- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBelki de tam olarak ne istediğini tam olarak karşı tarafa anlatamıyor olabilirsin, bununla ilgili önce kendini tanıman ve ardından talepkâr olman gerekiyor. Yoksa bu soruyu sorduktan sonra burada 10 larcasına denk gelirsin tabi ama önemli olan seni anlayacak ve senin karşı tarafı anlayacağın birine denk gelebilmek.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence zamanla yaptığın hataların cermesini çekiyorsun, şimdi olgun düşündüğün için; aslına sende kendine değer vermediğinin farkındasın..
Bu seni huzursuz ediyor. Beynindeki acaba neden niye soruları otomatik olarak çoğalıyor.. Başa sarıyorsun bozuk kaset gibi…
Aslında tam olarak kaç yaşındasın bilmiyorum? Ama; artık kendine bir yol çizmelisin kaybettiğin değeri geri kazanarak başlamak gerekiyor..
Bu negatif enerjiyi pozitife çevirmek senin elinde..😊014 Yorumla
Soran+1 yılResmen içimi okudun. Kendime küskünüm hayata küskünüm vicdanım beni çürüttü. Hatalarım o kadar ağır ki
Soran+1 yılHadi kullanıldım bir köşeye atıldım gururumla şerefimle namusumla oynandı bari içim rahat olsaydı kafam rahat olsaydı. O da yok her günaha hataya bulaştım nasıl rahat olsun şimdi
Cevap sahibi+1 yılAma sende biliyorsun ki artık geri getiremezsin maziyi..
Önemli olan aslında farkındalık en azından şu an bunun farkında olman bazı olguları lehine çevirebilir..
Cevap sahibi+1 yılGençlikle herkes hatalar yapıyor, ve hala yapmaya devam edeceğiz, her yaptığımız aslında hata da olsa tecrübe ettiğimiz gerçekler var..
Sen artık kazanıma doğru bir yol çizmelisin..
Soran+1 yılEvet ama geçmişe dair yaraları kapatmaya yetmiyor.
Cevap sahibi+1 yılİllaki travmalar olacaktır ama zaman en iyi ilaçtır dedikleri bu olsa gerek.. Zamnala iyileşeceksin..
Cevap sahibi+1 yılZamanla pardon..
Soran+1 yılBenim açıklarımı özellikle arayan insanlar oldu beni suçlayarak yargılayarak bu psikolojiye soktular sanki ben ister miydim bu yanlışı yapmak
Cevap sahibi+1 yılİnsan nankördür düşmeye görsün bir tekme atmak bile ister..
Asıl burada sen kendine ne iyilik yapacaksın ona bakmalısın..
Soran+1 yılZamanın her şeye olumlu etkisinin olduğunu sanmıyorum zaten üzerinden çok zaman geçti taa 17 yaşında yaşadığım olaylardan bahsediyorum 😕
Cevap sahibi+1 yılEvet olabilir ama sen ısıtıp ısıtıp bayat yemek gibi önüne koyup, tekrar rafa kaldırıp devam ediyorsun..
Cevap sahibi+1 yılBu bayat yemeği çöpe atmalısın artık…
Soran+1 yılO zaman ne yaşadığımı ne yaptığımı bilmiyorsun. Kendimi ne duruma düşürdüğümü. Ve farkındalık benim lanetim oldu. Huzurum yok yıllardır vicdanen acı çekiyorum kaç yaşına geldim atlatamıyorum aşamıyorum. Antidepresan kullanmayayım dedim onlarsız da mücadele edemiyorum kendimi yiyorum kendi başımı yiyorum resmen içim içimi yiyor
Cevap sahibi+1 yılAşırı mükemmeliyetçiye bağlamışsın, duygusal anlamda ruhen bir çöküntü yaşıyorsun,
Anksiyete bozukluğu hat safhada devam ediyor..
Artık bir dur demelisin..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Seninle bir şey yaşamak için önce konuşup anlaşmak gerekir. Cinsellik adına sexting yapilabilir bir uyum olursa gerçeği olur konular konuşulacak çözümü bulunur
00 Yorumla
+1 yılBen de sanıyorum ki ben çok şey istiyorum al işte aynı ben gibi düşünen karşı cins 🙂
03 Yorumla
Soran+1 yılHıhı kesin
- +1 yıl
Ciddiyim espri olsun diye demedim tanıyan bilir beni
- +1 yıl
Öncesi erotizm olacak sonrası Tutku arzu istek şehvet olacak benim için
Aşkla yapılır zaten sonrası sert oluyor bunlar hep aşktan 😃
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet sert tutkulu istiyorum zaten
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSen onlara o fırsati önceden verirsenn tabiki aşk olmadan yapmak isterler
06 Yorumla
Soran+1 yılBenim aptallığım.
- +1 yıl
Estağfurullah ama öyle yani fırsatı verme öncedenn
Soran+1 yılYok gerçekten kendi değerimi bilemedim hemen kendimi teslim ettim
- +1 yıl
İşte şimdide böyle pişman oluyorsun
Belki o anda düşünemiyor kendini kapatıyorsun ama geleceğin için bazı şeylere dur demelisin
Daha çok geç değil hala bazı şeylere dur diyebilirsin
Soran+1 yılZaten uzun süredir kimseyle beraber olmadım ama geçmiş beni yakıp kavuruyor yanlış insanlarla gençliğimi hiç ettim
- +1 yıl
Konuşmak istersen dm deyim
Cinsel Yaşam konusunda 327 cevap paylaştı. Onun icin geç kalmissin gercekden seven birine kendini saklamadigin için herkes zevkini yapiyor gidiyor
08 Yorumla
Soran+1 yılHaha bekaretini sevdiğine saklayıp değer göremeyen sevilmeyen kızlar da çoktur eminim en azından böyle bir adama saklamadım şükür
Soran+1 yılAynen
Soran+1 yılSonuçta berabere durum. O kızlar da değer görmüyor çünkü kadını ikinci sınıf insan yerine koyuyorsunuz
Soran+1 yılKusura bakma da sizin gibi erkeklerle evlenip hizmetçi olmaya meraklı değilim kariyer derdindeyim
Soran+1 yılTamam.
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılŞanssızsın demek ki. Bize düşen kızlar peşimizi bırkamıyor
00 Yorumla Banada denk gelmiyor mesleğim gereği olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTam burada duruyorum aslında, bu zamana kadar benimle karşılalmamak senin şanssızlığın..
02 Yorumla
Soran+1 yılBenden çok küçüksün
Cevap sahibi+1 yılYaşını doğru girmedin sanırım?
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşka inanmam ana sevişmeyi oral yapmayı çok severim
04 Yorumla
Soran+1 yılBir farkın özelliğin yok onları sevmeyen yok
Cevap sahibi+1 yılBen senle sevilen olayım diye demedim sevişmeyi oral yapmayı seksten çok seven biriyim artı hayatımda bir tane şahane var zaten aramıza üçüncü olmak isteyen olursa belki bir kız alırız
Soran+1 yılBu da grupçu çıktı 😂
Cevap sahibi+1 yılYok bunu kız arkadaşım istiyor bir kıza dokunmayı sevişmeyi istiyor ben dahil olsamda olmasanda çok önemli değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşk dediğimiz şey cinselliğe ulaşmak için kullanılan bir aracı sadece
08 Yorumla
Soran+1 yılSiz erkekler için öyle evet
Cevap sahibi+1 yılÖncesi değildi ama artık öyle seven hangi cinseyet olursa olsun daima kaybeden taraf olur
Soran+1 yılBenim kaybettiğim gibi. Hep duygularımın zaaflarımın oyuncağı oldum.
Cevap sahibi+1 yıl2,,5 yıl göz yaşı dökerek bu süreci zor atlattım neden birdaha seveyim sevmek sizin sandığınız kadar güzel bir duygu değil başta mutluluk saçsada bunu misliyle geri almasını biliyor kişide bıraktığı hasarlı varın siz hesap edin
Soran+1 yılTahmin edebiliyorum. Şu gerçeği bil ki aslında ben de kendim birini sevmek istemiyorum çünkü bunun sonucunda acı çekeceğimi biliyorum sadece biri sevsin ve benim uğruma acı çeksin istiyorum çünkü ben insanlardan çok zarar gördüm erkekler sevmek yerine hep bana acı çektirdiler.
Soran+1 yılSanırım egosal sorunlar benimki. Egom hasar aldığı için böyleyim tamamen
Cevap sahibi+1 yılŞu dönemde bir erkeğin bu derece size tutkulu olması sizin haricinizde başkaları tarafından tercih edilmeyen bir yapıda olmasına bağlıdır birden fazla alternatifi olan kişi tek kişide odaklı kalmaz
Soran+1 yılÜzüldüm tercih edilmeyen birini de ben istemem
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Sevgi dolu sevişmek istiyorsun aslında çok bir şey istemiyorsun
05 Yorumla
Soran+1 yılEn azından tutkulu
Soran+1 yılMal muamelesi görmek istemiyorum
Soran+1 yılFb olmam
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılgüvenilir dürüst sana saygı duyan seni anlayan birini bulman gerek
02 Yorumla
Soran+1 yılYok ki öyle biri
- +1 yıl
Bir anda karşına çıkmaz biraz konuşursan güvenirsin nasıl biri olduğunu çözersin
+1 yılmaalesef herkesin sahte yalancı oldugu bu zamanda aşkla sevilip sevişmek imkansız...
00 Yorumla
+1 yılÖnce biraz sevkat ve ilgi sonra senin kontrolun altında biseyler yasamak mi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Burdan bulursun kanki dert etme
06 Yorumla
Soran+1 yılBurdan birini istemiyorum
Soran+1 yılSonu booka sarıyor o tür sanal ilişkilerin. Ben de çok yaşadım. Aşağılıyorlar terk edip gidiyorlar sonunda gööt gibi ortada kalan hep ben oluyorum
Soran+1 yılEvet ama reelde de vefasız hayırsız insan çok. Her zaman her yerde dikkatli olmak lazım
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaaa seni çok iyi anlıyorum arada aşk duygu olunca her şey çok başka oluyor
06 Yorumla
Soran+1 yılKimse beni sevmiyomuş gibi hissetmeye başladım
Cevap sahibi+1 yılYa öyle düşünme kendini kötü hissetme bu duyguya kendini kaptırırsan sonra herkes aynı gelir sana
Soran+1 yılİyi hissedemiyorum
Cevap sahibi+1 yılBiraz konuşmak içini dökmek ister misin belli ki kafan çok dağılmış kendini suçluyorsun birileriyle paylaşmak sana iyi gelebilir
Soran+1 yılSanmıyorum çok denedim
Cevap sahibi+1 yılBenimle denemedin ama seni ben iyi anlıyorum bu halini bi merhaba de istersen
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. aşkla sevişince cidden cok azdırıyor bu
00 Yorumla
+1 yılDemekki bulmak için çabalamıyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ben her zaman askla sevgiyle sevisirim.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılKadın orgazmının %50'si o tutkudadır
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe tesadüf bende bulamıyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılsahteleri seviyorsunuz
00 Yorumla Ah be ben aşk meşk her türlü sevişirim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılSiradanlaşmak kötü
02 Yorumla
Soran+1 yılKim sıradan
- +1 yıl
KRsindakiler askla degilde sirf sevismek. icin sevistikleri icin siradanlaşmislar
+1 yılOk...
02 Yorumla
Soran+1 yılOk..
- +1 yıl
Pekii...
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl yani?
02 Yorumla
Soran+1 yılAşkla tutkuyla seks yapmak istiyorum
- +1 yıl
Ne desem bilemedim..
- Cinsel Yaşam konusunda 776 cevap paylaştı.
+1 yılaşk kaldı mı?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSeni tanımak lazım
00 Yorumla Ben sevişrim aşkla istersen
00 YorumlaYanlis kisilere denk geliyosun demekki
00 Yorumla
+1 yılDuzgun birini bul duygu katan
00 Yorumla
+1 yılHer ilişkimi aşkla yaparım
00 Yorumla
+1 yılBunlar hep seks işte
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBuldun bile 😍😉👌
05 Yorumla
Soran+1 yılKesin 😂😂
Cevap sahibi+1 yılSen yuzsyselden bahsetmiyor musun
Cevap sahibi+1 yılAşkla yüzeysel yapıp ardından sert bir şekilde bcrlmk mi istiyorsun
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılTanışalım istersen çok ciddiyim yakinsak birşeyler yapabiliriz ne dersin
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBulursun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYanlış kişilere denk gelmişsin demek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayat sahte ki😂
00 YorumlaBen varım
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım