Bir aydır flört aşamasında olduğum kişiyle güya bugün sevgili oldum.. mesajlarıma görüldü atıp yedi sekiz saat sonra bir kelime yazıyor, aradan yarım saat sonra iki kelime, bir saat sonra üç kelime yazmaktan başka bir şey yaptığı yok.. işleri yoğun anlamaya çalışıyorum fakat sekiz saat sonra mesajlara geri dönüş yapmak nedir.. kiminle tanışsam ya abazan cinsellikten başka muhabbet yapmak istemez, ya da umursamaz kafasına göre biri olur.. ben sizce nerde hata yapıyorum hep böyle tipleri kendime çekiyorum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 436 cevap paylaştı. Valla benim sorumluluğumda yaklaşık 130 kişi var, bugün aralıksız kafamı kaldırmadan 4 saat çalıştım ama sonra telefona baktım. Yazmak isteyen her türlü yazar, yeter ki istesin.
010 Yorumla
Soran+1 yılKendisine makina mühendisi.. benim işim Zor diyor ama insan bence bu kadar sorumsuz olmamalı
Soran+1 yılAbartısız diyorum adam sekiz dokuz saat sonra yazıyor.. yazdığı saatler gece 12 1 buluyor ve o zaman da yazdığında her mesaja yirmi dakkada bir yazıyor
Soran+1 yılİyide onun peşinden koşan ben değilim.. yakından tanışmak isteyen kendisi
Soran+1 yılBu sabah yazdım artık yazma diye
Soran+1 yılÜstelik 36 yaşına gelmiş biri.. insan düşünür sonuçta yaş geçiyor hani en azından vakit daralmadan tanışalım adını koyalım derdi akıllı olsaydı.. sevgili olacak flört edecek yaşı ikimizde çoktan geçmiş durumdayız..
En İyi Cevaplar
artik sevgili olacak yasi gecmissin ileriye donuk planlari gercekci olan adim atmaya istekli sana karsi saygili olan biriyle olursan bu sacma ilgisizlikleri yasamazsin erkrkler hep kendisine kendini kanitlamak istrr ondan seninle iletisimi saglayana kadar cok ilgili oluyodur sonra saliyodur
hayatta amacsiz kisilerden uzak dur bence dedigim gibi evlilik yasinda genc kizsin bos adamlara yol ver 8 saatte bi mesja mi olur111 Yorumla
Soran+1 yılNe yapayım direk gelin evlenelim mi diyeyim.. sevgili olmak istemiyorum birbirimizi normal olarak tanıyalım diyorum iki günde sevgili moduna giriyorlar
Soran+1 yılYok neymiş şimdiden cinsel konuşmazsak ilerde sorun olurmuş.. ne bu böyle ben gerçekten umudumu yitirdim ya her şey iki organdan ibaret olmamaliydi..
Soran+1 yılÇevrem sen nasibini kendin tepiyosun diyorlar 😔 biliyorlar tabi ne tür insanlar var muhabbet etmeye bile değmeyecek..
Soran+1 yılNe yapicaz peki? Bekar kalsak olmuyor evlensek olmuyor..
Soran+1 yılMaalesef o dediğiniz çok çok zor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
8Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılProfil yaşın 30-35 aralığı bunları çözmüş olman lazım
02 Yorumla
Soran+1 yıl32 yaşındayım bu yaşıma kadar hep nu tipler.. iyice insanlardan soğudum.. anasını satiyim şu toplumun evlen baskısı olmasa erkekleri adam yerine koymaz konuşmaz dim
- +1 yıl
Başkalarının düşüncesi yerine kendi Saygın daha değerli
Bence de konuşma
Erkek dediğin karakterde bir duruşu ve varlığı olan bir yapı
Haklısın ama bence burada ciddi bir ilişki bulmaya çalışmak zor bir durum
01 Yorumla
Soran+1 yılburada ne alaka ya kendi memleketimden tanıdım insanlar
Gizli Üye(18-24)+1 yılHatan yok piyasadaki tiplerin çoğu böyle o yüzden beklemeye devam etmelisin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSende delilik var Çekiyosun
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 585 cevap paylaştı. Evlidir tatlım 😉
02 Yorumla
Soran+1 yılEvli değil adamı ailesini tanıyorum
+1 yılUzaklas sen de öyle insanlardan
00 Yorumla
+1 yılSen bana yaz
00 Yorumla
+1 yılDeğiştir bunu sen...
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz