Arkadaşlar merhaba, geçen sene biriyle flört ediyordum o bana bakire olup olmadığımı sordu bende bakire olduğumu söyledim sonra buluştuğumuzda biraz biraz yakınlaştık kendisinden durmasını istedim durmadı yalvardım hatta yapma diye ama dinlemedi beni ve bakire olduğuma inanmamış kendisini ittirince de bekaretim bozuldu inanmadığı için pişman oldu ağladı falan ama o kadar nefret ettim ki geberse çok şükür derim. Neyse o günden sonra da kimseyle bir şey yaşamadım evlenmek istiyorum ve bu bana sorun olacak diye korkuyorum o yüzden de diktirmek istiyorum önerir misiniz? (Bunu bir erkeğe doğru şekilde anlatsamda muhtemelen inanmaz o yüzden korkuyorum)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevgili kardeşim biri ile iş ciddiye bindiğinde aile ler falan olayı olduğunda diktir son zaman diktirmek gerekiyor eşim işe eskiden çok eskiden tecavüze uğramış bir yakınımıza maddi manevi destek olup biz bu operasyonu yaptırdık çünkü o olaydan sonra hiç bir erkek arkadaşı olmadı yollar sonra kısmeti çıktı bize göre saf ve bakire bir kız sayılırdı o yüzden eşim ile yardım ettik yazdığın üzere sakın olaki en yakının dahil olmakla beraber özel hayatından yaşadıklarında kimseye bahsetme pişman olacağını şimdiden söyleyebilirim kardeşim aklına bir konu takılırsa yaz cevaplarım abi özele gel deme gelmem burada yazarım son sözüm doğru dürüst açıklasan ve sen ateşin içine girsen erkek milleti sana inanmaz ülkemiz şartlarında
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılyok yakınlaştı ittirdi falan :D komik şeyler bunlar başka yerde anlatma yoksa sana şunu derler: ortam ayarlanmış soyunulmul hepsi senin rızanla olmuş ve konu sadece ittirmeye kalmış :D madem istemıyordun neden ayarlanmıs eve arabaya otele neyse artık gittin. neden soyundun neden KONUYU ORAYA KADAR GETİRDİN.. :D neyse , hadi hayatını kurtaracak bir bilgi veriyim sana iyi günümdesin, kızlardaki zar iki şekilde bozulur, bir cinsel esnada , iki doğum sırasında.. kızlıgını dikdirmene gerek yok, penis boyunun yeterlı olmadıgı zamanda , zara ulaşamaz ve dogum esnasında bozulur. hadi masraftan kurtardım seni iyisin.. ama erkek tarafının kadınları hadi bi hamam yapalım yaa meyve tabakları keyf yapalım gelin hanımla derlerse ozaman patlarsın :)
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. İyide bu taciz resmen. Muhtemelen olayın şehveti ile sende dayanamayıp istekli gözüktün. Ciddi bi dilde söylesen yapmazdı diye düşünüyorum. Yaparsa *çocudur. Sorunun cevabına gelecek olursak, partnerlerimin isteği dışına çıkmaktan nefret ederim. Diktirmek ile ilgili gram fikrim yok. Ama evlilik gibi bir hayalin hedefin var ise araştır bi istersen.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı. Şimdi şu ittirdi, yalvardım, sonra pişman oldu, vs. gibi şeyleri yazmasan daha samimi cevap verecektim.
Diktirme gerek yok. Günümüzde çok da fazla bir önemi kalmadı. Seni böyle kabul edecek biriyle evlenirsin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
13Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bence diktirmek yerine böyle şeyleri sorun etmeyen insanla evlen böyle şeyleri sorun edenlerin kafa yapısı zaten farklıdır.. kendileri herşeyi yaşar kadına sıra gelince sınır koyar...
00 Yorumla
+1 yılÇok gereksiz bir şey. Bu arada tecavüze uğramışsın, umarım boş vermemişsindir bu durumu.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence diktirme neyse öyle ol seninki resmen tecavüz gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİnanır inanır sen dürüst ol. Neden şikayetçi olmadın o olaydan sonra
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKanama oldu mu ozaman ve sadece bi defa mi girip çıktı ittirdi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden böyle sorular varya sıkıldım iyicene vallahi ya bu ne böyle
00 YorumlaYalan hayatlarınızda doğru mutluluk beklemeyin.
12 Yorumla
Soran+1 yılGizli kullanıcı olarak neden yalan söyleyim ki? Bunu bile isteye yapan bir sürü insan var
- Cinsel Yaşam konusunda 325 cevap paylaştı.
+1 yılOlan olmuş bari tecrü kazan biraz daha
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılVar diktir kimseyede söyleme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSoyunmasaydın o zaman
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 469 cevap paylaştı. Geçmiş olsun dhdkdb
02 Yorumla
Soran+1 yılKomik olan ne pardon?
+1 yılHazir bozulmusken yasamak lazim
00 Yorumla
+1 yılOlduğu gibi kabul eden birini bul gereksiz bu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDiktirmen lazım kimse kabul etmez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİş o raddeye nasıl geldi?
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNiye kendini korumadın
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Gerek yok
00 Yorumla
+1 yılVasat hikaye
13 Yorumla
Soran+1 yılSenin kadar değl
- +1 yıl
Belli ergen salağı
Soran+1 yılİşine gelen cevabı alamadığında ne güzel çirkinleşiyorsun ama belli kimin ergen olduğu da canım olduğu da
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne