Ben ilişki ve fantezi sırasında hemcinsimin de eşlik etmesi sonrası libidomun ve aldığım zevkin çok daha fazla olduğunu biliyorum. Onun dışında farklı kıyafet ve oyuncaklar ile de renkli ve eğlenceli bir cinsel hayata kavuşuyorum.

Ben ilişki ve fantezi sırasında hemcinsimin de eşlik etmesi sonrası libidomun ve aldığım zevkin çok daha fazla olduğunu biliyorum. Onun dışında farklı kıyafet ve oyuncaklar ile de renkli ve eğlenceli bir cinsel hayata kavuşuyorum.

Genelde benim sevgilim eşim aşk hayatım söz konusu olmadığı için cinsel hayatımda yok bu yüzden sadece tatmin ve mastürbasyon yöntemi ile ilerliyorum ve bunu da kendi kendime fantezi kurarak hayal dünyası kurarak bu şekilde yaşıyorum ha bana sıkıcı gelmeye başladı meyve sıkıcı gelmeye başladı ama belli bir noktadan sonra da artık yapacak bir şey yok evlilik deseniz bunun için maddi imkanım ya da doğru insanın olup olmadığına emin olamıyorum, aynı zamanda bedensel engelli olduğum için sağlıklı bir cinsel ilişki durumum söz konusu var ama asosyal olmadığım halde elimdeki imkanlardan dolayı çok da sosyal olamadığım için aktif bir cinsel hayatım yok genelde zirveyi çıkarmak için de mesela o bazı zaman sohbet ettiğim insanlar oluyordu sanal cinsellik falan O da olursa olmazsa kendi kendimi idare ediyorum fotoğraf video ya da hayal gücünü kullanmak.
Şaşırtıcı görünse de, sevişmek için ayrılan zaman aralıklarını önceden planlamak, daha fazla cinsel doyumun kaynağıdır. Tamamen tatmin olmak için haftada bir cinsel ilişki yeterli olacaktır. Daha yüksek bir frekans arzu ve zevki azaltabilir. Popüler inanışın aksine, cinsel olarak tatmin olmak için genç olmanıza gerek yok, tam tersi! Cinsel ilişkilerin kalitesi, özellikle daha fazla yaratıcılık ve daha belirgin cüretkarlık sayesinde 40 yıl sonra artacaktır. Zevkleri çeşitlendirin!
Ama en önemlisi "doğru partnerin çok yardımcı olduğu doğrudur! Ancak iyi zamanların uzun vadede sürmesi için sürekli olarak yeni şeyler denemeli, yeni teknikler mükemmelleştirmeli ve sürekli olarak ilham almalısınız"
Keser sapı Kazma sapı... Kırbaç kelepçe...
Kazma bulması zor olmaz da, keser sıkıntı
5 dk zevk için mi bütün bunları yapıyosun
Cevap
17Cevap
Deneyemiyorum çünkü maalesef aşık olduğum kişi yok yani eşim olsaydı cinsellik yaşardım sadece ve onda da fantezim olmazdı. abartılıyor cinsellik çünkü.
Uzun uzun oral okşamak yalama vakumlama eli iyi kullanıp zevki doruklara çıkaracak hareketler. Nihayetinde kokleyip en derine bosalmanin tadı baska oluyor
sen belliki güzel bir ortam kurmuşsun hemcinslerin ve partnerlerinle. ne diyelim darısı böyle ortamlara sahip olamayanlara olsun :D
Parmaklarım ve dudaklarım bu konuda oldukça Usta
Neden kız kıza videolar izlediğimi şimdi daha iyi anlıyorum
Hayatımda biri olduğu zaman zirveye çıkıyor zaten😬
Grup genelde seviyorum iki kadın tek erkek olarak 🔥🔥🔥
Oyuncaklar ve fantazilere önem veriyoruz. Seksi görev olarak görmüyoruz tadını çıkarıyoruz
Boyutum 23 cm videolarım var deneyen nirvanaya çıkıyor zaten
eşlik edilmesi yeterli benim için
Tek başına ne denersen dene😂
Değişik ortamlar ve rol denemeleri guzel
Öpüşmeyi ve ön sevişmeyi uzun tutuyorum
Farklıliklari seviyorsun
Ben sadelikten yana olurdum.
Denemiyorum
Yapalim. mi
Sana bajıyom
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?