Sizce sevgilime doğruyu söylemeli miyim?

Arkadaşlar sevgilimle Haziran ayında ilişkimizin birinci yılını bitirdik ama 4 yıldır beraberiz , 4 yıl önce kendisine bekaretimi vermiştim ama bana sevgili olarak bakmıyordu hatta yüz vermiyordu bile. Kendisine deliler gibi aşıktım ama o zamanlar bize olumlu bakmıyordu, fakat bir sene kendisi sevgili yaptı ve ayrı düştük , o zamanlar acımı dindirmek istedim ve farklı insanlara şans vermek istedim, 3 farklı kişiyle cinsel ilişkiye girdim üçü de tek seferlikti. Yani sadece 3 defa cinsel ilişkiye girdim. Çok da pişman oldum, kimseyi sevemedim iki tanesi alkollüyken oldu acı çekiyordum. Sevgilimin de sevgilisi vardı o vakit , neyse uzun lafı kısası şu an birlikteyiz ve sevgilime bunlardan bahsetmedim sorduğunda ise hiç kimseyle yatmadım dedim. Ve şu anki ilişkimiz evliliğe doğru gidiyor ailesiyle tanıştırdı yüzük taktı ama ben çok kötü hissediyorum, samimi olduğum arkadaşlarım bana ona söylemem gerektiğini söylüyor ama ben size de sormak istiyorum birbirimizi tanımıyoruz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz dürüst fikrinizi söyler misiniz?
Sizce sevgilime doğruyu söylemeli miyim?