AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
arkadaşım yüzlerce hastalık var. her birinin semptomları farklı. açığa çıkma süresi farklı
Haklısınız
1ayda kendisini gosterir hiv ise biraz uzun ama kanda ortaya çikar
Peki mesela reglim gecikmişti doktorum kan testi yapmıştı. O testlerde belli olur mu yoksa özel başka test mi yapılıyor öğrenilmek için.
Relgini bilmem iliskiden en az 12gun sonra yapilmalidri. Hiv testi anca ozaman kanitlanirbel soguklugu ise 4-6gunde belirtileri ortaya cikar.
Anladım farklı testi var o zaman. Eski bir olay olduğu için o zamanlarda ergendim pek bilmiyordum tabi yaptırmadım
Oohooo cok gecmis olsaydiniz kan testinde çikardi merak etmeyin ama dikkat edin herkesle hersey yasanmaz
Her kan testinde çıkıyor mu yani onu anladım kusura bakmayın. Farkındayım artık daha bilinçliyim bu konularda :)
Her teste çikardi merak etmeyin sorun falan yoktur rahat olun... hayat bazen stresiyle bize tokat vurup dusunduruyor.
Evet haklısınız. Durduk yere aklıma böyle şeyler geliyor ve tedirgin oluyorum. Teşekkür ederim yorumunuz için de
Iyi gunler.
Hepatit B, HIV/AIDS, HPV gibi hastalıklar geliyor akıla. Genellikle bir iki ay içerisinde de etkilerini gösterir bu saydıklarım. Şüpheli olarak gördüğün birlikteliğin üzerinden ne kadar zaman geçti?
2016 yılındaydı fakat o zamanlar öyle hastalanmadım ve çok hatırlamıyorum. İnternette belirtileri uzun yıllar çıkmıyor yazıyor da ondan tedirgin oldum. Nerden anlıcam o zaman diye
Açıkçası hayır, pek ihtimal vermiyorum. Sonuçta 7 sene içinde mutlaka bir hastaneye gidip kan tahlili vermişsindir. Herhangi bir şüpheli durum olsaydı üzerine düşülürdü. Gereksiz kuruntu yapıp kendini strese sokmamani tavsiye ederim. :) Bir de aradan 7 yıl geçmiş neden şimdi takılıyorsun ki buna?
Şöyle evli değilim sonuçta ve o zamanlar ergenlik çağımdı ve farkında değildim çoğu şeyin. Ara ara aklıma takılıyordu bu durum ve bu gece de çok takıldım bu duruma çünkü eğer bir virüs kaptıysam anlayamam ve ciddi sağlık sorunlarına yol açar diye düşünmeye başladım 🥲
Herhangi bir problem olduğunu veya bulaşıcı hastalık taşıdığını sanmıyorum. Söylediğim gibi herhangi bir şey söz konusu olsaydı bu süre içerisinde mutlaka kan testi vermişsindir. Orada ortaya çıkardi diye düşünüyorum. Yerinde olsaydım takmazdim kafaya. :) Alakasız olacak fakat bunu kaç yaşındayken yaşadın?
18-19 olması lazım ve tamamen ilişkiye girdik diyemem. Sadece arkadandı ve sürekli yapılan bir şey değildi. O zamanlar ne düşündüm bilmiyorum çok aşık olduğum bir erkek arkadaşım vardı onun etkisine kapılmış olabilirim. Kusura bakmayın sorduğum soru saçma da gelmiş olabilir belki ama belki bilen birileri çıkar beni aydınlatabilir diye buradan da yazmak istedim. 😊
Estağfurullah kusurluk bir durum söz konusu değil. Sonuçta anonim bir platformdayiz. :) Hepimiz ergendik, hepimizin libidosunun tavan olduğu zamanlar hala oluyor. Saçma değil gayet normal bir şey. Bundan sonraki seferlerde daha korumacı davranacağından şüphem yok. :)
Evet artık daha farkında olduğum bir dönemdeyim bu tarz şeylerin öneminin farkındayım 😊
Süper. :) Peki başka bir soru daha sorsam? Bunu sadece sevdiğin için mi yapıyordun yoksa sen de zevk alıyor muydun? Genel olarak anal seksin kadınlar üzerindeki etkisinin sadece acıdan ibaret olduğu ve karşısındakine insanı tatmin etmek için yaptığı düşüncesi var. Doğruluğunu merak ediyorum açıkçası.
Tam hatırlamıyorum o zamanlarımı ama erkek arkadaşım çok istemişti ve önden olmayacağına göre arkadan denemiştik. Öyle diyelim🙂
Peki teşekkür ederim cevap verdiğin için. :)
Bulantı, kusma, deride soyulma, vajinada kaşıntı kanama vs.
Bunlar olmadıysa
Ağrı oluyor mu
Baş veya eklemlerde
Eski bir olay 2016 da yaşadığım bir ilişkiydi. Ama taktım kafama çünkü o zamanlar bu kadar bilinçli değildim
Knk 7 yıl olmuş öyle bir şey olsa çoktan fark ederdin ben de yeni olan bir şey sandım
Akıntılar oluşur da umarım böyle bir şey gelmemiştir başına
Yok hayır öyle şey olmadı
Koku ve renkli akıntı söz konusu ise enfeksiyon olma ihtimali yüksek
Ne kadar zaman oldu peki?
7 sene geçti üzerinden ve internette 10 seneye kadar belirtileri olmayabilir yazıyor.
Sanmam ama şüphe varsa içinde test yaptır ama arkadan demesen iyi olurdu 😊
haklısınız ama ergenlik dönemindeydi ve farkında olmadığım bir zamandı o yüzden 🥲 artık her şeyde daha dikkatli ve kendimi daha korumacıyım.
Arkadan deyince ben benliğimi kaybediyorum o sebebden söyledim kötü anlamda demedim yani 🙊
Sohbet fırsatı olsaydı keşke eminim isteyerek yapmamışsındır
Pek hatırladığım söylenemez o zamanlarımı ama çok aşık olduğum biri olduğu için belki o yaşın verdiği etkiyle denemiş oldum diyebiliriz.🥹 ama tabi zamanla keşke hep kendimi korusam diyorum.
Şu an tavrınız nasıl peki olaylara arkadan olayı bitmiş olmalı değil mi
Normalde pek böyle şeyler konuşmam etmem. Cinselliği arayan isteyen biri de değilimdir. Daha bilinçli bir dönemimdeyim
Anladım peki anonimsin zaten bir sorun olmaz anonim olmayarak ta yanıtlasanız bir sorun olmaz merak ettiğim için soruyorum benim nefesim kesilir gibi oluyor arkadan diye konuşunca 🙂
Yorumu gizledim burdan anlatabilirsin
hiç belı olmaz
Nasıl?
yanı nezaman nerde belırtısı çıkar belı olmaz şuphen nedır
ya taa 2016 da bir erkek arkadaşım vardı. Arkadan denemiştik ve o zamanlar bu kadar bilmiyordum şu an 24 yaşındayım ve aklıma geliyor. Bir sorun var mıdır diye
yav yok bir şey olmaz yaptıgın yer bıle unutmuştur onu korkma allah senı almaya sağlam güldüm :D dsadsasdasadsd
gerçekten pek bilgili değilim ve internette bazen okuyorum ediyorum öğrenmeye çalışmak için bazen tedirgin oluyorum. Çünkü anlaşılmayabiliyormuş diye aklıma takılıyor. Bilemeyiz çünkü ve o zamanlar ergendim biraz farkında değildim 🥲
dertleşmek ıstermısın?
Pek dertleşilcek bir şey değil çok bir şey yaşamadım o zamandan sonra da bazen tedirginim diyelim
yanlış anladın da neyse bır korkma kımse anlayamaz ıkı bırdaha yapma sakın makata çatlak olur 3 sağlıklısın
Dediğim gibi ergenlik ve farkında olunmayan zamanlar. Daha artık dikkatli ve daha korunmacı biriyim. Bu arada kusura bakma yanlış bir şey dediysem yani sadece bu tarz tedirginliklerimi sormak istedim
korkma sorun yok kafana ne takılırsa sorabılırsın ne olursa olsun uzulme tamam :)
Teşekkür ederim. Gece gece aklıma garip şeyler geliyor böyle geriliyorum işte ama yorumunuz sakinleştirdi teşekkürler 🥲
rc ederım kafan her neye takılırsa takılsın gel yoruma abı kardel gibi konuşuruz
Olur tabi ki :)
tamam güzelim :)
Bazıları kalici
Nasıl anlaşılır
Doktora gitmen lazim