Cinsel Yaşam Gündüz yaşanılan cinsel ilişki mi daha keyifli yoksa gece yaşanılan mı? zimbateli34 Takip Et Guru Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Gündüz yaşanılan cinsel ilişki mi daha keyifli yoksa gece yaşanılan mı? Güncellemeler+1 yıl Gecenin şehveti ayrı, gündüzün heyecanı ayrı :) Gündüz yaşanılan cinsel ilişki mi daha keyifli yoksa gece yaşanılan mı? Cevapla İlişki Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Arzuyla ve şehvetle yaşandıktan sonra gecesi gündüzü fark etmez. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bence sabah erken saatte farklı ve çok keyifli enerjinin en bol olduğu zaman 😉 3 3 Yorumla zimbateli34 +1 yıl sert sert :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen Yorumla zimbateli34 +1 yıl canım çekti :) Yorumla
HayaldeGüzel Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Bence ne gündüz ne gece birbirimizi ne zaman istiyorsak ozaman daha keyifli 4 0 Yorumla
ezgiitugcee Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 301 cevap paylaştı. Gündüz biraz daha eğlenceli 3 1 Yorumla zimbateli34 +1 yıl aynen katılıyorum sana :) Yorumla
karamelizeaşk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı. Karşılıklı iki tarafın da istekli olduğu an daha güzel keyifli olur 1 0 Yorumla
Mrtckk Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 95% +1 yıl Hepsi ayrı güzel cinsellik başlı başına güzel zanaat😅 0 0 Yorumla
hael8885 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Gece, loş ışıkta, hemcinsimin eşlik ettiği. <3 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Arzuyla ve şehvetle yaşandıktan sonra gecesi gündüzü fark etmez.
Bence sabah erken saatte farklı ve çok keyifli enerjinin en bol olduğu zaman 😉
sert sert :)
Aynen
canım çekti :)
Bence ne gündüz ne gece birbirimizi ne zaman istiyorsak ozaman daha keyifli
Gündüz biraz daha eğlenceli
aynen katılıyorum sana :)
Karşılıklı iki tarafın da istekli olduğu an daha güzel keyifli olur
Hepsi ayrı güzel cinsellik başlı başına güzel zanaat😅
Gece, loş ışıkta, hemcinsimin eşlik ettiği. <3
Gece
gece de zevkli gündüz de ben ayrım yapmam