Bir senedir instadan konuşuyoruz arkadaşlar yüzyüze gelmedik. Uzaktayız. Bense 24 üm. Ama tipim küçük. Neyse. Bu çocukla ilkte normal konuşuyorduk sonra iş cinselliğe kaydı Kasım ayından beri bu yana kadar sexting yapıyoruz, ama sadece olayımız bu değil normal yaşantımızdanda konuşuyoruz. Ama son aylarda bizden olmayacağını söyledi bende aynen dedim bencede olmaz vb. Sonra konuşmadık bi ara. Hikayelerime sürekli bakıyordu mesaj atıyodu işte. Ama arkadaşça konuşmaya başlamıştık yine. Üç gün önce beni aradı özlediğini söyledi dedim inşallah sadece cinsellik anlamında söylememişsindir bunu o da hayır tabikide kafa dengisin mıhabbetini özledim ama onu da özledim dedi bende aynen bende dedim. Sevgili olamayız biz yavrum dedi bende ayne birbirimizi yiyip bitiriyoruz dedim o da flörtümsün sen benim artık dedi. Özledim seni dedi. Bu dediklerinden ne anlamalıyım? Çok belirsiz biri? Ama muhabbetnide seviyprum şimdi ya
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılZaten ciddi bir şey olmayacağını söylemiş ama konuşacak birisine ihtiyaç duyduğu nu belirtmis yani ister istemez konuşma sonrası yine cinselliğe girecektir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
8Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılSadece sohbet edelim cinsellik konuşalım ama sevgili olmayalım birbirimizin ihtiyacını giderelim demek istemiş kısaca
114 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce kaç kere ona dedim brn ciddi ilişki istiyorum diye daha yaşı küçük diye üstelemedim ve uzaktayız diye ama yakında olsaydıkta olamazdık çünkü özgüvrnsizin teki
Cevap sahibi+1 yılTamam boş ver o zaman engelle geç vakit kaybetmene değmez
Soran+1 yılYa işte onu yapamam onca zaman konuştuk şimdi ve aramızdaki tek şey cinsellikte değilki öyle biri olsa direkt emgellerdim zaten bu zamana kadar
Cevap sahibi+1 yılKonuşabileceğin çok fazla insan var bir tanesiyle sınırlı kalma üstelik senden tek beklentisi cinsellik olan biriyle
Soran+1 yılÖyle evet ama bende cinsellik için bazen konuşmak istiyorum. Böylesi birni kendime aşık edemem dimi
Cevap sahibi+1 yılAşık edebilmen çok çok düşük bir ihtimal çünkü hem uzaksınız hemde olacak olsa şimdiye çoktan olurdu ve en önemlisi sana böyle davranmazdı.
Cevap sahibi+1 yılSadece cinsellik konuşmak istiyorsan burada çok fazla seçeneğin var hatta her gün farklı biriyle konuşsan yine seçeneklerin kolay kolay tükenmez ama bir süre sonra sıkılırsın diye düşünüyorum. Belki sende farkındasındır bu durumun ve bu yüzden sadece cinsellik konuşmak yerine aynı zamanda duygusal olarak birşeyler hissedebileceğin değer görebileceğin birini arıyor olabilirsin. Ama söz konusu kişinin kesinlikle doğru seçenek olduğunu düşünmüyorum bu yüzden ona bağlı kalmak yerine ya farklı seçenekleri değerlendir ya da bir süre kendine zaman tanı toparlan ona göre ne yapmak istediğine karar ver böylesi daha sağlıklı olabilir.
Soran+1 yılSöylediklerinde haklısın. Ama diyprum ya biz sadece o amaçla konuşmuyoruz cinsellik işin tuzu biberi. Arkadaş gibiyizfe eğer cidden sadece cinsellik için geliyor olsaydı bana kesinlikle ama kesinlikle engellerdim ki. Aynı zamanda sohbetimizde iyi sarıyor bundan
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum ama seninle ciddi düşüneceğini sanmıyorum bence sende çok bağlanma bu yüzden
Soran+1 yılBağlanmamak için napmalıyım peki
Soran+1 yılYa bide ciddiyi bırak daha 20 yaşında ya😅😂 daha kendi donunu bile zor yıkıyodur o
Cevap sahibi+1 yılKendini meşgul edecek birşeyler bulabilirsin ya da yeni insanlar tanıyabilirsin belki işe yarar. Haklısın ayrıca 20 yaşında daha birçok şeyin farkında bile değildir
Soran+1 yılDaha staja bile gitmekte üşeniyor diyoki ilerde iş hayatında umarım üşenmem
Cevap sahibi+1 yılİşinin bile sorumluluğunu alamazken ciddi bir ilişkinin sorumluluğunu nasıl alabilir
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sen onu boş ver zaten ufacik cocukmus ne tamam bile belli degil. Biraz olgun erkekler bul bu ne 20 yasindaki cocuk zaten cocuk iste
04 Yorumla
Soran+1 yılYa ben olgun erkeklerle anlaşamıyom bu yaştaki erkekler daha komik oluyo ondan
Soran+1 yılSanırım ya😅😅😅😅
+1 yılSeninle ciddi ilişki dğşünmediğini açıkça söylmiş işte ne ne bekliceksin daha. Takılmak için konuşuyor
03 Yorumla
Soran+1 yılZaten olmazki bunu düşünse bile.
- +1 yıl
Ne bekleyebilirim diye niyr sordun?
Soran+1 yılÖylesine. Zaten küçük benden
+1 yılAmacı cinsellik, yokluk yaşıyor sana yazıyor
017 Yorumla
Soran+1 yılEvet ve alıştık birbirimize benimde amacım o yönde zaten
- +1 yıl
Hangi şehırdesın
Soran+1 yılMersin. Şey sorucam sana sadece seks içinmi acaba bana yazıyodur yani bunu nasıl anlarım
- +1 yıl
Seks için yazıyor.
Soran+1 yılİşte bunu anlamanın yolu yok muuu
Soran+1 yılNe yaparsam bunu tam anlarım bir senedir konularda çünkü bence sadece seks için yazmıyor
- +1 yıl
Artık seks konuşmayacağını söyle. Her konuyu açtığında tersle. Gerekirse libidon yükseldiğinde baskasıyla yap onla yapma. Sonunda bak bakalım yazmayı bırakıyor mu
Soran+1 yılOoo çok yaptım bunu. Her defasında yine geldi başka konuşardan konuştuk
- +1 yıl
O zaman özgüvensiz biri. Sevgili yapamıyor çevresinden. Yokluk çektikçe sana geliyor
Soran+1 yılEvett. Kendide dedi çekingenim ben biraz diye. Çevresinden yapamıyo diğer erkekler gibi değil
- +1 yıl
Sen daha fazla onu alıştırma, erkenden gerçeklerle yüzleşsin
Soran+1 yılAlıştı bile😅 bir sene oldu😅😅😅
- +1 yıl
Kendini değiştirmeye başlasın, bir gün hayatına biri girdiğinde ona daha çok koyar. Şimdiden kendiyle yüzleşssin değiştirsin kendini sosyalleşsin
Soran+1 yılOnu azcık tanıdıysam değişmez miskin biri çünlü. Daha staja bile gidemiyor diyo ki ben ilerde iş hayatına girince nasılll çalışcam
- +1 yıl
Ondan adam olmaz. Vaktini harcama, ona büyümesini söyle ve engelle.
Soran+1 yılBencede olmaz zor onun çalışması bana öyle geliyor.
- +1 yıl
Ona bi hayat tokatı gerekiyor, sen o tokadı vur iyilik olacak o ona hiç üzülme. Seni kötülükle suçlasada şimdi kafası basmaz onun yaptıgın iyiliğe
Ne şiş yansın ne de kebap modunda bi arkadaş anlaşılan :ddd
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen ahshhshsj
+1 yılAmaç cinsellik işte başkasını bulamamış sana geliyor 2. Planda kalmak istiyorsan kabul edersin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Güzel heyecanli olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılSevgisel anlamda bieşy hiseetmiyomudur sence bana
En azından güvenli nir sexting arkadasın var
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen birbirimize güveniypruz bu anlamda senle konuşurken utanmıyorum diyo bende aynı şekilde
+1 yılBoş bence
08 Yorumla
Soran+1 yılBoş biri anlamında mı
- +1 yıl
Evet tatlım
Soran+1 yılDaha kendisine hayrı yok zaten hsjhah
- +1 yıl
Orgasm için seninle sesli yapıyorsanız o yüzden boşalmak için sana dönmüş
Soran+1 yılSesli yapmadık hiç
- +1 yıl
Sesli muhteşem
Soran+1 yılO gün denedik ben utandım yapamadık😂😂
- +1 yıl
Yönlendirme ile yapsaydın sende dediklerini yaparak onun tarifi ve sesi ile seni kontrol etmesine izin verecektin
+1 yılHerşeyi bekle
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım