Yırtık oluşmuş olabilir, enfeksiyonunuz olabilir, rahim ağzında kist olabilir. Burdan biz ne desek ihtimalde kalır en mantıklısı bir doktora gözükmeniz.
Vajina içinde ki yırtık çatlak iyileşirse olmaz tabi çok sert sokup çıkartınca yine yırtık çatlak olabilir partnerin yavaş olsun hepsini birden sokmaya çalışmasın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kanki bacak omuza pozisyonunda biraz dozunu kaçırmıştım. Birazcık kalın bi yapısı var penisimin. Zorlanma demişti ona doktor 20 gün yasak vermişti
Bizimkide büyük ihtimalle zorlama ve fazla ıslanmadığı için oldu bi anda direk sert yaptı ve vajinam dar.
sen öyle durumlarda belirt. ıslatmadan niye eziyet çektirmesine izin veriyorsun.
Acımadı aslında sadece ilk girerken acıdı ilk defa bu kadar çok içime girdi bende zevk aldım bozmadım baktık bi anda kan geldi
Anladım. Ağrı devam ederse muhakkak doktora git. Ben kız arkadaşımı götürmüştüm. Üşenme, dikkat et.
Yırtık oluşmuş olabilir, enfeksiyonunuz olabilir, rahim ağzında kist olabilir. Burdan biz ne desek ihtimalde kalır en mantıklısı bir doktora gözükmeniz.
Penis kalınsa vajina içinde yırtık çatlak olmuş olabilir belki
Sorun olur mu?
Evet maalesef olur enfeksiyon kapma riski çok yüksek krem var biz de kullanmıştık 15 gün cinsellik yasak
15 gün sonra girsem tekrar kan gelir mi
Vajina içinde ki yırtık çatlak iyileşirse olmaz tabi çok sert sokup çıkartınca yine yırtık çatlak olabilir partnerin yavaş olsun hepsini birden sokmaya çalışmasın
Tahriş falan olmuş olabilir, bası pozisyonlarda zorlanıyor kuku
Doogy yaparken oldu sorun olur mu bidahaki ilişkimde
Yo bir şey olmaz
ilk ilişkinde zedelenmıştır şımdı bozulmuştur yanı kızlık şu an bozuldu
Bidahaki ilişkimde gelir mi
hayır gelmez daha sondu yanı aslında kızdın ama şu an bozuldu sevdıgın adamdır umarım
Tabikide öyle
dikat et bır kız arkadaşımı bır senede zor topladım çocuk yatınca bıraktı kız pskolojık tedavı gördu
orlanma yırtılma regl başlangıcı vs vs durumlardan olur
Reglım 1 hafta önce bitmişti dar olduğum için girerken biraz zorlandı tam girincede sert yaptık sonra kan geldi zaten
İçeride devam eden yırtılma lar var o yüzden veya bir kadon doğum doktoru ile görüş muayene ol
2 gün önce ilişkiye girdim ve şu an kanama yok durdu
Anladım o halde zorlanma ve devam eden genişleme kaynaklı olan bir durum
Tekrar ilişkiye girdiğimde sorun olur mu
Ne bileyim yaaa vallahi ne kadwr boş boş soruların var @mina sor onuda bir zahmet
Soruma cevap vermişsin bende bilgin var diye sordum bu nasıl cevap cevap verme o zaman
Bir defa cevap verdim neticede Haydar dümen değilim bende
ıslanmamışmıydın
Fazla ıslanmamıştım
Ama onun p*nisini güzelce yaladım ıslatık
öyle anlatma ama şimdi sjfnknndmrj ıslanmadan alma içine
Öfegnvdsdcbjk onunda benimde iyice ıslanmam mı gerekiyor kan oyüzden mi geldi
evet evet ahahsgs fena yaptın beni
Bunada fena olmazsın be kanka gswedcvbj
genel halim ahshsgsh
Bidahaki ilişkimde sorun olmaz dimi?
yok ya
Ilk normal