Daha önceki ilişkileri maksimum 3-4 ay sürmüş. Bizim ilişkimiz de 4 aylık. Alıngan küsen ve ilgilenmemi onu önemsememi çokça isteyen biri. Bazen saçma bi şeylere kırılıyor bi kaç gün konuşmuyoruz sonra yine yazıyor. Bazen öyle güzel şeyler söylüyor ki seviyor sanıyorum ama çok seven biri nasıl 2-3 gün yazmadan durabilir. Benim yazmamı bekliyor ama ben haksız değilsem yazmam sınırlarım net. Başka arkadaşlarımla buluşunca biraz kıskanıyor trip atıyor. Daha önceki sevgilileri sarışınmış ben buğday tenliyim acaba senin teninden dolayı mı çok arzuluyorum sürekli öpmek istiyorum seni diyor. Biz seks yapsak ben daha senden kopamam diyordu ama seks yapmamıza rağmen bi kaç gün yazmamazlık yapabiliyor. Bağlanmaktan mı korkuyor anlamadım bu nasıl sevgi. Normalde ben sıkılırım çabuk ama seninle 24 saat bile yanyana olsak sıkılmıyorum. Sürekli yanımda ol istiyorum diyor. Tam istediğim gibi bir kadınsın diyor. Ama garip davranışları da var. Sizce sebebi nedir
+1 yılTam bilemeyeceğim ama bunda arkadaş ortamının da biraz etkisi olabilir. Mesela arkadaş ortamında bahsediyorsa senden fikir almak için diğerleri kızın fazla üstüne gitme usandırırsın biraz ağırdan al filan demiş olabilirler belki. ya da kendisi çok fazla darladığını düşünmüş olabilir. Tepkilerinin aşırıya kaçtığını düşünmüş olabilir. Sağlam seviyor bu çocuk belki zaman tanımak istemiştir.
02 Yorumla
Soran+1 yılSağlam mı seviyor şaka mı? 35 yaşında
- +1 yıl
Anladım ben yaş olarak biraz daha küçük sanmıştım. Ama belki yine de bu durum söz konusu olabilir bilemeyeceğim.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle erkek mi olur ya? Arkadaşlarından kıskanır eyvallah da trip atmak ya da 2-3 gün çocuk gibi küsmek nedir... Ayrıca söylediği güzel sözleri senle seks yapmaya devam edebilmek için söylüyor. Anladığım kadarıyla sen ona duygusal olarak bağlısın ama o seni bir tık kullanıyor. Bence yol yakınken ayrıl. Çünkü toxic bir ilişkiniz var. Çocuk gibi küsmesi zaten ayrılık sebebi...
00 Yorumla
+1 yılNasıl ki senin sınırların netse onunda kendine göre sınırları var belli ki. Senden bekliyor dayanamayıp yazıyor. Sen yazmayınca kendine sevmiyorum diyebiliyor musun?
03 Yorumla
Soran+1 yılDemiyorum evet. Ama normal vardır onun istekleri normal değil ki geliştirmesi lazım kendisini
- +1 yıl
Erkeklerin genelde bazen dengesi şaşıyor. İlişki dışında bakarsın harika gibi durur ama ilişki içinde bi ayakları sağlam basmaz. Öğrenir o da dengeyi korumak önemli çocuk gibi trip atma olayı çok kötü kavga edilir fakat iletişimsizlik olmamalı
Soran+1 yılÇok doğru söylediniz. Olgun düşünemiyor herkes
+1 yılAdam gibi birini bulmalısın.. ne istediğini bilmeyen.. saçma sapan şeyler için küserek sana bir nevi ceza vermeye çalışan bu adamı bana gore hayatından silip atmalısın..
08 Yorumla
Soran+1 yılBence de öyle ama merak ediyorum yine de.
- +1 yıl
Senin ona karşı olan zaafını bildiği halde.. birşeyleri bahane ederek sana küsüp.. seni arayıp sormayarak.. seni kendinden mahrum birakarak.. seni cezalandırmaya çalışan bir adamla daha fazla devam edemezsin
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
hangi türk kızı adam gibi birini sevmiş :D
Soran+1 yıl@scorpion026 adam gibi dediğide kesin kendisidir
- +1 yıl
ben kendimi kusursuz görmem ama yazdıkların kadar karakteri bozuk erkekte değilim. aşık oldugum kızla beraber olurum.
Soran+1 yıl@scorpion026 seks yaptın mı hiç
- +1 yıl
Yaptım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Bir psikolog tut, seansları uzun olsun. Çözümü çok zor görünüyor, tez canlı bir kadın gibi geldin. Bu kadar hareket ve enerjik olman güzel ama seni tamamlayamayan adama denk gelmiş olabilirsin.
10 YorumlaSanki lise yılları ilişkileri gibi. Her insan farklıdır ama seninki daha büyüyememis maalesef. Ama bu adamın kötü olduğunu göstermez. Sevgililik konusunda beceriksiz bence. Onuda zamanla çözersiniz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. 4-5 yıl önceki ben profili bu. Psikolojik sorunları olabilir. Ben bu olayımdan dolsuı karşı cinsimi çok darlıyordum. Tedavi oldum. Karışık anksiyetem vardı. Çözüldü sorunum. İlişkilerimde daha huzurluyum
17 Yorumla
Soran+1 yılBenden emin olmadığı için böyle yaptığını düşünüyorum ben. İş hayatına neden yansımıyor anksiyetesi
Soran+1 yılÇünkü aşşırı harika işinde
- +1 yıl
Nasıl çözdün anksiyeteyi
- +1 yıl
konuşarak mi ilaçla mi
- Cinsel Yaşam konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılİşte bu tarz davranışlara sahip olan insanlar şiddete meyilli kişiler oluyor. Yol yakınken ayrıl çünkü ilerde kıskançlık dozu artacak ve psikolojik şiddet ardından fiziksel şiddet gelecek
01 Yorumla
Soran+1 yılBen avukatım bana yapamaz fiziksel şiddet. Ya aslında çok duygusal biri böyle benim gözlerim dolsa hemen yumuşuyor
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Böyle ergenler ile olunca bu gibi sorunlar bana şaşırtıcı gelmiyor adam daha olgunlaşmamış
010 Yorumla
Soran+1 yılSanırım ergen bu hakikaten
- +1 yıl
Hemde ne erggen çok aradın mi bunu? Yani daha erkek olup sana kadınlığını hissettirecek kişiler ile olsan?
Soran+1 yılBu denk geldi hahaha nedense böyle kişiler dikkatimi çekiyor demekki
- +1 yıl
Yani peki zevk alabiliyormusun da? Cidden merak ettim yani
Soran+1 yılEh işte
- +1 yıl
Tahmin edebildim girdi çıktı yapmıştir
Soran+1 yılO ne demek
- +1 yıl
Yani sadece gir çık yapmıştır içine
Soran+1 yılYok o kadar da değil
- +1 yıl
Peki bakalım:)
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılSevgiline sorar mısın annesiyle güne gidiyor muymuş?
01 Yorumla
Soran+1 yılHahaha abartma
35 yaşında ve bu kadar dengesiz mi? Ve ilk kez seks yaptı? Nence safsın
05 Yorumla
Soran+1 yılYahu böyle gerçekler. Penisi küçük tipi iyi değil pek ilk seks esnasında girmeden boşaldı seks sırasında da anlıyorum daha önce yapmadığını yani anlaşılıyor
- +1 yıl
35 yaşında ilk kez seks yapan birinin farklı durumları olabilir
Soran+1 yıl@narcoamerico nasıl farklı durumlar?
- +1 yıl
Sen düşün adam savci doğal olarak bir forsu var bunun getiridigi kadınların ilgisi var 35 yıldır sabun mu delmis bu adam bana çok mantıksız geldi
Soran+1 yıl@narcoamerico hahaha o penisle dağları delmiş olamaz. Penisi küçük diyorum.. forsu var doğru
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bu çocuk karakterli dengesizler nasıl denk geliyor ya
04 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım?
Soran+1 yılEvet maalesef. Nasıl davranmalıyım
Ortada aşk yok bence isteği geldiğinde sana yazıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılAşk olsa gidemezdi ergen gibi sürekli. Nasıl davranmam gerekiyor peki
Erkekler çocuk gibidir belli bi yaşa kadar sabretmek lazım
019 Yorumla
Soran+1 yıl35 yaşında:)) seviyor mu anlamadım ki
Soran+1 yılBaşkası kafasında varsa mı böyle ara ara gitmek ister. Sonra neden geliyor peki
Soran+1 yılBi kaç kez yalan söylediğimi de didikleyerek gördü ilişkinin başında o nedenle inanmıyorum fakan da diyor bazen. Benden emin değil bence de. Ama kopamıyor da. Ne yapmam lazım peki benim
Soran+1 yılHayır ilişkinin başında bi meslektaşla kahve içmeye gittim başbaşa bir erkekle yani ama meslektaş olduğu için ve birlikte iş yapmıştk tamamdn o nedenle ama o hoş karşılamaz diye ona başka yerdeyim demiştim herhalde beni izledi bilmiyorum
Soran+1 yılEvet o konuda haklı. Bağlanmak istememesinin sebebi bu olabilir belki de. Ama bu kadar çabuk konuşmayı kesmesi garip. Tamam sonra yazıyor ama bu hoş değil
Soran+1 yılAma ben evlilik kısa sürede düşünmememe rağmen 4-5 ay sonra nişanlanmak istiyor evlilik düşünüyor bak beni kaçırma diyor beni bırakırsan başka kızlar kandırır diyor:) seks i kullanan biri gibi gelmedi bana öyle bi insan umursamaz olur bu çok alıngan kız gibi bazen anlamadım
Soran+1 yılElbette
Soran+1 yılÇok şey sormak istiyorum aslında:( senin yaşın ve burcun ne? Tüm anlattıklarımdan sadece seks için mi konuşmayı sürdürüyor sonucunu çıkardın yani bi erkek olarak. Sen daha önce seks yapmış birini sorun eder miydin?
Soran+1 yılFarketmez takip edebilirim
Soran+1 yılEttim
Gizli Üye(30-35)+1 yılVermişsin zaten. O da istediğini almış. Yaşı da 35 olmasına rağmen böyle dengesizse keşke vermeden önce ayrılsaydın. Sana taş gibi bir adam lazımdı. Aklı çocuk olanlarla ne işin var.
12 Yorumla
Soran+1 yılAy ne vermeymiş bu mu yani tüm mesele. Ben ne soruyorum sen ne. Seks yapmadan önce de böyleydi
Cevap sahibi+1 yılEe böyle insanla nasıl olacaksın. Yazık etme kendine
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni kandırıyor istediğini alınca normale dönüyor sonra tekrar seni kandırıyor 😅 çok zekisin ya anlamıyorsun
07 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bi durum değil. Ayrıca seks kadınlar için de bi ihtiyaç belki de ben istediğimi almışımdır
Cevap sahibi+1 yılSen hiç önüne gelenle yatıyor diye erkeğe yollu denip adının çıktığını gördün mü? Ya da kürtaj yapmak zorunda kalan erkek? Kendinizi kandırmayın ya da kandırın bana ne
Soran+1 yılÖnümd gelenle yatmıyorum ki 2. Kişi bu
Cevap sahibi+1 yılAzmış ( çoğun tersi anlamında yanlış anlama )
Soran+1 yılBöyle yani:)
Cevap sahibi+1 yılİyi değil yani
Soran+1 yılKişiye göre değişir.
+1 yılNormal değil bence. Bı de bu adam savcı. Bu tür insanların çok sağlam karakterleri ve iradeleri olması gerekir. İşinde nasıl başarılı ki?
01 Yorumla
Soran+1 yılAşşırı iyi ve başarılı işinde
+1 yılsenide s2di görev tamam. şimdi yeni bakire avlar peşinde
02 Yorumla
Soran+1 yılBakire değildim ki yahu
- +1 yıl
hmmm
manüpüle ediyor gibi veya ne istediğini bilmiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde eski sevgilim 30 yaşında tam bir dengesizdi böyle seni çok iyi anlıyorum kendi ayrılmasına rağmen hala kendisi yazıyor 1 aydır her gün.
13 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar sürmüştü ilişkiniz ve burcu neydi
Cevap sahibi+1 yıl1 ay yengeç burcu
Soran+1 yılAy bi sevgilim vardı yengeçti o da garipti üf bu da garip
+1 yılKari gibi tiplerle ne işiniz var ya
13 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü güven veren bir insandı ve iş hayatında çok başarılı. İlgimi bunlar çekmişti. Mesela fazla kıx arkadaşı olmuş ya da çok çabuk yürüyen adım atanlara güvenmiyorum ben
- +1 yıl
Tamam karilarla devam et bune oyle
Soran+1 yılHahaha
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılhenüz ergenliği atlatamamış
02 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
- +1 yıl
yazık zavallı yaratık işte
+1 yılYaşlarınız kaç? Senin de ilk seksin mi
015 Yorumla
Soran+1 yılHayır benim seks yaptığım 2. Kişiydi. Ben 28 o 34
- +1 yıl
Yaşlarda olgun aslında çocuk ilginç
Soran+1 yılAynen maalesef
- +1 yıl
İstanbul'da mı yaşıyorsunuz
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Hangi şehir
Soran+1 yılAnkara
- +1 yıl
Hemşeriyiz:)
- +1 yıl
İstanbul'da böyle tuhaf tip çokda bence yol yakınkrn kurtul
Soran+1 yılBu kadar absürt bir şey mi cidden
- +1 yıl
Seni yorar uğraştığına değmez zor tipler. Bak bir kaç sonra dediğime gelir ayrılırsın bu mesajlaşmayı kaydet sana kahve borcum olsun bana yüz yüze teşekkür edersin
Soran+1 yılBitirdim zaten. Yoruldum 3-4 ayda. Mutlu değildim mutlu olmayı beklemekten yoruldum. Hep seversem yok şöyle olurum böyle olurum dedi ama sevdiğini söylemesine rağmen değer verdiğini yeterince hissetmiyorum. Sanki ben onu mutlu ve değerli hissetirmek için varım sanki o beni sınıyor sanki ben ona layık mıyım değil miyim bu sınanıyor. Anlayış benden bekleniyor. Belki de gerekli şeyler bekliyordu ama ben o kişi değilim. Uyumlu değiliz ve en başından beri böyle hissediyordum. Yine de devam ettim ve bir tık bağlandm. Ama o bağlandı mı bilmiyorum. Bağlanmış olsa daha farklı davranırdı diye düşünüyorum. Anlayışlı ve ikidebir küsen iletişimi koparan olmazdı küçük süprizler yapardı ne bileyim
- +1 yıl
Gel ben sana bir kahve ısmarlayayım kafa dağıtırsın en doğrusunu yaptın
Soran+1 yılHahaha sağolun
- +1 yıl
Hahaha ciddiyim ikimizde Ankaradayız nasıl olsa
Sağdan yürür kaçar o uyandırayım
04 Yorumla
Soran+1 yılO ne demek
Soran+1 yılÜff başka şey
Düşünemiyor musunuz yahu
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAna okulu öğrencisimi kendisi
021 Yorumla
Soran+1 yılHahaha çok saçma ama savcı :)
- +1 yıl
Erken boşanma olmuş sanırım 😁
Soran+1 yılİlk seks esnasında girmeden boşaldı. Normalde de erken boşalıyor maalesef:(
Soran+1 yılVe penisi küçük
- +1 yıl
Ama adaletin kestiği penis kanamaz😅
Soran+1 yılHahaha yapma şurda ciddi bi şey konuşuyorz 😂
- +1 yıl
Birde bunlarn adalet dağıtor Bunlar daha kendi adeletini sağlayamamiş
Soran+1 yılNe güzel söyledin ağzına sağlık
- +1 yıl
Sen çok eğlenceli birine benziyor sun
Soran+1 yılÖyleyim de şansım peki :)) senin burcun neydi
- +1 yıl
İkizler
Soran+1 yılİkizler sevgilim de olmuştu ama çok sıkıcıydı o
- +1 yıl
İkizler ve sıkıcı? Türümüizün son örneğidir o.. Onun adına sizden özür diliyorum
Soran+1 yılHahaha kabul ettim gitti
- +1 yıl
İlişki devam ediyormu avukat hanım
Soran+1 yılSorunlu şu an
- +1 yıl
Nasıldır o meslek sahibiyle ilişkiler resmimidir
Soran+1 yılYani pinpirikli bu dikkat ediyorz çok buluşurken
- +1 yıl
Hangi şehir
Soran+1 yılSöyleyememm
- +1 yıl
Söyle söyle😍
Değişik biri. Performansı iyi mi bari
09 Yorumla
Soran+1 yılImm pek bilmiyor ve penisi küçük. Ama öpüyor kokluyor dizlerime uzanıyor beni sev okşa diyor yanıma yatıyo böyle tam aşk adamı gibi sürekli öpmek istiyor falan
Soran+1 yılDaha önce nişanlımla seks yapmıştım evet. O da sevişme vs yaşamış ama seks yapmamış
Soran+1 yılEvet yetmeyebilir çünkü yeterince zevk almıyorum. Ama neden böyle davranıyor pnu merak ediyorum şu an. Benden ayrılmak istemez bir erkek çünkü. Kendimi övmeyeyim fazla ama her anlamda iyiyim tip fizik başarı karakter
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılEdiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılAklıyla zoru var Dengesiz birine benziyor
020 Yorumla
Soran+1 yılEvet dengesiz zaten, 35 yaşında. Aslan burcu. Evlenmek de istiyor ama şimdiye kadar zor biri olduğum için evlenemedim diyor:) sence bağlanmaktan mı korkuyor acaba. Ben ona çok aşığım gibi davranmıyorm yanımdaysan mutlu olalım gidiyorsan da güle güle modundayım. Yanındayken çok değer veririm ama konuşmayı kesince uzak dururum. Gerçekten çok güzel davrandım nasıl uzak kalabiliyor benden anlamış da değilim. Penisi de küçük. Daha önce seks de yapmamış ama sekste de çok mutlu oldu yani bi sorun yok.
- +1 yıl
Aslan burcu böyledirler Egoisttir kendini ön planda ister Pof poflanacak Boş ver onu Sen yoluna bak
Soran+1 yılİyi de ben zaten bu dediklerini sağlıyorum. Sadece bağımlı gibi değil kaliteli şekilde yapıyorum. Bazen umursamazsın diyor. Yapışkan kızlar gibi olmadığım için yadırgıyor herhalde aha
- +1 yıl
Bilemem artık aranızdaki sexs sizi baglar 😉 O zaman bak dalgana daha iyisini buldugunda koy tekmeyi bi gitsin sonra hoop geri gelsin
Soran+1 yılHahaha sence bana bağlanmış mıdır bağlanmışsa böyke yapması normal mi
- +1 yıl
İlk seksi adamın penisi küçük eger hala sana baglanmamıssa arkadasın kafasından istiyorum😉
Soran+1 yılHahaha çok şekersin. Bi de gerçekten güzellik olarak da baya güzel bulurlar beni o ismi normal eh işte kimse yakıştırmıyor. Ben tipe önem vermiyorum ama bu da bi garip çıktı. İş konusunda çok başarılı ama beni çeken bu
- +1 yıl
Tesekkür ederim😘Esprili tatlı bir insanımdır 😉 Hım merak ettirdiniz kendinizi İş konusunda basarılı olması ilişki için bir sebep mi sence ama sana da yakıştırmıyolar Sen bu manyakta ne buldun?
Soran+1 yılİş konusunda başarılı olması en önemli kriterlerimden biridir bi de boya önem veririm
- +1 yıl
Hım senin meslek neydi? Boy deve kuşundada var 😂 1.80 nim ayıptır söylemesi 😂😂
Soran+1 yılBen avukatım o da savcı. 180 eh işte sınırda
- +1 yıl
Ooow bende avukatımı istiyorum O sizinle görüşsün İyi ki yanlış bişey demedim he Yoksa işim işti valla 😂😂 Tamam peki sınırda olayım avukat hanım Adamda şey küçük ama kariyer büyükmüş 😂
Soran+1 yılEvet biraz öyle 😂 özgüveni mi düşük acaba çözemedim bunu
- +1 yıl
Yani özgüven olabilir Sonuçta sizinle ilk ilişkisi gibi takılıyor Tecrübesi ve deneyimi yok gibi Okumuş ama sekse ve kadınlara zaman ayırmamış gibi
Soran+1 yılÇirkin de zaten :)) bilmiyor kadına nasıl davranması gerektiğini
- +1 yıl
Siz öğretin diycem ama sizinde aklınız karışmış gibi geldi bana Bilemedim size nasıl yardımcı olabilirim
Soran+1 yılDengesiz tavırları soğutuyor
- +1 yıl
Hımm üzüldüm😂 Hem güzel hem avukat bi kadın bi erkekten soguyor 😌 Bir kahve için onunla bu konuları konuşun ya da benimle için🤣🤣🤣
Soran+1 yılHangi şehirdesin ve senin mesleğin neydi
- +1 yıl
Özelden yazarmısın?
Gizli Üye(30-35)+1 yılNerden buldun bu dengesizi 😅😅
014 Yorumla
Soran+1 yılİş yeri ortamı. Çok güven veren bi tip yavşamıyor bana hiç diğer erkekler gibi dedim. Hatta evli sanıyordum o kadar beyefendiydi. Sonra arkadaş olduk sonra gelişti ama bu da sanki hiçbi şey bilmiyor yani. Tip olarak da iyiyimdir yani nasıl böyle olabiliyor aklım almıyor
Cevap sahibi+1 yılKusura bakma nasıl bir ruh hali var anlamadım..
Cevap sahibi+1 yılKadınlardaki tripi o sana yaşatıyor..
Soran+1 yılKesinlikle öyle ben asla trip atan biri değilim şansıma s…
Cevap sahibi+1 yılÜzüldüm açıkçası sana biz olsak yan baksak yan baktın diye trip yeriz, adamdaki lükse bak yaa😅😅
Cevap sahibi+1 yılYa bu kişi narşist biri ve egolu, ya da ilgi isteyen kendini vazgeçilmez sanan ruhsal sorunlarla boğuşan, bazı insanlar vardır ya dünya onun etrafında döner sanır,
Empati yapmaz özeleştiri bilmez, değer verdiğini sanır, verdiği değer bile zarar, kendinden ödün vermez..
İşte bu kişi bu karekter..
Mükemmelliyetçi kimlik çekilmez..
Soran+1 yılNe güzel yazdınız ben de önce narsist mi acaba dedim ama narsistler başta çok harikaymış bu en başından problemli. şu an kaygılı bağlanma yaşayan bir insan olabileceğini düşünüyorum. Kaygılı kaçından da olabilir. Aşık etmeye çalışırken psikolojim bozulacak hahaha faha önceki ilişkileri fe hep kısa süreli ama bi anlatıyor sanki 3-4 yıl sürmüş yoğun yaşıyor duygularını. Zaten zor olmasam şimdiye kadar çoktan evlenmiş olurdum diyor. Bi garip yani. Amacının seks olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Ama çözemiyorum da. Psikolojiye de ilgim var yine de anlayamıyorm
Cevap sahibi+1 yılBende ilgi duyduğum için yazdıklarından bu çıkarımı yaptım..
Bu kişi süper ego taşıyor..
İflah olmazsın..
Ve egosunu asla kabul etmezler..
Bu da hastalık belirtileri..
Soran+1 yılPeki ben onda iz bırakmak için ne yapabilirim. Onunla devam etmem zaten ama bana bağlansın da istiyorum
Cevap sahibi+1 yılŞimdi sende onun gibi davranmaya başladın, madem devam etmeyecek sin niye bunu istiyorsun?😅
Soran+1 yılÇünkü bu anlamda kontrolün bende olmasını seviyorum:)
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıkayım mı?
Soran+1 yılOlur tabi
Cevap sahibi+1 yılÇıktım yazabilirsin
Gizli Üye(18-24)+1 yılDengesiz bir arkadaş bu seni yıpratır
01 Yorumla
Soran+1 yılValla 4 ayda bile yıprattı ama beni sevsin isterdim
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü alacagini aldi artık sevmez seni
015 Yorumla
Soran+1 yılYahu onun bakireliğini ben aldım ona bakarsan hahaha bu kadar sığ düşünmüyor herkes bence.
- +1 yıl
Öyle değil iste ya siz anlamiyosunuz tartışmayalm
- +1 yıl
kızlıgını aldı mı?
- +1 yıl
Erkek atladı yoruma kesin muhabbet o değil. d
- +1 yıl
sana demıyorum kardesım kıza soruyorum ben bakireligin gitti mi diye
- +1 yıl
Tamam fakat kadın böyle soru sormaz erkek olduğunuzu belli etriniz bastan😆
- +1 yıl
ayrıca yorumunda hemfikirim ciddi bir yola girmeden heleki 4 ayda sexs olduysa alacagını almıstır ve bu saatten sonra bir erkek beynine bakarsak sana pek deger vermez cebinden gorur.
- +1 yıl
yav ne alaka wlpxöwpxle kızm ben ismim seher…merak ettim sadece 4 aylık iliskide gerçekten sexs yaptılar mı diye acınası birsey cunku
Soran+1 yıl@birvarmısbiryokmus64 daha önce seks yapmış biriyim ben ama onun bakirliği gitti hahaha ayrıca seks benim için önemli burdaki uyum da önemli
- +1 yıl
sana uzun uzun yazıp anlatmak isterdim durumu ama bakıyorumda kafa basmaz gibi. yargılamıyorum ama onun bakirligi gitti diye ahahah demen? belki o da senden once basla bir kızla yaptı ki bu büyük bir ihtimal. sende yani ikinğz askım ilkim sensin dediniz Emmmiinnniiimmm…bilmşyorum hemcinslerimin bu yaptıkları seyleri gurur duyarmıs gibi anlatması karsı tarafa dalga gecermis gibi hitap etmesi üzüyor.
