Bence kesinlikle cinselliktir. Kadınlar erkeklerden sadece seks isterler başka bir şey istemezler.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bence kesinlikle cinselliktir. Kadınlar erkeklerden sadece seks isterler başka bir şey istemezler.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hangi paralel evrendeyiz lan 😅 sevgi ve ilgi ver yeter kadınlar için seks baya sonlarda geliyor emin olabilirsin
Saçmalama , kadınlar için tek öncelik sekstir. Seks ver başka bişey vermesen de olur.
Sen öyle bilmeye devam et
Ben biliyorum tabi ki.
Ya siz mağarada mı yaşıyorsunuz? En güzel hediye cinsellik ne aw? Gerçek bir sevgi her şeyin önündedir
Kadınlar sadece seks isterler. Senin sevgi demen sadece kadın olmadığını gösterir.
Yav gettt şu cevaplara bak allahın trolü seni
Troll sensin , seks istemeyen kadın bozuk kadındır. Git başımdan bozuk kadın.
Kes lan zattiri zittop
Sus lan tottiri kittop
Beni taklit etme lan hıyarto
Seninle daha fazla laf dalaşına girmicem. Zaten sana yaradan acımamış kadın olarak yaratmış bir de ben üzerine gelmiyim.
ülke kadını için seks mi:D
istemezsen
aklına bile gelmez çoğunun
dostum acı gerçekler!
Hayır tek arzuları seks başka bir şey değil.
kadınlar her erkege vermez ancak guvende mutlu olduguna verır yanı seks degıldır
Kadınlar akıllarını çok iyi kullanamayan varlıklardır ve seks aradıkları tek şeydir.
Hangi kız istiyor onu ya bi bize mi lololo
Hepsi öyle. Seksten başka bişey istemezler.
Bi bana denk gelenler istemiyor demek ki
Hepsi istiyorlar. Onlar erkek oldukları için istememişlerdir, penisleri olduğunu görme diye.
Sevgi ve değer vermek
Hayır tabi ki , bacak arası misyoner ve cowgirl pozisyonlarında seks isterler.
Sen bu kafayla devam et çok gidemezsin
Buraya düşmüş zaten 🤣😃
@tugrul3461 Mesela bu gamzelikkoo'ya verebileceğin en değerli hediye 1 adet ucu yamuk penistir.
Ayılığa ilk adım
Sen bi sus kadın. Erkekler varken sen cevap veremezsin. Kadınların ne istediğine de erkekler karar verir.
🤣🤣🤣 ne alaka kral
Kadın düşmanı oldum :D
Güven duygusu
E tabi ki seks güvendiğin kişiyle yapılır çünkü.