Uzak mesafe ilişkim var. Ben İstanbul o Ankara 'da. Sevgilim kaç kere tamam yapmayacağım demesine rağmen devamlı belalti muhabbetler açıyor. Açık açık konuşmuyor ama erotik konuşuyor işte. Bense bu tür muhabbetler için daha çok erken olduğunu düşünüyorum. Niyeti ciddi değil desem ailemle tanışmak istiyor. Kaç kere ben böyle konuşmanı istemiyorum dedim tamam diyor. Bir bakıyorum üstünde ne var diye soruyor 🥺 seni öpmek üstünü çıkarmak istiyorum falan diyor. Çok rahatsız oluyorum. Ne yapacağım yol gösterin arkadaşlar?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Uzak mesafeli ilişkiler zorlu olabilir ve iletişim önemlidir. Partnerinizin belaltı muhabbetler açmasından rahatsızlık duymanız anlaşılabilir bir durum. İşte bu durumu ele almanız için öneriler:
1. Açık bir şekilde sınırlarınızı belirtin: Partnerinize ne tür konuşmaların size uygun olmadığını net bir şekilde ifade edin. İlişkinizin başlangıcında daha ciddi ve derin konular üzerine odaklanılmasını tercih ettiğinizi aktarın.
2. İletişimde tutarlı olun: Partnerinizle konuştuğunuzda ve sınırlarınızı belirttiğinizde tutarlı olun. İsteklerinizi net bir şekilde ifade edip ardından da sınırlarınızı koruyun.
3. İletişimi değiştirin: Belirli bir konu üzerinde takılı kalmadan, ilişkinizin diğer yönlerine de odaklanmaya çalışın. Duygularınızı, düşüncelerinizi ve hayallerinizi paylaşmak için fırsat yaratın.
4. Beklentilerinizi netleştirin: Partnerinizin niyetleri konusundaki endişelerinizi açıkça ifade edin. Eğer sizin için ciddiyet önemliyse, sadece belaltı muhabbetlerine odaklanan bir ilişkiden ziyade daha derin ve anlamlı bir bağ kurmak istediğinizi netleştirin.
5. Sınırlarınıza uymayan davranışları değerlendirin: Eğer partneriniz sınırlarınıza saygı göstermiyorsa ve değişiklik göstermiyorsa, ilişkinizi ve geleceğinizi tekrar değerlendirmeniz gerekebilir.
Sonuç olarak, sağlıklı bir ilişkide iletişim, saygı ve sınırlar önemlidir. Sizi rahatsız eden durumu partnerinizle açık bir şekilde konuşun ve sınırlarınızı koruyun. Eğer partneriniz tarafından anlaşılmazsa ve sürekli olarak sınırlarınızı ihlal ediyorsa, ilişkinizi yeniden değerlendirmeniz gerekebilir.11 Yorumla- +1 yıl
örnek bir diyalog senaryosu üzerinden partnerinizle nasıl konuşabileceğinizi gösterebilirim:
Sen: Sevgilim, seninle bir konu hakkında konuşmak istiyorum. Son zamanlarda çoğunlukla cinsellik üzerine konuşuyoruz ve bu beni rahatsız ediyor.
Partner: Tamam, anlıyorum. Ne demek istiyorsun?
Sen: Benim için ilişkimiz daha yeni ve henüz ciddiyet kazanmamış gibi hissediyorum. Bu yüzden şu anda cinsellik konularının bu kadar merkezde olmasını uygun bulmuyorum.
Partner: Ah, biraz şaka yapıyordum gerçekten ciddi olmamıştım.
Sen: Anlıyorum, ancak bu konuda benim sınırlarımı ve beklentilerimi anlamanı istiyorum. Ben daha çok duygusal ve derin konular hakkında konuşmak isterim. Cinsellik konusu şu an için daha erken gibi hissediyor.
Partner: Emin ol, sınırlarını anlıyorum ve saygı göstereceğime söz veriyorum. Gerçekten de seni daha iyi tanımak ve ilişkimizi daha derinleştirmek istiyorum.
Sen: Teşekkür ederim, bu önemli benim için. İlişkimizde ciddiyet ve derinlik üzerine odaklanmamızı çok daha uygun buluyorum. Birbirimizi daha iyi anlamak, ilgi alanlarımızı keşfetmek ve ortak projeler üzerinde çalışmak gibi şeylere odaklanmak istiyorum.
