Cinsel Yaşam Bacak arama yastık koymadan uyuyamıyorum? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 011 Bu yaptığım mastürbasyon değil dimi sadece alışkanlık Bacak arama yastık koymadan uyuyamıyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. En sağlıklısı dizler birbirini eziyor yük omurgaya biniyor yastık iyidir dengeli yatış İçin tavsiye ediliyor uzmanlar tarafından 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim bu güzel yorumun için Yorumla Deepsiz +1 yıl Bilmeyen başka bişi yaptığını düşünür görünce 🙂 Yorumla Soran +1 yıl İşte çekiniyorum ama öbür türlü uyuyamıyorum napicam bilmiyorum Yorumla Deepsiz +1 yıl Rica ederim doğrusu neyse onu dedim Yorumla Deepsiz +1 yıl Dizindeki yastığa kimse bişi demez yukarı yakın olmadıkça Yorumla Deepsiz +1 yıl Kimseyi umursama keyfine rahatına bak Yorumla Soran +1 yıl Dizimde mi olması lazım Yorumla Deepsiz +1 yıl Kimseyi ilgilendirmez Ya dizinde ya da yukarıda nasıl rahat ediyorsan doğrusu Yorumla
LylasBeer Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl mastürbasyon değil tabiki. ama yastıkla da yapılıyor. 3 0 Yorumla
Volkanİnanmaz1881 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 67% +1 yıl Sürtündüğünde zevk suyu gelir ozaman masturbasyona girer sanıyorum 0 0 Yorumla
Gncdelikanlıı Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl İslanma ya da rahatlama olmuyorsa mastürbasyon sayilmaz 0 0 Yorumla
four4 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 445 cevap paylaştı. Ben artık yastık olmazsa bacaklarımın agridigini farkettim 0 0 Yorumla
çılgınsofistt Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Bende bacak arama yastık koyuyorum bir başıma birde sarılmak için 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Benim kuzen bize kalmaya gelince oda öyle uyuyordu demek sebebi buymuş 0 0 Yorumla
jeromipovıl Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Ben de kafama koyuyorum oyle yatiyorum. Kafam ustte olacagima altta oluyo 0 0 Yorumla
nostaljiask Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Sürtüyor musun yastığa 0 5 Yorumla Soran +1 yıl mastürbasyon yaptığımda evet ama mastürbasyon yapmadan normalde de bacak arama koydugumda hayır Yorumla nostaljiask +1 yıl Tamam normal devam et Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla nostaljiask +1 yıl Rica ederim Yorumla nostaljiask +1 yıl Ben de yatağa sürterim zaten Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl mastürbasyon olması için sürtmen gerekiyor 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet mastürbasyon yaptığım zaman sürtüyorum ama yapmadığım zamanda da bacak arama koymadan uyuyamıyorum ama sürtmüyorum o durumlarda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok o zaman tabikide mastürbasyon sayılmaz Yorumla
sorucu060606 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 776 cevap paylaştı. sürtünüyor öısım 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Arasına eşinin bacağı hoş olur 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Ordaki baskı seni rahatlatıyor 0 0 Yorumla
seninsevginden Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Bende yastık alır uyurum bacak arama 😂 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Vajinana temas istiyorsundur 0 0 Yorumla
Burak-06_06 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. İstiyor arasında alışkanlık edinmişsin yastığı 0 0 Yorumla
JohnWayneAmca Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Alışkanlık. Çünkü ben de öyle yapıyorum😀 0 0 Yorumla
Handsomee06 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bişey mi istiyorsunuz 0 0 Yorumla
cevher67 Takip Et Guru Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bende yastik koyuyorum 0 0 Yorumla
Heyyoheyyo1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yalnızlık belirtisi 0 6 Yorumla Soran +1 yıl 🥲🥲 Yorumla Heyyoheyyo1 +1 yıl Üzme kendini doğruları söylüyorum sana Yorumla Soran +1 yıl Haklısın evet Yorumla Heyyoheyyo1 +1 yıl Bitsin ister misin o yalnızlık Yorumla Soran +1 yıl İstemem Yorumla Heyyoheyyo1 +1 yıl Kırdın Yorumla
Stabeckss Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl sürt biraz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O mastürbasyon yapınca yapıyorum Yorumla Stabeckss +1 yıl yap tabiki keyfi güzel çoğu kız böyle idare ediyomuş Yorumla
more000 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet aliskanlik 0 0 Yorumla
Larrylove Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Alışkanlık 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
En sağlıklısı dizler birbirini eziyor yük omurgaya biniyor yastık iyidir dengeli yatış İçin tavsiye ediliyor uzmanlar tarafından
Teşekkür ederim bu güzel yorumun için
Bilmeyen başka bişi yaptığını düşünür görünce 🙂
İşte çekiniyorum ama öbür türlü uyuyamıyorum napicam bilmiyorum
Rica ederim doğrusu neyse onu dedim
Dizindeki yastığa kimse bişi demez yukarı yakın olmadıkça
Kimseyi umursama keyfine rahatına bak
Dizimde mi olması lazım
Kimseyi ilgilendirmez Ya dizinde ya da yukarıda nasıl rahat ediyorsan doğrusu
mastürbasyon değil tabiki. ama yastıkla da yapılıyor.
Sürtündüğünde zevk suyu gelir ozaman masturbasyona girer sanıyorum
İslanma ya da rahatlama olmuyorsa mastürbasyon sayilmaz
Ben artık yastık olmazsa bacaklarımın agridigini farkettim
Bende bacak arama yastık koyuyorum bir başıma birde sarılmak için
surtundugun zamanlar mastürbasyon. tabi ki :)
Benim kuzen bize kalmaya gelince oda öyle uyuyordu demek sebebi buymuş
@lylasbeer sen mesaj atıyorum bakmıyosun kırılıyo insan ama
Alakası yok. Dizlerim birbirine sürtmesin diye ben de koyuyorum
Ben de kafama koyuyorum oyle yatiyorum. Kafam ustte olacagima altta oluyo
Bende de var aynı durum
Sürtüyor musun yastığa
mastürbasyon yaptığımda evet ama mastürbasyon yapmadan normalde de bacak arama koydugumda hayır
Tamam normal devam et
Teşekkür ederim
Rica ederim
Ben de yatağa sürterim zaten
mastürbasyon olması için sürtmen gerekiyor
Evet mastürbasyon yaptığım zaman sürtüyorum ama yapmadığım zamanda da bacak arama koymadan uyuyamıyorum ama sürtmüyorum o durumlarda
Yok o zaman tabikide mastürbasyon sayılmaz
sürtünüyor öısım
Arasına eşinin bacağı hoş olur
Ordaki baskı seni rahatlatıyor
Orgasm oluyosan masttir
Bende yastık alır uyurum bacak arama 😂
Vajinana temas istiyorsundur
Sürtmüyorsan problem yok
Yastık olmsk isteyenler var
Bende de var ayni durum
İstiyor arasında alışkanlık edinmişsin yastığı
Alışkanlıktır başka şeylerde dene