+1 yılYatakta olan sertlik acımasızlık demek değil.. Normal hayatında çok kibar hanım hanımcık olan biri yatakta bambaşka birine dönüşüyor..
Yataktaki sertlik muhteşem bişey.. Buna acımasızlık denilemez..
Birlikte, ortak zevk aldığımız birşeye nasıl acımasızlık diyebiliriz ki..
31 Yorumla- +1 yıl
Yatakta sınırsılık çok heyecan verir her şekilde
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet kötüdür ben sevdiğim aşık olduğum kadının saç teline bile zarar veremem bu yüzden de canını yakamam zaten acıdan zevk alanlar ayda acı çektirmekten zevk alanları da ruh sağlığının iyi olduğunu sanmıyorum. Acımasızlık, genellikle olumsuz bir şekilde algılanan ve başkalarına karşı insanlık dışı veya zalimce davranışlar sergilemek anlamına gelir. Acımasızlık, insanların duygusal veya fiziksel olarak zarar görmesine neden olabilir ve toplumda hoşgörüsüz ve zarar verici bir atmosfer yaratabilir. Bu nedenle, çoğunlukla olumsuz bir şekilde değerlendirilir ve insan ilişkilerini zedeleyebilir. Cinsellik konusunda ise, sağlıklı bir ilişkide cinsellik, karşılıklı rıza, saygı, sevgi ve uyum içinde yaşanan bir deneyim olmalıdır. Her iki tarafın da karşılıklı olarak rızasının olmadığı durumlarda cinsellik, cinsel saldırı veya taciz olarak kabul edilir ve kesinlikle kabul edilemez bir davranıştır. Ancak bazı durumlarda acımasızlık veya cinsellik, kişiler arasında zorlayıcı koşullar altında veya zarar verici bir amaçla kullanılabilmektedir. Bu tür durumlarda, etik olmayan ve insan haklarına aykırı davranışlardır ve genellikle toplum tarafından kabul edilmez.
10 Yorumla
Acımasızlık her zaman kötüdür, bu tartışılmaz.. ama bezen, tozlanan bir halınin tozunu almak için, o halıya vurmak, biraz da silkelemek gerekir.. ama dövmek değil, toz almak , ihtiyaç gereği yapılması gerekeni yapmak.. günün sonunda , herkesi mutlu sona ulaştırmak.. mesele bu.
10 Yorumla
+1 yılAcımasızlık her zaman kötü değildir özellikle yatakta en olması gereken şeydir. Kadını sertlikle buluşturmak ve gözlerden yaş getirerek kadına sahip olmak gibisi var mı? Yatak yatak olduğu güne lanet etmeli..
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
+1 yılYani bazı insanlara karşı değil şimdi bazı insanlar vardır siz acıdığınız zaman kendini böyle bir şey zanneder ve size yüklenmeye kalkar bazı insanları acımasız olacaksınız ama acımasızdan da bir dozu vardır haksızlık yapmayacaksınız.
10 Yorumla
+1 yılHer türlü acımasızlık kötüdür. Ama en kötüsü de fanteziye acımasızlık katmaktır. Bana göre yatakta şiddetli fantezi arayanlar ruh hastası sifozren kişiler. Cinsellik haz tutku ve ruh gerektirir. Acı bunların hepsinin düşmanıdır
10 Yorumla
+1 yılyatakta acı değil zevk olmalıdır
acı zevk değildir
o yüzden acının ve acımasızlığın yatakta yeri yoktur benim için10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 436 cevap paylaştı. Dışarıda gayet efendiyken yatakta tamamen sadist bir yapıdayım. Tabii yapacaklarımı kabul eden kız sayısı çok çok az olur.
10 Yorumla
+1 yılYani bence insan, nerede olursa olsun insanca, vicdanını kullanarak hareket etmelidir. Aksi takdirde hayvandan hiç farkı kalmaz.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bazı hanımlar hızlı yapıp şer davranarak ilişkiden hoşlanır
10 YorumlaAyarını tutturabilirsen o acılar unutulmaz anlara dönüşür
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 325 cevap paylaştı.
+1 yılYatakta olay çok farklı beni normalde tanıyan biri yatakta yaptıklarımı anlatsam hayatta inanmaz
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yatakta kıyamamak nedir arkadaş vurucan kırbacı vurucan kırbacı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılİki tarafta zevk aldıktan sonra aşırı olmamak kaydıyla değildir bence
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılYatakta iyidir bazı kadınlarin hoşuna gider ama ikide yap et der yapıncada ağlayıp sizlarlar
10 Yorumla Her şeyin zamanı ve tonu var. Kimi zaman acımasız kimi zaman da romantik. Her zaman kötü değil yani
10 Yorumla
+1 yılBazen fantezi olarak zevk verebilir ama uyumlu partner olup sevmesi gerekir
10 YorumlaHerkes lafta yatakta pamuk gibiler
64 Yorumla- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
ben karşı cinse göre hareket ediyorum o nasıl istiyorsa öyle
+1 yılAcımasız olmanın en güzel hali..
12 Yorumla- +1 yıl
Hangi hal?
- +1 yıl
Görseldeki hal..
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba, bence çok eglenceli bence yatakta bundan zevk almalisin ve eglenmelisin hajsjd
10 YorumlaYatakta acımasızlığıma sınır koyamıyorum. Normalde dokunmaya kıyamam ama yatakta kadının o azdırıcı güzel halini görünce kaybederim kendimi
10 Yorumla
+1 yılYatakta sert seven biri değildir ama normal hayatta kötüdür
10 Yorumla
+1 yılşiddete karsı olan kadınlar bıle yatakta ezilmek tokatlanmak hırpalanmak ıstıo
10 Yorumla
+1 yılHmm yatakta dozunu kaçırmadan iyidir bence
20 Yorumla
+1 yılHayatın her noktasında acımasız olmak iyidir
10 YorumlaHayır keşke olabilsem...
10 YorumlaHer şey tadında ve ayarında olmalı.
10 YorumlaGenel olarak iyidir...
10 Yorumlaacıma yetime demişler.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 334 cevap paylaştı. Degildir, Acirsan acinicak hale dusersin..
10 YorumlaHer zaman değildir 😄
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılkarşı cins istiyorsa degil istemiyorsa kötü
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı.
+1 yılEvet her zaman kötüdür
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yatakta merhamet olmaz 😎
10 Yorumla
+1 yılBen yapamam o kadar ya
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılGayet zevkli oluyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖlçülü sertlik sekse zevk katar..
10 Yorumla
+1 yılKötü tabii ki sevgi ile yaklaşmalı
10 Yorumla
+1 yılYatakta zaten acımasız olmak gerek 😀
00 YorumlaKarım istiyorsa değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 635 cevap paylaştı. Hayır ölçülü olmalı her şey
00 Yorumla
+1 yılİyidir iyi
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Karşı isteğe bağlı
10 YorumlaDeğil cinsellikte.
10 Yorumla
+1 yılSesli güldüm
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam