Arkadaşlar sevgilimle Haziran ayında ilişkimizin birinci yılını bitirdik ama 4 yıldır beraberiz , 4 yıl önce kendisine bekaretimi vermiştim ama bana sevgili olarak bakmıyordu hatta yüz vermiyordu bile. Kendisine deliler gibi aşıktım ama o zamanlar bize olumlu bakmıyordu, fakat bir sene kendisi sevgili yaptı ve ayrı düştük , o zamanlar acımı dindirmek istedim ve farklı insanlara şans vermek istedim, 3 farklı kişiyle cinsel ilişkiye girdim üçü de tek seferlikti. Yani sadece 3 defa cinsel ilişkiye girdim. Çok da pişman oldum, kimseyi sevemedim iki tanesi alkollüyken oldu acı çekiyordum. Sevgilimin de sevgilisi vardı o vakit , neyse uzun lafı kısası şu an birlikteyiz ve sevgilime bunlardan bahsetmedim sorduğunda ise hiç kimseyle yatmadım dedim. Ve şu anki ilişkimiz evliliğe doğru gidiyor ailesiyle tanıştırdı yüzük taktı ama ben çok kötü hissediyorum, samimi olduğum arkadaşlarım bana ona söylemem gerektiğini söylüyor ama ben size de sormak istiyorum birbirimizi tanımıyoruz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz dürüst fikrinizi söyler misiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılSöylemek zorunda değilsin. Zaten hayatında başka sevgilisi varmış. Çok gereksiz bunu anlatman. Sadece keyfini kaçırır. Canını sıkar Buna ne gerek var. Güzel giden ilişkine sadece odaklan. Senden sonra kimbilir kaç kızla yattı, kalktı sana söylemiyor. Bu yüzden ona açıklama yapmak zorunda değilsin.
01 Yorumla- +1 yıl
Bunu bilemezsin yapmadıysa ve önem veriyorsa hakkına girer
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. agzıma geleni saydırmak istiyorum. nasıl bu kadar saf olabiliyosun? o seni kullanıp atmış. sonra tekrar beraber olmuşsunuz yine bitmiş. o baskasına gitmiş sevgili olmus ama sen vicdan yapıyosun. bi erkeğe bu kadar teslim olmayın. evlensen cok üzüleceksin. aklını basına topla erkek istediğini yapacak kız ma. l gibi onu beklicek dönerse ne ala
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
- Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıyken 1 kişiyle yatmak ile 3 kişiyle yatmak arasında fark yok. Gerçeği söyle, gizleyerek evlenmek sana gelecekte pişmanlık ve vicdan azabı vermesin. Evlenmekten vazgeçerse de kendi sorunu, senin değil.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
18Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet söylemelisiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılboş ver gerek yok soyleme o da senle ayriyken başka birileriyle kesin olmuştur bu kadar dert yapma o arkadaşlarında umarim güvenilirdir yoksa berbat ederler her şeyi
23 Yorumla- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılÖnem verseydi kızla evlenene kadar hiç birlikte olmaz ve bırakmazdı birine de gitmezdi
- +1 yıl
Soruyu soran kişiyi mi savunuyorsun acaba?
Gizli Üye(25-29)+1 yılsöylemene gerek yok sonuçta onu aldatmadın ilişkin devam ederken gidip başkasıyla yatmadın. senin hayatın o varken onu ilgilendirir yokken değil
11 Yorumla- +1 yıl
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılSöylemen en doğrusu, en güzeli ama o aşsmaya geldikten sonra ilişkiyi bitirebilirde. Biraz riski var ama yine de söyle bence.
00 Yorumla
+1 yılbakireliği sorun ediyorsa söyle hakkına girme
00 YorumlaGerek yok geçmiş geçmiştir kafa karıştırmanın anlamı yok, düzeldiyse aranız devam etmelisin
00 YorumlaEvliliğe kadar gidiyorsa geçmişi kurcalamak senin için hayırlı olmaz boş ver bence
00 YorumlaSöylersen kesinlikle ayrılır senden. Olmuş bitmiş bence söyleme
00 Yorumlasadece sen biliyor olsan anlatma derdim ama vaskalaeida biliyorsa anlat ilerde kesin oğrenir kötü olur
00 YorumlaBilse de onu çok da ilgilendirmez kendisi o esnada boş durmamış o da yapmıştır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTerkeder bence soyleme
Tek geceden sonr devami oldu mu,00 Yorumla
+1 yılO samimi oldugun arkadaslarin soyler merak etme sen
13 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın :)
- +1 yıl
Kesinlikle
- +1 yıl
Yani olan olmus cocuga soyleyip kendin kotu olma diyecegjm ama o samimi arkdaslae hep bir tehtid. Hespjyle küs
Gizli Üye(30-35)+1 yılcum bucket olmuşsun resmen (anlamına internetten bak)
sen bilirsin ister söyle ister söyleme
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılgörselini de aratabilirsin bu kelimenin
Cevap sahibi+1 yılbitişik yaz kelimeyi
Cinsel Yaşam konusunda 469 cevap paylaştı. Yaparken pişman olmadinmi
02 Yorumla
Soran+1 yılSevgili değildik kendisinin de sevgilisi vardı o dönem , aldatmış değilim
- Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılSöyleyecek çok şey bulamıyorum
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Olan olmuş ortalığı karıştırma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. peki o kişi sevgilisiyle seks filan yaptı mı
00 Yorumla
+1 yılGerek yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsakın anlatma. herşeyi
bok edersin
00 Yorumla
+1 yılSoyleme
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi