Eşim sadece misyoner pozisyonunda sevişmek istiyor ve yatakta tüm hakimiyetin kendisinde olmasını istiyor. bunu neden istiyor anlamıyorum :(
Farklı şeyler istediğimi nasıl belirtebilirim kırmadan?
Eşim sadece misyoner pozisyonunda sevişmek istiyor ve yatakta tüm hakimiyetin kendisinde olmasını istiyor. bunu neden istiyor anlamıyorum :(
Farklı şeyler istediğimi nasıl belirtebilirim kırmadan?
Konuşmayı beceremediğiniz iletişim kuramadığımız insanlarla Aynı yatağa girmeyi nasıl başarıyorsunuz ben de bunu anlamıyorum yavrum aç ağzını konuş aç ağzını düşünceni istediklerini ifade et konuşmayı beceremiyorsunuz aynı yatakta iş görüyorsunuz Bu nasıl Kafalar
Penis boyu küçükse en kendini en iyi hissettiği pozisyon o'dur. Farklı şeyler istiyorsa açıkca söyleyeceksin. Çiftler birbirleri ile açık olmadıkları zaman mutsuz olmaya başlıyorlar. Eğer sorun dediğim gibi ise diğer pozisyonlar için uzatmalı penis kılıfı kullanabilir.
Cevap
22Cevap
kirilacagi bir durum yok, bu sefer böyle yapalım de öyle yapın
O kadar güzel pozisyonlar var ki :) misyonerle başlayıp doggye geçilir, sonra bacak omuza yapılır, 69 pozisyonunda tatlar diline damağına bulaşır :) off canım çekti
Yönlendir at yatağa çık üstüne temelle fadime gibi kadın hakları var hep senmi uste olacan birazda ben olayım
Yönlendir at yatağa çık üstüne temelle fadime gibi kadın hakları var hep senmi uste olacan birazda ben olayım
Bunda kırılacak bir şey yok, seks iki kişiliktir, tek tarafın haz odagi bencillikten başka bir şey değildir
Sevişirken bir anda eşini üstünden itip sırt üstü yatır ve üstüne çık. Karşı koyarsa ellerinden tutup yatağa bastır ve kontrolü ele al.
Zorlayabilirsin farklı şeylere misyoner ile ömür geçmez
Mesela farkli istedigin sey ne? Ama durustce cevap ver
Kırılacak bi şey yok cinsellik tek kişilik değildir. Bencildir göre bir oyun hiç değildir.
Sürekli baskın olmak isteyen erkek özgüvensizdir
Ben olsam pozisyondan pozisyona geçer, zevkten 4 köşe ederim partnerimiii mmm
Sırtım ağrıdı hareket edeyim evir çevir öyle gir de sjsjsj
Niye alternatif yol arıyorsun ki o senin eşin. Bunu konuşuyor olabilmeniz lazım
Direkt söyle farklı pozisyon deneyelim diye
Kucak varken misyonere ne gerek var
Dominantlığı eşine bırak
Seni çoook iyi snlıyorum
Ellerini bağla hareket edemesin
sevişirken belirt
Misyoner pozisyonu nasıl
Misyoner olduğu için