Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Günümüzde en çok tartışılan konulardan biri. Sanal ile gerçeğin bir tutulup tutulamayacağı. Bir de şu var. Konu seks olunca ne yasak kalıyor ne de günah. Vücudun kimyasını anlamak zor. Mantıken yanlış gelse de insanlar yapmaya devam ediyor. Bir başka kişi ile seks yapma fikri insanı heyecanlandırıyor. Belki ilişki kurduğu kişi eşinden daha güzel ya da daha seksi değil. Ama bu engel olmuyor. Peki sen evli misin? Eğer kendi partnerinin de böyle bir durum yaşamasını kabullenebilirsen, buna lafım yok. Ya da sanal seks yaptığın kişinin eşi de aynısını bir başkası ile yapıyorsa adam buna nasıl bir tepki verecek? O yaparsan karısı da yapar. Neticede yasaklar hep tatlıdır. Doğru ya da yanlış. İnsanlar bunu yapmaya devam edecek. Adamı da dinlemek lazım. Acaba neden yapıyor? Çoğu zaman altında ciddi sebepler yatabilir. "Boşansın ne yapıyorsa yapsın." düşüncesini de doğru bulmuyorum. Bu çok basit değil. Boşanmamayı gerektiren çok sebep var. Burada yapılan sanal seksin doğru olduğunu da iddia etmiyorum. Ama detaylı düşünmekten yanayım. Adamın yerinde ben olsaydım ne yapardım? Cevabını gerçekten bilmiyorum.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yap ne olacaktı keyfine bak. Evliler daha iyi bosaltir
20 Yorumla
+1 yılEvli biri neden sanal sekse yönelir ki eşi dururken? Sordun mu buna onu
02 Yorumla
Soran+1 yıleşini aldatmak hoşuna gidiyor eskortlardan tiksindiği için onlara gitmiyor izin versem benimle yatar
- +1 yıl
Umarım eşi de onu aldatır 😃
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılSenin sorunun değil, evli erkeğin sorunu. Adamın eşine sadakat sözü veren sen değilsin.
00 Yorumla
+1 yılBence değil evli kişiler daha sağlıklı bu arada ne istediğini biliyor. Kadınlarda öyle
00 Yorumla
+1 yılYap ne olacaktı keyfine bak. Evliler daha iyi bosaltir
00 Yorumla
+1 yılŞöyle düşün, sen evlisin ve eşin başkasıyla sanal seks yapıyor. Yaptığı yanlış olur muydu?
00 Yorumla
+1 yılKimine göre yanlış kimine göre fark etmez önemli olan seviiyeni bilebilmek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılgercegini yapman lazim adam gercegi için sanala katlaniyordur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılYani adam düşünmüyorsa sanane zevkine bak bnce
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYok canim takdir edilmesi gerekir, yaymak gerek anne babana da bu guzel mujdeli haberi vermek lazim bi guzel kutlarlar bence cok iyi bir sey yapiyon aynen devam…
00 YorumlaNeden yanlış olsun ahaha 🤣 bu soru şaka dimi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvli adamı boş ver yuvasını dağıtma.
İstesen konuşalım.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılCok yanlış ailesinin vebalini aliyosun inancsizsan bile etik değil layikin o değil ki
00 Yorumla
+1 yılEvlilerden uzaklaşında bekarlarda nasiplensin biraz
00 YorumlaAdam durmuyorsa değil
32 Yorumla- +1 yıl
Ama senin gibi güzel ve seksi kadın olurda nasıl dursun evliler
- +1 yıl
Sende fenasın
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende 42 yaşında birisyle
613 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Quratex hahaha bence de ilk başta bilmiyordum şaşırdım ama bırakamadım devam ediyorum
Cevap sahibi+1 yıl@Quratex boş ver zaten birini bulunca hep terk ediyor ya da seni obje olarak görüyor işte. Boşalt beni diyenlere çok uyuz oluyorum. Onları hiç sevmem. Bana ilk başta değer veriyormuş gibi yapanlarda hep gidiyor. Yapmayacam artık bende
- +1 yıl
Neden yapmak keyifli ki
Cevap sahibi+1 yıl@Sagoreco33 keyif aldığım kişi vardı evet. Diğerlerinin hepsi bencil. 42 yaşında ki adam bile beni daha fazla düşünüyor
- +1 yıl
Hepsi bencil demek aslında bencilce bir yaklaşım genelleme yapma bence ben bencil değilimdir karşındakinin haz alması benim için herşeydir o keyif aldıkça zevk alırım ben
Cevap sahibi+1 yıl@Sagoreco33 olgun olduğundan olabilir. Ben bügüne kadar çok fazla yaptım neredeyse hepsi ama hepsi aynı. Sadece alarında 3 kişi bencil değildi gerisini sen düşün. İnsanı cinsellikten soğutuyorlar
- +1 yıl
Haklısın benim karşıma da çıkıyor kendisini düşünen sadece işi bitince çekip giden bi iti geceler mesajı bile yazmayan oluyor ama umut herşeydir unutma umutsuzluğa kapılma o keyif haz farklı bi tat
- +1 yıl
Birde sadece seks olmamalı konu yeri geldiğinde normal bi arkadaş dost gibi konuşmayı da bilmeli
Cevap sahibi+1 yıl@Sagoreco33 aynen evet. Bunu yapmadıkları için bencil demiştim zaten. Akşam olunca merhaba yazıyorlardı seksting yapmak için sadece. Ben sizin boşaltma makinanız mıyım sanki dedim kestim kontağı
- +1 yıl
Doğru olanı yapmışsın saygı ve insanlık olmadan hiçbir şey yapılamaz zaten genelleme yapma sadece çünkü dediğim gibi tanımasam da karşındakini ben saygı duyarım gereken özeni gösteririm ve karşımdaki haz aldıkça keyif alırım ben insanlığımızı kaybetmemeliyiz olgun olmak bunu gerektirir
- +1 yıl
Denemek istersen burdayım
Çok doğru bir şey devam edebilirsin
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevli adamla yanlış oldugunu bile bile soruyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYok doğru bir şey yapıyorsun
20 Yorumla
+1 yılYanlış değil bence herkesin ihtiyacı
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. zevk almasan yapmazsın yazılımı sesli mi?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Sanal seks nedir ya 😏
01 Yorumla
+1 yılBekarını ararsan bende varım jdjf
00 YorumlaNeden bile bile yapıonki
00 Yorumlaçok normal sanal sonuçta
00 Yorumla
+1 yılYanlıs degil bjlus ve oral yaptirr
00 Yorumla
+1 yılDeğil
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 431 cevap paylaştı. hangimiz doğruyu yapıyoruz ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgercek anlamda hıc sevgılın oldumu?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİleride kocan da seni başka kadınla aldatır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenle de yapan vardı sorun yaşamadı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvli olup olmaması farketmiyor yaptığın şey yanlış
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBirsürü bekar varken neden evli adamla?
00 YorumlaBenimlede yapar mısınız
10 Yorumla
+1 yılO düşünmüosa sen hiç düsünme
10 Yorumla
+1 yılSanal sanaldır
11 Yorumla- +1 yıl
Benimle de yapabilirsin
Çok iyi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Neden böyle düşünüyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Doğru gayet
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Yanlis
01 YorumlaSebep
00 Yorumla
+1 yılYok ya normal devam et bence
00 Yorumla
+1 yıltabi uanlis bekwrlar varken
00 YorumlaMutlu musun?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKarısı yerine seni arzulaması hoşuna gidiyor dimi
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBekar dururken
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZevk alıyor musun peki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenlede yap
00 Yorumla
+1 yılYanlış
00 Yorumla
+1 yılevet?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. devamke