İlk defa pozisyon sorusu soruyorum hadi bakalım hangisidir..
🌺🌺❤️

İlk defa pozisyon sorusu soruyorum hadi bakalım hangisidir..
🌺🌺❤️
Günaydın, Kadın erkek için en iyi pozisyon aslında kişiye göre değişir ben mesela en çok kadının üstümde olduğu pozisyonu severdim ama kesinlikle bu ikimiz için de rahat olması gerekiyor yoksa bir partner zorlanırsa zevk alamaz bundan, mesela Cinsel ilişkide orgazm deneyimi kişisel tercihlere ve bedenlerin anatomik özelliklerine bağlı olarak değişebilir. Her birey farklı pozisyonlardan ve uyarılma tekniklerinden zevk alabilir. Kadın ve erkekler için en iyi orgazm elde edilen pozisyonlar, deneyimlere göre değişebilir. Bu nedenle, herkes için mutlak en iyi pozisyonları belirlemek zordur. Ancak, bazı pozisyonlar kadın ve erkeklerin orgazm deneyimini artırabilir. Önemli olan partnerinizle birlikte iletişim kurmak, farklı pozisyonları denemek ve kendinize ve partnerinize hangi pozisyonların daha fazla zevk verdiğini keşfetmektir.
Kadın için konuşacak olursam
Cowgirl pozisyonu: Kadın partneriniz üstte olur ve hızı, açıyı ve penetrasyon derinliğini kontrol edebilir.
Köpek stili pozisyonu: Kadın partneriniz elleri ve dizleri üzerinde dururken, erkek partneriniz arkadan girerek derin penetrasyon sağlayabilir.
Yamaç pozisyonu (Missionary variation): Kadın bacaklarını partnerinin omuzlarına yerleştirir, bu da klitoral stimülasyonu artırabilir.
Erkekler için potansiyel olarak orgazmı artırabilecek bazı pozisyonlar şunlardır:
Köpek stili pozisyonu: Erkek partneriniz arkadan penetrasyon yaparken daha fazla stimülasyon ve kontrol hissedebilir.
Misyoner pozisyonu: Erkek üstte olduğunda, daha fazla duygu ve duyusal temas deneyimleyebilir.
Ters cowgirl pozisyonu: Kadın partneriniz üstte olur ve erkek partnerinizin uyarılmasını artırabilir. :)
Ama yine de Herkesin farklı tercihleri ve bedensel farklılıkları olduğundan, denemek ve keşfetmek önemlidir. Ayrıca, cinsel tatmin ve orgazm elde etmek için iletişim, güven ve rahatlama da çok önemlidir. Eğer orgazm olma konusunda zorluk yaşıyorsanız, cinsel sağlık uzmanı ya da terapist ile konuşmak faydalı olabilir.
İlişkinin duygusal boyutuna ve kadın/erkeğe göre değişen bir durum olmakla birlikte genel çoğunluğu ele alırsak, kadınlar için cowgirl pozisyonu, misyoner ve dogy pozisyonları olabilir.
Cowgirl; Kadının dişilik organıyla erkeğin penisini kavradığı ve hakimiyeti kısmen hissettiği pozisyondur.
Misyoner; Genelde duygusal ilişkilerde göz hakimiyetinden dolayı göz göze, iç içe, üst üste olduğu ve kadınların daha çok tercih ettiği pozisyondur.
Dogy; Hakimiyeti tamamen erkeğe bırakmak isteyen kadınların sevmiş olduğu pozisyondur. Bu pozisyonda erkek son düzlüğe giren kısrak misali partnerini seri tokatlarla şaha kaldırarak orgazm finish çizgisine ulaştırır.
Erkekler için kısaca kadının bedenini ve o estetik duruşunu görebileceği bütün pozisyonlar diyebiliriz. Erkek görselliğe, estetiğe daha çok önem verir.
Farkındayım 😎
Cevap
40Cevap
Görselde taeif edilen misyoner ve prone bone benim en çok zevk alıp orgazm olduğum pozisyonlar
kadının üstte olduğu pozisyonlar her zaman iyidir
İki partner tüm pozisyonları deneyimleyip zevk aldığı pozisyonda ilişkiye gidilmelidir ben olsam bu işi yaparken bir here kadını dudaktan başlayıp yanan boyun gerdan göğüsler öpülür sonra göbek bal kutusuna iniliporanin her yeri öpülür köklenir yalanır vakumlanir yalanip emilerek iyice sulsndirilmalidir çow gril pozisyonda kapıdan giriş yaparak memeler öpülür yalanır sonra kadının aktif olduğu kucak pozisyonundan hem tercih edilen pozlar ters ya da duz pozisyonna memeler ellerde kalcaya tokatlayarak yaparız prone bone pozisyonunda ideal pozisyondur. Kaşık ve bacaklar onunda süper pozisyonlardir

Bir kaç örnek. Kendinize uygun olanları deneyerek keşfedebilirsin
Senin soruyu görünce aklıma geldi

Bilocan😂😂😂
Kadın için en iyi orgazm pozisyonu derken en kolay orgazm pozisyonu olarak anladım.
Bu da kovboy pozisyonu.
Erkek sırt üstü uzanır.
Kadın da erkeğe yüzü dönük şekilde üstüne oturur. Kadın bu pozisyonda ileri geri (!) Yaparak hem penisi Douglasta hisseder hem de klitorisini aralarında ezerek okşar.
Bu kadının en çabuk orgazm olduğu pozisyon
Valla sevişirken değişik poziyonlardan keyif alınabilir ama orgazm anında göz teması kurulabilen, gözlerin, ellerin ve bedenin de kilitli olduğu, tek vücut olmanın sadece duygusal değil fiziksel olarak da vuku bulduğu misyoneri tek geçerim. Daha şiddetlisi ya da keyiflisi olamaz benim için.
Bunlar nasıl sorular ya?
Biz erkekler de böyle fanteziler yok. Kadınlar çağı yakalamış hocam.
Ayrıca sana da kırgınım.
Açık ve net kadının bacaklarının erkeğin omzunda olduğu erkeğinde iyice kadının üzerine doğru uzanıp çivi çakar gibi çaktığı pozisyon en hızlı orgazma getiren pozisyondur. Bide doggy de hızlı geliyorlar
Kadın cowgirl pozisyonunda, erkek misyoner ve doggy pozisyonun da daha iyi performans gösterir. Tabi zevkler ve renkler tartışılmaz notunu da düşelim
Sence?
Kadının üstte, erkeğin de olsun da olsun hiç farketmez modda 😃😬
😄 kesinlikle
En iyisi diye sabit bir şey yok birinin çok zevk aldığı pozisyondan diğeri hiç zevk almayabiliyor bile hatta direk değiştiriyor pozisyonu o yüzden cevap kocaman bir mix diyorum.
Bana göre de hem kadın hem erkek için en iyi pozisyon budur. Daha iyi hissediliyor, tecrübe ile sabit.
en iyisi kadının altta erkeğin üstte olması
benim birlikte olduklarım çoğunlukla doggy de daha çok oldular
Yatakda iken Erkek altta kadın kucakta olursa iki taraf için en iyi orgazm oluyor bence
Kadının, erkeğin kucağında oturduğu ve yüz yüze baktıkları pozisyon bence.
Bacak omuz bam bam bam seke seke şak şak şak...
Kadının kucağımda göğüslerini emmerek kardeşim amanının içinde olması
💋💋💋💋💋💋💐🌸🌺🌹🐞💋💋
Bacaklar omuzda, kaşık pozisyonunda, ve doggy favori pozisyonlar..
Kadının poposunu altına yastık koyması deneyin görün
Tek bacak omuza tek ayak yukarda tek ayak assagida el yukarda basmaya devam canım benim
Kadın ge elde üstte kontrol kendinde olsun istiyor erkek dogy ya da misyoner
Hanım en çok cow girl seviyor. Benimki golden arch mış
Sevdiğim kadının oldugu her pozisyon benim için zevkli fartketmiyo shshs
Deneyimlerimden yola çıkarak kadınların en çok keyifli orgazm yaşadığı pozisyon erkek sırt üzeri uzanmış kadın kucaktaki pozisyon erkeğin orgazmı kadın sırt üzeri yatık ve bacakları kırık erkek bacak arasında ve üzerine uzanmış pozisyon ;)
Prone bone ve cowgirl kadının kadınlığını zirveye ulaştırır
Erkek kadına göre daha mekanik olduğu için önemli olan kadının sevdiği pozisyonlardır
Misyoner, pronebone, doggy, cowgirl
Yav git kahvaltı yap sabah sabah :D
Kadınların en iyi orgazm olduğu pozisyon kucakta erkeklerin de misyoner
Hergün cinsellik sorusu soruyosun ya amacjn ne tam olarak?
Kadının üstte olduğu ve doggy
Bol dil ve sert darbe içeren her pozisyonda
Bizim için hangi pozisyonmuş
Genelde Cowgirl
Ben doggy den başka pozisyonda boşalamıyorum
doggy ve misyoner derimmm
Kadın üstte olduğu pozisyon tecrübeyle sabittir
Arkadan belinden sarılarak
Erkek için her pozisyon orgazma çıkar
Misyoner
Bence dogy
Sence hangisi?