Giyim, vücut bakımı, hijyen vs gibi konularda sürekli hazır mı oluyor evliler?
duş almadan birliktelik yaşamak istemem kendi özbakım ve hijyenine çok dikkat eden biri olmama rağmen.
evliler nasıl yapıyor? Spontane gelişince hep hazırlar mı?
veya bazı şeyler zamanla görmezden mi geliniyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl1. si evlenmeden de sürekli hazır oluyoruz evlilikle bir ilgisi yok
2. si seks dediğin şey spontane de olur bugün yapalım bebeğim vs. Bazense öylece otururken işler gelişir04 Yorumla
Soran+1 yıl1. Ben aynı evde yaşayan ve 7/24 beraber olan çiftlerden bahsediyordum soruda, evlenmeden cinsellik yaşayamazsınız gibi bi çıkarım neden yaptınız bilmiyorum..
2. Planlı olan durumlarda her iki taraf da zaten hazır olur. Bundan da bahsetmedim- +1 yıl
Hayır hijyen gibi durumlar için bahsettim ben evlenmeden de sürekli tertemiz dolanıyoruz şahsen ben öyleyim o yüzden evlendikten sonra bir şey değişmez
Soran+1 yılFakat insanız değil mi, eve gelip hemen duş alamamış olabiliriz. Kirlenmiyor musunuz? Bu sıcakta hiç terlemiyor musunuz? Sürekli 6/24 temiz olamaz kimse.
- +1 yıl
Her gün duş alıyorum yani mutlaka vücudumu yıkıyorum, çok nadiren evet o anda alamazsın ama sonuçta karşındaki insan anlayışlı oluyor ve evlenirken her şeyle tamam diyosun her zaman pis olmuyorsun ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
11Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Genelde evli de olsan bekar da olsan TE. iz bakımlı olman gerek zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılOnu mu söylüyorum ben? İnsanız illa ki olmadığı olabilir
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Spontanede ön sevişme oral tarzı şeyler olmaz bence. Hijyene uygun değil. Ayak üstü anlık heyecanın zevkiyle olur
00 Yorumla
+1 yılMeraklar meraklar... bir evlensek de biz de gorsek yasasak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHer daim o şekilde olmuyor ama hazırlanması zor değil.
00 Yorumla
+1 yılHer zaman her seye hazir olup mukemmel olmasini beklemek sacma. Insan o an istediğini yapmali iki kisi de bunu sorun etmemeli karsindakini her durumda arzulamali
00 Yorumla
+1 yılHer zaman değil, monotonlaşabiliyor. Fantezilerle süslemedikçe bitebiliyor bile. Cinsellik her zaman hazırlanarak başlamaz evlilikte.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılHayır sanmıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgenelde her daim hazır oluyorlar çnceden planlanıyor çünkü
00 Yorumla
+1 yılEvlilik sekse en uzak şeydir.
00 YorumlaHer zaman bakım oluyor zaten hep hazırdır
00 YorumlaSpontane gelişse de duş almak en fazla 10 dk.
00 Yorumlazannetmıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılevet hazırlar annemden biliyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka san nereden biliyorsun annenin cinselliğe hazırbulunmuşluk halini?
Cevap sahibi+1 yılakşam bi anda kayboluyolar saç baş dağılmış oluyo
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler