Cinsel Yaşam Cinsel ilişki yaşamayan insan daha mı çok seviliyor? ruhahaa Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Gercektne öylemi ya sevgiliyken cinsellige girenler daha çok seviliyor yoksa cinsel ilişki yaşamayan insan daha çok seviliyor Cinsel ilişki yaşamayan insan daha mı çok seviliyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Cinsellik ilişkide bağlayıcı bir faktör değildir, bunun en büyük örneği ilişkiden sonra terk edilen kızlardır. 0 8 Yorumla ruhahaa +1 yıl Yo bazı erkekler terketmiyor sahip çıkıyor. oylr şeyler yasayipta Yorumla Cevap sahibi +1 yıl %1 felandır sadece şu sitede bunun sonucu terk edilen kızları binlerce kez gördüm sizde gözlemleyip görebilirsiniz, birde real hayatı bilinmeyenleri düşünün, en basiti sizde gerçek hayatta yaşayıp tecrübe edin. Yorumla ruhahaa +1 yıl Bu sitede kimseyle. degil ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gerçek hayatta diyorum burası sanal, yaşanmadan kimsenin gerçekliğe ikna olması beklenemez o nedenle yaşayın ve gerçeğe tanıklık edin Yorumla ruhahaa +1 yıl Anladim peki ah alanlar bedduası kabul. olan gordunmu erkekte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır aksine daha mutlu olduklarını gördüm, etrafımda bu tür kişiler var ve hayatları gayet olumlu ve mutlular Yorumla ruhahaa +1 yıl Nasıl ya ah alıp mutlu olduklarını. nasil gördün la o nasıl oluyor demekki içten etmedilerse yoksa karsiliklimi olduysa olmamıştır Yorumla ruhahaa +1 yıl Ben çünkü asari ağladım ve çok içten beddua ettim Yorumla
Dubaiprensi Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Sevilmiyor aslında cinsellik için turlu taklalar atılıyor 0 0 Yorumla
kuaförmasor25 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Daha çok seviliyor cinselliğin gerçek sevgiyle alakalı değildir. 0 16 Yorumla ruhahaa +1 yıl Nasıl yani daha çok seviliyor Yorumla kuaförmasor25 +1 yıl Cinsellik isteyen bı erkek kadına güven vermez avı verir Yorumla kuaförmasor25 +1 yıl Acı verir Yorumla ruhahaa +1 yıl Anlamiyom ha şifreli konusuyon Yorumla kuaförmasor25 +1 yıl Seven insan kadının duygularini sever cinsellik istemez. Yorumla ruhahaa +1 yıl Anladim Yorumla kuaförmasor25 +1 yıl Neden sordun ki Yorumla ruhahaa +1 yıl Bilmiom çoğu erkek cinsel yaşayan kadınına seven var Yorumla kuaförmasor25 +1 yıl Yok yanlış düşünce Yorumla ruhahaa +1 yıl Çok duydum cunku Yorumla kuaförmasor25 +1 yıl her şey et parçasından ibaret değildir. Ama bı çok erkk onunla kızları kullanıyorlar Yorumla ruhahaa +1 yıl Bilmiom ya bqzi erkekler sahip çıkıyor bunuda duydum cok Yorumla kuaförmasor25 +1 yıl Seven erkek önce kadının duygularına sahip çıkmalı Yorumla ruhahaa +1 yıl Bilmiommya aman nebilim ben ya Yorumla ruhahaa +1 yıl Allah'tandır korkuları kalmamış basit erkekler iste ne bekliyorsun onların başına çok felaket şeyler gekcektr iş işten geccek Yorumla kuaförmasor25 +1 yıl Aynen öyle Yorumla
Board-Tennis Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Benim için değerlidir el üstünde tutarım 0 7 Yorumla ruhahaa +1 yıl Naisl yani Yorumla Board-Tennis +1 yıl Bakire olmayan birini asla istemem yani Yorumla ruhahaa +1 yıl Sürekli. cinsel yaşayan insanları istersin Yorumla ruhahaa +1 yıl Bazı erkeklerden elde ettikten sonra çöp gibinkullanip atiyolar o nolcak Yorumla Board-Tennis +1 yıl Yaşamamış birini isterim diyorum Yorumla ruhahaa +1 yıl Anladim Yorumla Board-Tennis +1 yıl Onlar beni ilgilendirmez ben kendime bakarım sizde yapmayın o zaman evlenmeden? Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Cinsellik bağlar ama bunu iyi süzmek lazım 0 2 Yorumla ruhahaa +1 yıl Nasıl Yorumla kanarya001907 +1 yıl Gerçekten seviyormu yoksa amacı sadece cinsel tatmin ve arzularını gidermekmi Yorumla
istanbully34-6 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 +1 yıl Cinsellik yaşayan sevilir tabiki 0 1 Yorumla ruhahaa +1 yıl Yoo hiçte oynuyolae Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Cinsellik ilişkide bağlayıcı bir faktör değildir, bunun en büyük örneği ilişkiden sonra terk edilen kızlardır.
Yo bazı erkekler terketmiyor sahip çıkıyor. oylr şeyler yasayipta
%1 felandır sadece şu sitede bunun sonucu terk edilen kızları binlerce kez gördüm sizde gözlemleyip görebilirsiniz, birde real hayatı bilinmeyenleri düşünün, en basiti sizde gerçek hayatta yaşayıp tecrübe edin.
Bu sitede kimseyle. degil ama
Gerçek hayatta diyorum burası sanal, yaşanmadan kimsenin gerçekliğe ikna olması beklenemez o nedenle yaşayın ve gerçeğe tanıklık edin
Anladim peki ah alanlar bedduası kabul. olan gordunmu erkekte
Hayır aksine daha mutlu olduklarını gördüm, etrafımda bu tür kişiler var ve hayatları gayet olumlu ve mutlular
Nasıl ya ah alıp mutlu olduklarını. nasil gördün la o nasıl oluyor demekki içten etmedilerse yoksa karsiliklimi olduysa olmamıştır
Ben çünkü asari ağladım ve çok içten beddua ettim
Sevilmiyor aslında cinsellik için turlu taklalar atılıyor
Daha çok seviliyor cinselliğin gerçek sevgiyle alakalı değildir.
Nasıl yani daha çok seviliyor
Cinsellik isteyen bı erkek kadına güven vermez avı verir
Acı verir
Anlamiyom ha şifreli konusuyon
Seven insan kadının duygularini sever cinsellik istemez.
Anladim
Neden sordun ki
Bilmiom çoğu erkek cinsel yaşayan kadınına seven var
Yok yanlış düşünce
Çok duydum cunku
her şey et parçasından ibaret değildir. Ama bı çok erkk onunla kızları kullanıyorlar
Bilmiom ya bqzi erkekler sahip çıkıyor bunuda duydum cok
Seven erkek önce kadının duygularına sahip çıkmalı
Bilmiommya aman nebilim ben ya
Allah'tandır korkuları kalmamış basit erkekler iste ne bekliyorsun onların başına çok felaket şeyler gekcektr iş işten geccek
Aynen öyle
Benim için değerlidir el üstünde tutarım
Naisl yani
Bakire olmayan birini asla istemem yani
Sürekli. cinsel yaşayan insanları istersin
Bazı erkeklerden elde ettikten sonra çöp gibinkullanip atiyolar o nolcak
Yaşamamış birini isterim diyorum
Anladim
Onlar beni ilgilendirmez ben kendime bakarım sizde yapmayın o zaman evlenmeden?
Sevej istemez açık net
Cinsellik bağlar ama bunu iyi süzmek lazım
Nasıl
Gerçekten seviyormu yoksa amacı sadece cinsel tatmin ve arzularını gidermekmi
Yalanlarla dolu bir olay
Cinsellik yaşayan sevilir tabiki
Yoo hiçte oynuyolae