Ni̇ye engelledi̇ beni sizce?

Arkadaşlar yeni biriyle tanıştım ama 2.5 hafta oldu olmadı. Benimle işte tanışmak istedi sonra bende adım attım. Ama daha çok tanışma odaklı ilerledim. Birkaç gün konuşmadan sonra ise beğendiğini söyledi işte fiziğin çok hoş vs. Neyse buraya kadar bir şey yok sonra göüğs bedenimi sordu. Cinsellik hakkımdaki fikirlerimi sordu. Bende evlilik öncesi cinsellik istemediğimi belirttim. Ama soruları çok canımı sıktı. Bu durumlardan hoşlanmadığımı söyledim. Bu şekilde tavırda olduğum içinBeni soğuk ve uzak olarak nitelendirdi. Halbuki kendine iltifat ediyordum, normal bir flört süreci gibi düşünün. Sana çok yakışmış, Güle güle kullan. Canım, balım vs. Görüntülü de görüştük. Neyse benim yaşadığım şehre taşınmış evini benimle yerleştirmek istediğini belirtti. Yardıma ihtiyacım var vs. Bende kabul ettim ama seni kucağımda gezdireceğim, öpeceğim , koklayacağım demeye başlayınca ürktüm ve dışarıda görüşmeyi teklif ettim. Sonra kabul etti ama zannedrsem benim frenleyici ve fiziksel yaklaşımlara girmeyen tavrım onu uzaklaştırdı. Bende anlamadım üstüste nedenini sorudm işte doğru davrandığım için mi? Bu tavrın neden saygı duymuyrosun benim düşüncelerime diyerek üsteledim. Her yerden engelledi beni. Ertesi günde tekrar telefonda konuşup kendimi ifade ettim. Zamanla görüştükçe daha da yakın olunabileceğini söyledim. Yani ben aslında biraz daha dengeli davranmak istiyorum tabi elele tutuşulur, sarılma olur ama şak diye olmaz ki. Neden engelledin deyince geçen gün olmayacak dedim üzüldün diye vicdan yapıyorum dedi. Ama ben benim yanlışım mı oldu diye üzülmüştüm. Sonra annem çağırdı o ara kapatıyorum, görüşürüz dedi. Konuma sonlandı. Hala da engeli kaldırmamış.

Ni̇ye engelledi̇ beni sizce?