Yapı olarak biraz mesafeli ve soğuk bir insanım. İnsanlar ile temas etmeyi bile sevmem.
1 yıllık evliyim eşimi çok seviyorum, ona karşı daha cilveli olmak istiyorum ama yapamadığımı farkediyorum.
Yapı olarak biraz mesafeli ve soğuk bir insanım. İnsanlar ile temas etmeyi bile sevmem.
1 yıllık evliyim eşimi çok seviyorum, ona karşı daha cilveli olmak istiyorum ama yapamadığımı farkediyorum.
Kademeli olarak başla. Ne bileyim, normalde ayrı koltuklarda oturuyorsanız tv izlerken, kolunun altına sokulup öyle izle. Arada rastgele anlarda, cinsellik başlatma niyetinde değilken öpüver sevdiceğini. Dudağından öpmen de şart değil, yanağına bir buse kondursan da olur.
Ne kadar mesafelisin bilmiyorum, o yüzden temas düşmanı anamın asla yapmadığı şeylerden başladım asdgfhs. Velhasılı, cinsel eylem amaçlı olmayan dokunuşlarla başla önce. Romantik temaslar erotizme giden yolu da yavaş yavaş hazırlar zaten.
o cilve değil bence ya
aşüfte ne alaka ya ahhaha😄😄 cilve farklı bir olay bence
Cevap
14Cevap
rol yapmaya gerek yok.. içinden nasıl geliyorsaa öyle sev
Örf adetini bi kenara koyup bi gece geceliklerini jartiyerleribi çekip tabularını yık
İşte çok kötü bibdurum yanlış anlamayın cilve herseydir evlilkte
Bence video izleyip libido yükseltmek farklı bi deneme olabilir soğukluk bozar evlilikte kişileri
İşte bu durum çok kötü senide onuda yıpratır en çok onu ve yorulunca isteksizlik başlar biliyorum :(
boş ver senin gibilerin de ayrı tadı var
cilveli olmaya çalışma yapay durur sende samimi olmaz
ne gibi tabuların var mesela? ne yapmak isteyip de çekiniyorsun
beğeni attım istersen knşblirz
Kucağına otur ve seni istiyorum diye kulağına fisilda
Böyle kasıklarına dokun beline dokun bacaklarını elleri ile okşat böyle şeyler yap
Cilveli olmak güzeldir. Cilveli kuşlara bayırılım ama soğuk kızları sevmem
Arada başkalarına da gidersen öğrenirsin
dişiliğini kullannn
Önce kendi kendine dene ayna karşısında
Eşin senle böyle mutluysa bozma boş ver
Eşini seksi gecelikle karşılamayı deneyebilirsin
Ona domal