görücü usulü evlendim bu ten uyumu denen şey çekim mi hoşlantı mı
ten uyumuz, cekim yeterli
aşk olmadan tutku olmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Görücünün neyine ten uyumu, neyine seksten keyif almak lan? Kapat ışığı köylü pozisyonu misyonerde vuruş yorgan altında, yükseklerde gözün olmasın
zaten degil ama en azindan insanlikli biri bana göre her şey seks demek degil evine bakiyor ekmegini getiriyor falan
en azindan zina etmiyorum ailemin gururunu şerefini orada burada basit olup iki paralik edemezdim
senle toplumsal değerlerimiz olcusmuyor
sen modern avrupai yaşam tarzini benimsemişsin sana göre seks normal
bana göre insanin helaliyle olur kadin orta mali olur sonra ve bedenini kirli hissedip ya hayat kadini olur ya da kendini en sonda intihar falan eder
aşk gelir gecer saygı ve sevgi olmali evlilikte eşler arasinda sabır olmalı bana göre
Hepimiz içinde bulunduğumuz ve büyütüldüğümüz toplumun dayatmalarıyla başta senin gibi düşünüyorduk zaten. Fakat işin öyle olmadığını sorgulayarak öğrendik, saçma bulup reddettik. 10 senelik arkadaşına borç verirken, evinde kalmaya giderken karışan aileler, söz konusu imza olunca 2 aylık kişiyle evlenmene müsaade ediyor. Hayatını teslim edeceğin insanı muhallebicide çay içerek tanıyamazsın, üzgünüm. Her şey seks de değil, gerçek karakterini bilemeyeceğin için o ev zindana dönüşür.
Velev ki evlendin ve adam karaktersiz çıktı, finalde boşandığında seni açık kapı ilan eden, dul diye 2. sınıf insan yerine koyan yine aynı toplumun dayatması değil mi?
Mantıkta zerre yeri olmayan mevzular, saygı duymuyorum böyle işlere
ailem dul olmaya birsey demiyor telli duvakli cik adam kotuyse boşanirsin diyorlar
😞😞😞
bekar kalsam sevismek isterdim yalan degil ama ailem baskiciydi benim cok
Cevap
9Cevap
her ne kadar ten uyumu evlilikte önemli olsada, aşık olduğun biriyle yapmanın 10 da biri kadar zevk vermez
hic yapmadim bilmiyorum
Ten uyumu çekim oluyor zaten bu yeterli gerisi gelir
Sen bence sendeki sorunu söyle direkt çözüme ulaşmak için
Ten uyumu en önemlisi bana göre defalarca test ettm 👍
Aşk zor bir şey bir kere olur o yüzden her ilişkiye girdiğimiz insana aşık olamayız
tensel tinsel uyum yetiyor bana
yoooo aşk meşk yok bam bam bam :D
Ten uyumu ve libido onemli
şu an durumun nasıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?