Partner: Tamamdır, ben de bu fikre açığım. Birlikte daha anlamlı ve derin bir bağ kurmak için çaba gösterebiliriz.
Sen: Harika! Bu konuda açık iletişimimize devam etmeliyiz. Her zaman ne hissettiğimizi ve neye ihtiyaç duyduğumuzu birbirimize ifade etmeliyiz.
Bu senaryo, partnerinizle açık bir şekilde konuşarak sınırlarınızı belirlemenizi ve beklentilerinizi iletebileceğiniz bir örnek olarak kullanılabilir. Önemli olan, saygılı bir şekilde iletişim kurmak ve birçok konuda ortak bir anlayışa varmaya çalışmaktır.
En İyi Cevaplar
Uzak mesafe özlemi besler. Özlemde seksi. Ondandır ilk buluşmada hep sevişme isteği.
Zaten bu uzak mesafe ilişki saçmalığına da asla aklım ermiyor.
Aşk dediğin yakınlık ister. Avuç içi terleyince kadar el ele tutuşmak. Sırf bu yüzden en yakındaki insanlarla temas kurar herkes. Bu yüzden çatır çutur aldatıyor herkes.
Gerisi koftiden ittirme bir alışkanlık üzerine giden ilişki adı.
Çocukta sıkıntı yok. Doğası gereği sevişmek istiyor. Sorun senin böyle bir ile ahlaki değerini dengede tutmaya çalışman.
Yıpranırsın..
Sen bilirsin...
10 Yorumla
+1 yılÖncelikle insan sevdiği ile her konuyu üslubu ile konuşabilir fakat iki tarafta niyetini tam olarak ortaya koyar o zaman bir birini tanımak için çok abuk subuk olmayacak şekilde beklentiler konuşulabilir ancak senin dediğine bakarsak üstünde ne var yok sütyenin ne renk yok donun dantelli gibi muhabbetler bana göre eskort muhabbetidir o yüzden devir kötü maalesef kollamak lazım …….. önyargılı olmamak la beraber bu çocuk la pek olur yanı yok.
10 Yorumla
O o yolun yolcusu demektir yani buluşsan bile sen ondan normal edepli bir ilişki bekleme çünkü o alacağını alamazsa basar gider başkasına o yüzden üzme kendini şimdiden uzaklaş ki görüşme olunca ya da daha ilerleyen zamanlarda canın fazla yanmasın..
60 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
83
Cevap
93Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılYani sevdiği insanı arzulaması çok normal ama eğer siz istemiyorsanız ve buna anlayış göstermiyorsa zaten değer vermiyor demektir..
10 Yorumla
+1 yılBende uzak mesafe ilişkisi yaşadım. 1 sene falan sürdü yaklaşık. Hiç buluşamadık görüşemedik. Konu bizde de cinselliğe geliyordu o da istemeye başlamıştı baya konuşuyorduk bu konular hakkında ama benim tabi libidom daha yüksekti ona göre ben çok fazla konuşmak istiyordum o zamanlar o da senin gibi kızıyordu bende mecburen konuyu kapatıyordum. Sonra da ayrıldık ama mesafeden dolayı başka bişey yüzünden falan değil cinsellik de değil başka bişey de değil sadece ve sadece görüşememek. Şimdi sana birkaç soru soracağım. Na zamandır berabersiniz? Ne kadar sıklıkla buluşuyorsunuz? Mesafe ilişkisi zaten çok zor yaşadığım için biliyorum onun üstüne bide bu seni rahatsız eden tavır var üstüne. Yani her türlü ayrılman mantıklı gibi açık açık konuş
38 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
- +1 yıl
Mesafe ilişkisi yürümüyor bir süre sonra mesafe dışında hiçbir sıkıntı yoktu 3 sene geçti üstünden zaten
- +1 yıl
Çok seviyorduk ikimizde birbirimizi...
- +1 yıl
Güvende de bir sıkıntı yoktu hayır artık dayanamadık çünkü hiç görüşemedik biz 1 kere bile. Pandemiye denk geldi maalesef. Sadece tanışmamız yüzyüze oldu. Hiç görüşemeyince de artık olmuyor yani sabrın belli bir sınırı var herşeyin oldığı gibi. Olmadı işte bekleyemedik. Baya uzun süre de konuştuk ayrıldıktan sonra ona hâlâ şaşırıyorum ben ama en sonunda bitti gitti
- +1 yıl
Aynen de baya sevgili gibiydik aslında yine flörtöz diyebilirim yani
Cinsellik evlilikte olur bunun haricinde konuşulmasına yaşanmasına gayri ahlâkî görüyorum. Hepimiz insanız hepinizin libidosu zaman zaman tavan yapıyor bu aşamada kendimizi dizginlemeliyiz nefsimizi terbiye etmeliyiz. Temiz bir aşkla saygı ve şefkatle ilişkinin yaşanmasından daha güzel ne olabilir. Cinsellik tüm insani duyguların önünde değil en sonunda yer almalıdır.
70 YorumlaGörüştüğünüz kişinin niyeti ciddi değil kesinlikle sizinle birlikte olmak istiyor, ailenizle tanışmak istemesini bırakın gelip bizzat tanışsa bile bu kişi ile birlikte olmanızı tavsiye etmem, çünkü bunların hepsi sizinle cinsellik yaşamak için, eğer size gerçekten değer veriyor olsa idi siz konuyu kapatmak istediğinizde bir daha asla cinsel içerikli konuşma yapmazdı, size tavsiyem şu ki; eğer daha önce ‘kimseyle beraber olmadıysanız ve olmayı da düşünmüyorsanız’ asla ve asla onun söylediklerine güvenip ilişkiye girmeyin, maalesef bu tip erkekler günümüzde çok fazla ve bazı kadınlar da seviyorum o da beni seviyor gibi yanlış kalıplarla kendi sorumluluğunu alamayacağı ilişkiler yaşayıp sonra üzülüyorlar, eğer bakireyseniz ve kendinizi ilişki yaşamaya hazır hissetmiyorsanız asla kabul etmeyin, bu tür konuşmalar yapması sizi rahatsız etmeye devam ederse de ilişkinizi sonlandırın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı.
+1 yılYanlış anlama ama evliliğe gitmeyen yolda ebesinin nikahında olan birini çekmek zorunda değilsin ve hala bunu sorguluyorsan sende beyin yok istemediğin şeyi yapıyor ama hala çözüm yolu arıyorsun o zaman sende istiyorsun derim bu işe
Ayrıl gitsin İstanbul'da adam mı kalmadı40 Yorumla
+1 yılAşk, sevgi, güven, huzur, sahiblenme duygusu bitti artık herkes tek kullanımlık şırınga gibi oldu kullan at.. eskiden komşumuzun evine gitmeden arardık tek misin diye evde genç kızı oldumu gitmezdik evin önünden geçerken başımızı eğerdik.. önümüze peki bizi bu duruma iten nedir.. ÖZENTİ ne istediğini bilmemezlik.. kibir, görmemişlik bazen kendimi yetersiz hissetiğimde haberlere ve programlara bakıyorum düzelmeme yetiyor.. !
20 Yorumla
+1 yılBende uzak mesafeli ilişki yaşadım şükür o öyle değildi herseye saygı duyuyordu ama seninki baya azgınmis senin düşüncelerine saygı duymuyor istemediğin halde üzerine geliyor bundan bir cacık olmaz görüşmeye kalkma onunla tekmeyi bas amacı belli şimdi böyle yapıyorsa ilerisi ne olur Allah bilir tavrını ortaya koy bir daha yaparsan bu ilişki biter de
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılAman sen de ufak tefek cevapla basit sorular bunlar. Yüzeysel konuşulabilir, konuşulsunda. Ne var sanki beyaz külot, eflatun sütyen, ten rengi çorap vs sıralasan. Zaten sen de dedün erotik diye. Erotik yüzeysel şeylerdir. Hatta az daha detaya dal yeni duştan çıktım, tıraşladım ağdaladım vücudumu de.
00 Yorumla Merhabalar oncelikle aranizdaki yas farkı fazla mı? İkincisi niyetinin ciddi olmasi sizinle yatmasına engel teşkil etmez. Her erkek wvlenmek ister ve biz kadınlar muhteşem varliklariz sana tavsiyem kesinlikle ilişkiyi kes. Uzak mesafe bakmasın etmesin ya yaoayım uok kardeşim seven erkeğin aklı hep orada gezmiyor. Ozelden yazabilirsin konuşabiliriz.
00 YorumlaAl çantanı koluna herkes kendi yoluna eyer bunu yapmıyorsan 2 gün sonra burada gelip şöyle oldu böyle oldu diye mırıldanma kaliteli kislerle konuşmayı den abaza eli şeyinde dolaşan kişilerle diyil seni anlmiyosa yol vereceksin seni ne diye sorsa d2faltca uyardım ve ben sildim diyip biticeksin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadasim eski sevgilisinin ailesiyle tanışmıştı. Annesi, babası ve kardeşleriyle tanışmıştı. Adam meğerse evliymis dkdkd her ailenle tanışmak istiyorum diyen ciddi değildir
1115 Yorumla- +1 yıl
Oha sonra noldu
Cevap sahibi+1 yıl@pesimistbiriydi bunlar sevgiliydi falan. Daha sonra bir kadın aradı "o benim kocam" falan gibisine. İnanmadık başta, sonra kadın evlilik cüzdanı attı. Ama görsen çocuk çok aşık gibiydi yani. Ayrıldılar ama çocuk, kızın peşini bırakmadı bir süre.
- +1 yıl
Hiç birine güvenilmez
- +1 yıl
- +1 yıl
@pesimistbiriydi iyyy diyorsunda Türkiyede % 40 kız tehtitle aile içi dayı amca kuzen tarafından tecavüze ugruyormuş , ve kız utancına adım çıkar mahallede diye kimseye diyemiyormuş , yıllarca tecavüze göz yumuyormuş , taki evlenince kurtulabilirse kurtuluyormuş , ya da yanlışlıga hamile kalıyor ortaya çıkıyor , dogu da daha çok aile içi tecavüz şimdi batıda aynı , birde suriyeli afgan ıraklı doldu , kız isen gerçekten yaşamak zor birde güzel isen Türkiye cehennem olur
- +1 yıl
- +1 yıl
@pesimistbiriydi aslında korkmasınlar direk polise şikayet etsinler , Devlette tabiki fırsat vermemeli ama nerde eee , adam tecavüz ediyor serbest kalıyor , koskoca bakanlar kızın rızası vardı , birkereden bişey olmaz diyor , yobaz zihniyet gitmedigi sürece sizin adınıza üzülüyorum , son 20 yılda kadınların hiçbir degeri kalmadı ama kimse farketmiyor
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@pesimistbiriydi aynen , sorgulamaz cahil adamlar dolar 18 ile faizler % 35 le seçime girdi , başka ülkede olsa kovarlar bunları böyle ekonomi mi olur , askeri ücret 11 bin bir ev olmuş 1,5 - 2 milyon tl oda eski bakımsız , nasıl alacak koyun oglu koyun , eskiden herkes ev araba alabiliyordu , küçük altın dügünlerde bozuk para gibi takılıyordu degersizdi , hatta migros 170 tl alışveriş yapana 1 küçük altın hediye diyordu 😁 şimdi bırak küçük altını millet dügünlere gidemiyor , yeni antalyadan geldim , sahiller deniz oteller full yabancı rus alman ingiliz norveçli , Türk yok tek tük Türkçe konuşan oldu onlarda almancı gurbetçiler Türkçeleri çok kötüydü , yabancı kum deniz güneş tatil yapıyor bizim Türk insanı çalış çalış çalış , nerde ucuz ekmek var nerde peynir düşmüş onun derdinde , üzlüyorum valla bir ülkenin parası bukadar degersiz olmamalı , Allah belasını versin bu duruma düşürünlerinde onlara çanak tutup ucuyoz kaçıyoz hüloooooo diyenlerinde , gençlik bitik umudu yok , herkes avrupaya nasıl kaçarım derdinde 😬
- +1 yıl
- +1 yıl
@pesimistbiriydi güzel tertemz kızlar babası yaşında adamlarla evlenip evlenip almanyaya gidiyor , alman hans ile evlenen onca Türk kızı var , hans mans yeterki kurtulayım derdinde , bu ülkeye 2000 li yıllarda ruslar affedersin fuhus için gelirdi , laleli fuhuş merkezi idi , şimdi ruslar ev almış daire almış bizim hatce ayşe temizligini yapıyor , gözümle gördüm , bitane fuhuş yapan rus kalmadı , nerden nereye geldik
Gizli Üye(25-29)+1 yılCiddi değil erkenden başladıysa hayallerini anlatmaya ciddi düşünüyorum aileler tanışsın yok şöyle olsun yok böyle olsun falan diyorsa o insan ciddi değildir nett Yorma kendini zamanla da yarışma uyarılarını dikkate almıyorsa konuşmayı kes iletişimi kopar kendine yaptığın en büyük iyilik olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNe konuşsun mesela senle? Arabalar motorlar fizik kimya ilim irfan falan? Edebiyat siir ne verelim ablama? Bakin net olarak söylüyorum bir kadının erkegin dikkatini ilgisini vs ceken tek ozelligi vardir. Onu da konusmasin derseniz kimse kusura bakmasin kimsenin sizinle isi olmaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyy üf sorma muz yerken foto atıp duruyordu işte bunlar sana elektrik gaz su olarak dönecek diye kaç yaşında adamsın ergen ergen bu ne diyordum başka bi konu üzerinden yapıyordu bu sefer.. Neyse biz buluştuk falan daha yeniyiz bi de yıllar yılı sevgilim değil işte beni ellemeye falan başladı yapma rahatsız ediyorsun dedim o da dedi ki sevgilin değil miyim kocan olacağım ne var iki elleyip öptüysem dedi eve gider gitmez paragrafı döşeyip ayrıldım
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPlatonik aşktan daha fazla ileriye gitmez. Zaten konu buysa gitmesin zaten,
Birde artık İstanbul'da oturanlarla artık sohbetimi ilerleteceğim
Biriyle 2 hafta konuştum. Ayrılmak zor geldi alıştın mı bir insana sonra bir boşluk oluşuyor. Sonra tekrar arayışta oluyorsun.
Bu yüzden fiziki olarak dışarıya çıkabileceğim kişilere bakıcam dışarda yemek yiyip konuşabilecegimiz bir şeyler içebilecegimiz00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEeee uzak mesafe diyorsun öpemiyor ve bu da aklında ve diline vuruyor öpmesinde sıkıntı yok da diğer şekilde düşünmesi garip o değil de burası hafiften rahmetli Haydar Dümen'e sorulan soruların olduğu bir yere dönüşmüş. Bence bu tarz konular sevgili olunan kişiyle çözülmeli. Bu konularda çok fazla yorum yapmak bize düşmez ve yapmamalıyız da sonuçta iki insanın kendi özeli.
00 Yorumla
+1 yılBir insan birini seviyorsa cinsellik konuşmaz doğru zamni bekler sevgisini gösterir ve zamanı geldiğinde o anlık hisle yaşanacak şeylerdir sürekli cinsellik konusu açıyorsa o sadece seni fantezi olarak görüyordur.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı.
+1 yılYol ver bence çünkü sen bu tür şeyler belli ki rahatsız oluyorsun bir süre sonra bu senden umudu kesip seni kesin aldatır bence yol yakından vazgeç bu sevdadan çünkü uzak mesafeli ilişkilerde anlayış ve güven çok önemli bence
00 Yorumla
+1 yılBunu açık bir şekilde kendisine söyle, beni seviyorsan herşeyin zamanı olduğunu unutma, ben şu an için bilir şeyler konuşmak istemiyorum uygundur değil diye söyle ki bu konuda kimseye taviz verme baktın olmuyor gözünün yaşına bile bakma
00 Yorumla
+1 yılİlişkiniz ne kadarlık ne düzeyde mesela yüzyüze ne kadar aralıklarla görüşüyorsunuz buda önemli birde erkeğin aileyle tanışması her zaman ciddi olduğu anlamına gelmez
11 Yorumla
+1 yılBoyle tiplerin genelde kendi yakınında cepte tuttugu ilişkisi vardır doyumsuzlardır dikkatli ol guvenme rahatsiz oluyorsan belirt ben boyle devam edemem de ve yol ver gitsin zamanını kaybetme
10 Yorumlatamam cinsellik açıyor ve rahatsız oluyorsan o zaman sert bir dille bunu söyle belki o kişi seninle sadece cinsellik için birliktedir sürekli açtığına göre seni arzuluyor
10 Yorumla
+1 yılÖylelerinden direkt sıyrıl. Bir süre sonra artık günlük konuşma biter ve sürekli cinsellik konuşmaya başlar
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen aklı fikri seyinde olan adam dan hayır gelmez baş tekmeyi gitsin
+1 yılHer aileyle tanıştıran ve tanışmak isteyen sevmiyor bu devirde. Dikkatli ol. Ailesiyle tanıştırıp aldatanlar da var, aldatmayıp yine ayrılanlar da var.
00 Yorumla:D işte bir m al ve sorusu daha. Gayen ne senin intertten namuslu koca bulmak mı? A pt al mısın sen?
02 Yorumla
Soran+1 yılSende internettesin bu arada... seninle tanışan kızlar yandı o zaman?
+1 yılbence bir kere ayril ve barismak isterse kolay kolay affetme. seni ciddiye aliyorsa gonlunu alir ve bir daha yapmaz ama yine yapiyorsa ciddiye almiyor ve hep yapacak demektir bosuna ugrasma
00 YorumlaOnu değiştiremezsin. Kendini ona uyum sağlamak durumunda bulabilirsin.
Konuyu ciddi şekilde konuşup, karar verin ve ayrılın. Devam edersen daha çok rahatsız olacaksın.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı.
+1 yılBu şekilde devam edemeyiz diye uyar sana zaman vericem de mesela 3 gün yazma 3 günün sonunda aynısını yapıyorsa ayrılıyorum de eğer istemiyorsan tabi
00 Yorumla Uzak mesafe temas yok bu bari olsun sevgilin sonuçta diğer muhabbetleri her arkadaşınla yaparsın ne yi tartışacak konuşacaksın ülke gündemi futbol mu? zaten uzaksınız
00 Yorumla
+1 yılBen finlandiyalı sevgilimle çok açık konuşmasam da mesela evde çıplak gezdiğimi söyledim etkilendi benden mesele sadece kendinden bahsetmek aslında seni konuşmasına izin verme kendinden bahset de
00 Yorumla
+1 yılAmacı seni halletmek, senin işini görene kadar ciddi olur, bir müddet sonra senden sıkılır haydi başkalarının peşine
03 Yorumla
Soran+1 yılEn son ilişkisi 5 yıl sürmüş. Libidosu çok yüksek birisi acaba niyeti kötü olmaya bilir mi?
- +1 yıl
SürMÜŞ
- +1 yıl
Üstünde ne var sorusunu sormaktan ne anlıyor? Üstünde ne varsa var ne yapacak yani? Çıplak foto mu isteyecek video mu isteyecek
İyi bir şey isteyemeyeceği kesin
Bir de bunları paylaşan kızlar olur sonra erkek şantaj yapıyor
+1 yılKonu degistir tekrar acarsa kapat neden kapattin derse neden acaba de
Anlamiyorsa Maldir net30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılParaya ihtiyacım var de annem çok hasta de bakalım ciddi dusunense kaçmaz ciddi değilse bı şekilde yolunu bulur bır erkeğin ince noktasindan vurmak lazım
35 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılPara çoğu insanın en kıymet verdiği şey ve yalnızca gerçek sevdiği insana karşılıksız verirler.. Ben bı kaç kişiyi ordan vurdum hemen kaçtı 😂
Ailenle tanışacak şimdi. Sonra ben ciddiyim diyecek. Sonra seni ilişkiye zorlayacak. Sonra da sen sağ ben selamet. Kalacaksın öyle
10 Yorumla
+1 yılNiyeti belli zaten ayrıl gitsin. Yapışır sonra kene gibi başını belaya sokar.
21 Yorumla
+1 yılAilenle tanis sonra de tanistrmak istedigini soyle kacmazsa bende x degilim jsjsj
22 Yorumla- +1 yıl
Zaten biri hemen evlilikten bahsederse kesin cinsellikte
- +1 yıl
@Akbulutmersin dogrudur. Allah herkesin kalbine gore es yazsin.
Cinsel Yaşam konusunda 466 cevap paylaştı. Ailenle tanışmak istiyorum demesi daha rahat edebilmek için seninle evlenmeyi düşünüyorum anlamına gelmez.
00 Yorumla
+1 yılOfff en cok bayan erkek modeli ya. Kuzucum daha fazla zaman kaybetme onunla. Zaten uzak mesafe iliskisiymis. Ondan bi hayir gelmez sana
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe süredir birliktesiniz sen açık ve sert bir şekilde belirt ve tutarli ol geri adım atma bende yaşadim bunu 4 aylık ilişkimde en sonunda olan bana oldu üzülen ben oldum gerekirse salıver uçsun gitsin
00 Yorumla
+1 yılAyrıl normal demelerine bakma buradakilerin, hiç normal değil üstelik istemiyorum demene rağmen devam ettiriyor… adam olmaz ondan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. Cem Yılmaz'ın dediği gibi skecindi uyudun mu? Ona söyle uyudun mu hormonlar rahat bırakmayacak ya 🤣🤣
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Başka ne olmasını bekliyorsun ki. Doğal bir talep karşındakinin talebi...
02 Yorumla
Soran+1 yılSadece 1 aydır sevgiliyiz...
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılNormal sevgilin o senin yaninda olsa s.. kecekk zaten istrmiyorsan o zaman sevgili yapmayacan abi kardeş takılalım kafasinda olmayacan
00 Yorumla
+1 yılAilenle tanışmak istemesi güzel fakat yetmez, sen onun ailesiyle tanışmak istediğini söyle bakalım o zaman belli olsun niyeti..
00 Yorumla
+1 yılçocuktur o vakit kaybı kendini üzdüğünü değmez gidip hapcının birine aşık olmuş onada ilişki diyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni yarın ailemle tanıştırmak istiyorum de evlilikten filan bahset kaçarsa bil ki seninle sadece cinsellik için birlikte.
35 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTehlike ile ne alaka hayatın gercekleri bunlar evlilikten kaçan adam ya sevmiyordur ya da başka şeyler için kullanıyordur iki sene gezip evlenmeyenini gördüm ne peşindesiniz? Diye sorarlar adama
Cevap sahibi+1 yılSeven adam imkanı varsa nikahı basar yoksa da oyalamaz
Cevap sahibi+1 yılAtlas di boş muhabbet yapmayın. Yukarıda yazdığım hayatın gerçekleri seven adam hemen basar nikahı oyalamaz oydu buydu şuydu diye kaç yaşında insanlarımız ergenler gibi flörte devam edin o halde
Hızlı treni kullan... Seni garda karşılayacaktır.
10 Yorumla
+1 yılSınırlarını çiğneyen insanın kalp sınırları içerisinde de yeri olmamalı.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAmacı * kullanmak başka bisey değil bende aynısını yaşadım konuyu kapattıkca istedi bende sonunda dayanamadım bende olanlar oldu işte yaşadım bir şeyler..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s +1 yılAsla bundan vazgeçmeyecek ve ailenle tanışmak istiyorum demesi tamamen paravan
10 Yorumla O seninle evlenmicek seni kullanmaya çalışıyor ayrıl gitsin
10 YorumlaAnlaşılan sadece mesafe uzamıyor, başka yerlerde uzuyor. 😂
00 Yorumla
+1 yılUzaktan ısını yurutmeye calısıyor hıc sevmem cok ıstıyorsa atlasın gelsin,
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılRahatsiz oluyorsan uzak durmalisin aile ile tanisma klise nerede oturalim diyor mu
00 Yorumla
+1 yılArtık yaşamak istiyor senjnle demek ki, cinsellik
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılHoşlanmıyorsan iletişimi kes. Bu kadar basit.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı. İlginç adamın iki lafından biri cinsellik. olup rahatsız olduğun halde yinede ayrılmıyorsun
00 Yorumla
+1 yılAmacı da derdi de belli. Hemen uzaklaş ve defet gitsin
00 Yorumla
+1 yılHer dakika konuşsa ne çıkacak ki ordan oraya kavuşmaz korkma 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılCinsellik konuşmadan bir gününüz bile geçmiyorsa niyet belli.
00 Yorumla- Devamını Gör (116)
Devamını Gör(161)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Uzak mesafe ilişkim var, sürekli cinsellik konusu açıyor. Ne olacak böyle?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler