Cinsel Yaşam Kısa boylu erkeklerin penisi mutlaka küçük mü olur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 kız arkadaşlarımın hepsi böyle düşünüyor Kısa boylu erkeklerin penisi mutlaka küçük mü olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
xSherlockHolmeSs Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bu taktiği kimse vermez. Şişkoların ince ve kısa olur Kısa boy ve zayıfların kalın ve uzun olur ( Jordi reis ) Uzun boyluların değişkenlik gösterir.Ama 165-175 arası ve zayıf erkeklerin uzun ve kalın olur. 0 0 Yorumla
Annunaki16 Takip Et Guru Yaş: 125 , eic 83% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayır bu durum anne karnında aldığın testesteron hormonu ile alakalı ne kadar çoksa o kadar değişir. Yani erkeğin boyu ile penis boyutu alakasizdir. 0 0 Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sanmıyorum p*rno. Yıldızlarının çoğu 170 li boylarda 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ele bakacaksın yapısına bakacaksın ordan nispeten daha iyi anlarsın nasıl oldugunu boyla değil bu 1 10 Yorumla xSherlockHolmeSs +1 yıl El ne alaka aw Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @xSherlockHolmeSs dikat et istersen öyle Yorumla xSherlockHolmeSs +1 yıl Alakası yok, elle alakası olsaydı siskoların büyük olurdu. Bütün şişkoların küçüktür penisi mesela Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @xSherlockHolmeSs elin kemik yapısı parmakları önemli olan şişmanlığı değil Yorumla xSherlockHolmeSs +1 yıl Kendimden örnek vericem de şimdi neyse o yüzden alakası yok diyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @xSherlockHolmeSs ben öyle yapıyorum çoğu oyle çıkıyor Yorumla xSherlockHolmeSs +1 yıl Her eline baktığının penisini görüyor musun knka avghsbs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @xSherlockHolmeSs ahahah hepsini değil Yorumla xSherlockHolmeSs +1 yıl Ahahdhfskfh Neyse iyi geceler Sherlock uyurrrr Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @xSherlockHolmeSs bbye sherlock iyi geceler Yorumla
Freddieisbck Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 861 cevap paylaştı. paranın, imanın, penisin kimde olduğu belli olmaz demişler 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Uzun boylularında uzun olması lazım o mantığa göre ama hiç alakası yok 0 0 Yorumla
EskişehirEfsanesi Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yanlış bir düşünce kimden ne çıkacağı belli olmaz 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Demekki hayatlarında hiç görmemişler 0 0 Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Kim diyor 1 69 boy 18cm 0 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Boyla ilgili olduğunu düşünmüyorum 0 0 Yorumla
VolrathTheFallen Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. hayır öyle bır orantı yok 0 0 Yorumla
GECE__KUŞU Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Niye erkeklerin penisini düşünüyoruz aw 0 0 Yorumla
Adartmnskc Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı. Sanmıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Bu taktiği kimse vermez.
Şişkoların ince ve kısa olur
Kısa boy ve zayıfların kalın ve uzun olur ( Jordi reis )
Uzun boyluların değişkenlik gösterir.
Ama 165-175 arası ve zayıf erkeklerin uzun ve kalın olur.
Hayır bu durum anne karnında aldığın testesteron hormonu ile alakalı ne kadar çoksa o kadar değişir. Yani erkeğin boyu ile penis boyutu alakasizdir.
Sanmıyorum p*rno. Yıldızlarının çoğu 170 li boylarda
Ele bakacaksın yapısına bakacaksın ordan nispeten daha iyi anlarsın nasıl oldugunu boyla değil bu
El ne alaka aw
@xSherlockHolmeSs dikat et istersen öyle
Alakası yok, elle alakası olsaydı siskoların büyük olurdu. Bütün şişkoların küçüktür penisi mesela
@xSherlockHolmeSs elin kemik yapısı parmakları önemli olan şişmanlığı değil
Kendimden örnek vericem de şimdi neyse o yüzden alakası yok diyorum
@xSherlockHolmeSs ben öyle yapıyorum çoğu oyle çıkıyor
Her eline baktığının penisini görüyor musun knka avghsbs
@xSherlockHolmeSs ahahah hepsini değil
Ahahdhfskfh Neyse iyi geceler Sherlock uyurrrr
@xSherlockHolmeSs bbye sherlock iyi geceler
Benim boyum 166
Alet 18 cm kız arkadaşların bu işi bilmiyor
Yoo ben uzunum ama büyük değil hatta ortalama altı :D
paranın, imanın, penisin kimde olduğu belli olmaz demişler
Uzun boylularında uzun olması lazım o mantığa göre ama hiç alakası yok