+1 yılBarındırmaz. Aşk, insanlara özgü bir duygudur, şehvet ise hayvanlara özgü bir duygudur. Şayet Aşk, şehvet duygusunu barındırsaydı hayvanlar da birbirine aşık olabilirdi. Oysaki hayvanlar Aşk'ın ne anlama geldiğini bile bilmez. Onların bildiği tek şey ( lütfen kusura bakma, çok özür dilerim ama ) önüne gelene çakıp geçmektir. İşte şu devirde de asıl niyeti o olanlar başlangıçta aşık numarası yapıp işini halledip hevesini aldıktan sonra sudan bir sebepten dolayı ayrılıyor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılGörmediğin birisine bu duyguları besleyemezsin atma
012 Yorumla
Soran+1 yılGördüğüm birisi ¿
- +1 yıl
Ne o zaman bir kere görsem diyosun
Soran+1 yılGerçekte görsem anlamında dedim
- +1 yıl
Tamam netice olarak şu an görmüyorsun görmediğin içinde saçma saçma düşüncelere kapılma
Soran+1 yılPek mümkün değil o
- +1 yıl
Ota bka yükselmeyin
Soran+1 yılHer neyse
- +1 yıl
Kendinize gelin artık
Soran+1 yılİlk defa bu kadar kapıldım ve kolay kolay vazgeçebileceğimi sanmıyorum hatta yapmam dediğim her şeyi yapabilecekmiş hissediyorum
- +1 yıl
Zaten gormuyormussun ne ara kapıldın gözden ırak olan gönülden de ırak olur sen yukselmeye yer ariyosun
Soran+1 yılHerkese böyle hissettmem zaten kolay kolay hayalimdeki yıllarca aradığım kişi bulmuş gibiyim
- +1 yıl
Neyse sana başarılar o zaman
- Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi biz git. dersek dersek vereceksin gitme desek vermeyecekmisin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimmiş o şanslı irkek
012 Yorumla
Soran+1 yılİrkek mi?
Cevap sahibi+1 yılBir harfe mi takıldın. Çok tuhaf🤔
Soran+1 yılNe yapayım anlam bozukluğu olmuş
Cevap sahibi+1 yılTamam kimmiş o şanslı erkek? Oldu mu. Konuşabilir asıl meselayi
Soran+1 yılNe kadar söylemek istesem de söyleyemem hem rezil olurum hemde çok kıskanıyorum
Cevap sahibi+1 yılOhoo sen hormonlarının esiri olmuşsun. Yüzyüze konuşup ten uyumunun sağlanmadığı bir ortamda bu kadar istekli olman doğru değil.
Soran+1 yılZaten amacım ten uyumu değil benlik değil öyle şeyler ki bu kadar uzakken
Cevap sahibi+1 yılNe yani. Takılmalık mı istiyorsun. Birkaç gün birlikte eğlenip ayrılmak mı
Soran+1 yılKesin bağlanırdım o kişide çabalayacak birisi değil ki yürüyen kişide çok bana ihtiyacı bile yok ben ciddi isterdim fakat takılmalık birisi diğer türlü üzer uzak durmaya çabalıyorum bu yüzden zaten artık aktifte değil sorularınıgörünce gizliden yazıyordum oda mutlu ediyordu o kadar belki yaşadığį şehirde olsam bir şansım olurdu
Cevap sahibi+1 yılBaşka insanları da dene. Birine bağımlı kalma. Seni el üstünde tutacak biri lazım. Senin onun peşinden gidecek biri değil
Soran+1 yılOrasıda öyle ama çok kapıldım 3aydır böyleyim vazgeçemiyorum daha da bağlanıyorum
Cevap sahibi+1 yılSana bir şey diyemem artık. Libidon tavan yapmış tehlikelisin. Sevmen gereken biri varsa o da ben olmalıyım diye düşünüyorum. Bağlılık derecem yüksek
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Evet barundırmalıda
00 Yorumla
+1 yılEvet hissediyorum.
00 YorumlaBarındırır tabiki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGayet normal
00 Yorumla
+1 yılEvet dibine kadar
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026