+1 yılIlk once boyle biriyle neden ciktigini sormadan edemicem çünkü pek de uygun biri degilmis bana kalirsa. Sana herhangi bi zamanda zorbalik yaptiysa alay ettiyse falan kesinlikle devam etmeye degmez. Ondan artik her sey beklenir. (cok dalga geçti diyosun ya hani ciddi anlamda olmasa bu ayrintiyi eklemezdin diye dusunuyorum)
Bunun disinda söyle sacma bi gelenek var bizim halkimizda maalesef sagliksiz orneklerle biliniyo: "ilgi gösterirsem beni elde ederse sıkılıp gider."
Oyle bisi yok yuzde bi milyon mantik disi bu. Hatta tam tersi ne kadar sevdiğini anlarsa seven sana daha çok baglanir (seven ayrintisi onemli). Iki taraf da iliskiye gercekten hazirsa gecmisten travmasini, baglanma sorununu vs getirmediyse potansiyel olarak sikinti yok. Turkiyede baglanma problemi cok sık görüldüğü icin boyle bi inanc var aslinda. Ben su zamana kadar gerçekten sevebilecek bi tane insan tanimadim cok ciddiyim. Yasitlarimi olgun bulmuyorum diye sap geziyorum belki ilerde wjdkwmxkkd
Dipnot: Diger seyler gibi iliskide de denge şart. Her seyi bi anda yasarsak sikilabiliriz bunu da unutmamakta fayda var. Iliskinin uzunluğuna ve bagliligina gore değişir yani cevap yok.016 Yorumla- +1 yıl
Cinsellik de sevmenin bi formu sadece o kisinin buna ne niyetle baktigini bilmen lazim
- +1 yıl
Onun icin her seyi yapman da yanlis bi kere bruh yani
Soran+1 yılEskiden beni hep küçümsedi. Sadece wpde yazışmada kullandı bir çay içelim diye yalvardım en sonunda bağlama yaptırdım gördü gününü. Sonra sıkıldım yakamdan düşmüyor sürekli peşimde yalvarıyor bırakmıyım diye. Aşırı bağımlı duygusal. Ondan intikam alıyorum belki evlenirim onunla geçmişte çok uğraştım
- +1 yıl
Bence ikiniz de cok saglikli davranmiyosunuz bi daha dusun derim
- +1 yıl
Iliskilere bakis aciniz farkli anlasilan
- +1 yıl
Intikam falan yani bunlar extreme şeyler nerden nereye gelmişsiniz iliskiye hazir değil gibisiniz
- +1 yıl
Baglama yaptırdım ne WJFKMWCKMWDK ya ben de mantıklı mantıklı konusmaya çalışıyorum
Soran+1 yılElde ettim mi ettim. Vergi levhası olan medyum da bağlama yaptırdım zeki olmak bu değil mi
- +1 yıl
Hayir aksine zeki olmak afedersin boyle sacmaliklara dusmeden kendine guvenerek doğru insani secmekle olculur...
- +1 yıl
Sen he yanlış insani secmissin hem gerçek sevgiye dair ortalikta hicbir sey yok hem de baglama buyusu yapacak kadar zorlamissin sinirlari hayret ettim
- +1 yıl
Hic iyi yol degil bu benden soylemesi
- +1 yıl
Bi de sevdigin sana baglansin kopek olsun isteği bile zaten asiri sagliksiz ben adamin yerinde olsam kacardim abi korkunc
Soran+1 yılKölem olması kötü mü?
- +1 yıl
...
- +1 yıl
Keske soruyu troll amaçlı açtığını onceden bilseydim. d
Soran+1 yılBöyle hayatlar var gerçek.
En İyi Cevaplar
+1 yılSen taktik yapar planlar kurgularsın ama hayat ters köşede bırakır seni. Herşeyi akışına bırakıp anın kıymetini bilmeyi öğrenin. Tertemiz bir sevgi ve aşkla yaşamak olsun amacınız.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe olur ki eskiden sevdiği kıza mı döner?
+1 yılEvlilik gerçekleşmeden seks yapılmaması taraftarıyım. Eğer bu konuda seni zorluyorsa niyeti bellidir zaten. Seven adam cinsellik olmadan da sever.
03 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik istiyorsa gerçekten aşık değil mi? Yaşamak istiyorsa beni mi kandırıyor?
- +1 yıl
Aşık olabilir de olmaya da bilir de. Bunu sadece cinsellik isteyip istememesinden anlayamayız.
Soran+1 yılHer gün benim ayağıma geliyor bana aşık
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Seks yapma ama azdır. Her fırsatında küçük frikikler ama çaktırmadan, ağzından çıkan kelimeleri iyi seç, göster ama elletme vb. vb.
Süründğrmek ahanda böyle olur, ona arzulattır ama asla verme her gece sapık gibi seni düşünmeye başlasın bir süre sonra kendisi sana geri gelicek01 Yorumla
Soran+1 yılBen öyle yaparsam kendimi tutamam benim defterim kabarık. Her gece beni mi istesin cinsellik mi yaşamak istesin onu eskiden yapmıştı benimle evlenecek bir şey yapmalı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bunun neresi doğru sence,, gidecek olanı hiç bir şekilde tutamazsın zaten bence kendini küçük düşürme.
03 Yorumla
Soran+1 yılBirlikte olmayayım değil mi?
Soran+1 yıl✨✨
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılGöster ama verme belli bir yere kadar çekiyor belli bir yerden sonrası artık diyor ki yeter sıkıldım
00 Yorumla Fazla yüzgöz olmaya gerek yok...
Herkes kendi değerini kendisi biçer...
Biri giderse bini gelir...
Kötüsü gider, iyisi gelir...
01 Yorumla
Soran+1 yılOnu pişman edicem. Maddi olarak sömürüp bırakıcam. Kadınları kullanmak ne demek görsün. Seks yapacak değilim at hırsızıyla
+1 yılEğer seks yapınca senden sıkılacaksa, birak şimdi sıkılsın, garip bir bakış açın var. Evlendikten sonra sıkılması daha mi iyi senden?
04 Yorumla
Soran+1 yılEvlenince sıkılmaz yatırım yapıyor
- +1 yıl
Neye yatırım yapıyor, sana mı!
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Ne tür bir yatırım bu!
+1 yılNe diyorsun abla be 😂 başka kız mı kalmadı az üsteler olmayınca başkasına gider
18 Yorumla
Soran+1 yılBenimle cinsellik yaşamadan zor bence
- +1 yıl
Fazla naz aşık usandırır. Sen yaşarsan tadıda damağında kalırsa anca o zaman gitmesine zor dersin. Yetişkinler Dünyasına hoş geldin.
Soran+1 yılYani biraz sevişeyim mi?
- +1 yıl
Adamın cinsel sağlığı yerindeyse, aseksüel bir oksijen israfı değilse zaten arayış içerisindedir bıkarsa yol alır. Tadını damağında bıraktır sana takılı kalır
Soran+1 yılYarım sevişeyim o zaman.
- +1 yıl
Ya işte zaafı nereyeyse oraya tadımlık oyna 😂 mesela ben memeleri çok severim, başkası kalça sever başkası oral sever vs başkası anal sever başkası sadece vajinal sever vs
Soran+1 yılNe seviyor biniyorum ki
Soran+1 yılBilmiyorum ki
İçinden nasıl geliyorsa öyle davran. Zaten her şey aradaki çekime göre yavaş yavaş olur.
10 YorumlaYakın zamanda evlilik düşünmüyorsanız bu hiç iyi değil. Tabii kadınlarda kendince haklı. Ama cinsellik ilişkinin 100 de 70-80 i
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış yapıyorsun asıl birlikte olmazsan senden sıkılırsa olur
07 Yorumla
Soran+1 yılBu doğru değil
- +1 yıl
Nasıl doğru değil ya seksi adamı birbirine yapıştırır
Soran+1 yılHemen olmaz, evlenmez yoksa
- +1 yıl
Ya göster ama verme Ucundan azcık göster çıldırsın
Soran+1 yılAdamın kasıkları mı acısın
- +1 yıl
Acısın bir şey olmaz
- +1 yıl
Bir Hacı Şakir sabunla işini halleder o
Aksine dahada soğuyorum böylelerinden saçma bir düşünce herkes aynı değil
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden soğuyorsun?
Soran+1 yılÖyle daha cilveli oluyor. Mimikler, ses tonu falan
+1 yılSıkılan adam her türlü sıkılıyor bu sekidle elinde tutamazsın.
02 Yorumla
Soran+1 yılSıkılmaz benden onu her gün ayağıma getirirdim bağımlı oldu bana
- +1 yıl
Helal olsun kardeşime yürü be
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlilik gibi ciddi bir durum düşünülürse karşılıklı birliktelik sorun olmayabilir , şu da var dürüstçe sor anlat ciddiysen yaşayalım de sorumluluk almıycaksa şutla gitsin, senin düşüncen önemli
07 Yorumla
Soran+1 yılBenimle ciddi düşünüyor ben de bilerek şu an istemiyorum diyorum ki sürünsün.
Cevap sahibi+1 yılBeraber oldun senle evlenmedi o zaman suçlu , bu tarz biri değilseseni yarı yol da bırakmazsa sıkıntı yok , ben kendim olsam ciddiysek bana güvenmiyor derim senden için şutlarım gidersin , benim bakış açım böyle herkese göre değişir , yine de yanlış yönlendirmek istemem seni , karşı da ki çiğ süt emmemişse yarı yol da bırakmaz diye düşünüyorum
Soran+1 yılKapımda köle olsun istiyorum
Cevap sahibi+1 yılEvlilik istemiyomusun anlamadım
Soran+1 yılEvlilik bana yalvarsın öyle
Cevap sahibi+1 yılZor o iş bu kafayla seni bırakması uzun sürmez kenara yaz , eğer normal biriyse direkt şut zamanı geldiğinde
Cevap sahibi+1 yılKendini hazır hissedince tabi karşında ki sana şut
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Aşık olur elbette de ufak tefek sevişmeler etkiler
04 Yorumla
Soran+1 yılSevişince hevesi kaçar mı?
- +1 yıl
Yok kaçmaz neden kaçsın ki hem seviyor hem sevisiyor erkek için istenilen ilişki zaren bu
Soran+1 yılHevesi kaçar belki
- +1 yıl
Neden kaçsın? Heves dediğin şey seninle sevişmeye kadarda o zaman evlenecek olsan da kaçacak demekki neden yuruttuyorsun ilişkini
+1 yılAşkın içinde tutku yoksa bi süre sonra sıkılır. Yaşlar da küçük değilse tabii.
04 Yorumla
Soran+1 yılŞefkat mi tutku mu sence? Şefkat daha önemli beni cinsel olarak istemesin sadece
- +1 yıl
İkisi de olmalı işte. Şefkat çok güzel bi duygu ama sen onun annesi değilsin. Kadını olarak da istemeli seni. Yanlış bi bakış acısı bu bir ilişkide tutku olunca seni sadece bunun için hayatında tutmuş olmuyor. Seviyor mu sevmiyor mu buna sen karar verirsin.
Soran+1 yılCinsellik az olmalı değil mi elde ederse bana aşkı biter mi? Karşılıklı aşkımı yaşıyorum başkasını s"kine takmasın, beni insan yerine koysun istiyorum
- +1 yıl
Az çok fark etmez frenleme kendini taktik işi değil ilişki.
Elde ederse belki ilgisi azalır belki artar
Dozu sana kalmış02 Yorumla
Soran+1 yılElde edince bitiyor mu?
+1 yılKız bi sakin olsana her şeyi yaptığın için bu soruyu soruyorsun zaten
02 Yorumla
Soran+1 yılHer şeyi yaptım. Onu etkilemek için hesaplar açtım, bağlama yaptım, yatırım yaptırdım artık avucumun içinde beni zeki olarak görüyor. Seks yapmazsam yolun sonu benle evlenir mi?
- +1 yıl
Seni bırakıp giser sen bu kafayla gidersen
+1 yılTebrikler en doğrusunu yapıyorsunuz, isin verdiğiniz an o büyü bozulur ve saygısı azalır. Kızların çoğu bunu bilmez
00 Yorumla
+1 yılDoğru yapıyorsun. Cinsel olarak elde edince de daha beter alay eder, Küçük düşürür.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilik öncesi seks yapmak zaten ilişkiye bakış açısını değiştirir seni basit biri olarak kabul eder. Önce nikah sonra yatak 👍
05 Yorumla
Soran+1 yılNikah yapsın önce
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle 👍
Soran+1 yılTest sürüşü olmasın mı? İnsan nasıl sevişiyor merak etmez mi belki dilini damağına sokuyor sadece öpüşmeyi bilmiyor
Cevap sahibi+1 yılNe bu, araba mı? Onla test sürüşü diğeriyle test sürüşü delik deşik olup çıkarsın hiç girme o işlere 👍 kokusu seni çekiyorsa birde el ele tutuşunca hoşuna gidiyorsa aynı şekilde o da senin kokunu itici bulmuyorsa ve regl olunca salgıladığın kokudan igrenmiyorsa tamamdır. Basın nikahı.
Soran+1 yılRegli kokusu mu? Regliykende mi...
+1 yılİnsanoğlu ulaşamadığının delisi, elde ettiğinin nankörüdür.
00 Yorumla
+1 yılHerkeste geçerli belli sabiy. kurallar değil bunlar anlık duruma göre değişir
00 YorumlaSevmemiş işte seni s2kecek başka derdi yok.. Erkek mi kalmadı
04 Yorumla
Soran+1 yılEskiden hiç sevmedi ama artık hayran benimle evlenmek istiyor. Başka seçeneğim yok onunla uğraşıyorum. O benimle ilgilenmezse kim benle evlenir?
Soran+1 yılBoşanmaya karar verdim onun için o kadar değer veriyorum ama o takıntılı olduğu kıza dönüp duruyor
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılYo ceptesin artik sen nereni acarsan erkek orani sever olay bu kadar basit saf olmak cok şey kaybettirir zekiler her zaman kazanir iyi günler
06 Yorumla
Soran+1 yılHiç bir yerimi açmıyım mı? Meme dekoltesi vermiyim mi?
- +1 yıl
Oyle demedim cinsellik yasama yani
Soran+1 yılAçarsam benim için sürünür mü?
- +1 yıl
Yok sohur
Soran+1 yılSohumasın ısınsın
- +1 yıl
O zaman verme
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet sıkılır sakın sevisme öyle yaşlanmayı bekle.
02 Yorumla
Soran+1 yılZor ulaşsın istiyorum bana
Cevap sahibi+1 yılTabi işte sen vermedikçe bekler sonsuza kadar
Gizli Üye(18-24)+1 yılNeyin kafası anlamadan senden sıkılması için birlikte oluyorsan her birliktelik sonrası sıkılacak zaten bu cami duvarına işemek gibi bişey senle de birlikte olur başka zevkler de aramaya çalışır sen bir gizem yarat bence
07 Yorumla
Soran+1 yılGizem yarattım 10 gün boyunca bir şey paylaşmadım sosyal medyada soğuk sessiz kadını oynuyorum. Yıllarca paylaşım yaptım seks yazıları yazdım noldu bana değer vermedi. Yüzüne bakmayan kızların profilinde sabahladı. Şimdi benim profilimde sabahlıyor
Cevap sahibi+1 yılCidden gizem diyince bişey paylaşmamak mı geliyor aklına tam tersi daha çok sosyal olucaksın paylasicaksin bu arada başka kızların profilinde sabahlayan birinden kimseye hayır gelmez bir erkek tek kadını sevme cesareti göstermiyorsa zaten büyümemistir sal onu çayıra biraz büyüsün
Soran+1 yılBaşkasını bu kadar düşünen bana reddedince daha çok karşılık verir. Paylaşım yapcak bir şeyim yok ki. Sabaha kadar pcde oturup, kocama kahvaltı hazırlamayıp, zar zor ile gidip boş vaktim de dildoyla oynayıp, canım sıkılınca tarot açıyorum
Cevap sahibi+1 yılBişey merak ettim evli misin kaç yaşındasın ve ne iş yapıyorsun çok boş bir hayat çünkü anlattın şeyler kendine farklı hobiler edinirse ruhsal olarak daha iyi hissedersin spor mesela bedenen zihnen daha rahatlık sağlar
Soran+1 yılSpor sevmiyorum. Erkek sevgilisine maddi yardımda bulunmalı liposuction yaptırmak istiyorum ne spor yapcam kolay mı o yağları yakmak. Et, tatlı yemek varken
Cevap sahibi+1 yılhaha knk valla kafandan istiyorum bu arada güzellik merkezinde çalıştım bir ara o G5ler falan hep para tuzağı sana tek bir konuda katılıyorum erkek sevgilise bakmalı parasını yerim ben de o konuda haklısın
Soran+1 yılÖyle keke
Sakın seks yapma yoksa zevkini aldıktan sonra seni bırakır
05 Yorumla
Soran+1 yılBaşkasıyla öpüşür, başkasına güzel davranırsa sırf onu kendime bağlamak için konuşayım mı? Aklını çelmek için değer değil mi? Gurursuz olmam. Kaç kıza aşık oldu bir bana olmadı parasını yedim oldu
Soran+1 yılGösterip elletmicem parasını yicem
Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Ben. olsam seni. almam cok ikili oynuyon
12 Yorumla
Soran+1 yılŞeytan yanımda halt etmiş öyle mi?
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yıltam tersi libido yukseldikce baskalarina gidebilir
02 Yorumla
Soran+1 yılGitsin dönüp dolaşıp bana gelicek. Arzulucak ama söyleyemicek.
- +1 yıl
başkalarına gitmesine razıysan bir şey diyemem ben gitme anlamini gidip sevgili olacak anlaminda demedim
+1 yılsınırlarını koruyarak bazı seyler yap kacmasın
02 Yorumla
Soran+1 yılBaşka kızlar bununla sevişmemiş ben yaparsam beni zor görmez
- +1 yıl
onu baglamanda faydalı olur
- Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı.
+1 yılSıkılan biri her türlü sıkılır sen ne yaparsan yap
00 Yorumla
+1 yılfarklı bir bakış açısı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılO zaman da başka bir yere gidecek
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. ayrilir senden o takma onu kafaya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. seks yaparsan zevkini alınca birakir
01 Yorumla- +1 yıl
Tadı damağında kalırsa bırakmaz bence 😂
Cinsel Yaşam konusunda 635 cevap paylaştı. Tam tersi seks yaparsan aşık olur
00 YorumlaUzak durun bence... bundan sana yar olmaz zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKullanılmaya müsait bir üye görüyorum
00 Yorumla
+1 yılAh siz ergenler
12 Yorumla- +1 yıl
Cinsin ne kanka
Soran+1 yılKaniş
+1 yılSeni yakinda terk eder