Ben üniversite okuyorum yasim 19 sevgilim 35 yasinda biraz büyük dersiniz belki ama ona asik oldum telegram sinav grubundan tanistik. Şu an çalışmıyor ailesinden destek aliyor kpss çalışıcak bu sene atanirsan evleniriz dedim ama sinir oldu evlilik felan diyip canimi sikma diyor bulustuğunuz zamanlarda diaaridan çok evine çağırıyor iliskiye giriyoruz ona verdim bekaretimi ki ailem çok katidir bu konularda onu nasil evliliğe ikna ederim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılİyi misin, seninle evlenmek istemeyen bir adamla nasıl ilişkiye giriyorsun sen? Adam resmen seni kullanıyor farkında mısın? Sevseydi zaten seninle evlenirdi, 19 yaşındasın sen daha ya.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
17Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ekonomik dertleri var gibi ailesi destek oluyo dedin
Evlilik masraftır böyle kişiler için adamın sorunları çözğlmeden SKSEN İKNA EDEMEZSİN02 Yorumla
Soran+1 yılIş buluyoruz ama istemiyor kendi isimi kurcam diyor tarla ekti bu sene parayi cevircem katliycam borsada diyor
+1 yılBu yaşlarda ki aşk beş sene sonra pişmanlık olur okulunu bitir hem ayrıca yaş farkınız çok ve bu %75 sorun olur ilerleyen dönemde
02 Yorumla
Soran+1 yılAsk ta yas yoktu hani
- +1 yıl
Aşk akıl işi değil ama birde mantık var sen mantığına göre hareket et
- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılcanım nıye evlensın senıngıbı tazeyı bulmuş oh rahat rahata sxıyormu onunda ıstedıyı şey nıye evlensınkı
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi düşünüyordur
- Cinsel Yaşam konusunda 921 cevap paylaştı.
+1 yılKızım 19 yaşında gencecik kızsın. Ne işin var 35 yaşında adamla ya? Evlenmez seninle. Sal onu
14 Yorumla
Soran+1 yılMuhabbey etmeye basladik telegramda sonra buluştuk asik oldum iste
- +1 yıl
Aşk diye bir şey yok. Hadi aşık oldun diyelim o seni sevmiyor belli ki. Hem 35 yaşında hem de bir düzeni yok. Sen daha çok gençsin. Sen 30 yaşına geldiğinde adam 50'sine merdiven dayamış olacak. İleriyi de düşün
Soran+1 yılŞu an çok iyi boğa gibi ama yil gecince degisirmi bilmiyorum omu kiskaniyirumda çok
- +1 yıl
Ksndkdhnfkf ileride ne olur bilemrm
+1 yıl35 yaşında ve daha kendi düzenini kurmamış bir erkekse ondan bir şey bekleme
12 Yorumla- +1 yıl
erkek bulmuş tazeyı neden evlensınkı
Soran+1 yılAsik etti baglandim
Soruyu hıçkıra hıçkıra ağlarken mi yazdın? O evlenmek istemeyebilir sen isteyebilirsin. Kriterlerine uygun birisiyle görüşmen daha mantıklı.
10 Yorumla
+1 yıladamı evliliğe ikna etmezsin tatlım İSTERSE ZATEN EVLENİR
ama öyle bir şey olmayacak :)
Gerçek hayata dönsen iyi olur bir an önce11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Sen daha çocuksun ne evliliği grzekalı.. o senle evlense ona gülerler sübyancı derler ki sübyancı zaten beynini zkm senin de
00 YorumlaHayatını kendi ellerinle karartmışsın ya. Yazık gerçekten. Adamın niyeti belli senle eğlence amaçlı takılıyor sen hâla saf düşünüyorsun
00 YorumlaÖnce bi üniversiteyi bitir canım. Zaten çok farklı bir hayatın olacak mezun olurken.
11 Yorumla- +1 yıl
Olur mu çok farklı 😂
Onu evliliğe b. k ikna edersin:) Terket uğraşma bile
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAslaa evlenmez o sen şimdiden geleceğe yönelik yeni planlar kur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Zor gibi... Evlilik için birlikte olmak da başka bir yanlis
00 Yorumla
+1 yılkız kimseye yorum yapmamış soruyu sorup kaçmış mzsşşxsş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Vermeyeydin iyiymis te artik is isten gecmis yani
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılaferin aferin daha çok ağlayacaksın :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek evlenmez yatıp bırakır
00 Yorumlao seninle evlenmez
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yıl1 sene yi geçtik
+1 yılBişey soylim kizmican ama söz mu?
02 Yorumla
Soran+1 yılNe
- +1 yıl
Ya daha yas 19 yasindasin eglenn gez toz pisman olqcagin seyler yapma aşk diyosun tamam da yenmiyor icilmiyor sadece klasik bi sevgi yapma
+1 yılEvlenmemesi gayet normal
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılAhh çocuğum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEdemezsin adam baba parası yiyor bu yaşta
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılVazgeç ondan
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri