Seks esnasında kıskanmak ve sinirlenmek için başka erkeklerle yaşadığım şeyleri anlatmamı isteyen bir sevgilim var. Ayrı olduğumuzda başka erkekleri öptüğümü düşünsen falan deyince istekleniyor ya da önceki seks anılarını anlatmamı istiyor bu normal mi? Böyle bir insan gerçekten sevebilir mi
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Piskoloji olarak bu bir çok erkeği tahrik ederken aynı zamanda acıtır da, kendini değersiz de hissettirir, ama tahrikde olur ve bişz buna mozoşizm diyoruz, muhtemelen mazoşits seksi de seviyordur
Farklı bi bakış açısı. Paylaşmayı falan ister mi yarın öbürgün
hayır aldatıldığımda bende buna benzer şeyler hissediyordum, bazen bu beni tahrik ederken bazen ölmeyi istiyordum, ama gerçekte paylaşmak istemezdim aslında en azından aynı yatakta
Aynı yatakta mı hahaha çok şekersin
Öyle yapanlarr var işte ne bileyim, karısı şey yaparken izleyen erkekler :D
Sen arkamdan yapsın diyorsun yani
Hayır olmuşa çare yok, yapsın istemem ama yaptığında da. Hani tecavüz kaçınılmazsa zevk al diyorlar ya, öyle işte :D
Hahaha delisin vallahi ya
öyle ama ne yapalım dünya ''alis harikalar diyarında'' değil, oluyor bunlar hemde azınsanmıyacak kadar çok kadın yapıyor bunu :D
Imm seven yapmaz
sevginin de bir ömrü var demek ki, o kadar kadının severek ve aşık olarak evlendiğini düşününce :D
Evet ömrü var doğru sevgi bitince sadakat de biter. Karşı taraf aldatıyorsa boşanamıyorsam seks de yoksa mecbur başkasıyla olucaz
evlimisin
Hayır değilim
hadi ya öyle bir konuştun ki evli sandım seni :D
Çok ilginçmiş:)
Sen de az değilsin hani :D
Nedenki
Yani bu kadar erkek kadın ilişkilerine hakim ve 30 lu yaşlarda bir kadının bekar olması, pembe bir yalan gibi :D
28 yaşındayım ve bekarım vallahi haha. Bu konulara hakim olsam kendime deli gibi aşık ederdim ama başaramadım
aaaa hep avcılara mı denk geliyorsun, vur kaççılara :D
Yok yahu o nadıl söz
Genelde biz erkekler alacağımızı aldık mı evliliğe yanaşmayız ya ondan
İyi de evlilik düşünen bi insan bu ama ben mutlu değilsem düşünmem. Seks alacağını almak mı yani çok saçma bir düşünce. Hiç seks yapmamış bi kadınla evlenip seks hayatının boh gibi olduğunu düşün
Ben kendimi söylemedim, aslında arkadaşlarım benimle dalga geçer, ben yattığım zaman daha bir bağlanıyorum ama çevremdeki tüm arkadaşlarım tam tersi, birde ben seksten sonra yatakta sohbet etmeyi sigara keyfi yapmayı falan severim, ama çoğu arkadaşım seksten sonra direkt kaçmak istediğini söylüyor
Direkt kaçmak mı hahaha
O seni başkalarıyla paylaşır haberin olsun, kendine yedirebiliyorsan devam et ilişkiye.
Zaten penisi küçük kendime yetiririm o yediriyorsa bana göre hava hoş
O düşüncelerle zaten yediriyor, senin için sorun yoksa devam et ama bir gelir birkaç kişi falan. Düşün yani.
Sonra seni gerçekten seven, kıskanan, üzerine düşen, el üstünde tutan biri çıkar, pişman olursun.
Ben onun istediği bi erkekle yapmam zaten kendim isterim. Gerçekten seven el üstünde tutan falan yazdın ya öyle biri yokki hiç sanmıyorum:(
Zamanın ne getireceğini bilemezsin. Bak ben 10 yıldan fazladır buradayım, neler neler gördüm. Çok pişman olanları da gördüm cinsiyet fark etmeden. Anlık yaşamak iyidir, yarına uyanacağımız belli değil, bu çok ayrı. Yine de düşün derim, dostça bir tavsiye sadece. Yoksa senln haystın istediğin gibi yaşa.
Teşekkür ediyorum
Rica ederim.
Sevemez ne sevmesi 😁bence seni paylaşmayı düşünüyor, oturur izler o sünepe.
Normal hayatta da çok kıskanç biri ama. Sinirlendirdiği için istiyormuş ben de yargılamadım kendini kötü hissetmesin diye
İnsan sorhosken ve de seks sırasında yalan söyleyemezmiş. Böyle kıskançlık mı olur ya? 😁 bence paylaşmayı düşünüyor seni. Aldatılmayı seviyor
Çok ilginç hahaha ben seks esnasında yalan söyleyebilirim ayrıca. Sarhoşken de söyledim
Seni yılaaaaan, ben söyleyemiyorum kendimi acayip kaptırıyorum 😁 neden onunla berabersin, senin de mi hoşuna gidiyor? 😁
Yok sadece rahat hissetsin diye ayak uydurdum. Yargılanadım. Anlayışlı biriyim. Yoksa bana saçma geldi
Sen anlatırken sekste şiddeti mi artıyor? :d
Evet bi de penisi büyüyor zaten minicik penisi ama böyle anlatınca büyüyor biraz daha. Resmen bence mastürbasyon yaparken de böyle istekleniyor belli
Minicik penisi seni nasıl doyuruyor?
Doyurmuyor ki.
Nasıl tatmin oluyorsun? Üzücü bi durum be
Yani konu oraya gelmedi geldeydi zamanla sıkılrdm belki de sma şu an sorun etmiyordum garip davranışları da var
Garip davranışları derken? Sekste tatminsizlik olduğu zaman o nasıl seks oluyor yahu?
Boşalıyorum ama kötü yani daha iyi olsun isterdim. Öpmeyi okşamayı bilmiyor pek
Garip davranışları alıngan olması küsmesi vs var mesaj siliyor böyle kız gibi bazen anlafın mı hep benden ilgi bekliyor sanki
Ten uyumunuz yok, hayatında olmasını istediğin kişi karakterinde biri de değil. Neden hala berabersin? Bence senin daha anlatmadığın bir sürü şey var
Neden beraberim biliyor musun? Çünkü bi ilişkide kontrolün bende olmasını seviyorum. Karşı tarafı kendime aşık etmeyi de seviyorum.
İyi de sana göre biri değil, ten uyumu yok ten. Nasıl sevişiyorsun ten uyumunun olmadığı biriyle? Hiç mi doya doya sevişme isteğin yok?
Yo öpüşüyoruz sevişiyoruz arzuluyorum onu.
Mesele bu mu? Öpülüp sevişmek mi? Doyuyor musun peki?
Doymuyorum hayır
Ortak dili bulduk sonunda. Peki bunu bilmiyor mu?
Bilmiyor tabiki 😂 hatta daha önce hiç bu kadar zevk aldın mı falan diye sordu ben de yok mok dedim geveledim de bu nasıl soru m*k abartmasın. Daha önceki sevgilimin de çok büyüktü sevdiğim zamanlar çok zevkliydi ama sonra sevgim bitti soğudum
Bu soruyu mu sordu cidden? Haha 😁 bence ilişkide kesin eğleniyorsundur😁 ne kadar süredir berabersin?
4 aydır. Merakımı cezbediyordu sadece
Özel değilse nerede yaşıyorsun?
Doğuda:)
Bende bazen doğuda 😁 anlattığın şeyler bu zamana kadar duymadığım türden olunca muhabbet eğlenceli hal alıyor, rahatsız ettiğim zaman lütfen ikaz et
Yok sorun değil sor istediğini:)
Bana ulaşabilir misin acaba?
Ben bunu fb ile yapıyordum. Ama sevgiliye yapılmaz be.
Sevdiğin insana da sormak gelmiyor mu içinden
Yok kıskançlıktan kudururum
İşte o da kudurduğu için soruyor sinirleniyor hırslanıyor. Bunu düşünmek kudurtuyor mu seni peki. Sevgilini başka bi erkeğin öptüğünü okşadığını düşünmek
Herhalde. Başka birine s.. ktirdiği, başkasını içine aldığı, ona oral yaptığı yaptırdığı fikri delirtir beni. Fb ise tahrik ediyordu.
Delirtince sekste daha istekli olmazsın yani? İsteğin mi kaçardı
Kaçmaz daha sert olurum, canı yanar
İşte bu da böylee
Öyle de durum sıkıntılı hatunun aklını karıştırmamak gerek
Karıştırmamak lazım demek bi dene ufaktan :))
Heee sonra yarın öbür gün gelsin aramıza erkek alalım desin, beni s.. kerken sen izle desin 🤔🤔🤔
Der mi
Bilmem ihtimaller dahilinde. Sen der misin?
Demem hayır
Hayır demezsin de sevgilinin sevgisini sorguluyorsun. Madem hayır dememeyeceğin bir şey. İste seninkinden yapın.
Ayrıldım
Tüh yazık. Halbuki sıcak bakıyormuşsun
Ama o değer vermiyor bana hissetmiyorum
Amacı sadece seks miydi?
Hayır ilgi anlayış hep benden bekliyordu küsüyordu alıngandı. Yoruldum
O ne öyle be. Rolleri değişmişsiniz
Sevmiyor tabiki... fantezi yasiyor seninle... nereden buluyorsun böyle sünepe kardeşim... gönder gitsin uğraşma boşuna.. çok yazik gerçekten
Başkaları da varmış ama
Hiç mi gururun yok senin.
. bu kadar mı basit ve eziksin sen.. çok üzücü bir durum gerçekten konusalimmi biraz
Benimle ne ilgisi var?
Detaylı konuşalım istersen bunları
Bu kişi cinsel yönelim olarak paylaşmayı seven birisi zamanla bunuda teklif edecektir seni alıştırmaya çalışıyor
Evet de seksle sevmenin ne alakası var
Ne bileyim başka erkekle düşünebiliyor falan
Bu bir toplumsal düşünce baskısıdır. Seven erkek kıskanır falan filan. Hiç alakası yok.
Teşekkürler 🙏🏻
Bu işleri kalıplara sokmayın. Ama bence kıskananların geneli asıl sevmeyenlerdir. Onlar için kadın kendi mallarıdır malları gözüyle bakarlar kadına.
Normal hayatta kıskanç ama bu. Yani bi erkekke baş başa bi yere gitmemi istemez ya da tanımadığı erkekle
O kadarını bilemeyecem
Ben değilim demi o Bende de var da
Nasıl yani
anlattığın şeylerden Bende zevk alıyorum seks sırasında Bana benzettim
Penisin küçük mü?
Işte o konuda farkliyiz 15 cm ve iyi durumda
Sevgilini paylaşmak ister misin hiç düşündün mü bunu yoksa sadece fantezi mi. Sinirlenmek için mi
Mesaj atsana bana bi konuşalım bunu
Tamam
bence bu normal değil
yok daha neler şaka gibi
Sever , hala devam ediyor mu iliskiniz
Dm pls
Bu nasıl bir cins aq
Umarım sadece fantezidir.
Sevemez pazarlar seni yaaa
Sevemez abi o kurtul ondan
Saçma bir sisteminiz var
Hafif gevşeklik var gibi
E başka da çok kıskanç erkek konusunda. Normal hayatta eski sevgilimden bahsetmez konusunu açmaz asla ya da başka bir erkek hakkında kıskanç yani
Eee o zaman bu ne perhiz bu ne turşu fıçısı 😀
Evet işte ben de anlamadım
İkinizin de...
He oldu deseydin
Bildiğin sapık
İğrenç geldi
Sevmem.
G*avat sevgilin
güzel kardeşim mı bu
Kimse kaldırmaz bunu
Daha sert zikerim 😊
O da öylee
Eski sevgilim de ben onu zikerken başka erkekten bahsediyordu daha sert girip çıkıyordum bende 😊
Seviyor muydun?
Tabiki de. Duygusal bağ olunca sevişmek çok daha zevkli oluyor
Ama şöyle bir sorun var. Ben onu yapmasını istemiyordum kendisi söylüyordu. Şimdi defaya baktım da o öyle söylemeni istiyorsa bir sıkıntı var demektir.
Ayrıldım valla banane artık
Onun için mi ayrıldın
Hayır bi kadına nasıl davranması gerektiğini bilmediği için
Anasının a*ı
Hahaha
Merak iyidir :).