Cinsel Yaşam Sizi seksten soğutan bir şey var mı? Bilinmeeyeenşeyy Takip Et Xper 7 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Sizi seksten soğutan bir şey var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Var oda abartılması. ve bakımszık birde çoğu kişinin seks için evlenmesi.. 0 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. TavırBakımsızlıkKötü kokuSarhoş partner 0 0 Yorumla
Leonidas3 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Naz yapılması ama denk gelmedim herhalde soğurum direkt 0 0 Yorumla
DigitalRuh Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Küre halini almış göbekli teyzeni beni tahrik etmeye çalışması aklıma geldikçe ürperiyorum 0 0 Yorumla
b_aretias Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl kötü tecrübelerim oldu soğudum yıllardır uzak duruyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Eski görüştüğüm bir kadın adetken vajinası yalatması üstelik habersiz, seksten soğumak değil de kendinden soğutması 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Pis koku, bakımsızlık, temiz olmayan bir vücut, gevşek tavırlar, yağlı vücut. 1 3 Yorumla Godlike_Ruler_ +1 yıl Sende toma heykelisin tabi 💃🏻 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Godlike_Ruler_ seneledir spor yapıyorum vücudum gayet güzel, kendime bakıyorum. Heykel değilim ama mis gibiyim. Yorumla Godlike_Ruler_ +1 yıl Misler içinde uyu 🙏 Yorumla
aznue Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 79% +1 yıl yaptigim kisinin sadece kendi zevkine odaklanmasi 1 0 Yorumla
Fıstıklı_baklava Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 47% +1 yıl Erkek olması beni direk soğutur zaten 0 0 Yorumla
Larrylove Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Temiz olmaması 0 0 Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Cinsel hastalıklar 0 0 Yorumla
Hendestra Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Koku 0 0 Yorumla
Ebruu675 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Erkeklerin miki 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Kötü koku ve kilo 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Var oda abartılması. ve bakımszık birde çoğu kişinin seks için evlenmesi..
Tavır
Bakımsızlık
Kötü koku
Sarhoş partner
Naz yapılması ama denk gelmedim herhalde soğurum direkt
Küre halini almış göbekli teyzeni beni tahrik etmeye çalışması aklıma geldikçe ürperiyorum
kötü tecrübelerim oldu soğudum yıllardır uzak duruyorum
Eski görüştüğüm bir kadın adetken vajinası yalatması üstelik habersiz, seksten soğumak değil de kendinden soğutması
Pis koku, bakımsızlık, temiz olmayan bir vücut, gevşek tavırlar, yağlı vücut.
Sende toma heykelisin tabi 💃🏻
@Godlike_Ruler_ seneledir spor yapıyorum vücudum gayet güzel, kendime bakıyorum. Heykel değilim ama mis gibiyim.
Misler içinde uyu 🙏
yaptigim kisinin sadece kendi zevkine odaklanmasi
Yapmadım ki hiç bilmiyorum
Erkek olması beni direk soğutur zaten
Kadının görev olarak yapması
var bakımsızlık ve temiz olunmaması
Bakımsızlık kıllar falan 🙄
Kısa sürmesini istemesi
Temiz olmaması
Ter kokmasi, iyyyyyyy🤮
Temiz olmaması kokmasi vs
Partner bulamamak