- +1 yıl
ayrıca dort aylık iliskide sexs yapacak kadar bedeninizi dusurmeyın allah icin ya neyse iyi gunler insallah bundan somra biraz mantıklı dusunur mantıklı kararlar verirsim belki o zaman buraya cocuk ilgiyi kesti diye sorular sormazsın
- +1 yıl
yaz yaz bitmiyo ama 35 yasındakş adamşn bakir olduguna gercekten inandın mı jahxwkoxlwoxöwocw tamam
Soran+1 yıl@birvarmısbiryokmus64 penisi küçük olduğu ve sekste bilgisiz olduğu için ilk girme denemesinde girmeden boşaldığı için inandım evet 😂
Soran+1 yıl@birvarmısbiryokmus64 ilgiyi kesti demedim ki en başından beri böyle bir insan.. ayrıca ilkim demedim en başından söyledim saklayacak bi şey yok
- +1 yıl
Bende istiyorum. d
- Cinsel Yaşam konusunda 552 cevap paylaştı.
+1 yılTen uyumu
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Bilmiyor olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılNeyi
Gizli Üye(36-45)+1 yılseninle kaç ay sürcek :D
034 Yorumla
Soran+1 yılMuhtemelen 4 ü geçemicek. Hahaha
Cevap sahibi+1 yılo zaman şikayet etmeye gerek yok bence söyle böyle yapıyuor diye. salla gec herşeyi
Soran+1 yılAşık olsun istemiştim:(
Cevap sahibi+1 yılaşık olmicağını bildiğiniz adamlardan aşk istiyorsunuz. üstüne seks vs yapıyortsunuz. daha size aşık olmamışla. böyle devam edersen hayatın boyunca şikayet edersin
Soran+1 yılO konuda haklısın. Aşık olamayacağını bilmiyordum ama. Çok güzel sever ama zor sever sanmıştım. Belki de beni sevemedi bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılsiz onların dışından etkileniyorsunuz sadece. dışını sevip içininde aşık olmasını istiyorsunuz. senle alakası yok adamın hayatı çapkınlık karı kızla yatmak
Soran+1 yılYahu dışı güzel değildi ki. Boyu vardı sadece başka da çiekindi. Bi de mesleği ve başarılı olması vardı. Ben gerçekten güzel seven biri gibi hissettiğim için öyle sandığım için denedim ama yıprattı beni
Cevap sahibi+1 yılGüzel seven biri olsa zaten belli ederdi kendini sen sadece hoşuna gitti diye öyle hayal kurdun kendi kendini yiprattin tabi tipi yoksa mesleği var kızların başka tercihi yokki
Soran+1 yılYahu ben ondan daha fazla para kazanıyorum
Cevap sahibi+1 yılKendin dedin mesleği ilgi çekti diye. O zaman sen seviyorsun demekki böyle bozuk erkek
Soran+1 yılBenim de mesleğim iyi. Zeka ve başarı seviyorum ben. Kendimde olan şeyleri de aramak hakkım
Cevap sahibi+1 yılben buna saygı duyarım ama o zaman şikayet etmen mantıksız yersiz. sen karakterine göre secmiyorsunki karakterini şikayet edesi, n
Soran+1 yılDışardan karekteri belli mi oluyor
Cevap sahibi+1 yılKarakterine gitmedin ki
Soran+1 yılBarıştık yine hahaha
Cevap sahibi+1 yılo laflar seks yapana kadar :))
Soran+1 yılHangi laflar yahuuu:) seks yapmadık henüz
Soran+1 yılYani bu sıralar yapmadık
Cevap sahibi+1 yılO laflardan sonra O Adama ancak sen güvenirsin. İki yalan sıkar inanırsın
Soran+1 yılHahaha çok şekersin
Cevap sahibi+1 yılYe o zaman beni hahaha
Soran+1 yılProfil fotoğrafını görünce hemen yiyesim geliyor sorma. d
Cevap sahibi+1 yılAynı anda hem sert hem gülerek bakan tek karakter 🤣
Cevap sahibi+1 yılSende şeker misin
Soran+1 yılHıhı şekerim
Cevap sahibi+1 yılhani bi bakayım o zaman :)
Cevap sahibi+1 yılşekersiz :D
Soran+1 yılŞeker sevmem
Cevap sahibi+1 yılkendini mi sevmiyorsun
Soran+1 yılKendimi ne kadar seviyorum bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılİnsan kendini sevmezmi :)
Soran+1 yılBilmem:(
Cevap sahibi+1 yılTakip etsene :)
Soran+1 yılEttim
+1 yılKesinlikle beyni yok
00 YorumlaKaç kurtul çok tutarsız
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBalık burcu mu ruh hastası
112 Yorumla- +1 yıl
Acemi balık 😅😅
Soran+1 yılAslan burcu hahaha. Yani ben aslında onu kendime aşık etmek için çok harika davrandım. Nasıl böyle olabiliyor aklım almıyor. Ben aşık olursam şöyle olurum böyle olurum diye beylik laflar ediyordu ben de o halini merak ettim açıkçası ama 4 aydır b*ktan bi şeyin içindeyim. En azından gerçekten sevmiş olmasını istiyorum zaten onunla olmaz da
- +1 yıl
Bende aslanım ama
Soran+1 yıl@Kartal0662 alıngan mısın sende
- +1 yıl
Yok değilim liderim ben istediğimi alırım
Soran+1 yıl@Kartal0662 öyle bi erkek olmasını dilerdim :)
- +1 yıl
Şansına küs ne diyeyim birlikte olduklarım da hep mutlu kalmıştır
- +1 yıl
Arkadaş olabiliriz
Soran+1 yıl@Kartal0662 yaşın kaç
- +1 yıl
33
- +1 yıl
Senin
Soran+1 yıl@Kartal0662 28 benim de.. takip ediyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşık 😅
02 Yorumla
Soran+1 yılŞaka dimi :))
Cevap sahibi+1 yılYoo aşık olmasa surekli öpmek istemesi sürekli yanında olmanı istemesi sahiplenmesi
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşlar kaç?
08 Yorumla
Soran+1 yılBen 28 o 35 :) ben başak o aslan
Cevap sahibi+1 yılSizi takip edebilir miyim
Cevap sahibi+1 yılTanımak istiyorum sizi akrep erkeği olarak
Soran+1 yılHaha soruya bakarak mı :)) neden
Cevap sahibi+1 yılBöyle hanzo erkekleri hayatınıza alıp sizi üzmesine müsade etmeyin lütfen, kültürlü kendini geliştirmiş ne istediğini bilen bir kadın olduğunuzu düşündüğüm içi
Cevap sahibi+1 yıl?
Soran+1 yılEvet gerçekten haklısınız
Cevap sahibi+1 yılRica etsem takip edermisin
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeks yapmıycaktın işte
010 Yorumla
Soran+1 yılAma seks benim için önemli.. yapılması gerekiyor bence. 2-3 aydan sonra yaptık en başında yapmadık. Ama seks yapmış olmasına rağmen bu kadar çabuk mesajlaşmayı bitirebilmesi çok kötü.
Cevap sahibi+1 yılSeks derken öpüşme sadece dimi öbür iş olmadı
Soran+1 yılYo seks de oldu. Hatta penisi baya küçük. Ama boşalabildim. Bi de seks esnasında önceki sevgilimle olan seksi düşünmek onu sinirlendiriyormuş ve daha istekli olmasına neden oluyor bazen beni sinirlendir diyor. Benden ayrılınca başkq erkeklerle öpüşeceğimi falan ima etsem istekli oluyor hahah değişik bi fantezisi var ama yargılamadım rahat hissetsin diye. Penisinin küçüklüğüyle de alakalı olabilir belki bu durum
Cevap sahibi+1 yılİçine aldın yani
Soran+1 yılE tabiki seks başka nasıl olur
Cevap sahibi+1 yılSeks o değil güzelim neyse geçmiş olsun sen kardeşim yemişsin 🤣
Soran+1 yılÇok kibarsın
Cevap sahibi+1 yılDoğruları söylüyorum
Soran+1 yılSen seks yapmadın mı hiç? Neden seks yapmış kadınlara öfkelisin anlamadım
Cevap sahibi+1 yılSeks yapmış kadınlara herhangi bir öfkem yok ama canım şekilde kendini kullandıranlarada lafı vurmadan geçemem
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Neler yapıyor
00 YorumlaDengesiz
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler