Sevgılımle yeni tanışınca bakireyim dedim ama değilim çunku benı kullanmasını ıstemedım fakat zamanla cagdaş ve saygılı ilgili şefkatlı olduğunu gördüm ve bana fazlasıyla baglandı evlılık vs konuşur olduk ailesıyle tanıştırdı buarada seviştk sadece birleşme olmadı 1sene oldu ilişkimiz geçen beraber uyuyorduk eğer bakıre olmayıp soylemeseydım sana kızarmıydın dedım evet dedi bakırelık önmli değil ıstemedgn zaman sarılmıyorum bile dedi (bedenıme bana ısteklerıme saygılı) bana söylememe ne saklamana kızardm dedı napayım ayrılayım mı siz olsanız ne his edersiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGüzel kardeşim sakın diyim sakın geçmiş ne oldu ise açıklama aman bu abin eşi ile çok sorun yaşamış bir kimsedir ama iki damla kan görmek istediği için değil başka mevzular yüzünden güzel giden ilişkini maaf edersin asla geçmiş konular hakkında bir açıkalama vesaire yapma
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılyalan olduğu konusunda hemfikiriz ama neden ilişkinin başlarında bu muhabbet döndü ki? çok özel bi şey bence. bahsedilmesi zaten en başta yanlış olmuş.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
8Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSöyle ne olacaksa olsun..
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılBen olsam söylerdim. Ayrılmazdım neden ayrılırım ama daha fazla da yalan söylemezdim
22 Yorumla
Soran+1 yılSöylersem ayrılsa
- +1 yıl
Yapacak bir şey yok adama yalan söylemişsin
- Cinsel Yaşam konusunda 732 cevap paylaştı.
+1 yılBaştan yanlış yapmışsın. Onu da herkesle bir tutmuşsun.
04 Yorumla
Soran+1 yılHerkes okadar az farkklı ki cinsellik konusunda suç benim degil
- +1 yıl
Tamam sen de öyleyse suç sende dersin sevgiline toplumun suçunu sana yıkıyorum 😀
Soran+1 yılKırılır
- +1 yıl
Evet kırılmayacağı bir çözüm yok ne yazık ki
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşte neden evlenmediğiniz admalarla yatmamak gerekiyor anlamışsındır umarım…
Sonrak lşkilerde girilen karma söyleseniz ayrı sorun söylemeseniz apayrı bir soruna itikler. ..10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİlişkiye giricen zamanı reglinin son gününü getir 1 yıl sürdürmüşsün bu yalanı şimdi itiraf etmek olmaz devam et sürdürmeye seviyorsan
00 Yorumla
+1 yılBir yildir icine bir sey girmediyse yanıyor olmalisin nasil dayanıyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılS g
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende çağdaş laik aydın bir insanım. İlerde karım başkasıyla yatsa saygı duyarım.
02 Yorumla
Soran+1 yılKonu bu mu gecmısımden dolayı yargılamıyor nerenızden anlıyorsanıZ
Cevap sahibi+1 yılBen izmirliyim sen
Güvenmediğin biriyle yola neden başladın?
033 Yorumla
Soran+1 yılYeni tanışınca kimsenin nıyetı alnında yazmıyor hele gunubırlık ılışkılerın olduğu bu zamanlarda
Soran+1 yılOldu 6ay flört o yakınlasınca ızın vermedım kullanılmaktan korktum neden deyıncede bakıreyım dedım
Soran+1 yılYo guvenıyorum yemınedblrm ama belkıde artık gerçeği soyleyıp onun gözünde küçülmek istemıyorum
Soran+1 yılBana çok fazla mana anlam yukledı aılesının yanında heryerdr yerlere göklere sıgdıramadı bana olan saygısının bıtmesındsn korkuyorum saygımı bıtsın yoksa ayrılık olsun saygı mı duysun derlerse ayrılım derım olay gerçekten çok içsel ıkımızn arasında çok fazlaca saygı var
Soran+1 yılUmarım oyle olur
Soran+1 yılArac kullanıyo arkadasının düğününe gıtmıstı dönuyor yolda
Soran+1 yılTamam inşallah
Soran+1 yılYahu oda bakır degıl ki konu yalan soylemş olmam
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılGörüşmedik daha
Soran+1 yılO kadar basıt mi telde söylenecek kadar
Soran+1 yılBilmiyorum saol denerim
Soran+1 yılTamam
Soran+1 yılSevgılımle konuştum
Soran+1 yılGeldı sevdıgım dondurma cıps ve pastadan almıstı yabancı fılm vardı onu ızledık bı konuda konuşurken yanagmı ısırdı sevdı yanı swvgıısnın tavan yaptıgı bı andı hatta evde fan yok hava sıcak dıye fan alıp gelmıştı uyuyamadm sıcaktan demıstm gecen sonra konusmamız lazm dedım konuş aşkm dedı korktgmu zor guvendıgımı bu yüzden yalan soyledıgımı anlattım sadece dınledı üzüldü tabı benim bunları sındırmem lazm dedı kalktı gıttı ama kapıda kapıyı kıtle dedı ve başka bşy demdı bıde eve hep varınca geldım aşkm yazardı sadece geldım yazmış okadar. Bu şwkılde sence ne oluruz?
Soran+1 yılAynen sence tepkısı normal mi
Soran+1 yılBilmem hayırlıssı
Gizli Üye(18-24)+1 yılKendisi bakir değilse çekinmene gerek yok kabul etmek zorunda
10 YorumlaBen olsam ayrılırdım kandırmışsın adamı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence ayrılacak göreceksin.
05 Yorumla
Soran+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yılBir şey olmaz dünyanın sonu değil bir dahaki ilişkide başlamadan de 😅
Soran+1 yılDemem
Cevap sahibi+1 yılZaten yapmissin önceden ne bu yani gerginlik
Soran+1 yılSen anlamazsın
Gizli Üye(25-29)+1 yılBüyük yalan artık dönüsü yok
10 Yorumla
+1 yılBence düzgünce söylemelisin
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısn
- +1 yıl
Konuşabiliriz dertleşmek istersen
+1 yılAyrıl sonu yok yani... keşke baştan soylesedin
01 Yorumla- +1 yıl
Söyle açıkça.. ona sor başkasıyla beraber olup olmadığını... evet derse.. söyle... korkma yürekli ol biraz
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne