Aldatıldım ama 10 gündür cinsel açlık çekiyorum. İlk birkaç gün evden kovdum ama şimdi aynı evde kalıyoruz. Ondan seks talep etmem beni ucuz gösterir mi.
Not: Sadece ondan istiyorum değişik tavsiyeler vermeyin
Aldatıldım ama 10 gündür cinsel açlık çekiyorum. İlk birkaç gün evden kovdum ama şimdi aynı evde kalıyoruz. Ondan seks talep etmem beni ucuz gösterir mi.
Not: Sadece ondan istiyorum değişik tavsiyeler vermeyin
Ben aldatmamıştım ama başka sebepten ötürü ayrılma kararı almıştık. Son sözü olarak "İhtiyacım olduğunda gel işimi gör demişti." Hiçbir laf beni o kadar kötü etkilememişti o güne kadar. Ama mantıklı baktığımda onun ne kadar ucuz birisi olduğunu anlamıştım. Ve aradan 1-2 ay geçtikten sonra çağırdığında söylediğim ağır laflardan dolayı uyku uyuyamamıştır eminim. Bence yapma öyle bişi
Ucuz mu , sen zaten aldatan adamı yeniden eve alarak ucuzluğun kralını yapmışsin, şimdi de diyorsun ki başkasından çıkardığını gelsin bana soksun, ucuz değilde ne
Cevap
26Cevap
Aldatmış ama aynı evde yaşıyorsunuz ve evli de değilsiniz seks talep etmen uygun olur mu? Olmaz olmaz bugün olmazsa yarın olacak o iş zaten kendini hiç kasma git gör işini
Bu kadın dövsemde sevsemde bana muhtaç her şeyiyle bana bağlı wldatir hatta gurupyapar işimi görürüm kafasında verme bir sure
senin işin kedi fare oyunu olmuş bukadar basitleşmeyin yazık ne zaman akıllancaksınız kadınlar ne zaman yalan söylemeyen bir erkeğe gönül verceksiniz
Bence en iyi temsiyem bur psikoloğa göranmeniz olur, artık o evde nasıl bir sağlıksız ilişkiniz varsa siz baya değişmişsin, sağlıklı düşünemiyorsunuz,
bunu sen direkt söylersen kendini bir şey sanar onun seni istemesini sagla
Seni aldatan adamı eve alabildiysen içine de alırsın ucuzluk yapmışsın zaten ki. Kendi tabirinle bu arada kesinlikle hakaret etme niyetim yok adına üzüldüm
Aynı evde yaşamaya devam etmekle zaten kendini düşüyorsun. bunu yapsanda bir şey farketmez.
böyle bir şeyi yaparsan kendine saygın yoktur zaten
Talep nedir ya dilekçe yazsaydın bari soyun o zaten gelir
hayır ya yalvarıyodu elimi tutmasına bile izin vermiyordum artık soyunsam bile ben istemeden gelmez
İyi işte sen isteyince yapar gider yine aldatmaya başlar o bence
Git yap o zaman biz ne desek yine onunla seks yapacaksın
Çok ucuz ve cepte görür. Onu kov ve yeni bir sevgili yap biraz kadınlık gururun olsun.
Bşr kere akıllı ol tc kızı asıcam kendimi en sonunda
hem aldatmış seni hemde aynı evde mi kalıyorsunuz hala
Vurdur gitsin ama kızgın olduğunu da söyle başta affetmediğini
nasıl yapacağım bunu sen olsan nasıl derdin?
Baş tekmeyi gider
Baska erkek baska ten :) sen bilin
Evet sk delisi gibi
Git git hemen ver 😉
Başka adam mı kalmadı ayrıl ondan yapıcak adam çok
Direkt isteme işi oraya sür ama rol yaparak
Sende onu aldat
Ortaginida çağır gurup yapin
O şekilde isteme taktiği uygula
Bul buradan birinç
Çok eziksin sen yaa
Başkasından iste