Mesela testisler çok iri ve sarkıksa herhangi bir problem doğurur mu ilişkide?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Mesela testisler çok iri ve sarkıksa herhangi bir problem doğurur mu ilişkide?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kızlar Ne Diyor
Yooo, oraya ayrı bir testis oralı gerekir sadece😋😜
benim ki zaten acayip hassas yapılsa kafayı yerim net ama çok iri yumurtalıklarım yapılabilir mi sence
İri olması süreci kolaylaştırır
niye gizlendin ya korkma zaten mesaj kutun kapalıydın :D soruya gelirsek ben biraz utanıyorum ya büyük ve sarkık diye de ondan sordum
1 saniye içinde nasıl bakabildin mesaj kutuma
kapalıydı ya takip ettiğin ve takip eden de yoktu orada gördüm. Başka bir soru daha sorabilir miyim buradan fikrini merak ettiğim
Sor tabi
peniste damar çok belirginse bu sence nasıl? Penisin boyu 19 cm olarak uzun olduğunu düşünerek cevap verirsen sevinirim
Damarlı güzelll. Ama uzunmuş almakta zorlanabilirler. Sarkıklığı dert etme
uzunluk evet ama o kadar çok bariz kalın değil ya almakta zorlanmazlar herhalde diye düşünüyorum
sarkıklık konusu da mesela boxerli görsen o zaman bile dersin o ne öyle ya falan gibisinden diye takıyorum birazcık
Dert etme güven bana
iyi bari 28 yaşındayım ve ilişkiye girmediğimden sormak istedim buradan da kadın gözüyle
Şeklinde yamukluk var mı bir de pürüzsüz mü?
penis için soruyorsun yamukluk yok yani öyle dikkatimi çeken pürüssüz konusunda emin değilim. Renk tonu koyu. Esmer birisiyim. Ama baş kısmı kırmızı
Yamukluk yoksa sorun da yok. Evlenince tadını çıkarırsınız
kalınlık kısmında biraz kızların beklentisine göre düşük olduğumu düşünüyorum ve renk olayı birazda açık değil ya tonları çünkü testislerimde de var o kararma durumu
bir önemi var mı bilmiyorum da yoğun boşalan birisiyim bir de
Empati kur sana 19 luk bişey girse kalınlığı düşünmeye fırsat olur mu? Kararma için belki krem falan olabilir bilgim yok
iyi de çoğu kız büyük istiyor gördüğüm dalga geçiyorlar yani 15 cm altı penisle
19 demedin mi
evet de kızlar böyle seviyor ya ondan diyorum yani büyük olması avantaj değil mi benim için
Avantaj zaten de nerdeyse maximum boyuttaki şu an kafamı karıştırdın
kafanın karışma sebebi ne tam olarak
İyide çoğu kız büyük istiyo 15altiyla dalga geçiyorlar demişsin. Seninki sanki küçükmüş gibi anlamadım
yok değil inanmazsan da kanıtlarım problem yok yemin de edebilirim hatta
sadece 19'u içine almak zaten zor yazınca sen o zaman kızlar neden büyük istiyor babında söyledim
Ya neden inanmayayım. Neyse gitmem gerek şimdi
Hayır
Mutlu ettin bari
Teşekkürler
Sadece kötü gibi göründüğünü düşünüyorum bende ondan sordum yaşlı şeyiymiş gibi
Takma boş ver