eski sevgilimden ayrıldıktan 3 ay sonra başkasıyla birlikte oldum olduktan sonra da pişman olup akşamına ayrıldım. geçen hafta da eski sevgilimi aşırı özlediğimi onunla iletişime geçmek istediğimi fark ettim ancak başkasıyla yattığım için cesaret de edemedim. ayrıyken başkasıyla olmam ihanet midir ona geri dönmem yanlış mı?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Olan olmuş artık, ne istersen onu yap ama dürüst olup söyle.
söylesem kabul etmez ama sorarsa söylerim zaten
Ama sorduğu zaman söylediğinde niye önceden söylemedin demez mi, bu sefer daha kötü olmaz mı her şey?
Başında söylersen en azından olmazsa o zaman olmaz.
sormadığı şeyi neden söyleyim?
Sonradan sorarsa diye dedim. Dürüst ol her zaman, olacaksa öyle olsun. Yapacağını yapmışsın, sonra adama geri dönüyorsun. Bunu ona söylemeye borçlusun.
söyleyecek yüzüm yok ben onu aldatmadım sonuçta ayrıldık 3 ay geçti oyle oldu
Aslında aklında kalbinde hala o varken başkasıyla yattın, kendi içinde aldattın zaten. Yine de kendin bilirsin.
bu aldatmak olmuyor ki ben onun ellerini tutarken bi başkasyla olmadım sonuçta ayrıydık çok öfkeliydim başkasıyla sevgili olmak istedim hatta hoşlandım da ama birlikte olduktan sonra anladım ki unutmamışım onu çünkü sevişirken gözümün önüne onun yüzü geldi..
Dediğim gibi olan olmuş artık. Benden tavsiye önceden söyle. Çünkü erkekler bunu düşünür, kendi kafasında kurar. Sen söylemeden ileride sorarsa yalan söylemek istemezsin.
bilmiyorum kafam çok karışık
Ne istiyorsan yap ama ileride neler olabileceğini düşün de yap senin için bu.
Benim de başıma böyle bir şey gelmişti hala ne kadar çok seviyor olsam da onu o zaman kabul etmeyi beceremedim kendime kabul ettiremedim yapmamaliydi
kabul etmek zor olsa da ayrıydık sonuçta?
Nasıl ayrıldığınizi bilmiyorum sizin biz ayrıldıktan sonra başkasıyla birlikte olmuştu tekrar konuşmak istedi benim ile ama başkasıyla birlikte olup başkasına ben gibi dokunduğunu bilmek bunu kabul ettiremedim kendime benden önce hiç tanımadan önce olan özel hayat ilgilendirmez ama benden sonrası ilgilendirir
biliyorum zor bi durum ama ayrıldıktan sonrası da onu ilgilendirmemeli yani ben ona kalkıp böyle bi soruyu sormam bile kendim yapmasam dahi böyle düşünüyordum
Tabii yine ilgilendirmez sonuçta ayriyken yapılmış bir şey ama kendime bunu kabul ettiremedim ben benden ayrıldıktan sonra kısa bir süre sonra başkasıyla birlikte olduğunu tekrar birlikte olsam sürekli aklıma gelirdi benden hemen sonra biriyle mutlu olmaya çalıştığı biriyle birlikte olduğu ve sağlıklı ilişki olmazdı ikinci bir sebep de bu
orası oyle zaten
Bazı şeyler bazı duygular güzel anılar olarak saklanmalı🙂
Yoo bence yanlış değil. Bakire değildin değil mi 3 ay sonra yaptıpında
Ayrılmışsın sonuçta bişey olmaz devam hayatını yaşa 😬
:(((
Nolduuuu
Takilma boyle seylere, sen bir kisiyle olmussun o emin ol 13 kisi olmustur 3 ayda. Bence eskilere takilma ama sen bilirsin tabi.
o öyle biri değil yani sanmıyorum yaptığını ama yapsa da umrumda değil ayrıydık sonuçta
Sen onun umurunda olsan o yazardi zaten, neyse sen bilirsin canim
yazacak kapı bırakmadım ki ona..
Bence yazarsan da baskasiyla oldugunu soyleme, soylersen son bir daha sevisip ayrilayim sundan diyebilir.
sorarsa da mı söylemeyim?
Ben olsam soylemezdim, benzerlerini yasadim soylemedim yani
bööyle de ona yalan söylemiş oluyorum çok rahatsız edici değil mi?
Iyi de onun da sana soyledigi yalanlar illaki vardir, ayri oldugunuz zaman baskasiyla oldun mu desen olmadim dese ne kadar inandirici? Hadi diyelim olmadim dedi, ben erkek halimle olmazken sen nasil olursun derse ne dicen?
bilmiyorum çok karışık bi durum
Ilkinse kafaya daha da takabilir, degilse gozundeki yerin degisebilir, bilemiyorum, adami tanimiyorum, sen daha iyi bilirsin
söylememek en mantıklı olanı ama sorarsa da yalan söyleyemem
Bende soyleyemem derdim ama insan mecbur kaliyor kimi zaman, esime de yalan soyledim. Anlatamam ki zaten anlatsam da anlamazdi. Gerek yok yani gelecegi mahvetmeye bence
Yoo neden ihanet olsun ki 3 ay iyi dayanmışın bence normal bi durum
Anlatma herşeyinizi anlatmayin nerden bile bilir senin baskasi ile iliski yasadini.
Ona onunla konusmak istedigini ve özledigini söyle ama ASLA BIRI ILE YATIGINI SÖYLEME.
Olan olmuş yapıcak bir şey yok sen konuşmak istiyosan konuş kararını o versin
Kadınlar ahhh kadınlar
çok üzgünüm
Umarım ilerde pişman olmazsın
O varken bile olmuş olabilirdi öyle düşün
o varken ihtimali yoktu
O yüzden sorun edilecek bir şey yok
Nasıl oldu neden yaptın
neden yaptığımı inan bilmiyorum öfkeyle karışık bi durumdu ve barışma ihtimali hiç görmedim
Biraz konuşmak ister misin
burdansa olur
Yorumlarda çok uzamaz mı
soun değil uzasın