Hadi erkeğin sapığına alıştık da kızların yapması da bir garip olmaya başladı :D
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sapıtmazlar sapıtan zaten içinde vardır onu dışa vurur
Genelleme yapmak doğru olmaz. Kimi erkekler sapıtmış, kimi erkekler sapıtmamıştır. Ya da kimi kadınlar sapıtmış, kimi kadınlar sapıtmamıştır.
%75'i sapıtmış D:
O da onların saygısızlığı, ne diyeyim?
Kötü örnek oluyorsunuz hep sjsjs
Sanki bir ara sende böyle çoştuydun dfgfdgf
Selçuk burdaaaa...😂
https://youtu.be/suNxpKH6C-o
sdfsdfsddfs Deliliğin hiç geçmemiş sfsdfd
Herkes sapıttı artık kadını erkeği kalmamış
Erkekler sapıktı zaten de kadınlar da daha kötü olmaya başladı
cinsel organ iki cinstede var normaldir
pandemiden sonra böyle olduk🤣😂
😂😂😂😂haklısın
Sakinn olun kızım az
Ben oturmuş kocamı bekliyor gayet tabi sakinim elhamdülillah
Kocan geldiğin de pek sakin olmayacakmış gibi his verdin de sdfsdfdsd
Kocamm yokki
Kocanı nasıl bekliyorsun o zaman uslu uslu dfgfdgf
İşte anam babam dizin dibinde oturmuşum
He daha evlenmedin sen evde talibini bekliyorsun şimdi okey dgdfgdfg :D Kocayı bulsan sanırım KS de ki kızlarıda sollarsın sen fsdfsdf
Yav ya sizede yaranmıyo uslu durmak bekarken kudurmamak demek değilmi kocamla yaptığından sana ne ya
Aq.
Ya yazan yerlere korsun.
Olsun knka :D Senin uslu durman bir felaket olacak zaten :D
Sende çılgın çıktın sövmekte sdfsfdsfd
Ya ya sen durmuyonda noluyo aq ortamın karakter seviyesi düşmüş
Yok ben usluyum :D Sadece sanalda duramıyorum o kadar
Dışardan bakan adam sanar yani anladım
Zaten adamım olum niye laf sokuyon :D
Sokarım bak mesela utanmıyom bu cvbı yazmaktan ama siz b. k abazalar damlamayın diye gizleniyorum
:D :D Ben kimseye mesaj atmam karşımda ki mesaj atmadıkça bu bir. İkincisi herkesle konuşmam bu konuları tanışmadan konuşmak her zaman saçma gelmiştir Üçüncüsü burada ki diğer abazalarla kıyaslama sen daha yorum atar atmaz birisi yazmıştı kaldırdım yorumunu
İyi tebrik ederim göğe er
Sende birazcık kibar olsan fena olmaz tabi
Konu ahlak olunca hanımefendi çizgimden çıkıyom maalesef
Konu ahlak olabilir evet abazada çok ona da katılıyorum. Ama ben burada sana abazalık yapmadım sonuçta değil mi sadece aklıma takılan soruları sordum
Benim huyumada laf etmedin kesin🙄
Elbette ki etmedim Sadece sinirlisin ve bu beni sana karşı korkutuyor
😂😂😂😂😂😂😂
Benden korksan naparım mesela ben sadece kudurursun demene sinirlendim azcık yoksa şu an senle iki insan gibide konuşabilirdim
İsteklenmek her insana mahsus bir şey kötü bir anlamda demedim açıkcası seni sinir etmek de değildi amacım. Küfür edersin işte yukarıda ettin ya
Gerçek hayatta eden biri değilim senin yaklaşımını kötü görmesem asla da etmem açıkçası
Sanalda konuşurken tanımadığım birisine karşı nasıl kötü bir yaklaşımım olabilir ki :D Konuşmaktan öteye geçmeyen bir platform burası sonuçta
Ben burayı ciddiyetle kullanıyorum açıkçası sözlerinizi diğer abazalarla kıyaslayınca canım sıkıldı
Burada ciddi kullanan da vardır elbette de KS de ben fazla şey etmiyorum Herkesin gün sonunda amacı aynı olunca fazla takmıyorum. Evet her erkek gibi biz de istekli olabiliriz ama herkese de o abazalar gibi musallat olmuyoruz
Yinede eşimin sanal dahi uzak durup beni beklemesini isterim sen de yapmadım diyeceksin eşine belki?
Enteresan geliyo bakış açınız bana gün sonunda dm kutuma abazanın değilde dost dediğim KS arkadaşlarımın tatlı iyi geceler mesajı düşmesi bana yeter..
Ben şundan hiç şüphe duymuyorum artık sanal da olsa yapmayan insan nadirdir. İyi bir dost bile 1 2 yıl sonra o iyi geceler mesajından başka şeyler atacaktır çünkü belli yani ateş ile barut misali
İnsan çevresi kadar görür bence 🙃 ailemde KS yi bırakın buna benzer uygulama kullanacak. İnsan yok bende kendimi bilerek kullanıyorum iyi geceler yazanlar 1/2sene sonra lezbiyen olacaksa bilemem 🙃😂😂😂😂😂😂😂😂😂 zaten allah izin verirse evlenirim bende o zamana kadar edebimle KS den uzak gerçek bir ilişki. Eşime güven mi?
Haklısınız bende eşime güvenmek nasıl olcak merak ediyorum
Yanlış anlama lütfen ama oldukça muhafazakar biri gibisin sanki. Genelde arkadaşların kız galiba KS de :D Herkesin kendi görüşü elbette ama bazen ihtiyaçlar daha ağır basıyor çünkü dediğimiz gibi evleneceğimiz insan ne kadar temiz oda şüpheli
Evet kapalı ve erkeklerle iletişimi hep sınırlar saygılar çerçevesinde olur bende.
Küfür için özür dilerim bu arada gerçekten abaza sandım.
Yok ya takıldığım şeyler değil onlar. Abaza değilim zaten de konuştum arkadaşlarımla konuştuğumuz oluyor o konuları ama onlar isterse elbette kalkıp da KS de her kıza bunu yazarsak karşı cinse ayıp ederiz
Ayıp eden çook oldu🙃
Şaşırmıyorum KS de ya herkesin eli başka bir tarafında bekleyince Kadınların ne istediklerini ne beklediklerini anlamıyorlar ki direk amaçları oraya kayıyor. Aslında istediklerinizi bilseler olacak her şey de bakma işte
Yapma ya 😂😂😂olacakmıdur sabaha kadar karşımda şeytanımşa uğraşsalar büyük konuşmimde Allah korusun yapmam yani
Seni bu konu da fazla tanımadığım için yorum yapmam doğru olmaz :D ama gerçekten senin gibi diyen bir sürü kız arkadaşım olmuştu
İnanırım bu yüzden bu soruya haklısınız dedim ya kendimden başka kimseye emin olamam maalesef
Bazen insan kendinden bile emin olamıyor ki. Ben yapmam dediğim her şeyi yapmışımdır herhalde :D Manyaklı var biraz sdfds
İrade...
Yanlış anlamazsan yaşın doğru değil herhalde KS de ki :D
21e giriyom
daha gençmişsin ya. Ben ilk yorumda 45 olarak düşündüğüm için sana öyle yazmıştım açıkcası :D
😂😂😂😂 anlıyorum
Seninle konuşmak keyifliymiş onu fark ettim :D
Öyledir🙃
Konuşma nereden nereye geldi valla şaşırtıcı kadınsın dfgdfgfdg
Nereye gelmiş 🙃😂
Güldüğümüz bir noktaya :D :D sfsf Valla bu sıcakta sohbetin iyi gidiyor ya sdfsdfsd
İyiymiş gülecek bişi bulduysan🙃
Güzel sövmüşsün de ona gülüyorum :D :D Sık sık bu kategori de yoksun onu fark ettim yoksa fark ederdim seni gizlide olsan :D
Şartları açık oynayalım ozmn.
Ben açarsam geri gizlenemiyorum dfgdfgfd Bakmak istersen profil linki verebilirim
İnsanların ne yaptığıyla ilgilenmem merakım onun benimle yapacağı güzel ve manalı şeyleri olup olmaması.
Hayır teşekkür ederim
Daha gençsin oldukça ya :D Çok sert kararlar alıyorsun birazcık da şey var sende bence yönetici kabiliyeti :D
Kendime kendim gibi ciddi ve dozu da samimi insanlar için şartlandırıyorum evet.
Yoksa bende yoldan şaşarım dimi🙃
Gencim evet toyluğumun farkında olduğum için ilerde pişman olacağım şeyler den uzakta yaşamam gerekiypr
Yol bildiğimiz şeyler gerçekten yol mudur ona da bakmak lazım tabi. Şaşmak mı Yoksa bu bir karar alım süreci midir bilemeyiz.
Samimi insan bulmak bu devir de çok zor sahilde iğne aramak gibi çünkü hiç bir insan asla gerçek yüzünü göstermez.
Toyluk değil yönetme ve baskın kabiliyeti diyelim biz ona :D Her şey den uzak yaşamamalı insan sonuçta
Aksine deli dolu hayatın içinden biriyim yağmur yağdığında sokakta çığlıklarla dans edip lunaparkta oynacak kadar çocuk ruhluyum
Ama bu erkeklerin şımarık ve sapkın şekilde reelde ve sanalda bana uzaklaşmalarına izin vermeme huyumu da engellemez hayatımda insan sayısı çok ksde ve reelde ama eş seçiminde kadar erkekler ❌🚫⛔📴
Yaklaşmalarını*
Çok garip bir kadınsın ya :D Bu kadar katı kuralları olan çok kadın gördüm hep hoşuma gidiyor bu huyunuz :D
Napayım gidiyorsa
Kızma hemen kızma sfsdfsd
Kızmadım ki
Kızgın bir cümle gibi geldi bana ama :D
Yok değil verecek cvp olmadığından
he böyle bazen bana sinirli biri gibi geliyorsun da :D
Yani gerçekten düzgün bir sohbet olsa neden sinirli veya kaba olayım
Sohbet sade ve ilerlemiyor
Ayrıca kategori çok yanlış bu kategoride sohbet mi edeyim enteresan 🤣
fazla tanışmadımızdan ilerlemiyor :D Neden olmasın kategori gayet iiyi dfddfdfdfasa
Saçma bu niyetle yazmama Rağmen burdayım
Niyet önemli değil ki bu kategori de Herkes cevap yazabilir önemli olan karakter bence
Anladım
kesinlikle...
onlarında canı var ozgurlugu var