama benim için de yapmayanla ilgili "acaba sevniyor" mu diye düşünürdüm
- Cinsel Yaşam konusunda 976 cevap paylaştı.
+1 yılKadınların kafasını anlamak evreni keşfetmekten çok daha zor
12 Yorumla- +1 yıl
Freud Baba gibi konuştun be 😅
- +1 yıl
@asuasuasuman Aman almayayım. Freud kafayı yedi ben sadece kadın bedeni ve hazzına hayranım o kadar.
+1 yılHepsi olabilir, toplum tarafından nasıl karşılandığını da göz önünde bulundurmak gerek, aşağılayıcı. Tabu da diyebiliriz, eğer kadın yapmak istemezse saygı duyulur ama aynı şekilde erkek yapmak istemezse de duyulması gerek.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 334 cevap paylaştı. Zorla degil'ya.. belki mide problemi vardir.
12 Yorumla- +1 yıl
kadının sevdiği adama midesi geniş olur.. gerisi şehir efsanesi
şıklara oral yapmaktan tiksiniyoru da eklemeli idin. oral zorla olmamalı isteyerek olmalı.
12 Yorumla- +1 yıl
Tabiki..
+1 yılHerkes bir değil tabi eski sevgilim orala zorluyordu beni bir kaç kez daha zorlayınca günah ama yaptım sonra gerisi geldi oral anal onun mutlu olması önemli
10 Yorumla
+1 yılOral hem kadin hem erkek icin zevk ve seksin olmazsa ol. azidir. oralsiz bir seks bence tuzsuz bir yemege benzer. Orali nekadar iyo yasayr yasatirsaniz yemegin lezzetide okadsr mukemel olur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖzellikle ankette bir seçeneği seçmedim çünkü milyonlarca kadın var ve 7 nedenden herhangi biri, ağzına almak istemeyen bir kadının kendince geçerli nedeni olabilir. Hepsi mümkün.
10 Yorumla
+1 yılNitelikli çoğunluğu yapmıyor değil istiyor ama yapamıyor. Ögürdükleri için benim modumu düşürüyorlar. Havaya giremiyorum ve sertleşme sorunu başlıyor ondan sonra.
10 Yorumla
+1 yılya penis ve tşak temiz değildir, beceremiyor olabilir dişlerim değer diye veya bencildir..
ben seks yaptığım kadına net 10 dakika oral yaparım oda yapacak. karşılıklı oral ince çizgimdir
10 Yorumla
+1 yılBinbir şey olabilir en yaygın olan iğrenebilir yani
41 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılŞıklar birbirine çok yakın hocam. Tek doğru cevap olduğuna emin misiniz
12 Yorumla- +1 yıl
Bu tip sorularin tek bir doğru cevabı tabiki olmaz ama çoğunluğun hemfikir olduğu bir seçenek varsa da bunu anlamak istiyorum açıkçası..
- +1 yıl
İğrenir diyorum ben
+1 yılBence tercih meselesi ama erkekte yapmalı kadında kadın sen beni yala ama ben yalamam derse o zevki keser
11 Yorumla- +1 yıl
Asu sence ne
+1 yılBir Fb’m vardı, çok iyiydi aramızdaki cinsellik, ama kadın çok takıntılıydı virus bulaşır diye, en son prezervatifle oral yapmaya ikna ettim
10 YorumlaBence oral olmalı ya yapmamasına saygı duyarım ama olursa çok zevk alırım düşüncemi işaretledim zaten
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Bencil olması ya da ağzının tadını bilmemesi.))
15 Yorumla- +1 yıl
Lafa gelince car car.. icraata gelince tık yok.. türü kadınlar mesela 😊
- +1 yıl
Heleki senle az ve öz konuşacak 😊
- +1 yıl
😊.
- Cinsel Yaşam konusunda 850 cevap paylaştı.
+1 yılHoşuna gitmiyordur, mikrop kapmaktan korkuyordur, tiksiniyordur.
20 Yorumla
+1 yılBence ya sevmiyordur ya da cinselliğe bakışında bir problem var.
10 YorumlaYapmayıda yaptırmayıda çok seviyorum ama yapmayı daha çok adeta dilimle...
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. İlk defa olabilir değilse karşısındakini küçük görüyordur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıltüm şıklar olması çok doğal ama biri dersen iğrenme
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 635 cevap paylaştı. Hepsi olabilir bu kişiden kişiye göre değişir çünkü
10 Yorumla
+1 yıliğreniyor olabilir, küçük düşürücü buluyor olabilir
10 Yorumla
+1 yılO anda tam zevk anında yapilmayinca aşırı derecede soğuma oluyor seks yapma isteğim bitiyor
10 YorumlaPasiftir bence seks istemiyordur zoraki olarak bakar bazıları da bencil oluyor çekilmez
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 549 cevap paylaştı.
+1 yılOral yapmayan kadın bence cinsellikden zevk almayı bilmiyordur. Yapmayınca da erkeğini üzer haberi olsun🙂
10 Yorumla
+1 yılOral yapmayan kadın sevmeyebilir ama onu önce orala hazırlamak lazım duygusal tutku yönünden iyi bi erkek zaten direk ilişki değilde ön sevişmeyle kadınını hazırlar kadın istemiyorsa oral zorlamanında manası yok
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüncellemelerde eklediğin şeyler güzel de ne bilim bana göre insan sevdiği mutluysa oda mutlu. Tabi her zaman değill, dengeli olursa bu
10 YorumlaKafa yormam oral yapmayan kadında ne bileyim beni ilgilendirmez
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOral iyi de kusup boğulacak gibi yaptırılması kötü.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 327 cevap paylaştı. Bunun cok sebebi olabilir tek sebebe indirmek yanlış olur
10 YorumlaCanı istemeyebilir ne var ki bunda isterse yapar istemezse yapmaz kime ne 😄🤷♂️
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yıldaha bir çok nedeni olabilir şıklar dışında belki sevmiyordur belki iğreniyordur belki başka bişey bilemeyiz yani
10 Yorumla
+1 yılAllah göstermesin desem çarpılmam inş ahsjs
12 Yorumla- +1 yıl
Büyük konuşma sen 😊
- +1 yıl
Konuşurum bişey olmaz 🦁
Belki igrenebilir Asuman hanımcım ☺️☺️
12 Yorumla- +1 yıl
Hiç şehir efsanesi döndürmeye gerek yok..
- Cinsel Yaşam konusunda 853 cevap paylaştı.
+1 yılHerkes sevecek diye birsey yok sevmeyen sevmez
110 Yorumla- +1 yıl
Tabiki ama... onsuz da olmaz be 😅
- +1 yıl
Olmaz deniler neler oluyor dünya da omu olmayacak
- +1 yıl
Anladım ben.. peki..
- +1 yıl
1920 lehine amerikasinda erkek penisi kadınlar arasında güç olarak kabul ediliyor ve erkek egemenliğini simgeliyormus zaman değişti algılar değişti
- +1 yıl
Mesele o organ değil.. yüzyıllar geçse de.. ne cinsellik bitecek.. ne cinsellikte oral bitecek.. değişmeyecek tek şey kadın ve erkeğin birbirini arzulamasi olacak..
- +1 yıl
Gelecek ne getirecek bilmiyoruz ama cinsellikle neslin devamlılığı arasında bağlantı kurabilen tek canlı insan. Bu nedenle neslin devamlılığı sürdükçe cinsellik sürecek gibi görünüyor
- +1 yıl
Sürsün zaten 😊 bitmesini ister gibi konuşuyosun..
- +1 yıl
Ben yaşlandım artık gençler düşünsün bana ne
- +1 yıl
Günaydın.. yaşında ne varmış 😊 en deli dolu çağlardayiz hem de 💃😅
- +1 yıl
🤫🤫🤫🤫🤫
Cinsel Yaşam konusunda 466 cevap paylaştı. İğreniyor olma ihtimali daha yüksek,
110 Yorumla- +1 yıl
Gerçekler acıtır
- +1 yıl
Kadınım ben.. Benle ne ilgisi var.. siz düşünün..
- +1 yıl
Erkekler hayır demez
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler gırtlak yaptırıyor o çok zorluyor kusacak gibi oluyorum 🙈
10 Yorumla
+1 yılKadının cinsellikten zevk alma hakkının olmadığı bilinçaltıyla yetiştirilmesi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNerdeyse her akşam o videoları izlerim döl yutan kadınlara bayılıyorum.
00 Yorumla
+1 yılDelidir😅
43 Yorumla- +1 yıl
😅👍
+1 yılPasif kalıyor oluşu muhtemelen
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılzevk suyunun tadını sevmemesi, öğürme durumu.
11 Yorumla- +1 yıl
benimki bu yüzden sevmez mesela
+1 yılUtangaç ve pasif bir yapıda olması
10 Yorumla
+1 yılOral yapmayan Kadın Kadın değildir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Oralsiiz sexin tati yokki benden uzak olsun
10 Yorumla
+1 yılBencil ve yapamama korkusu tabikide
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 473 cevap paylaştı. 69 yapmak lazım iki taraf da zevk almalı
10 Yorumla- Devamını Gör (25)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar