AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
hayat kadını iki gurup tur.
Erkek ve bayan hayat kadını.
Sizi tahrik eden bir erkek hayat kadını
niyeti belki seni kıvama getirmek işyeri ne onemi var ki.
Heh o dimi benide o kıvama getirmek kendisi o kıvamda olduğu içinz
Evet sonra sen istedin olacak:)
Yani onun yolunu yapıyor ben bişey yapmadımki sen istedin oyuzden dicek
Ne yapıyor da tahrik etmek için? Belki sana öyle geliyor
O cok arzuluyor hep bi temas halinde tesadüfen gibi gibi şeyler yapıyor hep el sıkışması el cak yapması konuşmaları yakından konuşmalar dibme giriyor konuşurken cok yakında duruyor ama en son yaptıgı şey cok garibime gitti işaret ile baş parmağımın arasını okşar böyle ovalarsın okşarsın ya hafif konuşma esnasında öyle yaptı şaşırdım tahrik olmadım ama sanki beni etkilemeye calışıyor zaten 8-9 aydır peşimde ama vazgecmedi ve beni kaybetmekten ödü kopuyor benim için herşeyi yapmaya hazır köpek gibi bişey olunca hemen dayanamaz özür diler hep görmek istiyor bahanelerle uzaktan geçip oldugum yere geliyor ben bakmayınca bana bakıyor benim fark ettigimi görünce kafasını cekip gidiyor ama hep göz teması kuruyor Aynı iş ortamındayız
Yani bunlar tahrik etmek için felan değil sadece sana temas etmeyi seviyor
Yani yeterki dokunayım babında kendisini aslında tatmin mi etmeye calışıyor
Tatmin etmiyor sadece dokunuyor sana işte buyutme bu kadar
heyecanı seviyor demek ki. bende yapardım gençliğimde :)
O cok arzuluyor hep bi temas halinde tesadüfen gibi gibi şeyler yapıyor hep el sıkışması el cak yapması konuşmaları yakından konuşmalar dibme giriyor konuşurken cok yakında duruyor ama en son yaptıgı şey cok garibime gitti işaret ile baş parmağımın arasını okşar böyle ovalarsın okşarsın ya hafif konuşma esnasında öyle yaptı şaşırdım tahrik olmadım ama sanki beni etkilemeye calışıyor zaten 8-9 aydır peşimde ama vazgecmedi ve beni kaybetmekten ödü kopuyor benim için herşeyi yapmaya hazır köpek gibi bişey olunca hemen dayanamaz özür diler hep görmek istiyor bahanelerle uzaktan geçip oldugum yere geliyor ben bakmayınca bana bakıyor benim fark ettigimi görünce kafasını cekip gidiyor ama hep göz teması kuruyor Aynı iş ortamındayız
Alakasız ama sanki skmk için gibi grliyo bana senin beynini skym
o senin abazanlığından öyle gelmiştir, napıyo ki göğüs dekoltesi mi veriyo
Hep bakıyor ediyor zaten beli ediyor yakın konuşmalar herşeyiylr belli ediyor ama dün cok farklı bir şey yaptı işaret ile baş parmağımın arasını ovalar dokunur okşar gibi yaparsın ya kısa ama konuşurken bir an belli etmemeye calıştım ama şok oldum
ıs cıkısına kadar azsın sonra kendı ıstesın dıye
Dimi O cok arzuluyor hep bi temas halinde tesadüfen gibi gibi şeyler yapıyor hep el sıkışması el cak yapması konuşmaları yakından konuşmalar dibme giriyor konuşurken cok yakında duruyor ama en son yaptıgı şey cok garibime gitti işaret ile baş parmağımın arasını okşar böyle ovalarsın okşarsın ya hafif konuşma esnasında öyle yaptı şaşırdım tahrik olmadım ama sanki beni etkilemeye calışıyor zaten 8-9 aydır peşimde ama vazgecmedi ve beni kaybetmekten ödü kopuyor benim için herşeyi yapmaya hazır köpek gibi bişey olunca hemen dayanamaz özür diler hep görmek istiyor bahanelerle uzaktan geçip oldugum yere geliyor ben bakmayınca bana bakıyor benim fark ettigimi görünce kafasını cekip gidiyor ama hep göz teması kuruyor Aynı iş ortamındayız beni elde etmeye calışıyor öyle
hımm yaktın yanı adamı
Yakmak niye adamın tek derdi s… aşık falan degil
sen pekı ne yapmayı dusunuyosun yaklasmak mı uzaklasmak mı
Ben zaten yakın degilimki hayır öyle bişey istemiyorum tabikide
o zmn baya baya tacız edıo
Sence amaç belli değilmi?
İyide var ilişkisi var zaten
çok ihtiyacı vardır iliskiye oyuzden 😉
Var ama ilişkisi
yetmiyor demekki girmek istiyor
sevgilin mi? Nasıl azdırıyor
Hayır degil işte O cok arzuluyor hep bi temas halinde tesadüfen gibi gibi şeyler yapıyor hep el sıkışması el cak yapması konuşmaları yakından konuşmalar dibme giriyor konuşurken cok yakında duruyor ama en son yaptıgı şey cok garibime gitti işaret ile baş parmağımın arasını okşar böyle ovalarsın okşarsın ya hafif konuşma esnasında öyle yaptı şaşırdım tahrik olmadım ama sanki beni etkilemeye calışıyor zaten 8-9 aydır peşimde ama vazgecmedi ve beni kaybetmekten ödü kopuyor benim için herşeyi yapmaya hazır köpek gibi bişey olunca hemen dayanamaz özür diler hep görmek istiyor bahanelerle uzaktan geçip oldugum yere geliyor ben bakmayınca bana bakıyor benim fark ettigimi görünce kafasını cekip gidiyor ama hep göz teması kuruyor
aynı yerdesinii demekki. seninle tensel temas istiyor
sende onu istiyor musun peki
Zükmek için tabiki. nasıl tahrik ediyor ki?
O cok arzuluyor hep bi temas halinde tesadüfen gibi gibi şeyler yapıyor hep el sıkışması el cak yapması konuşmaları yakından konuşmalar dibme giriyor konuşurken cok yakında duruyor ama en son yaptıgı şey cok garibime gitti işaret ile baş parmağımın arasını okşar böyle ovalarsın okşarsın ya hafif konuşma esnasında öyle yaptı şaşırdım tahrik olmadım ama sanki beni etkilemeye calışıyor zaten 8-9 aydır peşimde yüz vermiyorum
evet son hareketi zükmek istiyorum der gibi olmuş. seni böyle ikna edebileceği basit biri mi görüyor acaba?
Ne bilim ya sinirimi bozdu
Basit olarak görse 8-9 ay koşar mı açyada isteyen kız bukadar bekler mi?
Basit olarak görmesede bu hareketleri yapmaz. Sert bir tepki vermediğindenmi bu cesareti alıyor acaba? hele o el işareti resmen oranı... demiş
Oranı ne demek istedi orayı daha acık anlat evet ben sert tepki verebilen birisi degilim bunu biliyor
dm den yazsana
Genelde kızlar yapar onu
Heh. Iste bende ondan sordum genelde kızlar yapar onu ama o bende uyguluyor
Tahrik olma sen işine bak
Olmuyorumki 😂😂😂
Ahaha onca uğraş boşuna mi yanı 😊taklit yap bari 🤣
Yoo 😂😂 ne diye yaklit edeyim banane
Sen yaptın mi hic? Baska birine
İstiyordur neden olacak
Kızlar nasıl tahrik olur ku
Sapık olabilir.
Hayır degil işte O cok arzuluyor hep bi temas halinde tesadüfen gibi gibi şeyler yapıyor hep el sıkışması el cak yapması konuşmaları yakından konuşmalar dibme giriyor konuşurken cok yakında duruyor ama en son yaptıgı şey cok garibime gitti işaret ile baş parmağımın arasını okşar böyle ovalarsın okşarsın ya hafif konuşma esnasında öyle yaptı şaşırdım tahrik olmadım ama sanki beni etkilemeye calışıyor zaten 8-9 aydır peşimde ama vazgecmedi ve beni kaybetmekten ödü kopuyor benim için herşeyi yapmaya hazır köpek gibi bişey olunca hemen dayanamaz özür diler hep görmek istiyor bahanelerle uzaktan geçip oldugum yere geliyor ben bakmayınca bana bakıyor benim fark ettigimi görünce kafasını cekip gidiyor ama hep göz teması kuruyor Aynı iş ortamındayız
En güzelide evli olması
🙃
Dimi:) sizmi evlisiniz omu
seni mi azdırıyor. o başka yerde mi
Hayır bak hep belli ediyodur o cok arzuluyor hep bi trmas halinde trsadüfen gibi gibi şeyler yapıyor ama en son yaptıgı şey cok garibime gitti işaret ile baş parmağımın arasını okşar böyle ovaalrsın ya hafif konuşma esnasında öyle yaptı şaşırdım
Doğruyu söyle sen de tahrik olmuyor musun
Hayır O cok arzuluyor hep bi temas halinde tesadüfen gibi gibi şeyler yapıyor hep el sıkışması el cak yapması konuşmaları yakından konuşmalar dibme giriyor konuşurken cok yakında duruyor ama en son yaptıgı şey cok garibime gitti işaret ile baş parmağımın arasını okşar böyle ovalarsın okşarsın ya hafif konuşma esnasında öyle yaptı şaşırdım tahrik olmadım ama sanki beni etkilemeye calışıyor zaten 8-9 aydır peşimde ama vazgecmedi ve beni kaybetmekten ödü kopuyor benim için herşeyi yapmaya hazır köpek gibi bişey olunca hemen dayanamaz özür diler hep görmek istiyor bahanelerle uzaktan geçip oldugum yere geliyor ben bakmayınca bana bakıyor benim fark ettigimi görünce kafasını cekip gidiyor ama hep göz teması kuruyor Aynı iş ortamındayız
Nedeni belli değil mi
Akşama hazırlık yapıyordur
O cok arzuluyor hep bi temas halinde tesadüfen gibi gibi şeyler yapıyor hep el sıkışması el cak yapması konuşmaları yakından konuşmalar dibme giriyor konuşurken cok yakında duruyor ama en son yaptıgı şey cok garibime gitti işaret ile baş parmağımın arasını okşar böyle ovalarsın okşarsın ya hafif konuşma esnasında öyle yaptı şaşırdım tahrik olmadım ama sanki beni etkilemeye calışıyor zaten 8-9 aydır peşimde ama vazgecmedi ve beni kaybetmekten ödü kopuyor benim için herşeyi yapmaya hazır köpek gibi bişey olunca hemen dayanamaz özür diler hep görmek istiyor bahanelerle uzaktan geçip oldugum yere geliyor ben bakmayınca bana bakıyor benim fark ettigimi görünce kafasını cekip gidiyor ama hep göz teması kuruyor Aynı iş ortamındayız Nasıl ben öyle birşeye okey demedimki hazırlık yapsın neyin hazırlıgı
Ayrıntılarını bilmediğim için öyle dedim ben
Sqck aw başka niye olsun
sıcakta napcanı sastı mıllet
Birlikte olmak istediği için
Ne yaptığını anlatır mısın
O cok arzuluyor hep bi temas halinde tesadüfen gibi gibi şeyler yapıyor hep el sıkışması el cak yapması konuşmaları yakından konuşmalar dibme giriyor konuşurken cok yakında duruyor ama en son yaptıgı şey cok garibime gitti işaret ile baş parmağımın arasını okşar böyle ovalarsın okşarsın ya hafif konuşma esnasında öyle yaptı şaşırdım tahrik olmadım ama sanki beni etkilemeye calışıyor zaten 8-9 aydır peşimde ama vazgecmedi
Sana bikaç bişey anlatacağım yazabilir misin bana
Ne yapıyorki
O cok arzuluyor hep bi temas halinde tesadüfen gibi gibi şeyler yapıyor hep el sıkışması el cak yapması konuşmaları yakından konuşmalar dibme giriyor konuşurken cok yakında duruyor ama en son yaptıgı şey cok garibime gitti işaret ile baş parmağımın arasını okşar böyle ovalarsın okşarsın ya hafif konuşma esnasında öyle yaptı şaşırdım
Senden yüz buluyor demekki, rahatsızsan uzak dur
arzuladığı için
cıkmek için
ama bunlar itiraf et seninde hoşuna çok gidiyor demi aslında sende onu çok arzuluyorsun bence
Hoşuma birinin peşimden koşması gidiyor herkesin gider ama arzulamıyorum tahrik olmuyorum
mastürbasyon yaparken kendine aklına gelmiyormu peki
Öyle bir şey yapmıyorumki yaaa
sence neden?
Becermek için
Ne yaptı ki
O cok arzuluyor hep bi temas halinde tesadüfen gibi gibi şeyler yapıyor hep el sıkışması el cak yapması konuşmaları yakından konuşmalar dibme giriyor konuşurken cok yakında duruyor ama en son yaptıgı şey cok garibime gitti işaret ile baş parmağımın arasını okşar böyle ovalarsın okşarsın ya hafif konuşma esnasında öyle yaptı şaşırdım tahrik olmadım ama sanki beni etkilemeye calışıyor zaten 8-9 aydır peşimde ama vazgecmedi
Yatağa atmaya çalışıyor seni tuzağına düşme o abazanın
Neden acaba
mikmek için
Hayır degil işte O cok arzuluyor hep bi temas halinde tesadüfen gibi gibi şeyler yapıyor hep el sıkışması el cak yapması konuşmaları yakından konuşmalar dibme giriyor konuşurken cok yakında duruyor ama en son yaptıgı şey cok garibime gitti işaret ile baş parmağımın arasını okşar böyle ovalarsın okşarsın ya hafif konuşma esnasında öyle yaptı şaşırdım tahrik olmadım ama sanki beni etkilemeye calışıyor zaten 8-9 aydır peşimde ama vazgecmedi ve beni kaybetmekten ödü kopuyor benim için herşeyi yapmaya hazır köpek gibi bişey olunca hemen dayanamaz özür diler hep görmek istiyor bahanelerle uzaktan geçip oldugum yere geliyor ben bakmayınca bana bakıyor benim fark ettigimi görünce kafasını cekip gidiyor ama hep göz teması kuruyor Aynı iş ortamındayız
Ne yaparak
Bunun bi çok nedeni olabilir
Ne mesela
2 kelimeyle nası anlatayım
2 kelimeyle degil uzun anlat ozaman
Anlaşılır olmaz gizli sormuşsun neyse artık