Cinsel Yaşam Her sabah istekli olmak kötü mü? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 118 Her sabah istekli olmak kötü mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 19 kişi beğendi
Mrengineerac Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Normal o normal özellikle sabahları çoğu kişide olur 1 0 Yorumla
Mrtckk Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 95% +1 yıl Benimde aynı her sabah benden önce uyanır benide uyandırıyor sabah sabah dimdik 1 0 Yorumla
more000 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Gayet iyi aslinda bende her sabah her öğle her aksam ayniyim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok artık Yorumla more000 +1 yıl Valla cok ciddiyim. Benimki neredeyse hic inmiyor. İsin garibi iliskiye girsem bosalsamda inmiyor Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Wowww sabah ıslaklığını seni oral ile yaşamak uyandırmak gerekirmiş gözlerini açtığında zevk suyunun o dile akışı yalayışını izlemenle başlayan gün be güzel olur 0 0 Yorumla
nostaljiask Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ben hep istekliyimHarika benim gibi yapYatağa sürtün🤤🤤🤤 0 0 Yorumla
dobraerkek1 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Çok istekli olman çok iyi bence kendin gibi istekli ve tecrübeli bir partner bulursan tamamdır. 0 0 Yorumla
hakaarkan Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Sabah ya da akşam önemli değil bence önemli olan partneriniz in De istekli olması gerekiyor 0 0 Yorumla
Ghostmale01 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Kotu insani zorluyor ve mastürbasyon yapip rahatlamak yetersiz kaliyor 0 0 Yorumla
Thejuggers Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Libido kişiden kişiye değişir ne güzel işte yerinde olmak isteyen çok 0 0 Yorumla
Selcuk0634 Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Gayet normal ve bende aynıyım. Yan yana olmamız gerek 0 0 Yorumla
xgerard Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 884 cevap paylaştı. kötü tabi işe güce gidecekken kalkıp sabah sabah seksk mi yapalım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl normal, azmak kadar iyi bir şey yok. gideyim de bir tuzbiber patlatayım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Anlamadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl mastürbasyon demek istedim, otuzbir=tuzbiber Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benlm böyle bir sevgilim eşim olacak ona ömrümü adarım bence çok güzel 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Benim için en güzeli sabah olanı... Oral ile güne başlamak gibi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Endogru olan şey çünkü erkekler nasıl her sabah aziyorsa sende normal olarak azmışsın bunda kötü bir şey yok 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Konuşakmı bu konu hakkında Yorumla
Hendestra Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Normal herkes öyle ben uyanmadan o uyanmış oluyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yanınız deyilim Yorumla Hendestra +1 yıl Sen nasılsın peki Yorumla
Cioranın_Saçı Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl İstekli olmak kötüdür hanımefendi. 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Her sabah sevişerek uyanmak güzel olurdu 0 0 Yorumla
SuRPriSeloVE55 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 95% +1 yıl Doğru aşkım fışkırt fışkırtabildiğın kadar 0 0 Yorumla
FakBadi48 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Günydın bende öyleyim 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. İyidir iyi gayet doğru yerinde 0 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Doğru değil Günah azma kızım 😂 0 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. sağlıklısın ki bu istek var sende gayet normal. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sevgilin yokmy 0 1 Yorumla melik576 +1 yıl Sevgilisi olsada hergün istekli olduğu için utanabilir hee gün istemekten swnin var mı Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Yooo çok normal 0 0 Yorumla
sorucu060606 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 776 cevap paylaştı. gayet güzel 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. tam aksine muhteşem 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. ne güzel işte <3 0 1 Yorumla sedomania2 +1 yıl sbahaları yanında olmak vardı :) Yorumla
deli_adammm Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. abartı 0 0 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Kötü değil 0 0 Yorumla
sexyhatununbirisi Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Bende yaa 1 1 Yorumla infiniterelationship +1 yıl Ne güzel 🔥 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
Normal o normal özellikle sabahları çoğu kişide olur
Benimde aynı her sabah benden önce uyanır benide uyandırıyor sabah sabah dimdik
Gayet iyi aslinda bende her sabah her öğle her aksam ayniyim
Yok artık
Valla cok ciddiyim. Benimki neredeyse hic inmiyor. İsin garibi iliskiye girsem bosalsamda inmiyor
Wowww sabah ıslaklığını seni oral ile yaşamak uyandırmak gerekirmiş gözlerini açtığında zevk suyunun o dile akışı yalayışını izlemenle başlayan gün be güzel olur
Ben hep istekliyim
Harika benim gibi yap
Yatağa sürtün🤤🤤🤤
Çok istekli olman çok iyi bence kendin gibi istekli ve tecrübeli bir partner bulursan tamamdır.
Sabah ya da akşam önemli değil bence önemli olan partneriniz in De istekli olması gerekiyor
Kotu insani zorluyor ve mastürbasyon yapip rahatlamak yetersiz kaliyor
Libido kişiden kişiye değişir ne güzel işte yerinde olmak isteyen çok
Gayet normal ve bende aynıyım. Yan yana olmamız gerek
kötü tabi işe güce gidecekken kalkıp sabah sabah seksk mi yapalım
normal, azmak kadar iyi bir şey yok. gideyim de bir tuzbiber patlatayım
Anlamadım
mastürbasyon demek istedim, otuzbir=tuzbiber
Benlm böyle bir sevgilim eşim olacak ona ömrümü adarım bence çok güzel
1 saat geçmiş çoktan bişeyler yapmışkendine gelmişsindir 😅
Benim için en güzeli sabah olanı... Oral ile güne başlamak gibi
Endogru olan şey çünkü erkekler nasıl her sabah aziyorsa sende normal olarak azmışsın bunda kötü bir şey yok
Konuşakmı bu konu hakkında
Normal herkes öyle ben uyanmadan o uyanmış oluyor
Yanınız deyilim
Sen nasılsın peki
İstekli olmak kötüdür hanımefendi.
Özelde anlatabilseydşm bunu
Her sabah sevişerek uyanmak güzel olurdu
Doğru benimde öyle sorunum var
Doğru aşkım fışkırt fışkırtabildiğın kadar
Kocan varsa iyide yoksa sıkıntı
Günydın bende öyleyim
Ben de öyle hem de. çok fena
Kalkıyor benimde sabah sabah seninde kaşınıyor mu şu an da
İspatla ispatla ispatla
İyidir iyi gayet doğru yerinde
Neden sexting yapmiyon
Doğru değil Günah azma kızım 😂
sağlıklısın ki bu istek var sende gayet normal.
Ver gitsin ateşin düşer
Sevgilin yokmy
Sevgilisi olsada hergün istekli olduğu için utanabilir hee gün istemekten swnin var mı
Al benden de o kadar şu an çok fenayım mesela
Bende çok istekli biriyim mesela
Yooo çok normal
gayet güzel
Ne güzel tam istediğim
tam aksine muhteşem
ne güzel işte <3
sbahaları yanında olmak vardı :)
Gayet doğal
Hayır kötü değil seksting yap
Demekki yanliz degilmisim
Evlen.