- Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı.
u +1 yılBilen de bilmeyen de konuşmuş. Vajina ile anüs arasındaki bölgeye perine denir. Perine bölgesinde bazi kadınlarda fazla sinir varken bazı kadınlarda az sinir ucu bulunur. Sinir ucu sayısı çok olan kadınlar anal ilişkiden zevk alırlar çünkü uyarım sağlanır. Ancak sinir ucu az olup uyarılamayan kadınlar için tam bir işkencedir. Ne kadar zevk alımı olsa bile zararlıdır. Dikkat edilmediğinde çatlaklar, yırtılmalar olabilir ve zamanla kaslar da genisleme olur. Genişleyen anüs kasları anal yapılmasa bile sıkı hale gelmez
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. asla vermez. anüs bir cinsel organ değildir. anüsten zevk alıyorum diyenler ya cahil ya akılsız.
anüs perine bölgesine yakındır. ilişkide anüs hareketleri perine kaslarına iletim yapar. var yok arası bir his oluşur bunu zevk zanneden var. oysa direk klitorise ulaşmak daha doğru.
ayrıca sağlık sorunu yaşatır. ömür boyu çekeceğiniz sıkıntılar olur. bencil öküz erkeklerin taleplerine göre köle olmayın
bazı kadınlar iddia ediyor zevk aldığına dair
onlar ruh hastası. acıyı zevk olarak algılayan insan türleri var. mesela memesine çivi çaktırıp bunu zevk olarak algılayan var. bu ruh hastalığı.
anal size acı verir salık riskine sokar.06 Yorumla- +1 yıl
Aaaa bunu neden paylaştın kii🙈🙈😳😳
- +1 yıl
Yani severek yapan vardır sonuçta analı ki dediğin kadar acılı değil kesinlikle ama bu görsel çok fena
- +1 yıl
@openmindedcouplee
acı vermiyor öyle mi
yahu insanlar kabız oluyor. acı ve eziyet çekiyor. oysa kaka penisten daha yumuşak ve ince çıkailecek bir durumdadır. kakadan eziyet çeken biri nasıl olur da kakadan daha sert ve kalın bir organdan zevk alır
siz bir ruh hastalıkları uzmanına görünün - +1 yıl
Kardeşim eğer çok merak ediyorsan kendin denersin düzgün bir şekilde görürsün acıyıp acımadığını da. Kabızlığın neden kaynaklandığını da git bir araştır dediğin şeyle alakası yok uzun süre tuvalete çıkamazsın su kaybeder kurur çoğalır ve çıkmaz bunda öyle bir durum yok kayganlık sağlanır ve yavaş yavaş kademe kademe alıştırılırsa gayet de oluyor. Başkasının yapmaktan zevk aldığı şeye laf edip ruh hastalığı olarak görmek de ayrı bir seviye delilik sanırım.
- +1 yıl
@openmindedcouplee
arkadaşım yurt dışı yurt içi her uzmanlık alanında akademisyen dostum var bana araştır deme sen daha benim eğitim ve kariyerimi bilmiyor beni cahil gb yorumluyorsun git işine allah aşkjına yahu. olayı hakarete döndürmeyin.
benim 1/3 yaşımdasınız benim eğitimim konusunda da öylesiniz. ama ahkam keme ukelalık hakarette en öndesiniz
saygılı olun edepsizliğe gerek yok
ben araştırarak yıllarımı harcadım.
esas sen araştır
Yapmayı bildikten sonra zevk almayacak kadın , kız yoktur.. yeterli bir hayv*n yapmasın.. ben şu ana kadar hiç kayganlastırıcıyı kullanmadım.. nedenmi çünkü , sadece kendimi düşünüp , bencillik yapmadım.. bir bayana anal yapmadan önce o bayanı anala hazırlamak , ve onu özel hissettirerek hazır hale getirmek gerekir.. nasılmı? Ön sevisme ve devamında anal bölge bir güzel yalanır iyice ıslatılır... öyle arada öperek koklayarak severek özene bezene bunu hissederek hissettirerek yeteri kadar ilgi sonrası zaten bayan kendisi üstüne oturacaktır..
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hayır
Ancak vajina kısmında zorlanma sebebiyle bir nebze keyif alabilir
O bölgede keyif alabilecek vajinada bulunan sinir uçları gibi bir şey yoktur
Yalnızca duygusal tatmin yaşar onuda zevk olarak algılar
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Şimdiye kadar konuştuğum kadınların hemen hemen hepsi sorun yok demişti. Hatta bazı evli kadınlar düzenli olarak yaptığını söylemişti. Bana göre ise iğrenç. Benim bu konudaki tarafım belli yani.
00 Yorumla
+1 yılsırf sevgilim zevk alsın gtünü düzdüren kızlara sesleniyorum anal kesinlikle zevk vermez ve tehlikeli bir ilişkidir vaz geçin bu sevgilim beni seviyor sanıpda anal yapmaktan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılAnal sadece psikolojik bir zevk verebilir, kadın acıdan zevk alıyorsa veya partnerini çok çok seviyorsa.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAnal ilişki kadına zevk verir ama doğru şekilde yapılırsa ve buna ek olarak penis boyutu da önemli büyük penis çok can yakar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBüyük peniste vermez ama, küçük penis cuk diye oturur 😀
Ama küçük peniste önden zevk vermez. O yüzzdeeeen iki tane kuca bulacan kendine. Biri böyük, diğeri küccük olacak 😀
Oha mmmk. Fanteziye gel 😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 469 cevap paylaştı. Kimine göre zevk verir kimine göre vermez sana bağlı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılbu kadınına tabu ve önyargısına kendini rahat hissetmesine göre değişir..
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılDaha önceden tecrübe ettiyse veriyor kimine tabiki tecrübeli erkek ile olursa
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bilen biri yaparsa evet zevk alır ama acı da duyar. Ayrıca sağlıklı değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılherkeste aynı degıl ksııden kısıye degıyor onemlı olan keyıf almayı bılmek dımı?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu şeyden en çok kızlar zevk alır erkekten daha fazla zevk alır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnal yapan erkeğin kendine de kadınına da saygısı yoktur.
00 YorumlaEvet veriyo isi bilerek yapan olursa kaç kilosun
00 Yorumla
+1 yılGerçek dururken anal gerek yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 776 cevap paylaştı.
+1 yılverir diye düşünüyorum
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılilk zamanlar asla vermez.
00 Yorumla
+1 yılfiziksel olarak mümkün değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. İş biraz partnerinde bitiyo
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılPartnere ve sana bağlı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsanmam iğrenç duruyor
30 Yorumla
+1 yılVerir bence Bilen biri yaparsa
00 YorumlaVerir diyen kadınları duydum zevk meselesi
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılVerir, inkar edenler olsa da veriyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVerir denemek mi istiyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPiston aşşa yat aşşa denemeye geliyom kızzz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. zevk alan var tabi ki denemen lazım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Sertlikten hoşlanan kadına evet...
00 Yorumla
+1 yılHayır
21 Yorumla- +1 yıl
sanırım sende deneyim sahibisin çok acı verici
kadınlar bilir
00 Yorumla
+1 yılVermese neden yapsınlar ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılzevk verene bağlı
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Vermez
00 YorumlaVermez
00 YorumlaDar mı ki ona göre
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılVerir.
51 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam