Vajinamın bi dudağı mor bi dudağı pembe gibi duruyor mor dediğim öyle kahverengi değil bildiğiniz patlıcan moru böyle olması karşı tarafı rahatsız eder mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı. İnan bana o renkleri tespit ettiğin organını göster bu ne biliyormusun de çok renkli cevaplar alacaksın ve erkekleri vibratör gibi kullanacaksın.
Şimdi bizim o renkler için çok önemli kıymetli yorumlar yapmamız kimin çükünde?
Bu nasıl bir sorudur ya?
-Kanka 3 yıdlır birlikteydiniz nasıl olur? Neden ayrıldınız?
-Kanka vajina Liba Monira rengi MOR çıktı. Buna katlanamazdım. Nasıl olur hala aklım almıyor...
- Neeee Liba Monira rengi mor mu? Ah be kankaaa çok üzüldüm yaaa
Herkesin beyni yerinde mi? Çok merak ediyorum.
Hanım efendi bunu dert eden birini cinsel organınız ile tanıştırdıysanız o da rengine takıldı ise ciddi bir şekilde tanışmak isterim ikinizle de.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
19Cevap
+1 yılvajinanın rengini görmez bile erkek denilen odunlar rahat ol vajinada iki deliğin olduğunu bile bilmeyen mal sürüsü dolu ortalık
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. akıllı bilgili insanlarla olun. cahil öküz adamlar sorun edebilir çünkü onun neden o renkte olduğunu akıl etmez bilmez.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yok canım dudakları büyükse dahada severim dille arasını açıp öpmek hoş olur
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hiç birimiz rengine şekline çok takılmıyoruz. Temizlik hijyen ve tüysüz olması yetiyor erkekler için. Kendinizi bi salın artık.
02 Yorumla
Soran+1 yılO zaman sıkıntı yok teşekkürler 🤍😽
Koyu renk olması mor olması, veya açık renk olması, normal hepsi genetiğe veya tüy almaya bağlı oluyor. Takma
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlerde gerçek sevene rast gelirseniz o kişi sizi eğer varsa kusurlarınızlada sever buna takılmayın, buna takılı olan birinin zaten sizinle olma sebebi sadece buna dayalıdır.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende böyle düşünüyorum sevdiğim adamınkinin büyük olup olmamasına çok takılmam benim olsun yeterrr🤍😽
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Sorun edeilecek bir şey değil genetik bir şey olabilir... Sen rahat olmalısın. U konuda
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEğer gerçekten morsa Dr a gitmeni tavsiye ederim, kesinlikle normal değil. Şimdiye kadar çok fazla vajina gördüm ama mor olana hiç denk gelmedim.
04 Yorumla
Soran+1 yılHerhangi bi sorun olduğunu düşünmüyorum yani belirti falan vermiyor gayet normalim bi renk farklılığı var o kadar ama doktora gitmek benimde aklımda en azından bi şüphem kesin olarak kalkar
Cevap sahibi+1 yılBence de git.20-55 yaş arası bir sürü gördüğüm için normal değil dedim. En koyusu kahverengi oluyor normalde.
Soran+1 yılAma işte bu renk kahverengiden açık gibi duruyor çok koyu bi renk değil ve bu sadece sol dudağımda var sağdaki normal düz pembe dediğin gibi bi görünüyüm umarım sadece genetikle alakalı bir şeydir teşekkürler 🤍
Cevap sahibi+1 yılGeçmiş olsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılTemiz ve bakimli olmasii yeterli bencee rengine takilmaz kafana takma guzel ve bakimli vajina her zamann oral yapmaliktirr 😅🤭
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEtmez de neden mor acaba ağda mi yapıyorsun jilet ni
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ki pembe kahverengi karışımı bir şey çok açık renk değil koyu hiç değil genelde de jiletle alıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yıletmez önemlı olan şeklı rengi değil 50 çeşit vajına gördum sadece bır ıkı tanesınde mıdem kalktı
02 Yorumla
Soran+1 yılYok şekil olarak güzel eşit orantılı ama işte bi renkleri farklı o sıkıntı sjsksk
Cevap sahibi+1 yılyok yok merak etme dedım ya önemlı olan şekıl benım kadar vajınayı doktor görmemıştır :D dsasadsaddsa
Gizli Üye(30-35)+1 yılGökküşağı mısın kız sen hshshs onca vajina gördüm ama mor hiç rastlamadım, iyi trol 😂
00 Yorumla
+1 yılNeden öyle peki? Hastalık olabilir belki
11 Yorumla
Soran+1 yılYok hastalık falan değil genetik sanırım 🤍🫶🏻
+1 yılMor mu nasıl bi şey ki o ya
03 Yorumla
Soran+1 yılBildiğin bi dudağı mor bi dudağı pembe🤍 sjsksk
- +1 yıl
Çok garip bence
Soran+1 yılEvet öyle ondan sordum zaten belki denk gelen erkek ya da benim gibi olan kız vardır diye
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılSıkımtımolmaz temiz olsun
04 Yorumla
Soran+1 yılTüyü sevmediğim için genelde temiz tutarım zaten
- +1 yıl
Kötü koku yoksa no problemmm
Soran+1 yılYok yok şeklini kokusunu falan beğeniyorum tek sıkıntı rengi işte sjsksk
- +1 yıl
Bence renkte sıkıntı yok önemli olan koku yani sağlıklı bi vulva vajina 🙈😄 saatlerce oral yapılmalı
Gizli Üye(30-35)+1 yılPatlican niyetine koklar. Adffg
22 Yorumla
Soran+1 yılSjsksk afiyet bal şeker olsun
Cevap sahibi+1 yılHiçbir erkek fazla dikkat etmiyor, kendilerini o anki zevke bırakıyorlarmış öyle diyorlar.
+1 yıletmez çok güzel bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. temizse sorun yok
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu güne kadar görmediğim bir renk
02 Yorumla
Soran+1 yılBende az rastlanan renk olduğunun farkındayım karşıda ki ilk defa göreceği için düşüncesini az çok tahmin etmeye çalışıyorum🤍
Cevap sahibi+1 yılevet nasıl acaba
+1 yılGüzelmiş ilgimi cekti
00 YorumlaNeden mor
03 Yorumla
Soran+1 yılOnu bende bilmiyorum işte 😂 genetik herhalde
Gizli Üye(25-29)+1 yılyenurr
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPembe mi 😍😥😓
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı