- Cinsel Yaşam konusunda 723 cevap paylaştı.
+1 yılSevismek ne bir oyundur ne de spordur..
Sevismek deli gibi arzuladigin partnerinle yapilan duygu yuklu, kipir kipir heyecan dolu, ihtirasli bir olgudur ✨❤️🔥🔥.
Ve ancak o karsindaki partner sevdigin, ask besledigin bir insansa bu duygulari en uc noktalarda yasayabilirsin❗❗❗
34 Yorumla- +1 yıl
Haklısın Tabi Ama 2 Kişinin Uyumu Bir Dişlinin Çarkları Gibi Sevişmesi de bir sanattır yani
- +1 yıl
Sadece o disli uyumu, arada ask olmadan yavan kalir bence 😏.
Karsindaki eger gercekten sevdigin, asik oldugun, ugruna gemileri yaktigin kisiyle iste o zmn tum iliklerinle, hucrelerinin son demine kadar hissedersin o zevki ❤️ - +1 yıl
Katılıyorum elebette sevgi olmadan aşk olmadan tutkuyla şevkle Arzu İle Bağlanmadan Sevişemez insan
p*rno. Lardan yola çıktım ve sevişmenin sanat Olduğunu düşündüm yani
Kadın zaten her zaman derim Sanat Eseridir...
En İyi Cevaplar
+1 yılSanatçı bi kere toplum menfaatini gözetir burada kendi nefsine işliyor düzen
Spor kavramı beelkii
Oyun için de fazla iddialı
Bence refleksten fazlası değil . d214 Yorumla- +1 yıl
p*rno oyuncuları da toplum menfaati için var :)
Yani spor evet her iki taraf içinde kalori yakımı ve bütün kasların işlevselliği
Bence Sanat Ve Spor Ayrıca Tutku aşk Zevk vs onları saymıyorum - +1 yıl
Göreceli
Bana göre zararı var ama neyse - +1 yıl
Herşeyin fazlası zarar azı karar
Bence de faydalı insanlar geneleve gitmek istemiyorsa ne ile megul olup kendisini tatmin edecek ki - +1 yıl
Derin mevzular, boş ver . dd
- +1 yıl
Peki peki sen bilirsin ben tartışırım severim sunulan argümanları sevimli tartışmaları değişik bakış açılarını ki kolay da ikna olabilirdim ama neyse dm den de tartışabiliriz istersen maksat karşı tarafın görüşlerine karşı gerçekçi sebepler sunmak
- +1 yıl
Senin nezdinde gerçekçi sebepler sunmamış olmam sunamayacağım anlamına gelmemeli ama bakış açısı yaşam tarzı faklılıkları anlaşmayı güçleştirici etkenler
Karşı cins olmak bile empatiyi kısıtlıyor çoğu zaman çünkü mentalite farkı var
yorulmak istemiyorum bana sanat gibi gelmiyor sadece) - +1 yıl
Elebette ikna edici bir sürü seçenek sunabilirsin sabaha kadar farklı farklı sebepler hemde zaten önemli olan da bu karşı tarafın psikolojik olarak nasıl düşündüğünü anlayıp onunla empati yapıp daha farklı düşünmek hayır karşı cins olmak empatiyi kısıtlamamalı çünkü empati her şekilde yapılabilir yeterince iyi anlayamazssın belki anlayamam ama konusarak düşünerek çözümlenebilir
Peki yorulma teşekkür ederim güzel yorumların için - +1 yıl
Rica ederim, ben teşekkür ederim açıklama için )
Kpss var sabah ben burada nelerle uğraşıyorum. d - +1 yıl
😳😳😳😳 eyvahh eyvahhh Şimdiden Bol Şanslar Dilerim Umarım Tam Puan Yaparsın Kalbimmm Seninle Hemen Düşler Alemine Çabukk Uyu Tatlı Rüyalar 💐💐💐
- +1 yıl
Nasıl geçti yarın sorucam
- +1 yıl
Djdjsj çok teşekkür ederim
Umudum da yok uykum da
Sinir bozucu - +1 yıl
Olsun Umudunu Kaybetme Sen Azmet Yeter.
Yaa nasıl yok Kalkıp nasıl gideceksin offf :( - +1 yıl
🤷♀️
- +1 yıl
Aynen komşusu bekarken onlar rahatça yiyişiyorlar.
+1 yılSanattır, aşktır aynı zamanda şiir yazar gibi ritimli olmalı hece ve durakları kusursuz, resim çizer gibi en doğru açıdan başlamalı usta bir ressamın fırça darbeleri gibi ağır ağır özümseyerek ilerlemeli final rock, n festivali gibi olmalı
14 Yorumla- +1 yıl
Şiir yazdın Resmen Üstad Anlıyosun Sanattan Sanatçıdan :)
Göklerde Kartal Gibi
Denizde Balık gibi
Karada Tazı Gibi
Yatakta Cehennem Gibi... - +1 yıl
Eyvallah üstad ama değerimizi bilen yok😊
👍🙂 - +1 yıl
Balık bilmesse halik bilir sen Değerini Koru İllaki Birisi Beğenicektir 8 milyar insan rahat ol
- +1 yıl
👍👍👍
+1 yılSoftta sanat hardda spordur
13 Yorumla- +1 yıl
Değişik bir bakış açısı mantıklı 👍👍👍
En iyi cevabım arasında 1 numara 20 xper kaptın yarın. - +1 yıl
Analiz yapmayı severim 😂 sağolasın
- +1 yıl
Rica ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBence zevk sadece
11 Yorumla- +1 yıl
Zevk Ayrı bişey Elbette zevk Ama kültür gibi tıpkı İngilizlerin İi Çıkışı bira içme kültürü Çinlilerin her b. ku fütursuzca yeme kültürü Kahve kültürü gibi özenli ve estetik olmalı yaptık oldu bitti olmamalı
Cinsel Yaşam konusunda 850 cevap paylaştı. Sanattır da, bizim millet için geçerli değil.
31 Yorumla- +1 yıl
Haklısın 😂😂
+1 yılSevişmek, Bir sanat veya bir spor değildir
Sevişmek, Arzuladığın insanla birlikte olmaktır, doyasıya öpüşmek sarılmaktır bu işte11 Yorumla- +1 yıl
Evet Ama Sanatsal Yönünün Olduğu Bir Gerçek.
Düşünsene saatlerce Belki de aylar yıllarca partnerin ile birlikte oluyorsun ama hep ateşli şehvetli arzulu Bu sanatsal bir şey Çıplaklık Sanatsal Sevişme Tarzları Sanatsal
Spor da var içinde ama direk spor olarak bakılmaz
+1 yılSpordur. Eğer istikrarlı ve zinde bir insan olarak yapmazsan, işlevselliğini kaybeder
11 Yorumla- +1 yıl
Spor yapmak için sevişmem ama sanat gözü ile estetik arzulu ateşli bir sevişme olabilir spor da içindedir aslında ikisi de olmadan olmaz
+1 yılBana göre sanattır diğerleri için bilemem spor olarak görebilirler
15 Yorumla- +1 yıl
👍👍 Spor da vardır Ama Spor Yapmak için sevişmez insan Haklısın Bence De Sanat
- +1 yıl
Helede şu zamanda insanlar sevişmeyi oyun sanıyorlar ben güzel öptüm sen güzel öptün diye
- +1 yıl
Ön sevişme ne kadar uzun sürerse sanatın okadar güzeldir
- +1 yıl
Haklısınız 👍 Estetik Bir Sevişmek Kaliteli Bir Seks Tamamen Sanatsal Bir Filme Dönüşür
- +1 yıl
Aynen kardeşim sen bu işi biliyorsun tebrik ederim 👍
+1 yılİkisi bir arada, vücut yapmakta sanattır iyi sevişmekte
11 Yorumla- +1 yıl
Vücut yapmak sanat ta santtır doğru söylüyorsun.
- Cinsel Yaşam konusunda 921 cevap paylaştı.
+1 yılBence sanattır da herkes sanatçı olamıyor
42 Yorumla- +1 yıl
Doğru
- +1 yıl
Sanatçı ruhu yok çoğunda 😅
Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. Bir ihtiyacı sanatsal bir spor haline getirmek. Eve asansörle çıkmak yerine türkü soylerek merdiven çıkmak gibi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılSanat, spor, ihtiyaç, uğraşı, ruhsal terapi, bedensel terapi vs sevişmek her şey. Ha öküz gibi yapıp yan devrilip yatanlar var o ayrı.
01 Yorumla- +1 yıl
Hatta nadir de olsa ibadet diyenler bile çıkıyor. KRT tvde yıllar önce adamın biri baya bir şey demişti.
+1 yılSanat oyun spor hepsi olur
25 Yorumla- +1 yıl
Doğru sanat ile spor arasında kalsan hangisini seçerdin peki?
- +1 yıl
Sanat derim
- +1 yıl
Bence de sanat 👏👏 peki kendinizi Sanatçı Olarak Görürmüydünüz?
- +1 yıl
Kesinlikle
- +1 yıl
💐💐 Harikasınız Kadınlar zaten ayrıca Bir Sanat Eseri
Sevişmek, doğru kişi ile sevişmek bir aşktır..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSpor olabilir kilo vermeye yarıyor
15 Yorumla- +1 yıl
Evet sanat ta olabilir acaba hangisi yerimde durarak ta kilo veriyorum şu an sıcaktan 😂😂
- +1 yıl
Ben spor diyorum 😁
- +1 yıl
Senn diyosan spordur matmazelim üstüne laf söylemem 🌻🌻
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim 🌻🌻
Gizli Üye(18-24)+1 yılSevişmek nasıl sanat olıyor anlamadım😂😂
33 Yorumla- +1 yıl
Nasıl Deme birçok pozisyon var hepsini yapmak ve düzgün bir şekilde gerektiği yerde hızlı haşin gerektiği yerde yavaş ve mağrur olmak gerekli bence sanat ama spor da elbette
Cevap sahibi+1 yılHmm teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim...
+1 yılHepsi
21 Yorumla- +1 yıl
👍👍 doğru peki %51 %49 olarak düşünseydiniz mesela ne derdiniz?
İhtiyaç
21 Yorumla- +1 yıl
Orası kesin hemfikiriz orada
+1 yılSevismek arzudur
11 Yorumla- +1 yıl
Arzudur Ama Spor Ve Sanat Seçenekleri İçin Görüşlerinizi Almalıyız Soruyu Anlayın
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. sanattir hocam
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen hocam katılıyorum 👍 spor da dahildir ama iyi bir enerji kaybına neden olur
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim için tatmin olmaktan ibaret süsleyip püslemem
03 Yorumla- +1 yıl
Bu kötü bazı şeylere mana ve zevk yüklemeniz gerekir yoksa bir maymundan farksız olursunuz... zira maymunlar da sadece tatmin olmak için şey yapar
Cevap sahibi+1 yılMaymundan geliyorsun zaten kasma
- +1 yıl
Evet ama maymun olarak devam etmek senin elinde
+1 yılzevk
10 Yorumla
+1 yılAşk love
01 Yorumla- +1 yıl
Fank fini fon 😂😂
+1 yılSpor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSeks ihtiyaçtır. Romantik bir aşkın gıdası
08 Yorumla- +1 yıl
Onu Biliyoruz. İhtiyaç Ekmek te ihtiyaç ama siyez buğdaylısı Cevizlisi Zeytinyağlısı Da ihtiyaç Yani Baktığın yer önemli Onu Sanatsal Bir amaçla da Kullanabilirsin
- +1 yıl
Seks sanatsal bir amaç için kullanılmaz. İki kişi arasında geçen, public olmaması gereken özel bir durum. Sanatsal bir veri ortaya koyduğunda insanlarla paylaşmak istersin. İnsanlarla paylaştığın kadar büyür değeri gerçekten sanatsa. Seks bu tarz bir şey değil.
Öte yandan seksi sanat olarak göremek aslında basit bir aşk davranışını putlaştırmak anlamına da gelir bana göre. Sanatı sadece sanatçılar yapar ama seksi herkes yapabilir.
Spor olarak seks yapmak mantıklı değil. Vücüt sağlığına spor kadar faydalı olması onu spor yapmıyor. Çok basite indirgeme olur bu seferde.
Bana göre seks, birbirlerini arzulayan iki kişinin ki bunlar sevgili olursa daha iyi kişisel görüşüm arasında geçen rutin bir duygu paylaşımıdır. O ki kişinin arasındaki duygusal bağı güçlendirir , gereklidir ama yeterli değildir. - +1 yıl
Haklınız bir nevi ama çeşitleri hazları aksiyonları entrikaları unutuyorsunuz
Seks sadece cinsel birleşim demek değildir sanatsal olarak kullanılabilir illa ki eş ile yapılması zorunlu olan bir şey değil bekar olup belki bir p*rno yıldızı olmak aslında p*rno yıldızları bir sanatçı sanat icra ediyorlar.
Elbette sizin görüşleriniz de haklı ama kadının bedeni sizce sanat eseri değil mi?
Ben sadece farklı bir bakış açısı ve perspektiften pakıp sanat olabilir striptiz de bir sanat bence çünkü hem dans hem heyecan hem de haz var sekste bununla birlikte muhakkak sanat olabilir. - +1 yıl
Yazım yanlışları için üzgünüm
- +1 yıl
"Sevişmek sanat mı spor mu?" başlığından pekte cinsel dürtülere yönelik meslekler (striptiz, p*rno sektörü, vs ) anlaşılmıyor üstat. O meslekler ayrı konu, yeni topik açarsan fikirlerimzi söyleyebiliriz. Ama bu topikte o anlaşılmıyor.
- +1 yıl
Peki hocam sizi mi kırıcam ne diyorsanız o olsun. 😂😂 ben tezimi savundum sadece ne kadar yan destek varsa altına yerleştirdim ki tezim çürümesin 😂😂yine de yorumunuz için teşekkür ederim.
- +1 yıl
Rica ederim. Son olarak şunu ekleyeyim patron. Bana göre striptiz olsun, p*rno olsun, hayat kadını olsun, vs.. Yani kısaca cinsel dürtüleri kullanarak oluşturulan bu tür sektörler sanattan çok uzaktır. Çünkü sanat bir eser yaratmak için sanatçı / sanatçılar tarafından oluşturulur.. Ama bu tür mesleklerde temel amaç, insanların cinsel dürtülerini ve zaaflarını kullanarak para kazanmaktır. Bir sanatçıda sanatı üzerinden para kazanabilir ama amaç para kazanmak değildir sanatta..
Spor kısmına hiç girmiyorum :D - +1 yıl
Hocam öylede parayı ortadan kaldırsak yine olucak p*rno ve p*rno yani sanat için soyunmak diye bir şey var inanın sanatın sevişmek ile bir bağlantısı muhakkak var sanatçı kime deniyor hocam sanatını icra edene onların sanatı sevişmek zaten yani di caprionun sanatı resim çizmek çizdi ama elden ele milyon dolarlar eşliğinde dolaşıyor anlayacağınız bakış açısı ile alakalı sizin ona verdiğiniz anlam ve değer ile alakalı bişey cinselliği yok mu sayalım yani sevişmenin sanat olması için :)
Sevişmenin de çeşitleri vardır diyorum ve konuya nokta koyuyorum. 😂😂
+1 yılSevişmek başlangıçtır
01 Yorumla- +1 yıl
Bel ki de bir son? 😂😂
+1 yılSporun sanat halı
00 YorumlaSevdiğini mutlu etme kaliteli zaman geçirme
05 Yorumla- +1 yıl
Yahu orası öyle sadece bu ikisi arasında kalsan bana kafadan seçenek söylemeyin sevişmeyi anlatmaya kalksak sabah olur.
- +1 yıl
😡😡 birini seçmen lazım
- +1 yıl
👍👍
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne